HOSTBASE

Société en commandite simple


Dénomination : HOSTBASE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.910.645

Publication

08/01/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 6 DEC. 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEirECHE*LEN

Le 4

1111,11

300978fi

Ondernemingsnr : 837.910.645

Benaming

(voluit) : Hostbase

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Mechelbaan 618 - 2580 Putte

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel /ontslagen - benoemingen

Buitengewone algemene vergadering gehouden op maandag 26 december 2012 op 9u.

Bij beslissing van de buitengewone Algemene vergadering worden volgende beslissingen goedgekeurd: A.De verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de Mechelbaan 618 te 2580 Putte naar de Esp 107 te 1745 Opwijk en dit met ingang vanaf 26 december 2012.

B.Ontslag van De heer Bruno Possemiers, wonende in de Mechelbaan 618 ie 2580 Putte, in hoedanigheid als beherend vennoot. Er wordt kwijting gegeven voor zijn beheer tot op heden en dit met ingang vanaf 26 december 2012. Zijn inbreng van 2000,00¬ met name 50% van het vennootschapsvermogen wordt hem uiterlijk op 29 december2012 terugbezorgd.

C.Aanstelling van mevrouw Maureen Muys, wonende in de Esp 107 te 1745 Opwijk, in hoedanigheid als

stille vennoot, en doet een inbreng van 2000,00¬ in speciën, waardoor zij 50% van het

vennootschapsvermogen als vergoeding ontvangt.

Declercq Peter Possemiers Bruno

Beherend vennoot Ontslag nemend vennoot

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Mechelbaan 618, 2580 Putte

Onderwerp akte : Oprichting

In het jaar tweeduizend en elf op vijftien juli zijn samengekomen de hierna vermelde ondergetekenden.

1) De heer Peter Declercq, wonende te 1745 Opwijk op de Esp 107

en

2) De heer Bruno Possemiers, wonende te 2580 Putte op de Mechelbaan 618

de welke besloten hebben een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten overeenkomstig volgende bepalingen:

Inbreng:

Het geplaatst en ingebracht kapitaal bedraagt vierduizend euro (4000,00¬ )

De heer Peter Declercq doet een inbreng in speciën van 50% van het kapitaal, ten bedrage van

tweeduizend euro (2000,00¬ ) aan eigen gelden;

De heer Bruno Possemiers doet een inbreng in speciën van 50% van het kapitaal, ten bedrage van tweeduizend euro (2000,00¬ ) aan eigen gelden

Statuten

Artikel 1 - Rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.:

Haar naam luidt: " Hostbase "

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2580 Putte, Mechelaan 618. Deze kan worden overgebracht

naar een andere plaats, bij besluit van de algemene vergadering der vennoten.

Artikel 3 - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf heden, De vennootschap wordt niet:

ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelenstelling of onbekwaamheid van een vennoot. Zij;

kan slechts voortijdig worden ontbonden bij unaniem besluit van alle vennoten. Bij gebrek aan een beherend

vennoot, zal zij echter van rechtswege in vereffening gesteld worden.

Artikel 4 - Doel

De vennootschap heeft tot doel:

handel te drijven als een algemene handelsvennootschap en alles te doen wat gepaard gaat met de uitoefening van die handel of bedrijfsactiviteiten. De activiteiten van het Belgisch filiaal zijn, meer in het bijzonder, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, om het even! welke handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op volgende activiteiten:

-Groothandel in computers, randapparatuur en software

-Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en delen daarvan -Diensten van een Internet f Media / ICT Service Provider

-Transmissie van geluid, beelden, gegevens of andere informatie via kabel, draadloos of via een satelliet -Exploitatie van elektronische communicatienetwerken voor algemeen gebruik of ten behoeve van bepaalde categorieën van gebruikers

-Onderhoud.ván_het.nelwer..k . ............_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

1 5 -07- 2011

van

KOOPHANDEL GRIFFI He ~E ~L1=N

N

Ondernemingsnr : p,3 3 . ,s,t . C=ey S

Benaming

(voluit) : Hostbase

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

-Diensten van een Internet / Media / ICT Service Provider

-Transmissie van geluid, beelden, gegevens of andere informatie via kabel, draadloos of via een satelliet -Exploitatie van elektronische communicatienetwerken voor algemeen gebruik of ten behoeve van bepaalde categorieën van gebruikers

-Onderhoud van het netwerk

-Overige telecommunicatie

-Com puterconsu lta ncy-activiteite n

-Elektriciteitswerken in het algemeen

De vennootschap heeft, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, tot doel het promoten, ontwikkelen, uitbaten, beheren, beveiligen en ondersteunen van data centers, netwerken, internet- en intranet technologieën, computer-systemen en tal van ICT toepassingen zoals onder meer e-commerce toepassingen, electronische post, databases, backup diensten en Voice over IP telefonie.

De vennootschap mag voorzien in de supervisie, het beheren, het raadgeven en controleren van vennootschappen.

De vennootschap mag optreden als tussenpersoon bij het afhandelen van contracten in bovenvermelde domeinen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan verder nog handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het verwerven onder eender welke vorm van participaties; zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren; zij kan deelnemen aan het bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij al dan niet participeert; het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel. Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Artikel 5 - Vennoten

Bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelenstelling of onbekwaamheid van een van de beherende vennoten, moet deze worden opgevolgd door de persoon die door de overblijvende vennoot(ten) wordt aangewezen..

Indien, in bovengenoemde situatie niemand in aanmerking wenst te komen als beherend vennoot en besloten wordt de vennootschap in vereffening te stellen, gelden de normale wettelijke bepalingen met betrekking tot het zaakvoeren en vereffenen.

Artikel 6 - Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoten die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren. Ze zijn bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering. Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten, zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden, en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap.

Voor handelingen die het bedrag van ¬ 5000,00 overschrijden zijn de beherende vennoten slechts gezamelijk bevoegd om de vennootschap te verbinden.

Artikel 7 - Controle

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en heeft het recht op de informatie bepaald in artikel 64 sexies van de Vennootschapswet.

Artikel 8 - Algemene vergadering

De algemene vergadering omvat alle. De vennoten komen bijeen telkens wanneer één der vennoten hierom verzoekt. Opdat de vergadering rechtsgeldige beslissingen zou kunnen nemen, dient een meerderheid van de vennoten de beslissing goed te keuren. Wijzigingen van de essentiële delen van dit vennootschapscontract zijn enkel mogelijk bij eenparig besluit van alle vennoten.

Artikel 9 - Boekjaar - jaarrekening - bestemming van het resultaat

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 januari tot 31 december. Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt de beherende vennoot de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maakt de beherende vennoot de jaarrekening over het afgesloten boekjaar op. De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de boekhoudwet en de vennootschappenwet.

Zij wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering die gehouden wordt op de eerste vrijdag van april om 19 uur. Deze vergadering beslist over de goedkeuring van de balans en jaarrekening, evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoten.

Voor-behoûden dan het Beîgisch Staatsblad

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij ingevolge rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft bekomen, hetzij tengevolge een besluit van de algemene vergadering, genomen met éénparigheid van stemmen.

De vennootschap blijft na de ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan.

De vereffening zal geschieden door een vereffenaar door de algemene vergadering te kiezen. Het netto resultaat van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen, wordt door de vereffenaar verdeeld onder de vennoten van de i vennootschap, naar rato van hun inbreng.

Als de vereffenaar zijn opdracht heeft beëindigd, brengt bij verslag uit aan de algemene vergadering die, na kennis te hebben genomen van het verslag van de door de vennoten aangestelde commissaris ter verificatie van het verslag van de vereffenaar, de vereffeningsrekening goedkeurt en de vereffenaar kwijting verleent, waarna de vereffening is gesloten.

SLOTBEPALINGEN

Met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap treffen ondergetekenden in algemene vergadering verenigd, volgende besluiten en leggen zij volgende verklaringen af.

Bij wijze van overgangsbepaling loopt het eerste boekjaar vanaf heden tot en met 31 december 2012.

De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden op de eerste vrijdag van april 2012

Beide aktieve vennoten zijn zaakvoerder.

Peter Declercq, beherende vennoot Bruno Possemiers, beherende vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HOSTBASE

Adresse
MECHELBAAN 618 2580 PUTTE

Code postal : 2580
Localité : PUTTE
Commune : PUTTE
Province : Anvers
Région : Région flamande