HORTA BRASSCHAAT - GROEP DE WINTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HORTA BRASSCHAAT - GROEP DE WINTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.813.355

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 03.07.2014 14261-0464-016
14/08/2012
ÿþ9

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" iaiaisao*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophand) le Antwerpen, op

0 3 AD, 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0 8 4 7. 8 1 3 . 3 5 5

Benaming

(voluit) : HORTA BRASSCHAAT - GROEP DE WINTER

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2012-- Annexes du Moniteur belge Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2930 Brasschaat, Miksebaan 195

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming zaakvoerder

Uit een akte verleden voor notaris Filip Wuyts te Kapellen op 30 juli 2012, te registreren, blijkt dat werd opgericht onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid HORTA BRASSCHAAT - GROEP DE WINTER te 2930 Brasschaat, Miksebaan 195, waarvan de gegevens luiden als volgt:

1. Oprichters: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MAALDERIJ DE WINTER, met maatschappelijke zetel te Brasschaat, Miksebaan 195, ingeschreven in het rechtspersonenregsiter onder nummer RPR Antwerpen 403.823.371.; 2. Mevrouw Emmanuella Alexander Maria Hendrika SMITS, wonende te Brasschaat, Miksebaan 199.

2, Naam en rechtsvorm: De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aanneemt met als naam HORTA BRASSCHAAT - GROEP DES WINTER,

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2930 Brasschaat, Miksebaan 195

4. Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

6. Doel: - De groot- en kleinhandel in artikelen voor huis-, en andere dieren, granen en zaden; zaaizaden, zaaigranen, plant- en pootgoed; tuinbouwmachines en tuingereedschappen; tuinmaterialen; bomen, planten en snijbloemen, bloempotten, sierpotten en vazen; tuinafsluitingen en bouwmaterialen, serres, houten voorwerpen, vijvermateriafen, tuinverlichting, tuinhuisjes en chalets; zwembaden en toebehoren, bubbelbaden en sauna's en toebehoren; bamboe en rietartikelen, tuinmeubelen, speeltuigen, recreatieartikelen voor de tuin en zwembad, potgrond, phytofarmaceutische producten en grondverbeteringsmiddelen; biologische producten, schoeisel, handschoenen, werkkledij, brievenbussen, verven en borstels, kleine ijzerwaren en gereedschappen, elektrische gereedschappen, aanverwante lectuur; drukgeimpregneerd hout, houtproducten en drukgeimpregneerde constructies; tuinverfraaiing, pesticiden en verdelgingsmiddelen. Evenals de levering en plaatsing van bovemvemielde artikelen evenals de eventuele herstelling

Het maken van alle studies, de organisatie van en het geven van adviezen inzake handels-, financiële, administratieve, technische, bedrijfsorganisatorische of andere aangelegenheden aan alle vennootschappen en ondernemingen en er het beheer en de controle van doen.

Het beheren, aankopen, verkopen, verkavelen, ruilen, huren, verhuren, promoveren, laten bouwen, laten omvormen, uitbaten, inrichten en in waarde brengen van om het even welke onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, alleen of in participatie, voor eigen rekening als voor rekening van derden,

- De bemiddeling bij aan- en verkoop, evenals verhuring van onroerende goederen, alle' makelarijverrichtingen, in verband hiermede, de studie, de organisatie en de raadgeving inzake onroerende goederen, de bemiddeling bij het afsluiten van verzekeringen, leningen en kredieten.

- Groothandel, kleinhandel en verhuring van alle soorten goederen, producten en materialen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

6. Maatschappelijk kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zestig duizend euro en is volledig geplaatst,

l-let is verdeeld in zeshonderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.













Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

De comparanten verklaren dat de inschrijvingen in geld werden volgestort ten belope van zestig duizend' euro, zodat het bedrag van zestig duizend euro ter beschikking is van de vennootschap op een bijzondere rekening nummer745-0518364-65 bij KBC Bank te Brasschaat zoals blijkt uit het bankattest.

7. Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die benoemd worden door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt en herkiesbaar zijn. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het is de enige vennoot toegelaten een zaakvoerder-opvolger te benoemen.

8. Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om 18 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

9. Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

10. Winstverdeling: Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voor-afgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering of de enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

11, Ontbinding en vereffening: Indien er bij de ontbinding van de vennootschap geen vereffenaars zijn benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering of enige vennoot van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering of enige vennoot bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

12. Overgangs- en slotbepalingen:

- Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering of jaarbeslissing te nemen overeenkomstig artikel 13 van de statuten zal gehouden worden in 2014,

- De comparanten verklaren te benoemen tot enige niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Maalderij De Winter", voornoemd, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Luc De Winter, wonende te Brasschaat, Miksebaan 199.

Zij zal haar mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Zij verklaart haar mandaat te aanvaarden en dat er geen maatregel bestaat die zich hiertegen verzet.

- Bijzondere volmacht met recht van in de plaatstelling wordt verleend aan: BDO Juridische Adviseurs gevestigd, tel 935 Zaventem, Da Vincilaan 9, of haar aangestelden teneinde namens de vennootschap:

- inschrijving te nemen in het rechtspersonen register, alsook om alle latere wijzigingen of schrappingen uit te voeren

- namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover het Ondememingsioket van de vennootschap

- namens de vennootschap alle handelingen te verrichten tegenover de BTW-administratie

Betreffende voorgaande punten kunnen deze volmachthouders alle formaliteiten vervullen, alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is om de oprichting en de latere wijzigingen van de vennootschap te volbrengen, zoals onder meer het aanvragen van vergunningen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL VOOR REGISTRATIE, UITSLUITEND VOOR HET BEKOMEN VAN DE RECHTSPERSOONLIJKHEID

r~

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

1 .,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Filip Wuyts

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 22.07.2015 15335-0496-016

Coordonnées
HORTA BRASSCHAAT - GROEP DE WINTER

Adresse
MIKSEBAAN 195 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande