HOLDING VAN ROO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOLDING VAN ROO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.802.690

Publication

28/10/2014
ÿþ Mai %Nord 11.1

In de bijIagen bij het BeIgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111ij1J1,q11I111 J111111111

Ondernemingsnr :

Benaming (votuit) :

(verkort) :

Rechtsvorm:

Zetel (volledig adres) :

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Rijmenamseweg 214 -2820 Bonheiden

- CD

Holding Van Roo

17 -10- 2014

RECHTIANK van KüuPH. ANTWERMflieafcl. MECHELEN

Onderwerp(en) akte Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Steven MORRENS te Bonheiden op 17 oktober 2014, neergelegd op de

griffie van de rechtbank van koophandel v(56r registratie, dat een vennootschap werd opgericht volgens de hierna

opgegeven modaliteiten

J. Oprichter:

De heer VAN ROO Rudolf;, geboren te Bonheiden op 15 februari 1969, echtgenoot van mevrouw PAUWELS

Dominik Eduard Maria, wonende te 2820 Bonheiden, Hellewelweg 2.

2., Rechtsvorm - benaming:

De vennootschap wordt opgericht als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de

benaming HOLDING VAN ROC.

3. Zetel;

De zetel wordt gevestigd te 2820 Bonheiden, Rijmenamseweg 214,

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland:

-het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewij zen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een (semp-publiekrechtelijk statuut,

-Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van beheersfuncties, het verlenen van advies, management, en andere diensten aan of in overstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

-management en consulting, zo ook dienstverlening, advies, opleiding, marktonderzoek, promotie en prospectie op dat vlak. Uitvoering, studie en organisatie van en aan personen en bedrijven met betrekking tot onder meer bedrijfsbeheer, zo ook het doorlichten van de administratieve organisatie en het financieel beheer van (rechts)personen en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Het verlenen van secretariaatsdiensten in de ruime zin.

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder welke vorm of duur, aan aile verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

-het aanleggen, het oordeelkuridig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten

-het aanleggen , het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aankoop en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen.

De vennootschap is gerechtigd financiële-, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of

onrechtstreeks bij het doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi) van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag door middel van inbreng, samensmelting, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle verenigingen, ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel nastre-

ven. Zij handelt zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en zowel in binnen- als in buitenland

5, Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op 395.000 euro vertegenwoordigd door 1.000 aandelen

zonder aanduiding van een nominale waarde per aandeel.

6, Samenstelling kapitaal:

Alle voormelde aandelen werden door de oprichter onderschreven door een gemengde inbreng in natura van 499 aandelen van de bvba In den Bonten Os, met zetel te 2820 Bonheiden, Rijmenamseweg 214, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 0.563.433.210 en 499 aandelen van de bvba Calo met zetel te 2820 Bonheiden, Rijrnenamseweg 214, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 0.563.434A01. De inbreng van 250 aandelen van de vennootschappen In den Bonten Os en Calo wordt vergoed door 1.000 aandelen van de op te richten vennootschap, met een waarde van 395.000 euro. De inbreng van 249 aandelen van de vennootschappen In den Bonten Os en Calo wordt vergoed door een inschrijving op rekening-courant van 393.420 euro.

Verslag van de revisor

De inbreng is nader beschreven in het verslag van de heer Joris Mertens, bedrijfsrevisor, opgesteld op 17 oktober 2014.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"In uitvoering van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen werd ondergetekende, KPMG Vias burgerlijke NV, met zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, vertegenwoordigd door de heer Joris Mertens, bedrijfsrevisor, in zijn hoedanigheid van bedesrevisor van de op te richten vennootschap Holding Van Roo BVBA, met zetel te 2820 Bonheiden, Rijmenamseweg 214, door de oprichter verzocht verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de vennootschap.

De oprichting van de vennootschap Holding Van Roo BVBA bestaat uit de inbreng in natura van respectievelijk 499 en 499 aandelen van de vennootschappen IN DEN BONTEN OS BVBA en CALO BVBA door de heer Rudolf Van Roo voor een totaal bedrag van 788.420,00 EUR, hetgeen deels wordt vergoed in kapitaal (voor een bedrag ad 395.000,00 EUR), en deels via inschrijving op rekening-courant (voor een bedrag ad 393.420 EUR). Op grond van ons nazicht, verklaren wij dat:

a) de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrierevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,.

c) de door de partijen weerhouden methode van waardering bedreseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen en het bedrag van de toekenning in rekening-courant, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit enerzijds 1.000 aandelen van de vennootschap Holding Van Roc BVBA, zonder vermelding van nominale waarde voor een totale waarde van 395.000,00 EUR, en anderzijds uit een inschrijving op rekening-courant voor een bedrag ad 393.420,00 EUR.

Ër zullen geen bijzondere voordelen als tegenprestatie van de inbreng worden toegekend aan de inbrengende partij,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion"

is.

Onderhavig verslag werd opgesteld in uitvoering van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het

kader van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Holding Van Roo BVBA

door inbreng in natura, en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Opgemaakt te Aalst op 17 oktober 2014.

KPMG Vias BV NV

vertegenwoordigd door

Joris Mertens

Bedrierevisor"

Duur:

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur,

8, Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten,

Aan de zaakvoerder wordt geen vaste wedde toegekend; zijn bezoldiging wordt door de algemene vergadering

vastgesteld.

Elk der zaakvoerders heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en aile daden

te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die

zij daartoe geschikt achten.

Tot niet statutaire zaakvoerder wordt aangesteld voor onbepaalde duur: Rudolf Van Roo, voornoemd.

9. Boekjaar:

Het boekjaar begint op 1 juli van elk jaar en eindigt op 30 juni van elk daaropvolgend jaar.

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van ellcjaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 30 juni 2015.

10. Algemene vergadering:

De jaarlijkse algemene vergadering zal, vanaf de afsluiting van het eerste boekjaar, gehouden worden op de eerste maandag van de maand december van elk jaar, om 20.00 uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaal&

11. Winsiverdeling reserves

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve een/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

' In geval van ontbinding van de vennootschap zal het batig saldo na vereffening van gans het passief tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

12. Volmacht

Tot slot wordt in het bijzonder volmacht verleend aan De Ryck bvba, met zetel te 2222 Itegern, Schoolstraat 19

en/of de indeplaatsgestelden om voor en namens de vennootschap alle nuttige en nodige formaliteiten te vervullen tot het bekomen van een inschrijving in de kruispuntbank voor ondernemingen of eventuele wijzigingen achteraf en eventueel met het oog op het bekomen van de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie

13. Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

Aile verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 juli

2014 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel uit de akte

-verslagen van de oprichter

- verslag van de bedrijfsrevisor (opgenomen in de oprichtingsakte)

Steven Morrens

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)Men) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

1 Staatsblad

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 28.12.2015, NGL 15.01.2016 16014-0412-013

Coordonnées
HOLDING VAN ROO

Adresse
RIJMENAMSEWEG 214 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : Rijmenam
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande