HOME O.-L.-VROUW VAN DE KEMPEN

Divers


Dénomination : HOME O.-L.-VROUW VAN DE KEMPEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 433.440.342

Publication

08/07/2014
ÿþI MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

11!3111111 II

..,..:1,4.6" ,,V,J,.aiLl. ût:»... t__,' 4 !....1..f.e.à, vce.u. we

RECIITEArre; 1:0, iv;s" "Kert)PETANDEL

27 JUNI 2014

ANTIVERP.Ers tuutung ',LUIRN1101.1T

De erin" Griffie



Ondernemingsnr : 0433.440.342

Benaming

(voluit) Home O.-L.-Vrouw van de Kempen

(verkort):

Rechtsvorm: Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: Onze Lieve Vrouwstraat 3, 2380 Ravels

Onderwerp akte: Herbenoeming commissaris

De Algemene Vergadering, in voldoende aantal aanwezig om rechtsgeldig te vergaderen en te beslissen, heeft in haar buitengewone zitting van 9 december 2013 unaniem beslist het mandaat van de commissaris-revisor te hernieuwen en de heer Steven Vanderhaegen, bedrijfsrevisor met kantoor te 3360 Korbeeklo, Stichelweg 29, te herbenoemen als commissaris voor een periode van drie jaar. Het mandaat van de commissaris zal een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van de leden te houden in 2016.

Opgemaakt op 24 maart 2014 te Ravels.

Godecharle Dirk

voorzitter van de raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/10/2013
ÿþr~

i

n

Vo behoi aan Belg Staat

MOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter t 1%çaL

QRI!!IEW°r~ANiApJ

27 SEP, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

T

Ondernemingsnr : 0433.440.342

Benaming

(voluit) : Home O.-L.-Vrouw van de Kempen

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Onze Lieve Vrouwstraat 3, 2380 Ravels

Onderwerp akte : Wijziging samenstelling raad van bestuur. Wijziging statuten.

Wijziging samenstelling raad van bestuur

Uit het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering van de vzw `Home 0.-L.-Vrouw van de Kempen' gehouden op 26 augustus 2013 blijkt dat met eenparigheid van stemmen het vrijwillig ontslag werd aanvaard van volgende bestuurder: Meeuws Augusta, Parklaan 23, 2300 Turnhout.

Vanaf heden is de raad van bestuur als volgt samengesteld.

1 Godecharle Dirk, Klein Engeland 73, 2300 Turnhout, voorzitter

2 De Cleyn Koenraad, Jozef Lambrechtslei 14, 2540 Hove, ondervoorzitter

3 Verdonck Robert, Gemeentelaan 23, 2381 Ravels-Weelde, secretaris

4 Heyns Jozef, Weteringstraat 4, 2380 Ravels, penningmeester

5 Van Hees Andreas, Dorp 27, 2382 Ravels-Poppel, bestuurder

6 De Ceuster Melania, Herentalsstraat 66, 2300 Turnhout, bestuurder

Wijziging statuten

Uit het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering van de vzw `Home O.-L.-Vrouw van de Kempen' gehouden op 26 augustus 2013 blijkt dat met eenparigheid van stemmen de statuten van de vereniging worden gewijzigd en aangepast in functie van de nieuwe bestuursstructuur. Bijgevolg wordt de bestaande tekst van de statuten integraal vervangen door onderstaande tekst.

Titel I: Naam - Zetel - Doel - Duur

Artikel 1

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam: "Home O.-L.-Vrouw van de Kempen". Alle stukken uitgaande van de vereniging moeten haar naam vermelden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk", of door de afkorting "VZW", en het adres van de zetel van de vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOU 2.2

Artikel 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te 2380 Ravels, Onze Lieve Vrouwstraat 3.

Zij ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Turnhout.

Artikel 3

De vereniging heeft tot doel:

§1 De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van elk winstoogmerk, vanuit een christelijke mens- en maatschappijvisie, de inrichting, het beheer en de exploitatie van instellingen voor gezondheidszorgen en welzijnszorg voor ouderen, zieken, gehandicapten of hulpbehoevenden, in de breedste zin van het woord.

§2 De vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van haar doel, en mag daartoe alle roerende of onroerende goederen verwerven of bezitten in eigendom of anderszins, en deze goederen gebruiken, beheren of ten dienste stellen.

§3 De vereniging heeft een confessioneel christelijk kader.

§4 De vereniging mag ook op bijkomstige wijze zekere economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het hoofddoel.

Artikel 4

De vereniging is opgericht bij onderhandse akte de dato 5 maart 1987 voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden, overeenkomstig artikel 20 van de wet 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Titel II: Leden

Artikel 5

De vereniging is samengesteld uit effectieve leden en uit toegetreden leden.

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden.

Het aantal leden is onbeperkt. Het aantal effectieve leden moet tenminste één meer bedragen dan het aantal leden van de raad van bestuur.

Op de zetel van de vereniging, wordt door de raad van bestuur een register van de leden gehouden. Dit register vermeldt de naam, voornamen en woonplaats van de leden, of, ingeval het een rechtspersoon betreft, de naam, de rechtsvorm en het adres van de zetel. Bovendien moeten alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van leden door toedoen van de raad van bestuur in dát register worden ingeschreven, binnen de acht dagen nadat hij van de beslissing in kennis gesteld is.

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen.

Artikel b

Nieuwe leden worden aanvaard bij besluit van de raad van bestuur.

Deze aanvaarding dient bekrachtigd te worden door de eerstvolgende algemene vergadering. Als voorwaarde voor lidmaatschap is vereist de gestelde doelstellingen van de vereniging, zoals omschreven in artikel 3 van de statuten, te onderschrijven, evenals, in voorkomend geval, de voorschriften opgenomen in het huishoudelijk reglement.

Artikel 7

Het lidmaatschap is voor onbepaalde duur en eindigt door vrijwillig ontslag, door uitsluiting,

het verlies van de hoedanigheid die de opname als lid rechtvaardigde, of het overlijden.

Elk lid kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen, mits zijn ontslag schriftelijk mee te delen

aan de voorzitter van de raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Tot uitsluiting van een lid kan alleen door de algemene vergadering worden besloten, met twee/derde meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

Artikel 8

De schorsing van een lid, brengt van rechtswege zijn uitsluiting van de vereniging mee.

Artikel 9

De leden zijn geen bijdrage verschuldigd. Zij ontvangen geen vergoeding voor de uitoefening van hun mandaat. Er kan worden voorzien in een onkostenvergoeding voor de leden van de vereniging.

De leden van de vereniging gaan, in die hoedanigheid, geen enkele persoonlijke verplichting aan uit hoofde van de verbintenissen aangegaan door de vereniging.

Artikel 10

Op de griffie van de rechtbank van het arrondissement waar de vereniging is gevestigd, wordt een lijst neergelegd waarop alle leden met naam, voornamen, woonplaats en nationaliteit zijn vemreld.

Die lijst wordt elk jaar aangevuld met de vermelding van de wijzigingen die zich onder de leden hebben voorgedaan. Deze bijgewerkte ledenlijst dient neergelegd te worden binnen één maand vanaf de verjaardag van de neerlegging van de statuten.

Eenieder kan kosteloos van deze lijsten inzage nemen.

Artikel 11

De ontslaggevende of uitgesloten leden, evenals de rechtverkrijgenden van overleden leden,

hebben geen enkel recht op het vermogen van de vereniging.

Zij kunnen het bedrag van de bijdragen of giften, gestort door hen of door hun lasthebb ers of

rechtsvoorgangers, niet terugeisen.

Zij kunnen geen inzage vorderen van de rekeningen van de vereniging, noch de zegels laten

leggen, noch inventaris eisen of vorderen.

Titel III: Raad van bestuur

Artikel 12

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste vijf leden en ten hoogste negen leden, gekozen door de algemene vergadering uit de effectieve leden. De algemene vergadering kan te allen tijde een einde stellen aan hun mandaat.

Het aantal bestuurders moet in elk geval lager zijn dan het aantal leden van de vereniging. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. Er kan worden voorzien in een onkostenvergoeding voor de leden van de raad van bestuur.

De bestuurders worden benoemd voor een duur van vijf jaar. Hun mandaat is hernieuwbaar voor dezelfde periode.

Indien een mandaat van bestuurder bij het verstrijken van de voorziene termijn niet hernieuwd wordt, blijft de betrokken bestuurder zijn mandaat verder uitoefenen tot in zijn vervanging voorzien wordt.

Indien een mandaat van bestuurder voortijdig eindigt door overlijden, vrijwillig ontslag of afzetting, wordt een voorlopig bestuurder door de algemene vergadering benoemd. Hij voltooit het mandaat van de bestuurder die hij vervangt.

Tot zolang niet in de vervanging van betrokken bestuurder is voorzien, oefenen de overige bestuurders de volledige bevoegdheid uit van de raad van bestuur.

Benoeming, ontslag en afzetting van een bestuurder, worden binnen een maand in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

In de raad van bestuur dient gestreefd te worden naar een complementariteit aan

competenties. In het bijzonder dient expertise aanwezig te zijn met betrekking tot volgende domeinen:

" juridische kennis (wet- en regelgeving),

" financieel-economische expertise,

" technische kennis van architectuur, infrastructuurwerk en logistiek,

" deskundigheid inzake personeelsbeleid en organisatievraagstukken,

" kennis van communicatie en marketing,

" missie, visie, strategie,

" verankering met de lokale gemeenschap,

" zorgbeleid.

Artikel 13

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en

een ondervoorzitter.

Bij ontstentenis of verhindering van de voorzitter, worden zijn functies waargenomen door de

ondervoorzitter.

Artikel 14

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders.

Deze bijeenroeping dient gericht te worden aan elke bestuurder en gebeurt ten minste acht dagen véér de datum van de vergadering, bij gewone brief, fax of e-mail, of tegen ontvangstmelding. Deze bijeenroeping vermeldt de agenda en de dag, plaats en uur van de vergadering.

De raad van bestuur kan slechts beslissingen nemen, indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is.

Indien dit quorum niet bereikt is, kan een nieuwe raad bijeengeroepen worden, overeenkomstig de wettelijke bepalingen, met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien minstens twee bestuurders aanwezig zijn.

Iedere bestuurder beschikt over één stem.

Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen. Een bestuurder mag echter niet over meer dan één volmacht beschikken.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of zijn plaatsvervanger beslissend. Van de besluiten worden notulen opgemaakt, die worden ondertekend door de voorzitter. Elke bestuurder ontvangt een exemplaar van deze notulen, uiterlijk tegen de bijeenroeping van de volgende vergadering van de raad van bestuur; één exemplaar wordt bewaard in het archief van de vereniging, in een daartoe bestemd register.

Uittreksels en afschriften die moeten worden voorgelegd, hetzij in rechte, hetzij elders, worden ondertekend door de voorzitter van de raad of door twee bestuurders.

Artikel 15

De vereniging wordt bestuurd conform de beginselen van de bestuursvorm van het zogenaamde raad van beheer model. Daarbij worden door de raad van bestuur een aantal verantwoordelijkheden en bevoegdheden gedelegeerd aan de algemeen directeur. De gedelegeerde verantwoordelijkheden en bevoegdheden worden vastgelegd in een directiereglement. Deze delegatie kan door de raad van bestuur op ieder ogenblik worden aangepast op basis van een bestuursbesluit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 16

De bevoegdheden en verantwoordelijkheden van de raad van bestuur bestaan uit het:

+ bepalen van de locatie van de maatschappelijke zetel;

" vaststellen van missie en visie (strategisch beleid);

" vaststellen van operationele doelstellingen;

+ opstellen en goedkeuren van interne reglementen;

" nemen van beslissingen over samenwerkingsverbanden;

" bespreken en goedkeuren van budgetten en investeringen, begroting en jaarrekening;

" analyseren van relevante omgevingsfactoren en trends;

" benoemen, controleren en evalueren van de directie;

" delegeren van bevoegdheden aan directie en bepalen van de wijze van rapportering;

" zorgbeleid.

Deze opsomming is niet exhaustief.

Artikel 17

De bestuurders zijn alleen aansprakelijk voor de uitoefening van hun mandaat; uit hoofde van hun bestuur nemen zij geen enkele persoonlijke verplichting op zich. De bestuurders en dagelijks bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vzw. Tegenover de vzw en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de wet en in de statuten en zijn zij aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun (dagelijks) bestuur.

Artikel 18

Voor alle rechtshandelingen, wordt de vereniging, in en buiten rechte, geldig vertegenwoordigd door de raad van bestuur, handelend als een college. De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigersbevoegdheid van de raad van bestuur als college wordt de vereniging in en buiten rechte eveneens geldig vertegenwoordigd door de voorzitter van de raad van bestuur en de algemeen directeur die gezamenlijk optreden of dooi twee bestuurders die gezamenlijk optreden, waaronder de voorzitter. Deze moeten ten aanzien van derden geen bewijs leveren van enig besluit van de raad of van enige machtiging.

Titel IV: Algemene vergadering.

Artikel 19

De algemene vergadering is samengesteld uit alle leden van de vereniging.

De algemene vergadering bezit de bevoegdheden die haar zijn toegekend door de wet en door

de onderhavige statuten:

Behoren tot de uitsluitende bevoegdheid van de algemene vergadering:

" het wijzigen van de statuten van de vereniging;

" het benoemen en afzetten van de bestuurders;

" desgevallend het benoemen en afzetten van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

" de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

" het goedkeuren van begrotingen en jaarrekeningen;

" de vrijwillige ontbinding van de vereniging;

" de uitsluiting van leden;

" de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

" alle gevallen waarin de statuten dit vereisen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 20

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet éénmaal per jaar worden

bijeengeroepen, binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, voor het goedkeuren

van de jaarrekening van het afgelopen boekjaar en, in voorkomend geval van het verslag van de

commissarissen, en de begrotingen voor het volgend boekjaar.

Een buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden, op initiatief van de raad van

bestuur, telkens de belangen van de vereniging het eisen.

Zij moet gehouden worden wanneer ten minste één/vijfde van de leden het vragen.

Elke vergadering wordt gehouden op de dag, uur en plaats vermeld in de oproeping.

Artikel 21

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur.

Alle leden van de vereniging dienen uitgenodigd te worden, ten minste acht dagen vóór de datum van de vergadering, bij gewone brief ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders, per fax of e-mail, of tegen ontvangstmelding. De bijeenroeping bevat de agenda en de dag, plaats en uur van de vergadering.

De vergadering mag uitsluitend de op de agenda vermelde punten behandelen, behalve wanneer alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en unaniem akkoord gaan de agenda uit te breiden.

Artikel 22

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de ondervoorzitter. De voorzitter duidt de secretaris aan.

Artikel 23

Ieder lid heeft het recht aanwezig te zijn en deel te nemen aan de algemene vergadering, hetzij persoonlijk, hetzij door tussenkomst van een door hem gekozen lasthebber, die zelf effectief lid is van de vereniging. Ieder lid kan slechts één ander lid vertegenwoordigen.

De lasthebber moet vóór de stemming een schriftelijke volmacht voorleggen. Alle volmachten dienen bij het begin van de vergadering aan de voorzitter, of zijn plaatsvervanger, overhandigd te worden; zij worden gehecht aan de notulen van de algemene vergadering.

Artikel 24

De vergadering is geldig samengesteld, welk ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde

leden is.

Alle effectieve leden hebben een gelijk stemrecht; ieder effectief lid beschikt over één stem.

De beslissingen worden genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen (van

de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden), behoudens andersluidende bepalingen in

de wet of in onderhavige statuten.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of zijn plaatsvervanger beslissend.

Indien minstens de helft van de aanwezige effectieve leden hierom verzoekt, is de stemming

geheim.

Artikel 25

De algemene vergadering kan slechts geldig besluiten over de ontbinding van de vereniging of de wijziging van de statuten, of uitsluiting van leden, indien de bepalingen van artikel 8, 12 en 20 van de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk worden nageleefd.

Artikel 26

De besluiten van de algemene vergadering worden opgenomen in processen-verbaal,

ondertekend door de voorzitter of zijn plaatsvervanger, alsook door de leden die het vragen. Ze

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

worden ingeschreven in het register van de notulen. Dit register wordt bewaard in de zetel van de vereniging waar alle leden er ter plaatse inzage kunnen van nemen. Dit proces-verbaal wordt bezorgd aan alle leden van de vereniging, uiterlijk tegen de bijeenroeping van de volgende algemene vergadering.

De in rechte of elders voor te leggen uittreksels daarvan worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur, of zijn plaatsvervanger, of door twee bestuurders. Alle leden of derden, die van een belang doen blijken, kunnen uittreksels vragen.

Iedere wijziging van de statuten, benoeming of afzetting van bestuurders en de ontbinding van de vereniging, worden bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, binnen de maand van de dagtekening ervan.

Titel V: Begrotingen en rekeningen

Artikel 27

Het boekjaar van de vereniging loopt van één januari tot één en dertig december van ieder jaar. Bij het einde van elk boekjaar sluit de raad van bestuur de rekeningen van het afgelopen boekjaar af.

De jaarrekening moet worden opgesteld overeenkomstig de schema's van het uitvoeringsbesluit. Een jaarrekening bestaat uit: een balans, een resultatenrekening en een toelichting.

De jaarrekening wordt aan de eerstvolgende jaarvergadering ter goedkeuring en ter décharge van de raad van bestuur voorgelegd.

Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging, en kan onder geen enkel beding bij wijze van dividenden of op een andere wijze aan de leden worden uitgekeerd.

Bij het einde van het boekjaar wordt tevens de begroting voor het volgend boekjaar opgemaakt en aan de eerstvolgende jaarvergadering ter goedkeuring voorgelegd.

Indien artikel 17 §6 van de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk van toepassing is, moet de jaarrekening en, in voorkomend geval het verslag van de commissarissen, binnen de dertig dagen na goedkeuring van de cijfers door de algemene vergadering, neergelegd worden bij de Nationale Bank van België, samen met de naam en voornamen van de bestuurders en, in voorkomend geval, van de commissarissen.

Titel VI: Ontbinding  Vereffening

Artikel 28

De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of het uittreden van een lid, in zover het aantal leden daardoor niet daalt beneden drie.

De vereniging kan ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering genomen overeenkomstig artikel 20 van de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 of door een rechterlijke beslissing.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt hun bevoegdheid, alsmede de wijze van vereffening.

Artikel 29

In geval van ontbinding van de vereniging, hetzij vrijwillig, hetzij via een rechterlijke beslissing, op welk ogenblik en wegens welke oorzaak ook, zal het netto-actief van de vereniging, na het vereffenen van de schulden en het aanzuiveren van de lasten, overgedragen worden hetzij aan de vzw "Instituut Ste. Elisabeth" te Turnhout; hetzij aan de

MOD 2.2

Voor- Luik B Vervolg

be oude

aan het

Belgisch

Staatsblad

vzw "Kinderdagverblijf Kind Jezus" te Turnhout; hetzij aan de vzw "Sint-Lucia" te Turnhout; hetzij aan de vzw "Vormingscentrum Hoger Instituut voor Verpleegkunde Sint-Elisabeth" te Turnhout.

Artikel 30

Voor alles waarin in deze statuten niet uitdrukkelijk is voorzien, is de wet van 27 juni 1921 op

de verenigingen zonder winstoogmerk, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 van toepassing.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Godecharle Dirk

voorzitter van de raad van bestuur





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

03/01/2011
ÿþMoD2z

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter f iie ---

I NEE IGD I

GRIFFIE

{

2 3 DEC, 2110

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

-Griffie

*11000867'

Ondernemingsnr : 0433.440.342

Benaming

(voluit) : Home O.-L.-Vrouw van de Kempen

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Onze Lieve Vrouwstraat 3 te 2380 Ravels

Onderwerp akte : Aanstelling commissaris

Uit het verslagschrift van de algemene vergadering van de vzw "Home O.-L.-Vrouw van de Kempen" gehouden op 8 november 2010 blijkt dat, met eenparigheid van stemmen: de heer Steven Vanderhaegen, bedrijfsrevisor met kantoor te 3360 Korbeek-Lo, Stichelweg 29, wordt aangesteld als commissaris voor een periode van drie jaar.

De vergadering bevestigt dat het mandaat ingaat vanaf boekjaar 01/01/2010 - 31/12/2010.

Bijgevolg verloopt het mandaat van de commissaris tijdens de Jaarlijke Algemene Vergadering van 2013,

oordelend over de jaarrekening afgesloten op 31/12/2012.

Godecharle Dirk

Voorzitter van de raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HOME O.-L.-VROUW VAN DE KEMPEN

Adresse
Zetel: Onze Lieve Vrouwstraat 3, 2380 Ravels

Code postal : 2380
Localité : RAVELS
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande