HOLDING R. VAN DE VIN BELGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOLDING R. VAN DE VIN BELGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.568.145

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 29.07.2013 13365-0420-011
16/01/2013
ÿþ"

Mod Word 11.1

man ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1 NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN







0 4 JAN, 2013



*13009759"



KOOPHAIegeTURNHOUT

De riffipr



Ondernemingsnr : 0808.568.145

Benaming

(voluit) : Holding R. Van de Vin België

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2491 Balen (Olmen), Heiloopstraat 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Blijkens akte verleden voor notaris Jean Flemings te Lommel op 27 december 2012, heeft de buitengewone algemene vergadering van de in hoofding genoemde vennootschap het volgende beslist:

Eerste agendapunt  verslagen in verband met inbreng in natura

De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het verslag van BVBA Ira Nicolaij Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door Ira Nicolaij, bedrijfsrevisor, over de beschrijving van de ingebrachte goederen en de toegepaste methoden van waardering, alsook van het verslag van het bestuursorgaan, beide opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennoot-schappen.

De vennoot erkent een kopie van die verslagen ontvangen te hebben voorafgaand aan de vergadering en de inhoud ervan voldoende te kennen.

Het besluit van het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor de dato 24 december 2012 luidt letterlijk als volgt:

"In verband met de geplande kapitaalverhoging ten bedrage van 4.221.400,00 EUR bij de BVBA HOLDING R. VAN DE VIN BELGIË met zetel te Olmen, Heiloopstraat 3, werd het dossier van de inbreng in natura, bestaande uit 3.800 aandelen van de BVBA BEHEER R. VAN DE VIN BELGIË met zetel te Olmen, Heiloopstraat 3, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, onder normale omstandigheden en op going concernbasis:

ede beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

ede toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 4.221.400,00 EUR, die ten minste overeenkomt met het aantal en met de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen;

"de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 1.421 nieuwe, volstorte aandelen van de BVBA HOLDING R. VAN DE VIN BELGIË aan de Heer VAN DE VIN Renardus, wonende te Olmen, Heiloopstraat 3.

Ik wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Sint-Truiden, 24 december 2012.

Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREV1SOR,

Ira NICOLAIJ, Bedrijfsrevisor."

De voormelde verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor zullen overeenkomstig artikels

313 en 75 W.Ven. samen met dit proces-verbaal worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Tweede agendapunt  kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering beslist om het maatschappelijk geplaatste kapitaal te verhogen met vier miljoen tweehonderd eenentwintigduizend vierhonderd euro (4.221.400 EUR), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.800 EUR) op vier miljoen tweehonderd veertigduizend euro (4.240.000 EUR), door inbreng in natura van de totaliteit der bestaande aandelen van de bvba Beheer R. van de Vin België met zetel te Olmen, Heiloopstraat 3 gekend RPR Turnhout 0808.569.927, en met creatie van duizend vierhonderd eenentwintig (1.421) nieuwe aandelen met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en de toekenning ervan aan de inbrenger, uit te geven en in te schrijven tegen een globale prijs van vier miljoen

iweehonderci eenenbyiotig_duizend_vierhonderd_earn_(_4.22.1,40.0.EUR)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

.. _s De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen genieten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge De zaakvoerder wordt ermee belast de realisatie van de kapitaalverhoging vast te stellen.

Inschrijving en volstorting

Is hier tussengekomen ais inschrijver, de heer Renardus van de Vin, enige vennoot, die na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de Vennootschap.

Vervolgens verklaart hij in te schrijven in natura op duizend vierhonderd eenentwintig (1.421) nieuwe aandelen tegen de globale prijs van vier miljoen tweehonderd eenentwintigduizend vier-honderd euro (4.221.400 EUR).

Deze inbreng in natura wordt gevormd door inbreng van de de totaliteit der bestaande aandelen (te weten 3.800, hierna genoemd de 'Aandelen') van de bvba Beheer R. van de Vin België met zetel te Olmen, Heiloopstraat 3 gekend RPR Turnhout 0808.569.927 (hierna genoemd de 'Onderneming').

De Onderneming werd opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Jean Flemings op 16 december 2008, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 december 2008 onder nr. 08202021. Bij proces-verbaal gesloten door ondergetekende notaris Flemings op heden voorafgaand aan onderhavige vergadering, nog bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgische Staatsblad, werd het kapitaal verminderd met 2.508.000 EUR, om het kapitaal te brengen van 3.800.000 EUR op 1.292.000 EUR door middel van uitkering van beschikbare liquiditeiten (die reëel gestort kapitaal uitmaken) aan de vennoten. In de waardering van de ingebrachte aandelen werd rekening gehouden met die kapitaalvermindering in de Onderneming, zoals vermeld in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Voorwaarden van de inbreng in natura

Vanaf heden gaat de volle eigendom van de Aandelen over en zullen alle baten en lasten van de overgedragen aandelen voor rekening van de Vennootschap zijn, die vanaf diezelfde datum alle eraan verbonden rechten uitoefent en instaat voor alle risico's en gevolgen.

Alle Aandelen zijn op naam.

De Aandelen zijn volledig volgestort.

Alle hoegenaamde uitkeringen en voordelen toe te kennen op de Aandelen en die op heden nog niet zijn vastgesteld, komen toe aan de Vennootschap.

De inbrenger verbindt zich om:

.Gedurende een termijn van drie jaar te rekenen vanaf onderhavige inbreng, geen kapi-taalvermindering in de Vennootschap door te voeren;

.Gedurende een periode van drie jaar te rekenen vanaf onderhavige inbreng geen kapi-taalvermindering door te voeren in de Onderneming, tenzij die middelen door de Vennootschap warden gebruikt voor bijvoorbeeld nieuwe investeringen of financiering van andere groepsvennootschappen of verbonden ondernemingen zonder dat deze geld-middelen mogen doorstromen naar de aandeelhouders natuurlijke personen;

.Gedurende een periode van drie jaar te rekenen vanaf onderhavige inbreng de dividend-uitkeringen door de Onderneming niet te wijzigen ten opzichte van vroeger (dit wil zeggen vóór de inbreng aan de Vennootschap). Er mogen toch hogere dividenden worden uitgekeerd indien wordt aangetoond dat de dividenduitkeringen worden ge-bruikt voor bijvoorbeeld nieuwe investeringen of financiering van andere groepsvennootschappen of verbonden ondernemingen. De hogere divdenduitkeringen mogen echter niet doorstromen naar de aandeelhouders natuurlijke personen. De hogere di-videnden mogen ook worden gebruikt voor de betaling van aandeelhouders die wensen uit te treden voor zover de dividenduitkeringen worden gebruikt voor de terugbetaling van een lening of de aflossing van een rekening-courant die werd aangegaan voor de uitkoop van sommige aandeelhouders. De terugbetaling van de lening of de aflossing van de rekening-courant moet echter wel over een voldoende lange periode worden gespreid (minimum 5 à 7 jaar)

" Gedurende een periode van drie jaar te rekenen vanaf de onderhavige inbreng de door de Onderneming betaalde management-fees, bedrijfsleidersbezoldigingen enzo-voort, overeen te laten stemmen met de vroegere bedrijfsleiders-bezoldigingen. De geldstroom vanuit de Onder-neming naar de Vennootschap mag hoger zijn dan de vroegere bedrijfsleidersbezoldigingen indien blijkt dat hier daadwerkelijk prestaties tegenover staan (bijvoorbeeld boekhouding, personeel enzovoort) die vroeger op het niveau van de Onderneming werden verricht en die nu door de Vennootschap worden uitgevoerd (eventueel met overdracht van het betrokken personeel) én marktconform worden doorgerekend.

Verklaringen en waarborgen door de inbrenger

De inbrenger verklaart en waarborgt hetgeen volgt in voordeel van de Vennootschap:

a) Inbrenger is de wettige en enige eigenaar van de Aandelen. Door deze inbreng worden de Aandelen op naam geldig aan de Vennootschap overgedragen met alle rechten eraan verbonden.

b)Deze inbreng in natura noch enige andere trans-actie die er betrekking op heeft, zijn in strijd met enige statutaire bepaling, noch met enige overeenkomst waarbij de Inbrenger of de Onderneming partij zijn en die de geldigheid van huidige inbreng zou kunnen aantasten, noch met enige regiemen-'taire of wettelijke bepaling, noch met enig vonnis of gerechtelijke beslis-sing. Met betrekking tot de Aandelen bestaan geen optie overeenkomsten ten voordele van om het even welke derde, noch bestaan er andere beletsels die de vrije overdracht van die aandelen zouden kunnen hinderen. Geen van de overgedragen aandelen in de Onderneming zijn be-zwaard door enig pand, retentierecht of andere zekerheid,

De intekenaar verklaart, en de leden van de vergadering erkennen dat ieder van de nieuwe aandelen, in overeenstemming met de statuten volledig werd volgestort.

Toekenning nieuwe aandelen - aanvaarding

Voorbehouden aan het 13elgisch Staatsblad

Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor de voormelde inbreng in natura worden aan de inbrenger duizend vierhonderd eenen-twintig (1.421)

nieuwe aandelen in de Vennootschap toegekend, met dezelfde rechten en voor-delen als de bestaande

aandelen. De nieuwe aandelen zullen delen in de winst vanaf heden.

De inbrenger verklaart deze aandelen te aanvaarden als vergoeding voor de voormelde inbreng in natura.

Deze beslissing werd genomen met unanimiteit der aanwezige stemmen/aandelen.

Derde agendapunt

De vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen.

Artikel 5 der statuten luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5. - Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vier miljoen tweehonderd

veertigduizend duizend euro (4.240.000 EUR).

Het is verdeeld in duizend zeshonderd en zeven (1.607) aandelen zonder nominale waarde, die elk

ééniduizend zeshonderd en zevende (1/1607) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Vierde agendapunt

Mevrouw Heidi Swinnen voormeld bevestigt aan de vergadering dat zij ontslag neemt als zaakvoerder.

De vergadering aanvaardt dit ontslag en verleent haar kwijting voor het uitoefenen van haar mandaat.

Nadien beslist de vergadering om het aantal zaakvoerders te behouden op één, en om te benoemen tot

zaakvoerder voor onbepaalde duur, de heer Renardus (roepnaam 'René) van de Vin, wonende te 2491 Balen

(Olmen), Heiloopstraat 3.

De heer Renardus van de Vin verklaart het mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige

maatregel die zich tegen die benoeming zou verzetten.

Vijfde agendapunt

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zesde agendapunt

De vergadering verleent voor zoveel als nodig een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de

voorgaande beslissingen uit te voeren.

Zevende agendapunt

Er wordt volmacht gegeven aan Arcanus Accountants en Belastingconsulenten bvba met zetel te 3500

Hasselt, Luikersteeenweg 673, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

STEMMINGEN

Elk van de besluiten werd met eenparigheid van stemmen genomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Jean FLEMINGS, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voornoemde akte van statutenwijziging, uitgereikt uitsluitend voor neerlegging op de griffie van

de rechtbank van koophandel voor registratie;

- verslag bestuursorgaan; verslag bedrijfsrevisor;

-

gecoördineerde statuten; historiek

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 20.08.2012 12424-0236-011
29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 26.07.2011 11336-0097-010
25/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 20.08.2010 10431-0230-011
11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 05.08.2015 15401-0552-011

Coordonnées
HOLDING R. VAN DE VIN BELGIE

Adresse
HEILOOPSTRAAT 3 2491 OLMEN

Code postal : 2491
Localité : Olmen
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande