HOLDLING NOORD IMMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HOLDLING NOORD IMMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 842.129.650

Publication

14/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.12.2013, NGL 07.02.2014 14031-0238-019
06/01/2012
ÿþ (roc' 11 .1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e

1111111111111111

*12004632*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

i1+ ) ~

go fe_z-,;11;:c; t~

Y DEC. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : * 9k.f07 j 2.9V Benaming (voluit) : HOLDLING NOORD IMMO

(verkort) : *

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bloemstraat 60

2920 KALMTHOUT

Onderwerp akte : NV: oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Luc DEJONGH te Kalmthout op 13 december 2011, geregistreerd 9 bladen nul verzendingen te Brasschaat, Registrate Il op 16 december 2011, boek 182 blad 96 vak 20. Ontvangen 25 euro. Getekend de wn eerstaanwezend inspecteur J. Rombouts dat :

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Q.D.E. waarvan de zetel gevestigd is te 2910 Essen, Oude Baan 226, ondernemingsnummer 0478.278.789  Rechtspersonenregister Antwerpen, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Dirk Maria Jacobus Nelen, wonend te 2910 Essen, Oude Baan 226, benoemd bij de oprichtingsakte.

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PETER WILLEMEN, waarvan de zetel gevestigd is te 2920 Kalmthout, Bloemstraat 58, ondernemingsnummer 0478.354.312  Rechtspersonenregister Antwerpen, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Peter Jozef Jeanine WILLEMEN , wonend te 2920 Kalmthout, Bloemstraat 58, daartoe aangesteld bij de oprichtingsakte.

3/ De heer Willy Jozef Wilhelmina VAN COOL, echtgenoot van mevrouw Anita Carolina VAN LOON, wonend te 2920 Kalmthout, Het Ziel 14.

4/ De heer Herman Jozef Elisa VAN GOOL, echtgenoot van mevrouw Ingrid DIRVEN, samen wonend te 2920 Kalmthout, Minnedreef 21.

De heer en mevrouw Van Gool  Dirven zijn gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel ingevolge 5/ Mevrouw Linda Ida Adriaan VAN COOL, wonend te 2920 Kalmthout, Bloemstraat 58, echtgenote van de heer Peter JozefJeannine Willemen,

6/ De heer Dirk Marcel Julia VAN GOOL, ongehuwd, wonend te 2920 Kalmthout, Het Ziel 16.

Een naamloze vennootschap opgericht hebben onder de benaming HOLDING NOORD IMMO als volgt : Zetel : de zetel van de vennootschap is gevestigd te 2920 Kalmthout, Bloemstraat 60.

Duur : de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500-). Het is volledig geplaatst en verdeeld in eenenzestigduizend vijfhonderd (61.500) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1 / 61.500' van het kapitaal.

Intekening : 1/ De comparant sub 1/ heeft ingetekend op twintigduizend negenhonderd en tien (20.910) aandelen, verbindt zich tot twintigduizend negenhonderd en tien euro (20.910 ¬ ) en betaalde hierop 20.910 euro.

2/ De comparant sub 2/ heeft ingetekend op twintigduizend negenhonderd en tien (20.910) aandelen,

verbindt zich tot twintigduizend negenhonderd en tien euro (20.910 ¬ ) en betaalde hierop 20.910 euro. 3/ De comparant sub 3/ heeft ingetekend op vierduizend negenhonderd twintig (4.920) aandelen, verbindt

zich tot vierduizend negenhonderd twintig euro (4.920 ¬ ) en betaalde hierop 4.920 euro.

4/ De comparant sub 4/ heeft ingetekend op vierduizend negenhonderd twintig (4.920) aandelen, verbindt zich tot vierduizend negenhonderd twintig euro (4.920 ¬ ) en betaalde hierop 4.920 euro.

5/ De comparant sub 5/ heeft ingetekend op vierduizend negenhonderd twintig (4.920) aandelen, verbindt zich tot vierduizend negenhonderd twintig euro (4.920 ¬ ) en betaalde hierop 4.920 euro.

6/ De comparant sub 6/ heeft ingetekend op vierduizend negenhonderd twintig (4.920) aandelen, verbindt ___.-zich tot bierduizend negenhonderd.twintig.euro_(4.920_¬ )_en.betaalde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Boeklaar : Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Reserves : De Algemene Vergadering beslist op voorstel van de Raad van Bestuur over de bestemming van de winst, met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve. De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling van de dividenden.

Bij winstuitkering wordt rekening gehouden met de rechten van de houders van kapitaalaandelen indien bewijzen van deelgerechtigdheid werden uitgegeven, met de houders van winstaandelen en de houders van aandelen zonder stemrecht.

Aan de Raad van Bestuur is de bevoegdheid verleend, met inachtname van de wettelijke voorschriften, interim-dividenden uit te keren.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering voor een maximum termijn van 6 jaar. De bestuurders kunnen te allen tijd door de Algemene Vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad.

Vertegenwoordiging raad van bestuur : De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door ofwel 2 bestuurders die gezamenlijk optreden ofwel door een gedelegeerde bestuurder, aan wie individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

Doel : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, fiscale,juridische of boekhoudkundige aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verfenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en

algemeen beheer.

-Het waarnemen van aile beheersopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies

welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of In natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

























Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke

van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Jaarvergadering_: De gewone Algemene Vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet

ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand mei te 15 uur.

Overgangsbepalingen : De comparanten beslissen met eenparigheid van stemmen voor de eerste maal zes (6)

bestuurders aan te stellen voor een periode van 6 jaar ingaande op heden en benoemen tot die functie :

1° voornoemde Bvba Q.D.E. met als vaste vertegenwoordiger, voornoemde heer Dirk Nelen.

2° voornoemde 8vba PETER WILLEMEN, met als vaste vertegenwoordiger, voornoemde heer Peter Willemen.

3° voornoemde heer Willy Van Gool.

4° voornoemde heer Herman Van Gool.

5° voornoemde mevrouw Linda Van Gool.

6° voornoemde heer Dirk Van Gool.

De bestuurders handelen gelijkvormig de statuten.

Onmiddellijk stellen de bestuurders aan als:

-/ gedelegeerd  bestuurder voor een periode van 6 jaar ingaande op heden, voornoemde Bvba Q.D.E., met als vaste vertegenwoordiger voornoemde heer Dirk Nelen.

-/ voorzitter van de raad van bestuur voor een periode van 6 jaar ingaande heden, voornoemde Bvba Peter Willemen, me als vaste vertegenwoordiger, voornoemde heer Peter Willemen.

De toegekende opdracht is onbezoldigd.

Aanstelling commissaris : De vergadering besluit tot commissaris aan te stellen het kantoor ERNST & YOUNG, bedrijfsrevisoren, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, kantoorhoudend te 2140 Antwerpen  Borgerhout, Joe Englishstraat 52, vertegenwoordigd door de heer Patrick Rottiers, bedrijfsrevisor en dit voor een periode van 3 jaar ingaand op heden voor de boekjaren 2012  2013 en 2014.

BIJZONDERE VOLMACHT : Stellen aan als bijzondere gevolmachtigde, AdMinisterie BVBA, met maatschappelijke zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70, vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw of Adriaan de Leeuw zelf met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend om elk afzonderlijk alle formaliteiten te vervullen, zowel naar aanleiding van deze als toekomstige akten, bij bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

Voor-

behouden aan het i " Belgisch

Staatsblad

\\F

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Luc Dejongh te Kalmthout

Mee neergelegd ter publicatie : afschrift akte  uittreksel akte - volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.07.2014, NGL 22.07.2015 15332-0089-019
14/08/2015
ÿþVo

beha

aan

Belç

Staal

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1IONI

Oit AUG. 2015 i"

afdeligg Antwerpen

vinyle

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

GF

11111111

*15117986*

Ondernemingsnr : 0842129650

Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bloemstraat 60, 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

De Algemene vergadering heeft beslist met ingang van 1 december 2014:

De (her)benoeming van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren bcvba, Joe Englishstraat 52 te Borgerhout ,die als vertegenwoordiger aanduidt Patrick Rottiers, bedrijfsrevisor, als commissaris van de vennootschap en dit voor een periode van 3 jaar.

HOLDING NOORD IMMO

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
HOLDLING NOORD IMMO

Adresse
BLOEMSTRAAT 60 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande