HOMBROUX - VAN GOOL

Divers


Dénomination : HOMBROUX - VAN GOOL
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 875.013.046

Publication

23/05/2014
ÿþtlit1110 1111

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERffltriêtd. MECHELEN

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

Md Word 11.1

Voo bohou aan [Utah Staats

I 1I II I

Ondememingsnr 0876.013.046

Benaming

(voluit) : HOMBROUX - VAN GOOL

(Verkort):

Rechtsvorm

Zetel; NIEUWE BEVELSESTEEN WEG 86, 2560 NIJLEN

(volledig adres)

Onderwerp akte: SLUITING VEREFFENING

Verslag van de vereffenaar met betrekking tot de sluiting van de vereffening.

Ondergetekende Hilde Van Gooi, vereffenaar, stelt vast

1.dat de Rechtbank van Koophandel zich akkoord verklaard met het verdelingsplan van de activa en de passive d.d. 28 december 2013

2.dat de activa en de passive verdeeld werden conform dit verdelingsplan

Daarom besluit de vereffenaar

3.clat de vereffening retroactief gesloten wordt op 28 december 2013

4.clat de vereffenaar ontslag neemt met ingang van 28 december 2013

5.ciat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden door Hilde Van Gooi op het volgende adres: Nieuwe Bevelsesteenweg 86, 2560 Nijlen

6.ciat de nog te vervullen fiscale verplichtingen worden voldaan door Hilde Van Gooi op het volgende adres: Nieuwe Bevelsesteenweg 86, 2560 Mien.

Aldus getekend door de vereffenaar te Nijlen op 17 maart 2014,

Hilde Van Gooi

vereffenaar

Opdt laatste hlz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij liet Belgisch Staatsblad 23/0512014

24/01/2014
ÿþIL

YIIII~II IVIIII~IIn

819025014^'

Mod Wad 11.1

IIBELGISCH ST ATSB~

` GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDeirgedIECHELEN

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITEUR I5ELGE'

NEERGELEGD

1?-01-2014 07-01- 2014

J

Ondernemingsnr : 0875.013.046

Benaming

(voluit) : HOMBROUX VAN GOOL

(verkort) : Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2560 Nijlen, Nieuwe Bevelsesteenweg 86

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en benoeming van vereffenaar

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Nathalie Vereist, met standplaats te Nijlen, op 12 december 2013, geregistreerd te Lier op 18 december 2013, boek 208 blad 55 vak 10, drie bladen, geen verzending, ontvangen: vijftig euro (50,00¬ ) dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hombroux Van Gool", met maatschappelijke zetel te 2560 Nijlen, Nieuwe Bevelsesteenweg 86, B.T.W. RPR Mechelen BE0875.013.046 volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

a)Bespreking

De voorzitter geeft toelichting aan de vergadering omtrent de staat van activa en passiva opgemaakt per 30 september 2013 en omtrent de in de agenda aangekondigde verslagen,

De aanwezige vennoten verklaren voldoende ingelicht te zijn.

Er wordt akte genomen dat de conclusies van het verslag opgemaakt op 4 december 2013 overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen door de heer Frans Dewaele, bedrijfsrevisor-zaakvoerder, van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MERTENS, DEWAELE, ACHTEN 8. C°, met zetel te 2240 Zandhoven, Langestraat 183, luiden als volgt:

"6. In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder Mevrouw Hilde Van Gool van de BVBA Hombroux-Van Gooi een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 30 september 2013, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, met een balanstotaal van 525.074,36E en een netto-actief van 358.455,93E

Op basis van de op de tussentijdse datum gekende gegevens en vooruitzichten, werden alle gekende en geraamde vorderingen en idem dito schulden per 30 september 2013 definitief geboekt zowel als overlopende rekeningen, overige vorderingen, voorzieningen voor kosten, schulden m.b.t. belastingen en overige schulden. Op deze wijze kan de vereffening niet gebeuren onder de procedure voorzien in art, 184 § 5 waarbij de vereffening gebeurt in één akte. De vennootschap is niet schuldenvrij op 30 september 2013.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap, volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door de vereffenaar(s)."

b)Bevestiging door de notaris

Om te voldoen aan artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

c) Besluit

Na beraadslaging besluit de algemene vergadering bij eenparigheid van stemmen, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOMBROUX-VAN GOOL" gevestigd te 2560 Nijlen, Nieuwe Bevelsesteenweg 86 voortijdig te ontbinden en in vereffening te stellen met ingang vanaf heden.

TWEEDE BESLUIT

1. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen twee vereffenaars te benoemen, met name;

-De heer HOMBROUX, François Jules, geboren te Attenhoven op 3 juli 1959, wonend te 2560 Nijlen, Nieuwe Bevelsesteenweg 86;

-Mevrouw VAN GOOL, Hilde, geboren te Turnhout op 9 september 1961, wonend te 2560 Nijlen, Nieuwe Bevelsesteenweg 86,

De benoeming gebeurt met ingang vanaf heden, doch dient aan de voorzitter van de rechtbank van: koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. Ingeval de benoeming evenwel een homologatie behoeft,:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

gebeurt de benoeming onder opschortende voorwaarde van homologatie van deze benoeming door de voorzitter van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 184 §2 Wetboek Vennootschappen.

Ingevolge beschikking van de voorzitter van de rechtbank van koophandel te Mechelen de dato 24 december 2013 werd de benoeming van mevrouw Van Goal Hilde bevestigd en werd de homologatie van benoeming van de heer Hombroux François afgewezen.

2.De vereffenaars hebben de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van hun mandaat, Meer bepaald kunnen de vereffenaars de rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaars hebben de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe aile roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, aile uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaars zullen alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

De vereffenaars worden ervan ontslagen inventaris op te maken, en mogen zich beroe-tpen op de boeken en bescheiden van de vennootschap,

Wanneer een plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering der vennoten zal in haar eerstkomende zitting overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

3.De vereffenaars vormen een college dat geldig beslist wanneer de meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen.

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, door 2 vereffenaars, die tegenover derden hun machten niet zullen moeten verantwoorden.

Gezien ingevolge voormelde beschikking van de rechtbank van koophandel enkel de benoeming van mevrouw VAN GOOL, Hilde, voornoemd bevestigd werd, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist, door 1 vereffenaar, die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

DERDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige statutaire zaakvoerder,

De vergadering besluit om over de kwijting van de zaakvoerder te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de sluiting van de vereffening.

VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Insepia, met zetel te 2560 Nijlen, Grobbendonkseweg 130.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

NOTARIS Nathalie Vereist

Worden hiermee samen neergelegd: een afschrift van de akte statutenwijziging

à., ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 28.09.2013 13611-0326-014
05/02/2013
ÿþMod 2.1

NET----ER ~ ~

2 3 -01- 2013

GR&r" tÉ ikC4-iï BF.NK v&-r1

KOO 'cî EL te MECHELEN

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A 111



Ondernemingsnr : 0875.013.046

Benaming

(voluit) : HOMBROUX - VAN GOOL

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : NIEUWE BEVELSESTEENWEG 86, 2560 NIJLEN

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder - onbezoldigd karakter zaakvoerderschap

Notulen van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van 29 december 2012

De heer Francois Hombroux biedt met onmiddellijke ingang zijn ontslag aan. De vergadering aanvaardt dit ontslag en dankt de heer Francois Hombroux voor zijn inzet.

Met unanimiteit wordt besloten dat met ingang van 29 december 2012 het zaakvoerderschap onbezoldigd zal zijn.

Hilde Van Gool,

Zaakvoerder

BijlagenTii~ hët BëIgisch Stfslilc7 _ 6~7a2~~Üi3 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/12/2012
ÿþMac' 2,1



Ln_ B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







!Vatel

NEERGELEGD





II

14 -12- 2012

GRIFFIE RECHTS ' %K van KOOPHAND%WECHELEN







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0875.013.046

Benaming

(voluit) : HOMBROUX - VAN GOOL

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : STATIESTRAAT 5, 2560 NIJLEN

Onderwesp akte : Wijziging adres

Besloten wordt om per 27 november 2012 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Nieuwe Bevelsesteenweg 86, 2560 Nijlen, België.

Hilde Van Gooi,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.06.2012, NGL 30.08.2012 12506-0346-013
05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 02.08.2011 11373-0378-013
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.06.2010, NGL 15.07.2010 10301-0347-013
26/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.06.2009, NGL 25.08.2009 09613-0063-013
27/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.06.2008, NGL 20.08.2008 08587-0303-014
13/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.03.2007, NGL 10.04.2007 07117-0020-016

Coordonnées
HOMBROUX - VAN GOOL

Adresse
Zetel; NIEUWE BEVELSESTEEN WEG 86, 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande