HOUTSTUDIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOUTSTUDIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.698.343

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 27.03.2014 14079-0544-012
29/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 22.03.2013 13072-0183-012
15/06/2011
ÿþ Mal 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I hui fl1 IIi Ii 1 fi iii Iflul fi iI l

*11088753*

Mt?t:: rleeu Per e;ffie VO de Rorha:ce te in-Ji:Mn:'j AfftwapeAo o~

0 1 JUNI 2011

Griffie

Voorbehouden.

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : O 3C, D 8 3 3

Benaming

(voluit) : Houtstudio

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2100 Deurne, Dassastraat 95

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Verschaffel te Gent, op 30-5-2011, ter registratie neergelegd, dat

1. De Heer BRUYNEEL %Vannes Michel, NN 78.08.24-365-27, beroep: arbeider schrijnwerker En zijn echtgenote, met wie hij gehuwd is onder het wettelijk stelsel zonder kontrakt:

2. Mevrouw VANDER STEENE Leni Irmine, samenwonende te 2600 Antwerpen, Boomgaardstraat 208, NN

80.03.10-214-23, beroep: bediende verkoop

een vennootschap opgericht hebben, als volgt:

STATUTEN

Vorm en Naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOUTSTUDIO

Zetel : 2100 Deurne, Dassastraat 95

Duur : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de

oprichtingsakte van de vennootschap op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Doel:

- uitvoeren van timmer- en schrijnwerken in België of in het buitenland;

- plaatsen van al dan niet verplaatsbare tussenwanden en plafonds in hout, gipsplaten, glas en andere

materialen;

- het plaatsen en herstellen van keukens en inbouwapparaten;

- het uitbaten van een groot- en kleinhandel in keukentoestellen, elektrisch materiaal, en aanverwante toestellen;

- het vervaardigen en ontwerpen van meubelen;

- het repareren, renoveren, restaureren en stofferen van stoelen, zitmeubelen, en aanverwante meubelen;

- het repareren en restaureren van muziekinstrumenten;

- het uitvoeren van alle opdrachten en verstrekken van adviezen in verband met interieurinrichting, meubelontwerpen, woondecoratie, dit zowel inzake private als professionele interieurinrichtingen

- het beleggen voor eigen rekening in alle mogelijke roerende en onroerende goederen, zowel in het binnen- en buitenland. Hieronder dient onder meer te worden verstaan: het kopen, verkopen, verbouwen, verbeteren, uitrusten, huren en verhuren, oprichten, leasen, enz. van roerende en onroerende goederen

- het opnemen van mandaten in andere vennootschappen, zowel in binnen- als buitenland

- het verwerven van participaties in alle bestaande en nog op te richten vennootschappen, zowel in binnen- en buitenland;

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest brede zin.

Kapitaal : tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro. ( E 22500,00) . Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal werd volledig geplaatst. Op de aandelen werd ingeschreven in geld door:

- door de heer Bruyneel. voornoemd, voor 50 aandelen onderschreven, hetzij voor een totaal bedrag van elfduizend tweehonderd vijftig (11.250,00), volstort.

- door mevrouw Vander Steene voornoemd, voor 50 aandelen onderschreven, hetzij voor een totaal bedrag van elfduizend tweehonderd vijftig euro (11.250,00), volstort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, kosten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van deze winst, rekening houdend met aile toepasselijke wettelijke bepalingen.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto winst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Vertegenwoordiging : leder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Algemene vergadering : ieder jaar, op de derde vrijdag van maart om 18 uur

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar.

OVERGANGSBEPALINGEN

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de kruispuntbank voor ondernemingen tot 30 september 2012.

- Er wordt geen commissaris-revisor aangesteld.

- Warden benoemd als zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, ingaand op heden: De Heer Wannes Bruyneel en mevrouw Leni Vander Steene, beiden voornoemd. Die hun mandaat aanvaard hebben. Hun mandaat is onbezoldigd.

Overname verbintenissen

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaart comparant uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert 11112011, dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. VOLMACHT

Comparanten verklaren bij deze volmacht te verlenen aan de heer Johan Goemé te Sint-Denijs-Westrem, Gemeenteplein 10 voor G&V BVBA. teneinde in hun naam alle administratieve formaliteiten te vervullen in het kader van de aanvraag en wijzigingen in de kruispuntbank voor ondernemingen en BTW formaliteiten en andere administraties.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Pierre Verschaffel

Tegelijk hiermede neergelegd oprichtingsakte

'Voor-

behouden

aan htl

, Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HOUTSTUDIO

Adresse
DASSASTRAAT 95 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande