HONDENSCHOOL DE TROUWE VRIEND, AFGEKORT : DTV

Association sans but lucratif


Dénomination : HONDENSCHOOL DE TROUWE VRIEND, AFGEKORT : DTV
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 445.607.805

Publication

15/04/2014
ÿþ(rà\ MOD 2.2

11;\ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

11111171v



II



11 II Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen, op 0 3 APR. 2014

PeTWERPEN





Griffie



Ondernemingsnr : 445.607.805

Benaming

(voluit) : Hondenschool 'De Trouwe Vriend" vzw

(verkort) : DTV Burcht Vzw

Rechtsvorm: Vzw

Zetel: Burchtse Weel 101 te 2050 Antwerpen

Onderwerp akte: Wijziging Statuten

STATUTEN

Hondenschool "De Trouwe Vriend" vzw Burchtse Weel 101 te 2050 Antwerpen Ondernemingsnr, 445.607.805

De Algemene Vergadering van 21 maart 2014, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen betreffende aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten integraal te wijzigen en te vervangen door onderstaande tekst.

TITEL I Naam, Zetel, Doel, Duur

Artikel 1:

De vereniging draagt de naam Hondenschool "De Trouwe Vriend" vzw. De vereniging werd opgericht op 23 maart 1991en heeft het ondemerningsnummer 445.607,805. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2050 Antwerpen L.O., Burchtse Weel 101. De vereniging behoudt zich het recht voor om in al de akten, facturen,

aankondigingen, uitgaven en andere stukken, uitgaande van de vereniging de verkorte benaming Burcht

vzw.", en het adres van de maatschappelijke zetel te gebruiken.

Artikel 2:

De vereniging is gevestigd te 2050 Antwerpen L.O., Burchtse Weel 101. De vereniging ressorteert onder het gerechtelijke arrondissement Antwerpen, afdeling Antwerpen. Aile stukken voorgeschreven door de VZW wet worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het voornoemd gerechtelijk arrondissement.

Artikel 3:

De vereniging stelt zich tot doel de gehoorzaamheid van honden en de hondensport te bevorderen, de eigenaars van honden te informeren en te begeleiden omtrent de verzorging en opvoeding van hun honden. De hondensport te promoten door het organiseren van vergaderingen, projecties, uitstappen, tentoonstellingen en allerhande manifestaties, niet beperkend bedoeld. De vereniging kan meer algemeen aile middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter, uitvoering van wat hierboven bepaald is, ondermeer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom aile activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. In het kader van het realiseren van haar doel, kan de vereniging zelfs daden van koophandel stellen.

Artikel

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD22

Titel IlLidmaatschap

Artikel 5:

De vereniging bestaat uit "effectieve leden" en "toegetreden leden". De term "gemandateerd toegetreden

lid", "toegetreden lid" en "steunend wordt gespecificeerd in het Huishoudelijk Reglement.

De vereniging telt tenminste drie "effectieve leden".

De volheid van het lidmaatschap komt uitsluitend toe aan de "effectieve leden". Het stemrecht op de bestuursvergadering komt toe aan de "effectieve leden". Het stemrecht op de Algemene Vergadering komt toe aan de "effectieve leden" en aan de "gemandateerde toegetreden leden". De "toegetreden leden" genieten enkel van de faciliteiten en de activiteiten die de vereniging hen biedt. "Steunende leden" genieten enkel van de faciliteiten en de activiteiten die de vereniging hen biedt met uitzondering van de trainingen en wedstrijden. De statutaire bepalingen dienaangaande kunnen zonder consultatie of akkoord van de "toegetreden leden" enfof de "steunende leden" worden gewijzigd.

Artikel 6:

Als "effectief lid" kan tot de Raad van Bestuur toetreden, ieder "gemandateerd toegetreden lid" ouder dan 21 jaar die tenminste één jaar een mandaat uitoefent en door de Algemene Vergadering als zodanig wordt aanvaard. De Algemene Vergadering zal zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de voorschriften, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het Huishoudelijk Reglement.

Verzoeken om toetreding ais "effectief lid" dienen uitsluitend en ten laatste acht dagen voor de eerstvolgende Algemene Vergadering, schriftelijk, aan de Raad van Bestuur te worden gericht, onder vermelding van naam, voornamen, adres, beroep en rijksregistemummer. De kandidatuur dient gesteund te worden door tenminste drie handtekeningen van leden van de Raad van Bestuur. De aanvrager zal zich moeten houden en moeten voldoen aan de voorschriften, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het Huishoudelijk Reglement,

Als "toegetreden lid" en als "steunend lid" kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke persoon die door de Raad van Bestuur als zodanig wordt aanvaard omwille van de band die deze persoon met de vereniging heeft. De Raad van Bestuur zal zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de voorschriften, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het Huishoudelijk Reglement. De weigering van toetreding van een "toegetreden lid" of een "steunend lid" dient niet te worden gemotiveerd.

Artikel 7:

De jaarlijkse bijdrage is maximum 150 euro. De jaarlijkse bijdrage is jaarlijks door de Raad van Bestuur

herzien baar en wordt in het Huishoudelijk Reglement nader bepaald.

Artikel

De "effectieve leden", de "gemandateerde toegetreden leden", de "toegetreden leden" en de "steunende

leden" van de vereniging zijn verplicht:

A:. de statuten en het Huishoudelijk Reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na

te leven.

B: de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden.

Artikel 9:

Elk "effectief lid", "gemandateerd tcegetreden lid", "toegetreden lid" of "steunend lid" kan te allen tijde ontslag nemen uit de vereniging mits een schrijven, gericht aan de raad van bestuur en te zenden naar het adres van maatschappelijke zetel.

Een "effectief lid" of een "gemandateerd toegetreden lid" kan slechts worden uitgesloten door de Algemene Vergadering met een meerderheid van twee derden van de stemmen.

De Raad van Bestuur beslist in samenspraak met de "gemandateerde toegetreden leden" over de uitsluiting van een "toegetreden lid" of een "steunend lid" ais deze zich niet houdt aan de verplichtingen opgelegd in artikel acht en dit zonder hun beslissingen te moeten motiveren.

Het lidmaatschap van een "effectief lid", een "gemandateerd toegetreden lid", een "toegetreden lid" of een "steunend lid" eindigt automatisch door het overlijden van de natuurlijke persoon.

Ontslag nemende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen onder welke vorm ook.

Titel II1Raad van Bestuur

Artikel 10:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

IvIOD 2.2

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit minimum drie "effectieve leden", be bestuurders handelen ais college. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur ais college, wordt de VZVV in en buiten rechte eveneens algemeen vertegenwoordigd door de voorzitter.

De voorlopige beslissingen kunnen genomen worden door één van de leden van het bestuur, maar zijn slechts rechtsgeldig na de bekrachtiging door de Raad van Bestuur bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Zij worclen benoemd door de Algemene Vergadering en zijn te allen tijde door deze afzetbaar door de Algemene Vergadering. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de Algemene Vergadering anders zou bepalen. Een bestuurslid kan enkel ontslag nemen door middel van een aangetekend schrijven, te richten aan de voorzitter of secretaris en te zenden aan de maatschappelijke zetel.

Artikel 11:

De bestuurders worden verkozen voor vier jaar en zijn herverkiesbaar. Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

Artikel 12:

a.De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een secretaris, een penningmeester, meer functies zijn mogelijk. De voorzitter of de secretaris roept de Raad bijeen, De voorzitter zit de vergadering voor. In geval van afwezigheid wordt hij vervangen door de secretaris.

b.De Raad kan slechts geldig beslissen indien tenminste de helft van de bestuursleden aanwezig is. Indien dit quotum niet is bereikt moet een nieuwe Raad worden bijeengeroepen, met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien tenminste twee bestuursleden aanwezig zijn. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid (=de helft plus één, onthoudingen worden niet meegeteld) van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van degene die hem vervangt, doorslaggevend.

c" leder bestuurslid kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan een ander bestuurslid om hem op de Raad van Bestuur te vertegenwoordigen.

d.Elke vergadering wordt genotuleerd, het verslag wordt ondertekend door de voorzitter of de secretaris, e.Wanneer, in uitzonderlijke gevallen, de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging dit vereisen, beslist de Raad van Bestuur.

Artikel 13:

ai> Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die de wet uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden.

bfle Raad van Bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken, opgesomd in het Huishoudelijk Reglement, een mandaat toekennen aan een "toegetreden lid", die dan een "gemandateerd toegetreden lid" wordt. Het verkregen mandaat is één jaar geldig en kan te allen tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de Raad van Bestuur indien deze:

- de verplichtingen opgelegd in artikel 8, op ernstige wijze schendt,

ondanks schriftelijke aanmaning, in gebreke blijft zijn financiële en/of administratieve verplichtingen, met betrekking tot zijn mandaat, tegenover de vereniging na te komen.

a.Met het aanvaarden van een mandaat bekomt het "gemandateerd toegetreden lid" stemrecht op de Algemene Vergadering. Het stemrecht komt te vervallen indien het mandaat ingetrokken of ingeleverd wordt.

LI> Raad van Bestuur beslist over het Huishoudelijk Reglement en de eventuele wijzigingen ervan. Bij deze vergadering kan de Raad van Bestuur de "gemandateerde toegetreden leden" uitnodigen als adviesorgaan. Bij dit Huishoudelijk Reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken, en kan alles worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht

Titel IV Algemene Vergadering

Artikel 14:

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle "effectieve leden" en aile "gemandateerde toegetreden leden". Wanneer zij dit wensen, kunnen ook "toegetreden leden" aanwezig zijn, doch zij bezitten uitsluitend een raadgevend stemrecht, De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of door de secretaris. Een "effectief lid" of een "gemandateerd toegetreden lid" kan zich door één ander "effectief lid" of "gemandateerd toegetreden lid" laten vertegenwoordigen. Elk "effectief lid" of "gemandateerd toegetreden lid" kan slechts één ander "effectief lid" of "gemandateerd toegetreden lid" vertegenwoordigen.

Artikel 15:

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

a.het wijzigen van de statuten

b.het benoemen en afzetten van de bestuurders

a MOD 2.2

. c.desgevallend, de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging

ingeval een bezoldiging wordt toegekend

d.de kwijting aan de bestuurders

e.het goedkeuren van de rekeningen en de begroting

thet vrijwillig ontbinden van de vereniging

g.het uitsluiten van een "effectief lid" en/of een "gemandateerd toegetreden lid"

h.de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk

Lin aile gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen.

Artikel 16:

a.de Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging dat vereist en moet worden bijeengeroepen telkens wanneer één derde van de "effectieve leden" enfof de "gemandateerde toegetreden leden" erom vraagt. Zij moet tenminste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen om de rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen van het begonnen jaar goed te keuren, op een door de Raad van Bestuur te bepalen plaats en datum, die voor 30 juni van dat jaar valt.

b,Alle "effectieve leden" en "gemandateerde toegetreden leden" worden minstens 14 dagen voor de Algemene Vergadering opgeroepen door middel van een uitnodiging op het mededelingenbord, een nieuwsbrief, via mail, of een persoonlijk schrijven.

c.De oproeping bevat de agenda, die wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur. De Algemene Vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen over punten die niet op de agenda vermeldt staan op voorwaarde dat alle "effectieve leden" aanwezig zijn.

Artikel 17;

a.inzake aangelegenheden, andere dan vermeld in punt I:) hieronder worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid (= de helft plus één, onthoudingen worden niet meegeteld) van de aanwezige en vertegenwoordigde "effectieve leden" en "gemandateerde toegetreden leden". Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

b.In geval van uitsluiting van een "effectief lid", van wijziging van de statuten of van ontbinding van de vereniging, zal de in de wet voorgeschreven procedure worden nageleefd. Bij de stemming betreffende de statutenwijziging of ontbinding, worden onthoudingen geteld als tegenstem.

Artikel 18:

Van elke Algemene Vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter, de

secretaris en de penningmeester.

Titel V Inzagerecht Leden

Artikel 19:

Aile "effectieve leden", "gemandateerde toegetreden leden" en "toegetreden leden" kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden evenals aile notulen en beslissingen van de Raad van Bestuur raadplegen.

Alle "effectieve leden", en "gemandateerde toegetreden leden" kunnen, na afspraak, op de zetel van de vereniging, inzage vragen van aile boekhoudkundige stukken van de vereniging.

Belanghebbende derden kunnen na afspraak met de voorzitter de beslissingen van de Algemene Vergadering inzien op de maatschappelijke zetel van de vereniging.

Titel VIBegrotingen  Rekeningen  Controle

Artikel 20:

ah et boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december..

b.de Raad van Bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering. Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de Algemene Vergadering zich, bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders.

c.De Raad van Bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de VZW-wet vermelde stukken binnen de dertig dagen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, of indien de wet dit vereist, bij de Nationale Bank van België.

Artikel 21:

Indien de vereniging op grond van de op haar toepasselijke bepalingen daartoe verplicht is, zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van de VZW-wet en de statuten van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, worden opgedragen aan één of meer

1

1. 11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden " aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

commissarissen die worden benoemd door de Algemene Vergadering onder de leden va-ri het Instituut van Bedrijfsrevisoren. De Algemene Vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast. De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van één jaar.

Titel VIIOntbinding  Vereffening

Artikel 22:

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van de ontbinding van rechtswege, kan slechts de Algemene Vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald in de wet. In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, een of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens de bevoegdheid, evenals de vereffeningvoorwaarden.

Artikel 23:

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging die een gelijkaardig doel nastreeft. De Algemene Vergadering die tot de ontbinding besluit, zal aanduiden aan welke vereniging het vereffeningsaldo wordt overgemaakt.

Artikel 24:

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002, of de wetgeving die deze zou vervangen, de algemene wettelijke bepalingen, het Huishoudelijk Reglement en de gebruiken terzake, toepasselijk.

Aldus opgemaakt en aangenomen op de algemene vergadering van'21 rimait 2014, Te Antwerpen, op 21 maart 2014.

Voorzitter Hondenschool "De Trouwe Vriend" vzw,

Peeters Patrick

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2013
ÿþ , MOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Bijlageu-bij het$elgisclr-Staatsbtad -i1t07/î0t3 = Aiiiiexes du TVIbniteur belge

Fitergelegd ter griffie van i1selkiftdk van Koophandel >'e Antwerpen, op

Griffie 4 2 MU 2013

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0445.607.805

Benaming

(voluit) ; Hondenschool De Trouwe Vriend

(verkort) : DTV

Rechtsvorm : Vzw

Zetel : Burchtse Weel 101 - 2050 Antwerpen

Onderwerp akte ; Buitengewone Algemene Vergadering van 31 mei 2013 - ccNieuwe samenstelling Raad van Bestuur

Ontslaggevende bestuurders vanaf 31 mei 2013:

Coppens Raymond - Voorzitter - wonende Jozef Cardijnstraat 50 te 2070 Zwijndrecht - geboren te Zwijndrecht op 28.07.1936

De Groot Gilbert - Penningmeester - wonende Jozef Cardijnstraat 33 te 2070 Zwijndrecht - geboren te Antwerpen op 26.08.1952

Waem Christiane - PR Verantwoordelijke - wonende Mamixstraat 6 te 9120 Melsele - geboren te Beveren-Waas op 19.03.1946

Waem Rudi - Bestuurslid - wonende Kruibeeksesteenweg 101 te 9120 Melsele - geboren te Beveren-Waas op 29.06.1951

Verkozen bestuursleden op de B.A.V. van 31 mei 2013, bevoegdheid ingaand op 1juni 2013

Peeters Patrick - Voorzitter - wonende Koning Albertstraat 116 te 2070 Burcht - geboren te Antwerpen op 03.01.1957

Maes Petra - Secretaris - wonende Zillebeek 70 te 9120 Beveren Waas - geboren te Beveren-Waas op 12.11.1969

Smet Serge - Penningmeester - wonende Antwerpsesteenweg 109 te 2070 Burcht - geboren te Deurre op 17.01.1977

Meyvis Kelly - Feestbestuurder - wonende Sparrenlaan 7 te 2070 Burcht - geboren te Beveren-Waas op . 07.04.1988

Tack Geert - Materiaalbeheerder - wonende Snoeckstraat 2 B te 9120 Melsele - geboren te Sint-Gillis-Waas op 23.08.1974

Getekend,

Peeters Patrick - Voorzitter Maes Petra - Secretaris Smet Serge - Penningmeester

Meyvis Kelly - Feestbestuurder Tack Geert - Materiaalbeheerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/12/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

penningmeester

public relations

Benoeming

De Groot Gilbert

Waem Cristianne

Waem Rudi

geboren te Antwerpen 26-08-1952 wonende Jozef cardijnlaan 52 2070 Zwijndrecht

herkozen Y

geboren te Beveren 19-03-1946

wonende Mamixtraat 6

9120 Melsele

herkozen

geboren te Beveren 29-06-1951

--wonende Kruibeksesteenweg 101 9120 Beveren

m

I

D

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbrad

II

11111~1IIa,z.IIVIII

Heerge legrl ter griffie Vaa flechtliunk

van i`oophanded te Antwerpen, op

17 DEC. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 445.607.805

Benaming

(vore): Hondenschool Dé Trouwe Vriend

(verkort) : DTV

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Burchtse Weel 1012050 Antwerpen

Onderwerp-akte: 1T Neerlegging-verslag algemene vergadering 2011 25-02-2012

Raad van bestuur:

Coppens Raymond Voorzitter geboren te Zwijndrecht 28-07-1936

wonende Jozef Cardijnlaan 50 2070 Zwijndrecht

Getekend: Voorzitter Coppens Raymond

Bijlagen bij fiée Bélgiscïi Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

20/03/2015
ÿþMOL) 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

inu





Rechtbank van koophandel

Antwerpen

10 MAART 2015

afdeling Anivjrer.en_.

Cncl m ra-inçsnr 0445.607.$05

trws"l.~~r7i11~

(vormt) : Hondenschool De Trouwe Vriend

(\;er{ oril DTV

R chbvotrn . Vzw

Zetel Burchtse Weel 101 - 2050 Antwerpen

Onder rç e : Algemene Vergadering van 21 februari 2015 - Nieuwe samenstelling Raad van Bestuur

Ontslaggevende bestuurder vanaf 21 februari 2015:

Teck Geert - Materiaalbeheerder - wonende Snoeckstraat 2 B te 9120 Melsele - geboren te Sint-Gillis-Waas op 23.08.1974

Verkozen bestuurslid op de .A V. van 21 februari 2015, bevoegdheid ingaand op 22 februari 2015

De Spiegeleer Michel - Materiaalbeheerder - wonende Zoetenberm 39 te 9130 Doel - geboren te 2490 Balen op 1 maart 1945

Getekend,

Peeters Patrick - Voorzitter

Op de i8~4s4e bïz }Fan luik B vermelden PsenLeJ it]aarn en hoedanigheid von de insirumenterende rfniar3s, hetzij van de perso{o}n(en) bevoegd ds verenigrng, stichting of organisrnc; ten aanz cn van derden ie vertegenvJoordigen 3r ~s,a Naam en handfe'r,ening

Coordonnées
HONDENSCHOOL DE TROUWE VRIEND, AFGEKORT : DTV

Adresse
BRUCHTSE WEEL 101 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande