HOOR- EN COMMUNICATIEPRAKTIJK KATRIEN STEELANDT

Société en commandite simple


Dénomination : HOOR- EN COMMUNICATIEPRAKTIJK KATRIEN STEELANDT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.168.533

Publication

22/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12173858*

lMeeregd ter grlffia van de

Rechtbank tiln Kra~l_E;:~.~t~.,~ l~, rkrfhraêrpen

op - I 6 Ci;; ~ 91117

Grielerlfi{er

ondememingsnr : 0833.168.533

Benaming

(voluit) : HOOR- EN COMMUNICATIEPRAKTIJK KATRIEN STEELANDT (verkort) : HCP KATRIEN STEELANDT

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Sint-Antoniusbaan 366 - 2980 Zoersel

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Het blijkt uit de Algemene Vergadering dd. 17/09/2012, dat éénparig wordt beslist om de maatschappelijke zetel van de GCV HCP Katrien Steelandt te verplaatsen van de Sint- Antoniusbaan 366 te 2980 Zoersel naar de Gestelsebaan 98 te 2980 Zoersel met ingang vanaf 24/09/2012.

Ten slotte wordt éénparig beslist volmacht te geven aan Accountantskantoor BVBA F De Beuckelaer & Co, Jagersweg 51 te 2390 Malle, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling aan BIZ-ondernemingsloket, Brouwersvliet 4 bus 2 te 2000 Antwerpen, om inschrijving, wijziging en/of doorhaling in de

Kruispuntbank der Ondernemingen te vervullen.

Katrien Steelandt

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

07/02/2011
ÿþMoe 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111@1,111.111111(1,11111111111

Ondernemingsnr 3 6 8 S-3 3

Benaming

(voluit) : Hoor- en Commun icatiepraktijk Katrien Steelandt

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Sint-Antoniusbaan 366 - 2980 Zoersel

Onderwerp akte : UITTREKSEL UIT OPRICHTINGSAKTE

i~re~~, ~x,,~ ! ~

Griffie 6 JAM2011

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staats blad

Uit de oprichtingsakte van 07/01/2011 blijkt dat tussen:

1. Mevrouw Katrien Steelandt, wonende te 2018 Antwerpen, Doornelei 2/14 en

2. De Heer Roel Peeters, wonende te 2018 Antwerpen, Doornelei 2/14

een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht.

Haar naam luidt "Hoor- en Communicatiepraktijk Katrien Steelandt". Deze naam moet steeds door de; woorden "Gewone commanditaire vennootschap" of de afkorting "GCV" worden voorafgegaan of gevolgd.

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2980 Zoersel, Sint-Antoniusbaan 366.

Duur. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.000 EUR en is verdeeld in 10 aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één tiende van het kapitaal vertegenwoordigen. De oprichter Katrien Steelandt tekent in op 9 aandelen voor een waarde van 900 EUR, de oprichter Roel Peeters tekent in op 1 aandeel voor een waarde van 100 euro. Het volledige kapitaal van 1.000' EUR is gestort op de bankrekening van de vennootschap. Mevrouw katrien Steelandt, wonende te Doornelei 2/14 te 2018 Antwerpen neemt deel aan de oprichting als werkende vennoot voor de duur van de vennootschap. De werkende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Boekjaar. Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste; boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtinsgakte tot 31 december; 2011.

Winstverdeling. De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. De Algemene Vergadering beslist bij gewone meerderheid over de winstverdeling.

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere al dan niet bezoldigde zaakvoerders, a1:' dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig zijn tot verwezenlijking van het doel van de' vennootschap, behoudens de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de. vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte. Zijn er twee zaakvoerders; aangesteld dan dienen zij te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buite rechte. Zijn er drie: of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden. Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd: mevrouw Katrien Steelandt, wonende Doornelei 2/14 te 2018 Antwerpen, en dit voor onbepaalde duur. Het mandaat is bezoldigd.

Er wordt geen commissaris benoemd omdat zij er als kleine vennootschap niet toe gehouden is.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van de onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien; overneemt sedert 1 januari 2010.

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan BVBA F. De Beuckelaer & Co te 2390 Malle, Jagersweg 51, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de ondememingsloketten en bij de administratie van de B.T.W., zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle latere wijzigingen.

Katrien Steelandt

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HOOR- EN COMMUNICATIEPRAKTIJK KATRIEN STEELA…

Adresse
SINT-ANTONIUSBAAN 366 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande