HOVIUS

Société en commandite simple


Dénomination : HOVIUS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 899.866.327

Publication

09/07/2013
ÿþMod Word 11 .1

Lei ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

bet a Be Sta,

NEERGtzt_EGD

28 -05- 2013

GREFFE RECHTBANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Ondernemingsnr : 0899.866.327

Benaming

(voluit) : Hovius

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Hoviusstraat 23, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerders hebben beslist de maatschappelijke zetel met ingang van 31 mei 2013 te verplaatsen van Hoviusstraat 23, 2800 Mechelen naar Adegemstraat 73, 2800 Mechelen.

Annemie Van lsterdael

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/12/2011
ÿþMai 2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 9 -12- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHèb te MECHELEN

INVI I~~ flVaIIV n~lRl IIII

Ondernemingsnr : 0899.866.327

Benaming

(voluit) : HOVIUS

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : HOVIUSSTRAAT 23, 2800 MECHELEN

Onderwerp akte : VERLENGING BOEKJAAR - AANPASSING DOEL

De bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 15 november 2011 heeft niet eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen :

1.De vergadering beslist het boekjaar voortaan te laten lopen van één juli (begindatum) tot en met dertig juni (einddatum) van ieder jaar. Bij wijze van overgangsmaatregel beslist de vergadering dat het lopende boekjaar, dat normaal afsluit op eenendertig december tweeduizend en elf, afgesloten zal worden op 30 juni tweeduizend en twaalf. De datum van de jaarvergadering wordt gewijzigd van de tweede maandag van januari naar de tweede maandag van december.

2.De vergadering beslist dienovereenkomstig artikel 7 van de statuten te vervangen door volgende tekst : "Het boekjaar loopt van één juli tot dertig juni van elk jaar. De algemene vergadering vindt plaats op de tweede maandag van december. Elk jaar wordt een inventaris en een balans van het actief en passief van de vennootschap opgemaakt. De winst zal verdeeld worden onder de vennoten volgens hun respectief aandelenbezit."

3.De vergadering beslist het doel van de vennootschap te vervangen door volgende tekst :

Artikel 3

De doelstelling van de vennootschap bestaat uit alle verrichtingen die recht- of onrechtstreeks betrekking hebben op de organisatie van culturele, literaire en culinaire activiteiten, exposities, kunstuitingen, kunstpublicaties, aan- en verkoop van kunstwerken en design, organiseren van vormingen, workshops en degustaties, coaching, onderwijs, opleiding, consultancy, coordinatie, beleidsplanning, leervormen, deskundigheidsbevordering, onderwijsondersteuning, adviesverlening, projectwerking, redactie en tekstbewerking.

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel. Zij mag tevens op om het even welke wijze participeren in om het even welke andere vennootschap, onderneming of vereniging waarvan het maatschappelijk doel gelijkwaardig is aan of verband houdt met het hare, of van aard is om de verwezenlijking van haar eigen doel te bevorderen.

Annemie Van Isterdael

beherende vennoot -zaakvoerder

Jo Cooymans

beherende vennoot-zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

16/06/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0899.866.327

Benaming

(voluit) : HOVIUS

(verkort)

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : ADEGEMSTRAAT 73, 2800 MECHELEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - SLUITING VEREFFENING

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 31 mei 2015 blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen

1. Er wordt overgegaan tot ontbinding van de vennootschap met ingang van 31 mei 2015.

2. De vergadering beslist om geen vereffenaar te benoemen. Overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen zullen de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaar worden beschouwd.

3. Vervolgens wordt door de vergadering vastgesteld dat aile activa gerealiseerd zijn en alle passiva werden aangezuiverd en dit mede op basis van een staat van activa en passiva de dato 31 mei 2015.

4. De algemene vergadering concludeert vervolgens dat de vennootschap in feite nu reeds vereffend is.

5. De vergadering stelt bijgevolg dan ook de volledige sluiting van de vereffening vast en stelt vast dat de gewone commanditaire vennootschap "HOVIUS" met maatschappelijke zetel te Mechelen, Adegemstraat 73, definitief opgehouden heeft te bestaan met ingang van 31 mei 2015.

6. De vergadering verleent ontslag aan de zaakvoerders. de vergadering verleent tevens de voorgestelde tussentijdse kwijting.

7. De vergadering beslist dat aile boeken en bescheiden voor een termijn van tenminste vijf jaar te rekenen vanaf 31 mei 2015 zullen bewaard worden te Mechelen, Adegemstraat 73.

Annemie VAN ISTERDAEL

beherende vennoot - zaakvoerder

Jo COOYMANS

beherende vennoot - zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
HOVIUS

Adresse
ADEGEMSTRAAT 73 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande