HOGER INSTITUUT VOOR KUNSTGESCHIEDENIS EN ANTIEK , AFGEKORT : HIKA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOGER INSTITUUT VOOR KUNSTGESCHIEDENIS EN ANTIEK , AFGEKORT : HIKA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 431.792.233

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 01.07.2014 14261-0541-018
14/08/2013
ÿþiw

~

ri ~iuiuuu i~i~u

1 127698*

mod 1 i.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergefegd ter griffie van de Rechtbank Van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 .!:) 2013

ui

Ondernemingsnr ; 431.792.233

Benaming (voluit) : Hoger Instituut voor Kunstgeschiedenis en Antiek

(verkort) ; Hika

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2000 Antwerpen, ltaliëlei 21

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING DOOR OPRICHTING - KAPITAALVERMINDERING KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op dertig juli tweeduizend dertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden.; neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hoger Instituut voor. Kunstgeschiedenis en Antiek", afgekort "Hika", gevestigd te 2000 Antwerpen, Italiëlei 21, ingeschreven in het.; rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0431.792.233, onder meer beslist heeft

1) tot goedkeuring van de partiale splitsing van de vennootschap door overdracht van de in het`; splitsingsvoorstel beschreven activa- en passivavermogensbestanddelen, verbonden aan de bedrijfstak: "onroerend goed", naar de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;: "SYLVIES VASTGOED", waarvan de zetel gevestigd zal zijn te 2000 Antwerpen, ltaliëlei 2I, en dit tegen uitreiking van DRIEHONDERD (300) volgestorte aandelen van de nieuw opgerichte vennootschap "SYLVIES VASTGOED".

De overgang geschiedt op basis van de balans afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf

Alle rechten, plichten en verbintenissen verbonden aan de aan de nieuw op te richten vennootschap:. toegewezen activa- en passivavermogensbestanddelen worden vanaf dertig juli tweeduizend dertien,

overgenomen door de nieuw opgerichte vennootschap. " De datum vanaf welke de verrichtingen van de toegewezen activa- en passivavermogensbestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuwe opgerichte vennootschap wordt vastgesteld op één januari tweeduizend dertien,

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst gaat in op dertig juli;: tweeduizend dertien bij de oprichting van de nieuwe vennootschap.

2) De partiële splitsing werd verwezenlijkt, zoals ook blijkt uit de akte van oprichting van de nieuwe vennootschap "SYLVIES VASTGOED", welke akte eveneens op dertig juli tweeduizend dertien werdi; verleden.

3) ingevolge de partiële splitsing werd het kapitaal van de inbrengende vennootschap verhoudingsgewijze!; verminderd met een bedrag van DRIEDUIZEND ACHTHONDERD EN ZES EURO DRIE CENT (£,; 3.806,03) om het brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) op`;, VEERTIENDUIZEND ZEVENHONDERD DRIEËNNEGENTIG EURO ZEVENENNEGENTIG CENT (£; 14.793,97), zonder vernietiging van aandelen maar door vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen,

4) tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van DRIEDUIZEND=; ZEVENHONDERD ZESENVIJFTIG EURO DRIE CENT (£ 3.756,03) om het te brengen van VEERTIENDUIZEND ZEVENHONDERD DRIEËNNEGENTIG EURO ZEVENENNEGENTIG CENT (¬ 14.793,97) op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (£ 18.550,00), zonder uitgifte van; '£ aandelen maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Op deze kapitaalverhoging' werd ingeschreven door incorporatie van beschikbare reserve in kapitaal.

5. tot aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de voorgaande kapitaalvermindering als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"Het geplaatst kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18,550,00) en is

verdeeld in DRIEHONDERD (300) aandelen zonder vermelding van nominale waarde".

6. tot aanpassing van de eerste alinea van artikel 3 van de statuten aan de verplaatsing van de maatschappelijke

zetel naar 2000 Antwerpen, Italiëlei 21, beslist door de zaakvoerder op zestien juni tweeduizend en tien,

gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien juli daarna, onder nummer 10104226.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de

ondernemingsloketten en de diensten van de B.T.W. wordt, met het recht op indeplaatsstelling, volmacht

gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "BDO Juridische Adviseurs", gevestigd te 1935 Zaventem, "The Corporate Village", Da

Vincilaan 9, box E6, Elsinore Building.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- volmachten;

- gecoördineer-

de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

-4

Voorbehouden .dan het Belgisch

e Staatsblad

03/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 01.07.2013 13243-0581-016
04/02/2013
ÿþt

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

[~`y~ 2 2 Jt~P>I, 2013Facvr(jvf3 '7i't r k r "`:''1rrio ~

~c ~:F ~~

eznirr,º%bhrGriffie,VrpQn, op

> Ondememingsnr : 0431792233

Benaming

(voluit) : Hoger Instituut voor Kunstgeschiedenis en Antiek

(verkort) : Hlil

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Italielei 21 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Uittreksel voorstel tot partiële splitsing door oprichting in de zin van artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen tussen enerzijds, de partieel te splitsen vennootschap Hika BVBA, en anderzijds, de verkrijgende vennootschap, Sylvies Vastgoed BVBA

[Uittreksel voorstel tot partiële splitsing dd.15 januari 2013]

"AI identificatie van de betrokken vennootschappen

De Partieel te Splitsen Vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hoger Instituut voor Kunstgeschiedenis en" Antiek, afgekort "HIKA", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Italiëlei 21.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0431.792.233.

Deze vennootschap heeft in overeenstemming met artikel 2 van haar statuten de volgende; doelomschrijving:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnenland als daarbuiten, doch hoofdzakelijk in België : privaat onderricht en vorming te organiseren en te verstrekken met betrekking tot kunst, kunstgeschiedenis, kennis en wetenschap inzake antiek, producten voor verwerking van kunstvoorwerpen en kunst, uitgeven van, terzake dienstige cursussen, sylabussen en andere didactische materialen.

Tevens zal de vennootschap zowel private als publieke verkopen en veilingen allerhande betreffende kunst en kunstartikelen kunnen organiseren, hetzij rechtstreeks onder eigen beheer en voor eigen rekening hetzij onrechtstreeks voor rekening van derden hetzij onder vorm van enige welkdanige medewerking of in, deelneming met anderen.

De vennootschap zal tevens al dan niet gerechtelijke kunstexpertisen kunnen doen verrichten door experten die zij daartoe zal aanstellen en die terzake voldoende specialisatie hebben.

De vennootschap kan teneinde voornoemde doelstelling te realiseren kunstvoorwerpen, materialen, zelfs grondstoffen in verband met kunst, kunsthandel of vervaardiging van kunstvoorwerpen kopen, verkopen, ruilen_ of erbij tussenkomen als makelaar, commissionair, handelsagent, hetzij in eigen naam en voor eigen rekening als voor rekening en/of in naam van derden hetzij in deelneming met derden.

De vennootschap is gerechtigd alle welkdanige handelingen te stellen, verbintenissen aan te gaan van roerende en onroerende aard, zonder enige uitzondering of voorbehoud, mits deze de realisatie van het maatschappelijk doel tot gevolg heeft of indien deze nuttig of alleen maar bevorderlijk daartoe zouden kunnen zijn, rechtstreeks of onrechtstreeks.

Daarenboven zal de vennootschap mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere venncotschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of verwant doel en dit door inbreng, fusie of hoe dan ook."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De Verkrijgende Vennootschap

De nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Sylvies Vastgoed, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, ltaliëlei 21.

Deze vennootschap zal overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving hebben: "Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin.

Tussenpersoon in de handel.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in aile bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen,

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

BI Beschrijving van de Inbreng - Ruilverhouding  Aantal uit te geven aandelen

(i) Beschrijving van de inbreng

Het voorwerp van de inbreng betreft de volledige bedrijfstak onroerend goed van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

De voornoemde bedrijfstak omvat het geheel van de bestanddelen zowel actief als passief samengebracht en aangewend om de betreffende activiteiten te drijven en het oliënteel aan te trekken en te behouden.

Het voorwerp van de inbreng bestaat uit de onroerende goederen, vorderingen en schulden met betrekking tot de onroerend goed activiteit, de contractuele rechten en verbintenissen, enz .., zoals nader in detail vernield onder punt L

(ii) Ruilverhouding - aantal uit te geven aandelen

Aan de vennoten van de Partieel te Splitsen Vennootschap worden aandelen Sylvies Vastgoed BVBA uitgereikt tot vergoeding van de overgang van een deel van het vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap naar de Verkrijgende Vennootschap.

Het maatschappelijk kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap bedraagt op datum van de goedkeuring van dit voorstel EUR 18.600 vertegenwoordigd door 300 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Gelet op de specificiteit van de partiële splitsing is er strikt genomen geen berekening van ruilverhouding, maar enkel een toekenning aan de vennoten van de Partieel te Splitsen Vennootschap per aandeel Hoger Instituut voor Kunstgeschiedenis en Antiek, afgekort "HIKA" BVBA van één (1) aandeel Sylvies Vastgoed BVBA.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

CI Wijze waarop de aandelen in de Verkrijgende Vennootschap worden uitgereikt

Naar aanleiding van de partiële splitsing zullen er 300 aandelen op naam uitgereikt worden aan de vennoten van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de partiële splitsing door de buitengewone algemene vergadering, zal het bestuursorgaan van de ingevolge de partiële splitsing opgerichte vennootschap het aandelenregister opstellen met vermelding van de vennoten en het aantal aandelen dat aan elk van hen werd uitgereikt.

D/ Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen in de Verkrijgende Vennootschap nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2013.

 %

í

t .

" . Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

EI Datum vanaf welke de handelingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap

Vanaf 1 januari 2013 zullen de verrichtingen gesteld door de Partieel te Splitsen Vennootschap, voor wat betreft het gedeelte dat wordt afgesplitst, geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap vanuit boekhoudkundig oogpunt en op het vlak der directe belastingen.

F1 Rechten die de Verkrijgende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Partieel te Splitsen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Partieel te Splitsen Vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

G/ Opdracht en bezoldiging bedrijfsrevisor

Voorgesteld wordt aan de vennoten om voor zover als nodig, overeenkomstig de bepalingen van artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen, met unanimiteit van stemmen te verzaken aan het opstellen van het verslag van de bedrijfsrevisor (artikel 746 W.Venn.) alsook het verslag door het bestuursorgaan (artikel 745 W.Venn.), met betrekking tot de partiële splitsingverrichting, en dus tevens aan het ter beschikking stellen ervan.

Volledigheidshalve merkt het bestuursorgaan op dat zij en haar bedrijfsrevisor, Blaton Bruno Bedrijfsrevisor BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Bruno Blaton, bedrijfsrevisor, een bijzonder verslag zullen dienen op te stellen inzake de kapitaalverhoging door middel van inbreng in natura, overeenkomstig artikel 219 W. Venn.

Hl leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken , vennootschappen

Aan de leden van het bestuursorgaan van de betrokken Vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

If Nauwkeurige beschrijving en verdeling van de activa en passiva van het vermogen die zullen overgaan op de Verkrijgende Vennootschap

De delen van de activa en passiva van het vermogen van Hoger Instituut voor Kunstgeschiedenis en Antiek, afgekort "HIKA" BVBA die zullen overgaan op Sylvies Vastgoed BVBA, zijn alle activa en passiva die verband houden met de bedrijfstak onroerend goed.

Het betreft volgende activa en passiva gebaseerd op de goedgekeurde jaarrekening over het jaar 2011, maar nog aan te passen aan de definitieve cijfers per 31.12.2012

ACTIVA

Materiële vaste activa 1.136.099,44 EUR

Terreinen en gebouwen 1.136.099,44 EUR

TOTAAL ACTIVA 1.136.099,44 EUR

PASSIVA

Eigen vermogen 138.617,72 EUR

Kapitaal 10.952,79 EUR

Wettelijke reserve 1.095, 28 EUR

Belastingvrije reserve 28.403,80 EUR

Beschikbare reserve 115.553,11 EUR

Overgedragen verfles 17.387,26 EUr

Uitgestelde belastingen 38.779,38 EUR

Schulden op meer dan één jaar 708.702,34 EUR

Financiële schulden 708.702,34 EUR

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

x x

" Schulden op ten hoogste één jaar 250.000,00 EUR

Financiële schulde 250.000,00 EUR

TOTAAL PASSIVA 1.136.099,44 EUR

De samenstelling van de activa en passiva van de Partieel te Splitsen Vennootschap voor de partiële splitsing, de samenstelling van de activa en passiva van de Partieel te Splitsen Vennootschap na de partiële splitsing en de samenstelling van de activa en passiva van de Verkrijgende Vennootschap ingevolge de partiële splitsing zijn samengevat in de splitsingsbalans per 31 december 2011, die als bijlage bij dit voorstel is gevoegd en die zoals hoger gemeld nog aan te passen is aan de definitieve cijfers per 31.12.2012 ,

Teneinde betwisting te vermijden over de toebedeling van bepaalde vermogensbestanddelen van de Partieel te Splitsen Vennootschap wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva en/of rechten en verplichtingen waarvan niet met zekerheid kan worden gesteld of zij aan de Verkrijgende Vennootschap dan wel de Partieel te Splitsen Vennootschap toekomen, toegewezen blijven aan de Partieel te Splitsen Vennootschap.

Het in het kader van de partiële splitsing aan de Verkrijgende Vennootschap toebedeelde gedeelte van het maatschappelijk kapitaal volstaat niet om te voldoen aan het overeenkomstig artikel 214 W. Venn. wettelijk vereiste minimumkapitaal voor een BVBA, i.e. EUR 18.550,00. Teneinde aan voormelde minimum kapitaalvereiste te voldoen wordt aan de vennoten van de Partieel te Splitsen Vennootschap voorgesteld om te beslissen tot kapitaalverhoging in de Verkrijgende Vennootschap door incorporatie van beschikbare reserves waardoor het kapitaal van de Verkrijgende Vennootschap op EUR 18.550,00 zal warden gebracht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge J/ De verdeling onder de vennoten van de aandelen in de Verkrijgende Vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

Alle 300 aandelen Sylvies Vastgoed BVBA die worden uitgegeven naar aanleiding van de overgang van activa en passiva ter gelegenheid van de partiële splitsing van Hoger Instituut voor Kunstgeschiedenis en Antiek, afgekort "HIKA" BVBA zullen worden toegekend aan de vennoten van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

De toekenning van de aandelen in de Verkrijgende Vennootschap aan de vennoten van de Partieel te Splitsen Vennootschap is gebaseerd op het percentage dat de aandelen, in het bezit van elke vennoot, vertegenwoordigen in het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

Dientengevolgde zal elke vennoot van de Partieel te Splitsen Vennootschap een aantal aandelen in de Verkrijgende Vennootschap verkrijgen, dat een zelfde percentage vertegenwoordigt in het kapitaal van de Verkrijgende Vennootschap.

K/ Statutenwijziging

Het bestuursorgaan van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, acht het niet noodzakelijk om het maatschappelijke doel, zoals omschreven in de statuten, te wijzigen naar aanleiding van deze partiële splitsing.

Naar aanleiding van de partiële splitsing dient artikel 5 van de statuten van de Partieel te Splitsen Vennootschap inzake het geplaatst kapitaal te warden aangepast, teneinde rekening te houden met de kapitaalvermindering van Hoger Instituut voor Kunstgeschiedenis en Antiek, afgekort "HIKA" BVBA die zal plaatsvinden als gevolg van de partiële splitsing.

De partiële splitsing zal slechts effect kunnen sorteren indien het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap verhoogd wordt om te voldoen aan de wettelijke vereisten inzake minimumkapitaal binnen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (artikel 214 W. Venn.). Voorgesteld wordt om een kapitaalverhoging door incorporatie van beschikbare reserves door te voeren teneinde het maatschappelijk kapitaal opnieuw op EUR 18.550,00 te brengen.

U Bodemsanering

De Partieel te Splitsen Vennootschap is eigenaar van navolgende onroerende goederen

Afdeling 11807 ANTWERPEN 7 AFD

Straat + nr : Italiëlei 21

Sectie : G

Nummer :13071005005

Afdeling ; 11807 ANTWERPEN-7 AFD-

Straat * nr : Duboisstraat 7

Sectie ; G

Nummer ; 1307100N004

Voor-behauciéeY 'aan het Belgisch Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

ln het kader en in uitvoering van deze partiële splitsing verklaart de Partieel te Splitsen Vennootschap dat zij de nodige bodemattesten met betrekking tot gemelde onroerende goederen heeft aangevraagd bij de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM) en de inhoud ervan heeft meegedeeld aan de Verkrijgende Vennootscl1ap.

De inhoud van beide bodemattesten luidt als volgt:

2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtregeling: www.overdracht.ovam.be..

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www,ovam,be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Te Mechelen, 07.01.2013

Eddy Van Dyck

afdelingshoofd

MI Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze partiële splitsing zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 183bis, 211, 212 en 213 van het Wetboek der Inkomstenbelasting, de artikelen 11 en 18 §3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en artikel 117 van het Wetboek der Registratierechten."

Voor eensluidend uittreksel

Barton Wines BVBA

zaakvoerder

vast vertegenwoordigd door

Joris Scott

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.10.2012, NGL 30.10.2012 12623-0433-016
03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.07.2011, NGL 29.07.2011 11363-0393-015
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 09.07.2010, NGL 31.08.2010 10513-0162-015
10/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.06.2008, NGL 09.12.2009 09879-0364-011
03/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.06.2009, NGL 27.11.2009 09871-0068-013
10/04/2008 : DE044844
15/02/2008 : DE044844
10/09/2007 : DE044844
16/02/2007 : DE044844
23/01/2007 : DE044844
07/09/2006 : DE044844
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 16.06.2015 15185-0306-015
20/12/2005 : SN044844
30/06/2004 : SN044844
07/07/2003 : SN044844
13/06/2002 : SN044844
26/08/1999 : SN044844
06/02/1997 : SN44844
26/04/1994 : SN44844

Coordonnées
HOGER INSTITUUT VOOR KUNSTGESCHIEDENIS EN AN…

Adresse
ITALIELEI 21 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande