HOVE MEDIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOVE MEDIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.874.340

Publication

15/05/2013
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r--

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbtac

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

03 MEI 2013

Griffie

~

111

130 959*

Ortdarnsmirri sar : 533 3,-to

EenamInq (voielt) ; HOVE MEDIA

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vincent Bavaisstraat 30 bus 6

(volledig adres) 2540 Hove

OridertiwerMen) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 2 mei 2013, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten . vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "HOVE MEDIA".

2. Zetel: 2540 Hove, Vincent Bavaisstraat 30 bus 6.

3. Oprichters:

1. Mevrouw FEHERVARI Sophie Godelieve Margaretha, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 7 mei 1988, wonende te 2540 Hove, Diepestraat 46;

2. De heer FEHERVARI William Istvan Annemie, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 16 november 1991, wonende te 2540 Hove, Diepestraat 46.

4. Kapitaal: 18.550,00 euro,

5. Gestorte bedrag: 7.000,00 euro.

6. Non niet volgestorte inbrengen: 11.550,00 euro,

- sub 3.1:5.775,00 euro;

- sub 3.2: 5.775,00 euro.

7. Samenstelling: in geld.

8. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting, Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Iedere zaakvoerder kan gevolmachtigden aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de betrokken zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

12. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar; mevrouw FEHERVARI Sophie, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel, aile activiteiten en verrichtingen van dienstverlening, in de ruimste zin van het woord en met inbegrip van alle rechtstreeks of onrechtstreeks gerelateerde bedrijvigheden, op gebied van:

- de uitbating van een televisiestudio;..

Op oe laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persu(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwaordic+en

i.feron " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- de levering van audiovisuele diensten;

- de levering van afgewerkte televisieproducties aan omroep en industrie;

- het vervaardigen, coördineren, verhuren en distribueren in alle stadia van afwerking van alle communicatie en audiovisuele producten en dit met inbegrip van opnemen, opmaak, sonorisatie en verdere afwerking en in het bijzonder van filmen en producties op gebied van televisie, radio en videorecording en van aile huidige en toekomstige communicatievormen, alsmede het distribueren hiervan met aile mogelijke technische middelen;

- de informatie inzake audiovisuele producten van videorecording bij middel van alle mogelijke publicaties, voordrachten, tentoonstellingen, cursussen;

- de exploitatie in de ruimste zin van een film- en televisiebedrijf houdende ondermeer de productie, realisatie en commercialisatie van alle videoclips, films, dramareeksen, documentaires en reportages;

- het produceren en regisseren, verdelen, kopen en verkopen, huren en verhuren van films en filmmateriaal waaronder bedrijfsfilms en filmgenerieken;

- het schrijven van scenario's het uitgeven ervan, het produceren, schrijven, realiseren en regisseren van televisieprogramma' s en televisie-uitzendingen;

- de uitbating van een onderneming voor de verdediging van auteursrechten omvattende de inning van auteursrechten en alle gelijkaardige rechten die daarmee verband houden;

- het stellen van makelaarsverrichtingen ter gelegenheid van het innen van auteurs- en aanverwante rechten;

- het uitgeven van muziekproducties, het vertegenwoordigen van muziekproducenten en het verdelen van platen, cassettes en campa ctdiscs.

In het kader van haar doel kan de vennootschap voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, door onder meer

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of andere rechtspersonen, stimuleren, planning, coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, verstrekken van zekerheden voor eigen schulden maar ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheden op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden van één of meer zuster-of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden aan derden van natuurlijke personen of rechtspersonen voor zover zij er belang bij heeft, inclusief de in pandgave van haar handelsfonds, evenals het zich hoofdelijk of , ais borg mede verbinden en aval verlenen voor die schulden;

- het deelnemen in en waarnemen van alle bestuursopdrachten, tussenkomen in het dagelijks bestuur, uitoefenen van opdrachten en functies van bestuurder, zaakvoerder, lid van een directiecomité of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen;

- het verlenen van zakelijke diensten, diverse administratieve prestaties en computerservices.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke , andere wijze, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Hoger vermelde opsommingen zijn niet limitatief maar exemplatief bedoeld, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Zij zal alle installaties en bedrijfseenheden mogen oprichten, aile apparaten met betrekking tot haar activiteiten en bedrijvigheden kopen en verkopen, alle roerende en onroerende goederen verwerven, huren, verhuren, omruilen of oprichten en alle intellectuele rechten en industriële en commerciële eigendommen uitbaten. Zij is, kortom, gerechtigd alle roerende of onroerende, commerciële, financiële of industriële verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel verband houden of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of te bevorderen.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede woensdag van de maand mei om tien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende voorafgaande werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2015.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP PARIBAS/FORTiS.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Up de Matste Oz van Luik B vermelden :RecYo :Naarrs en hoedanigheid van de instrumenterende nctsris. vsr= de perso(o)r len)

bevoegd de rechtspersoon ten eanzscn van derden te vertegen+,.-c7oraiipen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
HOVE MEDIA

Adresse
VINCENT BAVAISSTRAAT 30, BUS 6 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande