HOLDING KETELE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HOLDING KETELE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 447.084.183

Publication

09/09/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.08.2014, NGL 28.08.2014 14530-0414-011
31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 01.10.2013, NGL 26.10.2013 13641-0492-011
24/01/2013
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



vj

ll

eleïÿrdefegl fer gril& vnn RDÉN51111> van frenphaº%rdei fe Antwerpen, op

Griffie 11 in. 2013

Ondernemingsnr :0447.084.183

Benaming (voluit) : HOLDING KETELE

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel :2540 Hove, Mechelsesteenweg 1-3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : STATUTENWIJZIGING

REP.P.00946 - Statutenwijziging - 21 december 2012 - BAV 00-00-8461-2-MS

"HOLDING KETELE"

Naamloze vennootschap

te 2540 HOVE, MECHELSESTEENWEG 1-3

Ondernemingsnummer: 0447.084.183 - RPR ANTWERPEN

STATUTENWIJZIGING - OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM -

AANNEMING NIEUWE STATUTEN

HET JAAR TWEEDUIZEND EN TWAALF.

Op éénentwintig december.

Om tien uur.

Voor Ons, Meester Paul WELLENS, notaris, met standplaats te Mortsel, werd gehouden te Mortsel, Eggestraat 28, een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "HOLDING KETELE", gevestigd te 2540 Hove, Mechelsesteenweg 1-3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te (Antwerpen onder het nummer BE 0447.084.183, opgericht bij akte verleden voor notaris Marcel Wellens, te Mortsel op drie april negentienhonderd tweeënnegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad Ivan vijfentwintig april negentienhonderd tweeënnegentig onder nummer 199204-25/349, en waarvan de statuten sedertdien ongewijzigd bleven.

De Vergadering neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit het kapitaal voortaan uit te drukken in Euro, zodat

het kapitaal thans dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro

lnegenenzestig cent (30.986,69 EUR) euro bedraagt.

ITWEEDE BESLUIT

!De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met dertigduizend lvijfhonderd dertien euro eenendertig cent (30.513,31 EUR) euro, om het te brengen van dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent

1(30.986,69 EUR), op éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.5000,00 EUR), door incorporatie van beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe laandelen.

(VASTSTELLING

'De algemene vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen, dat ten gevolge van de voorgaande genomen besluiten, het kapitaal effectief werd verhoogd met dertigduizend vijfhonderd dertien euro leenendertig cent (30.513,31 EUR) euro.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

DERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat alle aandelen van de vennootschap werden omgezet in aandelen op naam en werden ingeschreven in het aandelenregister, zoals vastgesteld bij proces-verbaal van vaststelling opgemaakt door de heer Willem Rigouts, plaatsvervangend gerechtsdeurwaarder in vervanging van de heer Peter Van Noten, gerechtsdeurwaarder met standplaats te 2000 Antwerpen, kantoorhoudende aan de Amerikalei 207, op negenentwintig december tweeduizend en elf, welk proces-verbaal hier aangehecht blijft. De vergadering beslist dan ook alle verwijzingen naar aandelen aan toonder in de statuten te schrappen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit de statuten aan te passen ingevolge voorgaande besluiten:

- Artikel 5 zal voortaan luiden als volgt:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig (125) aandelen."

- artikel 6 te vervangen als volgt :

"De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen en hebben stemrecht.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De overdracht van aandelen op naam wordt ingeschreven in het register van aandelen van de vennootschap.

Zij kunnen bij besluit van de raad van bestuur uitgegeven worden in afzonderlijke of meervoudige titels.

De stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op plaats en datum bepaald door de raad van bestuur, die hierover alleen mag beslissen; de uitoefening van de lidmaatschapsrechten toekomende aan deze aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan.

De raad van bestuur kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven dat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouders vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door tussenkomst van een effectenmakelaar. In dit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto-actief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur vastgesteld."

- Artikel 15 te vervangen als volgt:

"De regelmatig samengestelde Algemene Vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders.

De gewone algemene vergadering der aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de eerste werkdag van de maand oktober om twintig uur, op de zetel der vennootschap behoudens andersluidende bijeenroeping.

Zij wordt samengeroepen door haar voorzitter, de raad van bestuur of van vereffenaars of door de commissaris.

Een buitengewone Algemene Vergadering moet worden samen geroepen op vraag van de aandeelhouders die ten minste één vijfde van de aandelen vertegenwoordigen.

De aandeelhouder die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem. Iedere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een

lasthebber, al dan niet vennoot, die de bij de statuten bepaalde

formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

 1reTgisch"i-

Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen.

In ieder geval moet de vertegenwoordigingsopdracht schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur en bij diens afwezigheid door de oudst aanwezige bestuurder.

De algemene vergadering besluit steeds bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij voor die gevallen waaromtrent andersluidende beschikkingen vermeld staan in het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering mag slechts besluiten nemen over de punten die op de agenda voorkomen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden en de beslissingen te nemen in het kader van artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergac2ering behoren."

VIJFDn BESLUIT

De vergadering besluit de statuten in overeenstemming te brengen aan de voorgaande besluiten alsook aan het van kracht zijnde Wetboek van Vennootschappen, door het aannemen van nieuwe statuten, zonder te raken aan de essentiële bestanddelen, luidende als volgt:

Artikel 1.- Rechtsvorm en Naam.

Een naamloze vennootschap werd opgericht onder de naam "HOLDING KETELE" Artikel 2.- Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2540 Hove, Mechelsesteenweg 1.3.

De raad van bestuur mag de zetel verplaatsen naar iedere andere plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving terzake, zonder dat hiervoor een statutenwijziging is vereist.

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

Het verwerven van participaties in om het even welke, al dan niet Belgische ondernemingen, teneinde haar vermogen te beleggen en/of derde ondernemingen waarin zij participeert bij te staan in de bedrijfsvoering op commercieel, administratief, industrieel, financieel en technisch gebied. Aldus kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert mede besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

Zij kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving.

Anderzijds kan de vennootschap zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal financiële, administratieve en consultatieve bijstand verlenen aan ondernemingen en personen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, waarnemen van bestuursmandaten.

Zij kan met het oog op de realisatie van haar maatschappelijk doel alle commerciële, industriële, technische, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die zij noodzakelijk, nuttig of aangewezen acht, zowel direct als indirect.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële ;handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er op betrekking hebben.

zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle Jverbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming

Luik B - vervolg

[bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke (duur, a.n deze laatsten toestaan of persoonlijke en zakelijke zekerheden [verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in ;kantanten of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële =tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of =op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant:,, is met het hare, of van ,aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

!Artikel 4.- Duur.

'De vennootschap is opgericht op voor onbepaalde duur.

Artikel 5.- Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt éénzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig (125) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 6.- Aandelen.

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen en hebben stemrecht.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De overdracht van aandelen op naam wordt ingeschreven in het register van aandelen van de venndotschap.

Zij kunnen bij besluit van de raad van bestuur uitgegeven worden in afzonderlijke of meervoudige titels.

De stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op plaats en datum bepaald door de raad van bestuur, die hierover alleen mag beslissen; de uitoefening van de lidmaatschapsrechten toekomende aan deze aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan.

De raad van bestuur kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven dat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouders vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door tussenkomst van een effectenmakelaar. In dit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto-actief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur vastgesteld.

Artikel 10.- Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien, benoemd door de Algemene Vergadering voor een termijn van maximum zes jaar, op elk ogenblik herroepbaar. Aftredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De raad kan uit twee leden, al dan niet aandeelhouders, bestaan, in de gevallen door de wet voorzien.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders, telkens als het belang van de vennootschap dit vereist. De raad van bestuur wordt voorgezeten door zijn voorzitter of, bij diens afwezigheid door de oudste bestuurder.

Iedere oproepingsbrief wordt ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden en bevat de agenda.

De vergaderingen van de raad worden op de zetel gehouden, behoudens afwijkend akkoord van alle leden.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over besluit.

Artikel 11.- Besluitvorming raad van bestuur.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. De [bestuurder die belet is kan bij eenvoudige brief of door gebruik van gelijk [welk telecommunicatiemiddel schriftelijk volmacht geven aan een van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering.

Besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen. Bij staking van de

ti Voorbehouden ' aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

stemmen is de,stem van de voorzitter doorslaggevend.

IngevaJ.'de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat, beslissen zij steeds unaniem en heeft de voorzitter dus geen beslissende stem, tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

De bestuurder die rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verichting, die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur moet

zich richten naar de bepalingen van artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereist, worden genomen bij eenparig schriftelijk besluit van de bestuurders. Zij wordt gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent.

Artikel 13.- Externe vertegenwoordigingsmacht.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, en onverminderd de bijzondere volmachten verleend door de raad van bestuur, zal voor alle handelingen de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders, of door de gedelegeerd-bestuurder die alleen optreedt. Artikel 15.- Controle.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Zolang de vennootschap wettelijk vrijgesteld is van de verplichting één of meer commissarissen te benoemen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid die wettelijk aan een commissaris toekomt.

Artikel 16.- Algemene vergadering - Jaarvergadering.

De regelmatig samengestelde Algemene Vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders.

De gewone algemene vergadering der aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de eerste werkdag van de maand oktober om twintig uur, op de zetel der vennootschap behoudens andersluidende bijeenroeping.

Zij wordt samengeroepen door haar voorzitter, de raad van bestuur of van vereffenaars of door de commissaris.

Een buitengewone Algemene Vergadering moet worden samen geroepen op vraag van de aandeelhouders die ten minste één/vijfde van de aandelen vertegenwoordigen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De aandeelhouder die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem. Iedere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een

lasthebber, al dan niet vennoot, die de bij de statuten bepaalde

formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden neergelegd op dezelfde wijze en binnen dezelfde termijn als voor de aandelen aan toonder is bepaald.

Voor-

behóuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur b

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het



Belgisch Staatsbbiadad



In ieder geval moet de vertegenwoordigingsopdracht schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur en bij diens afwezigheid door de oudst aanwezige bestuurder. De algemene vergadering besluit steeds bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij voor die gevallen waaromtrent andesluidende beschikkingen vermeld staan in de vennootschapswet

De algemene vergadering mag slechts besluiten nemen over de punten die op de agenda voorkomen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden en de beslissingen te nemen in het kader van artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Artikel 17.- Boekjaar - vertegenwoordiging.

Ieder boekjaar begint op één juli om te eindigen op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris en de jaarrekeningen op.

Artikel 18.- Reserve - winstverdeling - interimdividend.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor de wettelijke reserve.

Deze voorafname is niet meer verplicht maar facultatief wanneer het reservefonds één/tiende van het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks opnieuw besluiten onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in artikel. 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de plaats van uitbetaling van eventuele dividenden en heeft de bevoegdheid om, op het resultaat van ieder boekjaar, een interimdividend uit te keren binnen de bepalingen van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 19.- Ontbinding - vereffening.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid bepalen, hun vergoeding en de wijze van vereffening vaststellen. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in funktie zijn, van rechtswege vereffenaars.

Ieder batig saldo der vereffening wordt door de vereffenaar(s) onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en rekeninghoudend met hun volstorting.

VIERDE BESLUIT

De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebber de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Acco Accountantskantoor, te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Prins Boudewijnlaan 177.179, vertegenwoordigd door al haar aangestelden en gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen handelen, met recht van indeplaatsstelling en met volgende machten:

Alle inschrijvingen of aanvragen bij het Ondernemingsloket en de Federale Overheidsdienst Financiën of wijziging, doorhaling of schrapping hieraan te vorderen alsmede het aansluiten van de vennootschap bij alle mogelijke beroepsorganisaties vast te leggen.

Alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren zowel voor het verleden, het heden als voor de toekomst.

Omtrent al wat voorafgaat volmachtdragers in de plaats te stellen voor een fideel van zijn machten en voor de duur die hij zal goedvinden.

STEMMING

Alle voorgaande besluiten werden met éénparigheid van stemmen genomen.

SLUITING

De vergadering wordt gesloten om tien uur dertig.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Luik B - vervolg

Recht op geschriften

Het geïnde recht op geschriften uit hoofde van dezer bedraagt

vijfennegentig euro (e 95,00).

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Verleden te Mortsel, op bovengemelde datum.

Nadat de akte werd voorgelezen en toegelicht als voormeld hebben de

comparanten, tegenwoordig als gezegd met Ons, Notaris getekend.

Volgen de handtekeningen.

VOOROPNLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd een afschrift van de akte - de gecoördineerde tekst van de statuten

Voor-

bohóuden aan het e gEisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.10.2012, NGL 26.11.2012 12645-0585-011
14/10/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 01.10.2011, NGL 10.10.2011 11577-0301-012
29/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 01.10.2010, NGL 23.12.2010 10643-0071-011
03/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 01.10.2009, NGL 30.11.2009 09870-0331-011
07/11/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 01.10.2008, NGL 31.10.2008 08804-0049-011
06/03/2008 : AN289559
05/11/2007 : AN289559
30/10/2006 : AN289559
28/11/2005 : AN289559
17/12/2004 : AN289559
19/11/2004 : AN289559
19/11/2003 : AN289559
24/10/2003 : AN289559
16/10/2002 : AN289559
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 01.10.2015, NGL 06.10.2015 15641-0564-011
13/01/2001 : AN289559

Coordonnées
HOLDING KETELE

Adresse
MECHELSESTENWEG 1-3 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande