HOLD CO SCHOUW

Société en commandite simple


Dénomination : HOLD CO SCHOUW
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 894.326.835

Publication

23/01/2015
ÿþmod 11.1

Luik B In cie bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

,~ ... ~..

f& ~~~~

1111131911

Ondernemingsnr : 0894.326.835

Benaming (voluit) : HOLD CO SCHOUW



Recntbank van koophandel

Antweroen

13 JAN. 2015

afdedafeverpen



Voorbehouden aan het ' Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : te 2950 Kapelfen, Oude Galgenstraat 114

Onderwerp akte ;VOORSTEL VAN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING (artikel 676, 4° W.Venn.)

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op dertig december tweeduizend veertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie' van de rechtbank van koophandel, blijkt dat:

1. de gewone commanditaire vennootschap "HOLD CO SCHOUW", gevestigd te 2950 Kapellen, Oude Gal-

genstraat 114, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met onderne

mingsnunvner 0894.326.835,

hierna genoemd de "Overnemende vennootschap".

en

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CORIIAR", gevestigd te 2950 Kapellen, Oude Galgenstraat 114, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0459.717.543.

hierna genoemd de "Over te nemen vennootschap".

het initiatief werd genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 671 en volgende van het Wetboek. van Vennootschappen, zal overgaan op de ovememende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 676, 1° en 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, Met het oog daarop verbinden de organen van bestuur van de fuserende vennootschappen zich wederzijds om te doen wat in hun macht ligt om voormelde fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden. Uit het fusievoorstel blijkt wat volgt:

(a) rechtsvorm, naam. doel en zetel van de te fuseren vennootschappen

1- de gewone commanditaire vennootschap "HOLD CO SCHOUW", gevestigd te 2950 Kapellen, Oude Galgenstraat 114, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0894326.835, genoemd "de overnemende vennootschap", hebbende als doek

"1) het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

2) het Verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse. ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

3) zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden;

4) haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen of rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

Het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren of in huur, nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

5) de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van

eigen handelsverrichtingen of voor handelsven-ichtïngen van derden zoals alle soorten materieel,

gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

6) het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke;

7) het administratief opvolgen en beheer van bestanden en archieven;

8) het begeleiden van kleine, middelgrote en grote ondernemingen in de meest h me zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap mag a' e` industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die lenen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijke doel, met inbegrip van : het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauta verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven".

2- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CORIAR", 2950 Kapellen, Oude Galgenstraat 1.14, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0459.717.543, genoemd "de over te nemen vennootschap", hebbende als doel:

"De vennootschap heeft tot doel en dit zowel in België als in het buitenland: het aanhouden en het verwerven van deelnemingen, het beheren en exploiteren van onroerende en roerende lichamelijke en onlichamelijke goederen, al hetgeen daarmee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen op het vlak van management, directie en organisatie, De vennootschap mag de functie van bestuurder uitoefenen in elke onderneming.

Zij rnag alle handels-, nijverheids-, financiële roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel; en voorts het deelnemen in, het voeren van beheer over, het financieren van en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen, van welke aard ook",

(b) geruisloze fusie

Aangezien de overnemende vennootschap op datum van het verlijden van de fusieakte in het bezit zal zijn van al de aandelen van de over te nemen vennootschap worden naar aanleiding van de fusie geen nieuwe aandelen uitgegeven.

De ovememende vennootschap zal het gehele vermogen verkrijgen van de over te nemen vennootschap tegen vernietiging van de aandelen van de over te nemen vennootschap.

(c) datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Vanef 1 januari 2015 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

(d) rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap. die biiz+ndere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

(e) bizondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen

die deelnemen aan de fusie door overneming.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de kaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/05/2011
ÿþ Mod 2.6

un G In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1111111)111,1.11111111A11H111111

Neergelegd ter rtriffie vrn de .Rechtbank von Koephanai i te Antwerpen, op

2 7 APR. 2011

Griffie

Ondememingsnr : 0894326835 Benaming

(voluit) : Hold Co Schouw

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Esdoornlaan 39, 2950 Kapellen

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder dd. 26 april 2011 wordt de maatschappelijke zetel met ingang van 26 april 2011 verplaatst naar het adres Oude Galgenstraat 114, 2950 Kapellen.

Schouwenaar Pieter Jan

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/04/2015
ÿþmod 11.i

Link B r In ------ - ..... - -

de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr r 0894.326.835

Benaming (voluit) : HOLD CO SCHOUW

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : te 2950 Kapellen, Oude Galgenstraat 114

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GE- RUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP)

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin straat 9, op drieëntwintig maart tweeduizend vijftien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden', neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering', van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "HOLD CO SCHOUW", gevestigd te 2950 Kapellen, Oude Galgenstraat 114, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwer pen) met ondernemingsnummer 0894.326.835 onder meer :

1, beslist heeft het fusievoorstel goed te keuren zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van,; koophandel te Antwerpen (afdeling Antwerpen) en in te stemmen met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van fusie de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CORIAR", gevestigd te 2950v Kapellen, Oude Galgenstraat 114, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Ant werpen) met ondernemingsnummer 0459.717.543, overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch; voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

Vermits de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap,,: wordt het aandelenregister van de overgenomen vennootschap vernietigd en grijpt er geen omwisseling en uit reiking van aandelen plaats.

Vanaf één januari tweeduizend vijftien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap: boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

2. vastgesteld heeft dat, vermits de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap het fusievoorstel eveneens heeft goedgekeurd, de opschortende voorwaarde van de besluiten van de vergadering van de overge nomen vennootschap in vervulling is gegaan en dat deze vennootschap vanaf drieëntwintig maart tweeduizend; vijftien ophoudt te bestaan.

Volmacht

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van, indeplaatstelling, aan de burgerlijke vennootschap, die de rechtsvorm heeft aangenomen van een naamloze vennootschap "FIDUCIAIRE CORNELIS & BUDTS", gevestigd te 2100 Antwerpen (district Deurre), Bisschoppenhoflaan 384, bus 3, teneinde alle noodzakelijke;; formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, directe als in directe belastingen, btw en alle andere overheidsinstanties.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en' stukken ondertekenen en, in het algemeen, het noodzakelijke doen bij elke administratie,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift van de akte;

- volmacht

Op de laatste blz. van Luii,. . vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1111,11g11.17 j1111 IW

fl

Coordonnées
HOLD CO SCHOUW

Adresse
OUDE GALGENSTRAAT 114 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande