HOSPIRA BENELUX, AFGEKORT : HOSPIRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOSPIRA BENELUX, AFGEKORT : HOSPIRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.591.040

Publication

10/04/2014
ÿþ"

r ;I; \ Mod Word 11.1

 _ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111.111,twIll;11111111

Neergelegd ter griffi, van de Rechtbank van Koophandel te Aniwerpen, op

31 MRT 2014

Griffie

Ondememingsnr : 0449.591.040

Benaming

(voluit) : Hospira Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: London Tower, Noorderplaats 9, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte Volmachten

Uittreksel van de notulen van de vergadering van het College van Zaakvoerders gehouden op 19 maart 2014:

(i) Aile machten die voorheen werden toegekend door een beslissing van het College van Zaakvoerders van 12 juli 2011 aan de heer Dirk Verschueren in zijn hoedanigheid van algemeen directeur van de Vennootschap, zoals bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 20 oktober 2011 onder nummer 11158579, warden hierbij ingetrokken met ingang van de datum van de huidige besluiten.

(il) Het College van Zaakvoerders beslist om mevrouw Pascale Postula, houdende de Belgische nationaliteit en wonende te 37 rue Frans Vervaeck, 1083 Ganshoren, België te benoemen ais algemeen directeur van de Vennootschap, met ingang van de datum van de huidige besluiten en voor een onbepaalde termijn. In haar hoedanigheid als algemeen directeur zal zij de ware en gerechtigde gevolmachtigde van de Vennootschap zijn om de rechten en belangen van de Vennootschap in België te vertegenwoordigen en te beschermen en mag zij al het volgende doen en ondertekenen in naam en voor rekening van de Vennootschap:

1. De Vennootschap vertegenwoordigen.

2. De bedrijfs-, financiële en andere zaken van de Vennootschap behandelen in overeenstemming met het beleid inzake handtekeningbevoegcfheid van de Vennootschap.

3. Het bepalen, aannemen en uitvoeren van bedrijfsgedragscodes van de Vennootschap.

4. Het personeel van de Vennootschap in dienst nemen en ontslaan en hun tewerkstellingsvoorwaarden bepalen (andere dan voor de algemene directeur zelf).

5. De door de Vennootschap geopende depositobankrekeningen beheren; stortingen uitvoeren uitsluitend via de rekeningen van de Vennootschap en dezelfde uitstellen; opdrachten tot betalingsstopzetting geven en dergelijke opdrachten intrekken.

6. Aile fondsen die van promessen ontvangen of verkregen worden zullen uitsluitend gestort worden op de rekeningen van de Vennootschap zoals aangegeven in paragraaf 5 hierboven.

7. Ontwerpen, cognossementen of vrachtdocumenten, vrachtbrieven, garantiecertificaten, maatregelen of enige andere documenten of handelspapieren, zelfs indien aangetekend, uitschrijven, ondertekenen, aanvaarden, heraanvaarden, endosseren, disconteren, intrekken, verhandelen op enige wijze en bezwaren.

8. Geregistreerd zijn als een ondertekeningbevoegde van de Vennootschap bij de relevante overheidsdiensten.

9. De Vennootschap voor aile rechtbanken, hoven en administratieve overheden vertegenwoordigen, hetzij als verdediger of eiser, en volmachten verlenen namens de Vennootschap aan juridische adviseurs en deze herrcepen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10. En in het algemeen, alle zaken die noodzakelijk of wenselijk zijn uitvoeren voor rekening en in naam van de Vennootschap met betrekking tot de hierboven beschreven zaken, zo vrijelijk ais de Vennootschap zou kunnen doen teneinde haar doeleinden te verwezenlijken, samen met de bevoegdheid om ieder van de hierbij verleende bevoegdheden te delegeren en het recht om dergelijke delegatie te herroepen, hierbij alles wat en wat de gezegde Gevolmachtigde dan ook zal uitvoeren of zal doen veroorzaken omtrent of betreffende dit instrument en enig gedeelte hiervan, te bekrachtigen en goed te keuren.

Voor eensluidend uittreksel,

Pascale Postula

Algemeen Directeur

Voo

Ybohôuen

aan hot

BeigisGh

Staats Wad

Op de laatste blz van Luik B vermelden: ReCtO : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oht(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 08.08.2014 14402-0486-034
16/10/2014
ÿþ;.>

Voor-behoude aan liet Beigi§c Staats1:41

Ma Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

07 OKT. 2014

afdeling Atempten

Ondememingsnr : 0449.591.040

Benaming

(voluit) : Hospira Benelux

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: London Tower, Noorderplaats 9, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: intrekking en toekenning van machten

111111111!1,11.11111j1M1.1111111111

Uittreksel van de notulen van de vergadering van het College van Zaakvoerders gehouden op 5 september 2014:

(i) Aile machten die voorheen werden toegekend door een beslissing van hel College van Zaakvoerders van 19 maart 2014 aan mevrouw Pascale Postula in haar hoedanigheid van algemeen directeur van de Vennootschap, zoals bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 10 april 2014 onder nummer 14077597, worden hierbij ingetrokken met ingang van 1 september 2014.

(ii) Het College van Zaakvoerd ers beslist om de heer Patrick Francis Crannell, houdende de Amerikaanse nationaliteit en wonende te 48 Gloucester Place, Londen WW 8HG, Verenigd Koninkrijk, te benoemen als algemeen directeur van de Vennootschap, met ingang van 1 september 2014 en voor een onbepaalde termijn, In zijn hoedanigheid als algemeen directeur zal hij de ware en gerechtigde gevolmachtigde van de Vennootschap zijn om de rechten en belangen van de Vennootschap in België te vertegenwoordigen en te beschermen en mag hij al het volgende doen en ondertekenen in naam en voor rekening van de Vennootschap:

1. De bedrijfs-, financiële en andere zaken van de Vennootschap behandelen in overeenstemming met het beleid inzake handtekeningbevoegdheid van de Vennootschap.

2, Het bepalen, aannemen en uitvoeren van bedrijfsgedragscodes van de Vennootschap.

3. Het personeel van de Vennootschap ln dienst nemen en ontslaan en hun tewerkstellingsvoorwaarden bepalen (andere dan voor de algemene directeur zelf).

4. De door de Vennootschap geopende depositobankrekeningen beheren; stortingen uitvoeren uitsluitend via de rekeningen van de Vennootschap en dezelfde uitstellen; opdrachten tot betalingsstopzetting geven en dergelijke opdrachten intrekken.

5. Alle fondsen die van promessen ontvangen of verkregen worden zullen uitsluitend gestort worden op de rekeningen van de Vennootschap zoals aangegeven in paragraaf 4 hierboven.

6. Ontwerpen, cognossementen of vrachtdocumenten, vrachtbrieven, garantiecertificaten, maatregelen of enige andere documenten of handelspapieren, zelfs indien aangetekend, uitschrijven, ondertekenen, aanvaarden, heraanvaarden, endosseren, disconteren, intrekken, verhandelen op enige wijze en bezwaren.

7. Geregistreerd zijn als een ondertekening bevoegde van de Vennootschap bij de relevante overheidsdiensten.

8. De Vennootschap voor alle rechtbanken, hoven en administratieve overheden vertegenwoordigen, hetzij als verdediger of eiser, en volmachten verlenen namens de Vennootschap aan juridische adviseurs en deze herroepen.

Op de laatste blz. van Luik 8 verrnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur bele



Voor- 9 En in het algemeen, aile zaken die noodzakele of wenselijk zijn uitvoeren voor rekening en in naam van de Vennootschap met betrekking tot de hierboven beschreven zaken, zo vrijelijk als de Vennootschap zou kunnen doen teneinde haar doeleinden te verwezenlijken, samen met de bevoegdheid om ieder van de hierbij verleende bevoegdheden te delegeren en het recht om dergelijke delegalie te herroepen, hierbij alles wat en wat de gezegde Gevolmachtigde dan ook zal uitvoeren of zal doen veroorzaken omtrent of betreffende dit instrument en enig gedeelte hiervan, te bekrachtigen en goed te keuren.

behouden aan het Belgisch Voor eensluidend uittreksel,

Steatsblad



Patrick Francis Crannell

Algemeen Directeur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 10.09.2013 13578-0110-035
14/09/2012
ÿþMod Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-f

lu llll II lll lU 111111 IV

*12154817*

ginrituiepd tier geii`fri raft dr tociDrive

van Km*** to Arefirm M

® 5 SEP, 211i

Griffie

Ondernemingsnr : 0449.591.040

Benaming

(voluit) : Hospira Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : London Tower, Noorderplaats 9, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel van de eenparige en schriftelijke besluiten van de vennoten d.d. 7 juni 2010:

De vennoten verlengen het mandaat van de Commissaris Deloitte Bedrijfsrevisoren voor een periode van 3 jaar.

Voor eensluidend uittreksel,

Richard Hoffman

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 17.07.2012 12308-0298-037
09/12/2011 : BL567761
20/10/2011 : BL567761
26/07/2011 : BL567761
10/02/2011 : BL567761
03/01/2011 : BL567761
02/09/2010 : BL567761
25/08/2010 : BL567761
08/03/2010 : BL567761
25/09/2009 : BL567761
25/09/2009 : BL567761
13/04/2015
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111§111111115

Rechtbankvan koophandel

Antwerpen

31 MAART 2015

aïdeliner#fi4lerPen

Ondernemingsnr : 0449.591.040

Benaming

(voluit) : Hospira Benelux

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: London Tower, Noorderplaats 9, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Toekenning van machten

Uittreksel van de notulen van de vergadering van het College van Zaakvoerders gehouden op 10 februari' 2015:

(i) Het College van Zaakvoerders bevestigt de benoeming van de heer Marc Mertens, met de Belgische nationaliteit en wonende te Schaapdries 38, 2547 Lint (België), als algemeen directeur van de Vennootschap, met ingang van 1 januari 2015 en voor een onbepaalde termijn. ln zijn hoedanigheid als algemeen directeur is hij de ware en gerechtigde gevolmachtigde van de Vennootschap om de rechten en belangen van de' Vennootschap in België te vertegenwoordigen en te beschermen en mag hij, alleen handelend, al het volgende, doen en ondertekenen in naam en voor rekening van de Vennootschap:

1. De bedrijfs-, financiële en andere zaken van de Vennootschap behandelen in overeenstemming met het" beleid inzake handtekeningbevoegdheid van de Vennootschap.

2. Het bepalen, aannemen en uitvoeren van bedrijfsgedragscodes van de Vennootschap.

3. Het personeel van de Vennootschap in dienst nemen en ontslaan en hun tewerkstellingsvoorwaarden bepalen (andere dan voor de algemene directeur zelf).

4. De door de Vennootschap geopende depositobankrekeningen beheren; stortingen uitvoeren uitsluitend via de rekeningen van de Vennootschap en dezelfde uitstellen; opdrachten tot betalingsstopzetting geven en" dergelijke opdrachten intrekken.

5. Alle fondsen die van promessen ontvangen of verkregen worden zullen uitsluitend gestort worden op de rekeningen van de Vennootschap zoals aangegeven in paragraaf 4 hierboven.

6. Ontwerpen, cognossementen of vrachtdocumenten, vrachtbrieven, garantiecertificaten, maatregelen of enige andere documenten of handelspapieren, zelfs indien aangetekend, uitschrijven, ondertekenen,, aanvaarden, heraanvaarden, endosseren, disconteren, intrekken, verhandelen op enige wijze en bezwaren.

7. Geregistreerd zijn als een ondertekeningbevoegde van de Vennootschap bij de relevante overheidsdiensten.

8. De Vennootschap voor alle rechtbanken, hoven en administratieve overheden vertegenwoordigen, hetzij als verdediger of eiser, en volmachten verlenen namens de Vennootschap aan juridische adviseurs en deze herroepen.

9. En in het algemeen, alle zaken die ncodzakelijk of wenselijk zijn uitvoeren voor rekening en in naam van de Vennootschap met betrekking tot de hierboven beschreven zaken, zo vrijelijk als de Vennootschap zou kunnen doen teneinde haar doeleinden te verwezenlijken, samen met de bevoegdheid cm ieder van de hierbij verleende bevoegdheden te delegeren en het recht om dergelijke delegatie te herroepen, hierbij alles wat en wat de gezegde Gevolmachtigde dan ook zal uitvoeren of zal doen veroorzaken omtrent of betreffende dit instrument en enig gedeelte hiervan, te bekrachtigen en goed te keuren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

(ii) liet College van zaakvoerder's bevestigt dat de heer Marc Mertens en de heer Patrick Crannell de aan "

" hen toegekende machten in hun hoedanigheid van algemeen directeur elk alleen handelend kunnen uitcefenen.

Voor eensluidend uittreksel,

Marc Mertens

Algemeen Directeur

Voor behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

...

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

30/12/2008 : BL567761
13/11/2007 : BL567761
04/09/2007 : BL567761
31/07/2007 : BL567761
13/04/2007 : BL567761
07/02/2007 : BL567761
28/06/2006 : BL567761
02/05/2006 : BL567761
26/04/2005 : BL567761
07/03/2005 : BL567761
30/12/2004 : BL567761
27/09/2004 : BL567761
01/04/2004 : BL567761
10/03/2004 : BL567761
06/06/2003 : BL567761
18/03/2003 : BL567761
24/02/2003 : BL567761
08/02/2001 : BL567761
03/06/2000 : BL567761
15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.09.2015, NGL 11.12.2015 15685-0326-035
01/01/1997 : BL567761
05/01/1996 : BL567761
05/01/1996 : BL567761
05/01/1996 : BL567761
05/01/1996 : BL567761
19/02/1994 : BL567761
06/07/1993 : BL567761
01/04/1993 : BL567761

Coordonnées
HOSPIRA BENELUX, AFGEKORT : HOSPIRA

Adresse
NOORDERPLAATS 9 - LONDON TOWER 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande