HOEBIECO

Société en commandite simple


Dénomination : HOEBIECO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 568.598.261

Publication

14/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

12-01-2015

Griffie

*15300750*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0568598261

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

HOEBIECO

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Filip Segers te Weelde (Ravels), op negen januari tweeduizend vijftien, blijkt dat:

1. De heer HOEFNAGELS Ludovicus Maria Margaretha, geboren te Weelde op 25 augustus 1958, wonende te 2320 Hoogstraten, Achtelsestraat 68 E004.

2. Mevrouw VAN BAVEL Hilda Cornelia, geboren te Hoogstraten op 15 februari 1960, wonende te 2320 Hoogstraten, Brouwerijstraat 11 bus 2;

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht, met als naam  HOEBIECO en zetel te 2381 Weelde, Geeneinde 32.

De vennootschap heeft tot doel:

3.1. De vennootschap heeft tot doel:

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

- het beheren van beleggingen en van participaties in andere vennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle ondernemingen, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van dergelijke ondernemingen voor zover dit van die aard is het maatschappelijk doel van de vennootschap te bevorderen; - de certificering van aandelen, winstbewijzen, obligaties of warrants tegen uitgifte van certificaten in een één op één verhouding, met name voor elk aandeel, winstbewijs, obligatie of warrant wordt één certificaat uitgegeven. De certificering geschiedt tegen certificaten op naam. In haar hoedanigheid van emittent van certificaten. Daarbij uitoefenend alle rechten uitoefenen verbonden aan de aandelen en effecten waarop de certificaten betrekking hebben, zoals het uitoefenen van de stemrechten en de andere aan de aandelen verbonden rechten, het innen van de op de aandelen en effecten verschijnende dividenden en andere uitkeringen. Alle aandelen en effecten waarop de certificaten betrekking hebben in bezit te houden en te bewaren met het verbod deze op enige wijze te vervreemden of in pand te geven. En, ondermeer in te staan voor de royering van de certificaten tegen aandelen, winstbewijzen, obligaties of warrants waarop zij betrekking hebben overeenkomstig de regelgeving van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens andersluidende overeenkomsten geldig afgesloten door betrokkenen. De vennootschap verbindt er zich toe aan de certificaathouders uiterlijk binnen een termijn van vijftien dagen na de ontvangst ervan alle bedragen, met inbegrip van de liquidatie-uitkeringen betaalbaar te stellen die haar werden uitgekeerd in

Onderwerp akte :

Geeneinde 32 2381 Ravels

Oprichting

Gewone commanditaire vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

verband met de aandelen en de effecten waarop de certificaten betrekking hebben.

3.2 De vennootschap heeft eveneens tot doel:

- het verlenen, onder welke vorm ook, van prestaties van administratieve, technische en economische aard, bestaande uit onder meer, voornamelijk doch niet uitsluitend:

- advies- en studiediensten in verband met lange termijn investeringen en beleggingen in projecten en in ondernemingen en inzake het deelnemen aan de oprichting en de ontwikkeling van ondernemingen met een mogelijk hoog groei- en rendabiliteitspotentieel;

- het voorbereiden van participaties onder welke vorm ook; het mede goedkeuren van participaties in bestaande of nog op te richten ondernemingen en vennootschappen van welke aard ook; het te gelde maken en valoriseren van deze participaties, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van vennootschappen en hen technische, administratieve en financiële bijstand verlenen;

- de gunstige ontwikkeling van vennootschappen te bewerkstelligen en te stimuleren, door gepaste planning en coördinatie;

- beleidsadviezen in de ruimte zin van het woord te verstrekken. In het bijzonder behoren tot haar activiteitssfeer opdrachten van adviesverlening en bijstand op het gebied van de bedrijfsorganisatie; bedrijfseconomische en financiële expertises en aanverwante diensten; studie, analyse, advies of bijstand met betrekking tot specifieke bedrijfsproblemen;

- het verschaffen van risicokapitaal. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op en andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven

3.3 De vennootschap heeft eveneens tot doel:

- de handel in, de aan- en verkoop, de import en export van verwerkte en niet verwerkte voedingswaren;

- de handel in, de aan- en verkoop, de import en export, en het verwerken van drank en al dan niet verwante voedingsmiddelen, in al zijn varianten.

- de handel in futures en andere derivaten in voedingsproducten en commodity s

3.4 Deze opsommingen zijn louter enuntiatief en niet limitatief.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

3.5 De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan tevens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

3.6 De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, zelf of door tussenkomst van derden, alle mogelijke dienstprestaties, burgerrechtelijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende handelingen en verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel of die dit doel op welke wijze ook kunnen bevorderen.

De activiteiten vermeld in dit artikel wordt nooit begrepen het verlenen van beleggingsadvies in de zin van de wetten op het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen in de brede zin. Deze opsomming is louter exemplatief en niet limitatief.

3.7 De vennootschap mag verder alle handelingen verrichten die met haar doel verband houden of kunnen bevorderen, mits inachtneming van de administratievoorwaarden en de andere tussen de betrokkenen geldig afgesloten overeenkomsten.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

3.8 De vennootschap mag haar activiteiten uitoefenen in België als in het buitenland.

3.9 Zij kan de functie van als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 3.000 euro, vertegenwoordigd door 30 aandelen met een fractiewaarde van 1/30ste van het kapitaal. Het is volledig volstort in geld. Is er één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte en is hij bevoegd om alle daden van bestuur en beschikking te verrichten binnen het kader van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering der vennoten bevoegd is.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan dienen zij gezamenlijk te handelen om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen. Indien er tussen de zaakvoerders geen overeenstemming wordt bereikt, heeft de statutaire zaakvoerder de doorslaggevende stem.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

meerderheid van zijn leden. Indien in dat geval een even aantal zaakvoerders is aangesteld, heeft de

statutaire zaakvoerder de doorslaggevende stem.

9.3. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, op voorwaarde dat

deze laatsten geen stille vennoten zijn. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of

een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Wordt tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap aangesteld:

De heer Louis Hoefnagels, voornoemd;

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste

boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien.

De algemene vergadering beslist jaarlijks omtrent het saldo van de eventuele netto-winst.

De jaarvergadering heeft plaats de eerste maandag van de maand juni om 10.00 uur. Indien deze

dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag,

zelfde uur.

Alle besluiten worden genomen met eenparigheid van stemmen van de beherende vennoten en met

meerderheid van stemmen van de stille vennoten. Bij staking van de stemmen wordt het voorstel

verworpen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte.

Notaris Christiaan Eyskens

Coordonnées
HOEBIECO

Adresse
GEENEINDE 32 2381 WEELDE

Code postal : 2381
Localité : Weelde
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande