HOLDING VAN UYTSEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOLDING VAN UYTSEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.803.422

Publication

16/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

bij akte verleden voor ondergetekende notaris Ilse Janssens op vierentwintig september tweeduizend

veertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig september daarna,

onder nummer 14308661.

Alhier, overeenkomstig de statuten, vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder: mevrouw

VAN UYTSEL Julie, rijksregisternummer 85.08.28-128.97, geboren te Wilrijk op achtentwintig

augustus negentienhonderd vijfentachtig, wonende te 2550 Kontich, Pierstraat 278.

PLAATSING EN STORTING VAN HET KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt honderdtachtigduizend euro (180.000 EUR).

Het is verdeeld in twaalfduizend (12.000) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde

van één/twaalfduizendste ieder.

De oprichters verklaren dat het vaste gedeelte van het kapitaal volledig geplaatst is. Er wordt op

ingeschreven als volgt :

Inbreng in geld

1. de heer VAN UYTSEL David, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van negenenvijftigduizend negenhonderd vijfentwintig euro (59.925,00 EUR), waarvoor hem drieduizend negenhonderd vijfennegentig (3.995) aandelen worden toegekend.

2. de heer VAN UYTSEL Ben, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van negenenvijftigduizend negenhonderd vijfentwintig euro (59.925,00 EUR), waarvoor hem drieduizend negenhonderd vijfennegentig (3.995) aandelen worden toegekend.

3. mevrouw VAN UYTSEL Julie, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van negenenvijftigduizend negenhonderd vijfentwintig euro (59.925,00 EUR), waarvoor haar drieduizend negenhonderd vijfennegentig (3.995) aandelen worden toegekend.

4. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  David Van Uytsel Management , afgekort  DVM , vertegenwoordigd de heer VAN UYTSEL David, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van vijfenzeventig euro (75,00 EUR), waarvoor haar vijf (5) aandelen worden toegekend.

5. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Ben Van Uytsel Management , afgekort  BVM , vertegenwoordigd de heer VAN UYTSEL Ben, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van vijfenzeventig euro (75,00 EUR), waarvoor haar vijf (5) aandelen worden toegekend.

6. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Julie Van Uytsel Management , afgekort  JVM , vertegenwoordigd mevrouw VAN UYTSEL Julie, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van vijfenzeventig euro (75,00 EUR), waarvoor haar vijf (5) aandelen worden toegekend.

De comparanten verklaren dat alle aandelen volstort zijn.

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE78 7370 4321 7886 bij KBC Bank geopend ten name van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Holding Van Uytsel in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op tien november tweeduizend veertien, dat door mij notaris in het dossier zal bewaard worden.

STATUTEN

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap bestaat onder de rechtsvorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar naam luidt Holding Van Uytsel.

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2550 Kontich, Pierstraat 276.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen;

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

bestuurders-functies, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in

overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen;

- het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin; het verrichten van diensten inzake consultancy, management, studie en organisatie; het verlenen van advies en raad in zake commerciële, financiële, juridische, fiscale of sociale aangelegenheden aan alle mogelijke ondernemingen, vennootschappen, verenigingen en organisaties, al dan niet met rechtspersoonlijkheid.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap is onbeperkt.

Het kapitaal bestaat uit een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte.

a) Het vaste gedeelte van het kapitaal is vastgesteld op honderdtachtigduizend euro (180.000,00 EUR). Het is bij de oprichting volledig geplaatst, en is verdeeld in twaalfduizend (12.000) aandelen zonder nominale waarde.

b) Boven dit vaste gedeelte is het maatschappelijk kapitaal veranderlijk zonder statutenwijziging als gevolg van toetreding van nieuwe vennoten, van het bijnemen van aandelen door personen die reeds vennoot waren of van uittreding of uitsluiting van vennoten of door de terugneming van aandelen, een en ander binnen de door deze statuten toegestane mogelijkheden.

BESTUUR

a) De vennootschap wordt bestuurd door minstens één (1) en maximum evenveel bestuurders als er actieve vennoten zijn, die samen de raad van bestuur vormen. Enkel actieve vennoten kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur van de vennootschap. Een actieve vennoot is iedere vennoot die niet kwalificeert als een niet-actieve vennoot overeenkomstig artikel 13 van deze statuten. De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde termijn door de algemene vergadering. Op voorstel van de raad van bestuur kan maximaal één (1) onafhankelijke bestuurder worden toegevoegd die geen vennoot is en wiens kennis of ervaring nuttig kan zijn voor de vennootschap. BEVOEGDHEDEN

a) De raad van bestuur is bevoegd tot alle handelingen van beheer en beschikking te besluiten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit artikel 18 van deze statuten, met name overleg,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

leiding en toezicht, kunnen de bestuurders bestuurstaken onder elkaar verdelen.

b) De raad van bestuur kan onder haar leden een directeur benoemen.

De directeur is belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap onder het toezicht en volgens

de richtlijnen van de raad van bestuur aan dewelke hij verantwoording verschuldigd is.

c) De raad van bestuur mag bepaalde van haar bevoegdheden delegeren aan één of meerdere van haar leden of aan andere personen, maar blijft verantwoordelijk voor de beheerscontrole en het toezicht. De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheid en de vergoeding, die ten laste van de algemene kosten valt, voor alle personen aan wie delegatie wordt verleend.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt in alle handelingen en betrekkingen van de vennootschap met vennoten of met anderen, in of buiten rechte, geldig vertegenwoordigd door al haar bestuurders gezamenlijk. Aan een directeur kan de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat het dagelijks bestuur betreft, opgedragen worden.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

Het orgaan dat volgens de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de

vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar door of namens de voorzitter van de raad van bestuur worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. De vennoten of hun volmachtdragers moeten de aanwezigheidslijst ondertekenen om toegang tot de vergadering te krijgen.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

Jaarlijks wordt van de nettowinst, dat is de te bestemmen winst van het boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies van de vorige boekjaren, een bedrag van ten minste één/twintigste (1/20ste) afgenomen voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk minimumkapitaal bereikt heeft.

Over het saldo beslist de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste bestuurders

Onmiddellijk daarop hebben de oprichters besloten het aantal bestuurders vast te stellen op drie en voor die functie te benoemen:

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  David Van Uytsel Management , afgekort  DVM , met maatschappelijke zetel te 2840 Rumst (Reet), Beekvelden 20, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Antwerpen onder nummer 0563.352.343 en onderworpen aan de Belasting op de Toegevoegde Waarde onder nummer 563.352.343, met als vaste vertegenwoordiger: de heer VAN UYTSEL David, rijksregisternummer 78.04.23-157.43, geboren te Duffel op drieëntwintig april negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 2840 Rumst (Reet), Beekvelden 20;

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Ben Van Uytsel Management , afgekort  BVM , met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Buizegemlei 157, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Antwerpen onder nummer 0563.352.145 en onderworpen aan de Belasting op de Toegevoegde Waarde onder nummer 0563.352.145, met als vaste vertegenwoordiger: de heer VAN UYTSEL Ben, rijksregisternummer 81.09.18-033.27, geboren te Wilrijk op achttien september negentienhonderd eenentachtig, wonende te 2650 Edegem, Buizegemlei 157;

3) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Julie Van Uytsel Management , afgekort  JVM , met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Pierstraat 278, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Antwerpen onder nummer 0563.352.046 en onderworpen aan de Belasting op de Toegevoegde Waarde onder nummer 563.352.046, met als

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

vaste vertegenwoordiger: mevrouw VAN UYTSEL Julie, rijksregisternummer 85.08.28-128.97, geboren te Wilrijk op achtentwintig augustus negentienhonderd vijfentachtig, wonende te 2550 Kontich, Pierstraat 278;

die verklaren de opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich daartegen verzet.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden met dien verstande dat zij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van vennootschappen.

2. Eerste gewone algemene vergadering - Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met

eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste

vrijdag van de maand mei tweeduizend zestien om negentien uur.

3. Overname van verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

4. Aanstelling volmachtdrager

Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, teneinde bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en bij de BTW-administratie alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap, en de eventuele latere wijzigingen en doorhaling:

de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  SBB Accountants en Belastingconsulenten , gevestigd te 3000 Leuven, Diestsevest 32 bus 1a, met het recht afzonderlijk te handelen en iemand in zijn plaats te stellen. BENOEMING

1. De heer VAN UYTSEL David, voornoemd, zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  David Van Uytsel Management , afgekort  DVM , benoemt als vaste vertegenwoordiger van voornoemde vennootschap, de heer VAN UYTSEL David, geboren te Duffel op drieëntwintig april negentienhonderd achtenzeventig, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 78.04.23-157.43, wonende te 2840 Rumst (Reet), Beekvelden 20.

De heer Van Uytsel David, voornoemd, verklaart deze benoeming te aanvaarden.

2. De heer VAN UYTSEL Ben, voornoemd, zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Ben Van Uytsel Management , afgekort  BVM , benoemt als vaste vertegenwoordiger van voornoemde vennootschap, de heer VAN UYTSEL Ben, geboren te Wilrijk op achttien september negentienhonderd eenentachtig, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 81.09.18-033.27, wonende te 2650 Edegem, Buizegemlei 157.

De heer Van Uytsel Ben, voornoemd, verklaart deze benoeming te aanvaarden.

3. Mevrouw VAN UYTSEL Julie, voornoemd, zaakvoerder van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid  Julie Van Uytsel Management , afgekort  JVM , benoemt als vaste

vertegenwoordiger van voornoemde vennootschap, mevrouw VAN UYTSEL Julie,

rijksregisternummer 85.08.28-128.97, geboren te Wilrijk op achtentwintig augustus negentienhonderd

vijfentachtig, wonende te 2550 Kontich, Pierstraat 278.

Mevrouw Van Uytsel Julie, voornoemd, verklaart deze benoeming te aanvaarden.

Voor uittreksel

Hiermede neergelegd :

- een expeditie van de oprichtingsakte

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 27.06.2016 16218-0045-023

Coordonnées
HOLDING VAN UYTSEL

Adresse
PIERSTRAAT 276 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande