HOORWINKEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOORWINKEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.768.012

Publication

19/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Holdingvennootschap:

1.het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

2.het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3.het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Dit alles in de meest ruime zin, zowel in binnen  als in buitenland, zowel in groot  als in kleinhandel.

Deze omschrijving is geenszins beperkend doch enkel bij wijze van voorbeeld gegeven.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op een andere wijze zich interesseren in alle vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

5. duur: onbeperkte duur.

6. kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volstort ten belope van zesduizend driehonderd euro (¬ 6.300,00) op een bijzondere rekening geopend bij KBC Bank, door de oprichters in deze, waarvoor aan hen alle of 500 aandelen worden toegekend, aan Lynn Jansen vierhonderd vijfenzeventig (475) aandelen en aan Gert Philips vijfentwintig (25) aandelen.

Er blijft door hen twaalfduizend driehonderd euro (¬ 12.300,00) te volstorten.

7. vorm van de aandelen: De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Bij inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, noch overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is niet vereist, wanneer de aandelen worden overgedragen aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater of aan de bloedverwanten in rechte lijn van de overdrager.

De erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers van een vennoot of zaakvoerder, mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap noch inventaris doen opmaken.

Voor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering.

8. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

9. salaris: Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij op de algemene vergadering anders wordt beslist.

10. Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

11. Algemene vergadering: de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van juni om 20u.

12. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

13. bestemming van de winst - reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen,

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

Tijdelijke bepalingen:

a) Vanaf heden wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerders benoemd: mevrouw Lynn Jansen, en de heer Gert Philips, beiden voornoemd, die beiden hebben bevestigd dat de uitoefening van deze functie niet verboden is en die verklaard hebben de verleende opdracht te aanvaarden.

b) Het mandaat van mevrouw Jansen zal bezoldigd zijn; het mandaat van de heer Philips

onbezoldigd.

b) Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend vijftien (31/12/2015)

c) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien (2016).

d) Volmacht voor administratieve formaliteiten wordt verleend aan Boekhoudkantoor B&L accounting bvba te 2930 Brasschaat, Miksebaan 150A, vertegenwoordigd door de heer Rau Steve, met recht van indeplaatsstelling.

Voor uittreksel.

Geassocieerd notaris Jef Van Roosbroeck te Antwerpen.

02/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

tierriaBi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0568.768.012

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Driehoekstraat 8, 2180 Ekeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoemingen

De bijzondere algemene vergadering neemt de volgende beslissingen:

1.Ontslagen en/of benoemingen

Met eenparigheid van stemmen wordt, met ingang van 15 januari 2015, de heer Rik Claessens, wonende te Azalealei 74, 2180 Ekeren met nationaal nummer 61.01.13-007-18, benoemd als zaakvoerder voor een periode van 4 jaar, hetzij tot op de gewone algemene vergadering gehouden in 2019, die vergadert over het boekjaar afgesloten op 31 december 2018.

Het betreft een onbezoldigd mandaat.

2. Diversen

Bijzondere volmacht wordt verleend aan B&L accounting Miksebaan 150A, 2930 Brasschaat vertegenwoordigd door de heer Steve Rau, zaakvoerder, waarbij hij de mogelijkheid heeft:

" alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

" alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

" de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid,

" alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.

Steve Rau,

Lasthebber.

Op de laatste blz. van buík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MW§

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

18 FEB. 2015

Griffie

afdeling Antwerpen

i

0.a

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

11/03/2015
ÿþ Mod word 11.1

uffeei In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



l





Ili Rechtbank van koophandel

Anhveroe/~n#/~~

2 7 FES. 2015

afdelinerriftigpen



li'

<150 7763*







Ondernemingsnr : 0568.768.012

Benaming

(voluit) : Hoorwinkel

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Driehoekstraat 8, 2180 Ekeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder - aandelenoverdracht

Beraadslaging en beslissingen:

1.Ontslagen en/of benoemingen

De vergadering neemt kennis van het ontslag , met ingang van 24 februari 2015, van de heer Gert Philips, onbezoldigd zaakvoerder, wonende te 2180 Ekeren, Driehoekstraat 8, als zaakvoerder van de vennootschap. De vennoten verlenen hem met eenparigheid van stemmen kwijting voor de uitoefening van het mandaat.

2.Aandelenoverdracht

De heer Gert Philips, wonende te 2180 Ekeren, Driehoekstraat 8, houder van 25 aandelen zonder nominale waarde waarop ingeschreven voor 930,00 EUR, en volstort ten belope van 33,87% of 315,00 EUR maakt de overdracht van deze aandelen aan de heer Rik Claessens, wonende te 2180 Ekeren, Azatealaan 74 met nationaal nummer 61.01.13-007-18 kenbaar.

De aandelen vertegenwoordigen 1/20ste van het maatschappelijk kapitaal, en werden overgedragen aan een bedrag ten belope van het volstorte gedeelte van het kapitaal dat door deze aandelen wordt vertegenwoordigd (315,00 EUR). De aandelen zijn betaalbaar in geld.

De vergadering neemt kennis van deze overdracht, en gaat unaniem akkoord,

3. Diversen

Bijzondere volmacht wordt verleend aan B&L accounting Miksebaan 150A, 2930 Brasschaat

vertegenwoordigd door de heer Steve Rau, zaakvoerder, waarbij hij de mogelijkheid heeft:

-alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

-aile formaliteiten te vervullen bij de griffes van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

-de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

Steve Rau,

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HOORWINKEL

Adresse
DRIEHOEKSTRAAT 8 2180 ANTWERPEN (EKEREN)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande