HOUSE T & T

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOUSE T & T
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.498.502

Publication

18/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 11.12.2013 13683-0330-010
27/07/2012
ÿþ Mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*iaiaaoso*

Neergelegd ter grifi`Bg von da Rechtbank van Koophandel º%e Antwerpen, op

Griffie '18 _Ki 2812

Ondernemingsnr : 0 8 4 7 4 9 8" 5 0 2

Benaming (voluit) :HOUSE T&T

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :2530 Boechout, Binnensteenweg 258

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Herman Dessers te Antwerpen lop 10 juli 2012 "geregistreerd zes bladen geen renvooien te Antwerpen, lelfde kantoor der registratie op 12 juli 2012 boek 5/281 blad 67 vak 13 iontvangen vijfentwintig euro.De eerstaanwezend inspecteur(getekend)wn IH.Huberland" dat werd opgericht een besloten vennootschap met beperkte laansprakelijkheid, ten verzoeke van:

`1. De heer VERVLIET, Tibert August, geboren te Antwerpen op 9 mei 1979, nationaal nummer 79.05.09 403-51, wonende te 2530 Boechout, Binnensteenweg !258.

12. De heer VERVLIET, Thierry Erwin, geboren te Berchem op 11 april 1950, lnationaal nummer 50.04.11 447.10, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Leenstraat 77

ONDERSCHRIJVING - VOLSTORTING

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (e 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

'Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven: li. De heer VERVLIET Tibert, wonende te 2530 Boechout, Binnensteenweg 258, titularis van negenennegentig (99) aandelen

12. De heer VERVLIET Thierry, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat 177, titularis van één (1) aandelen

Totaal. : honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van één/derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (e 6.200,00) .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening.

STATUTEN

Artikel één - NAAM

~De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten ivennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt HOUSE T & T.

De naair; moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, 'brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

'Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de' afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft den de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

!Artikel twee - ZETEL

!De zetel is gevestigd te 2530 Boechout, Binnensteenweg 258.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel drie - DOEL

!De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor 'eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

~- Alle activiteiten op het gebied van ICT - informatietechnologie

(hardware-, softwareproducten en diensten) en communicatietechnologie

(communicatieapparatuur- en diensten) - in de meest uitgebreide zin ;inzonderheid:

;- de activiteiten van systeemintegrators;

j- de realisatie van programma's en gebruiksklare systemen;

- het analyseren, ontwerpen, ontwikkelen, programmeren en installeren van

(gebruiksklare) systemen;

-- het verlenen van advies met betrekking tot informatica programma's,

;toepassingen en ICT in het algemeen;

-- het inrichten en geven van opleidingen;

- gegevensverwerking, webhosting, netwerkdiensten en internettoepassingen;

- de handel, onder welke vorm ook, in ICT gerelateerde goederen en diensten;

- meer algemeen elke activiteit onder welke vorm ook op het gebied van ICT lof daarmee nauw verbonden;

Het geven van adviezen en het verlenen van diensten in

Ivan het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle doch niet beperkend, op het vlak van administratie, IT, bedrijfsvoering, management en bedrijfsorganisatie; Het voeren van het beleid en de directie van andere vennootschappen en/of bedrijvigheden, alsmede inzonderheid doch niet beperkend de uitoefening van !opdrachten en functies van zaakvoerder, bestuurder, gedelegeerd bestuurder lof vereffenaar van andere vennootschappen; !Het uitoefenen van managementactiviteiten, ;expertises in de meest uitgebreide zin; Alle mogelijke onroerende handelingen in de meest uitgebreide zin m.b.t. !onroerende goederen, inzonderheid doch niet beperkend, de aan- en verkoop, Erenovatie, bouw en verbouwing, huur en verhuring, beheer, uitbating, Everkaveling, valorisatie.

Het beheer, de opbouw en de ontwikkeling van een vermogen bestaande uit

Iroerende en onroerende goederen.

(Al het bovengenoemde is niet beperkend doch in de breedste zin van het ;woord te interpreteren. Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die (activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt

Smaken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden.

IDe vennootschap handelt, in binnen en buitenland, voor eigen rekening, in Iconsignatie, in naam van derden, in commissie, als tussenpersoon of als

1.vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen, inzonderheid door inbreng, fusie of inschrijving, of Izich op andere wijze interesseren in allerhande bestaande of op te richten

vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

iDe vennootschap kan tevens alle roerende beleggingen verrichten. (De vennootschap kan alle industriële, handels-, commerciële en financiële, !roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of Eonrechtstreeks de doelstelling kunnen bevorderen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er

betrekking op hebben.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere

Voorbehouden aan het

$eígisch~

Staatsblad

consultancy, adviesverlening en

de meest ruime zin

aard, onder meer,

beleid en bestuur,

Voorbehouden

aan het -eelgiscF Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012

Luik B - vervolg

goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

(TITEL TWEE - KAPITAAL

Artikel vijf - KAPITAAL

.Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend. Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening Ivan de gedane stortingen.

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

1* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der izaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft Ivan zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

IDe beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of :vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen (met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan

'een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op eerste vrijdag van december om 18 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 juli en jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING De netto-winst van het boekjaar bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag

van ten minste één/twintigste

afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal

wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke

eindigt op 30 juni van het daaropvolgend

de

Voor-

behouden aan het Belgische

Staatsblad

" Luik B - vervolg

heeft bereikt.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar: Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 30 juni 2013.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in december tweeduizend dertien,

overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: De heer VERVLIET Tibert August, echtgenoot van mevrouw Vanden Eynde Nathascha, wonende te 2530 Boechout, Binnensteenweg 258, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden,

e. geen commissaris te benoemen,

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Fiduciaire Antwerpen naamloze vennootschap, gevesigd te 2018 Antwerpen, Lamorinierestraat 235, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispùntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

De verschijners verklaren bovendien dat zij voldoende werden ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL AFGELEVERD OP VRIJ PAPIER TENEINDE INLASSING IN DE BIJLAGEN TOT HET BELGISCH STAATSBLAD

DE NOTARIS

RERMAN DESSERS

1

Tegelijk hiermede neergelegd:-uitgifte der akte

ijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HOUSE T & T

Adresse
BINNENSTEENWEG 258 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande