HRMINDED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HRMINDED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.741.163

Publication

15/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

" begeleiden van veranderingsprojecten;

" auditeren van bedrijfsprocessen, aanleveren van analyse en uitwerken en opzetten van actieplannen;

" functieclassificatie en -evaluatie;

- advies in binnenhuisinrichting, decoratie en bloemschikken;

- fotografie;

- organiseren van evenementen; DJ  muziek, verhuren van materiaal;

- advies en diensten inzake de studie, het opmaken, ontwikkelen en uitwerken van vastgoedprojecten, milieu- en effectstudies, technische controles en beheer van gebouwen;

- verrichten van onderzoek naar en ontwikkelen van nieuwe moleculen en formules, afvalverwerking en klimaatbehoud, ontwerpen van nieuwe installaties en machines;

- het verlenen van diensten en adviezen aan derden, dit zowel van organisatorische, financiële, commerciële, technische en administratieve aard. Het uitoefenen van elke vorm van zakelijke dienstverlening en dit in de meest ruime zin van het woord.

- het nemen van participaties onder welke vorm dan ook, in alle vennootschappen en verenigingen, bestaande of nog op te richten, met burgerlijke, industriële, financiële, onroerende, commerciële of andere doeleinden; het beheer en de valorisatie van deze participaties.

- de aankoop, verkoop, cessie en ruil van alle roerende waarden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, overheidsfondsen, opties en alle andere roerende rechten.

- het huren, verhuren en aan- en verkopen van onroerende goederen, het renoveren van onroerende goederen, het opbouwen van een onroerend patrimonium met inbegrip van onroerende zakelijke rechten.

- het besturen van vennootschappen;

- het aanvaarden van mandaten in andere vennootschappen met inbegrip van het optreden als vereffenaar.

In de mate dat voor de voormelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

5) Kapitaal: het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00-EUR) en is volledig geplaatst. Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde; ieder aandeel hebbende een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal of vermogen.

6) Inbreng : geschiedde door geldelijke inbreng tot beloop van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00-EUR); zodat ieder aandeel volledig volgestort is. Het gestorte kapitaal werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap "KBC Bank", met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2.

7) Bestuur: door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders worden benoemd of ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte..

8) Jaarvergadering: wordt gehouden op de derde woensdag van de maand juni om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerst volgende werkdag. De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zestien. Er zijn geen statutaire bepalingen inzake de voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen en de uitoefening van het stemrecht, zodat de wet en de gebruiken ter zake van toepassing zijn.

9) Boekjaar: begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op tien december tweeduizend veertien en eindigt op eenendertig

december tweeduizend vijftien.

10) Aanleggen reserves - winstverdeling - verdeling na vereffening:

Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige waardeverminderingen, de voorzieningen en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, met dien verstande dat ieder aandeel recht geeft op een gelijk deel in de verdeling der winsten. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Er zijn geen bijzondere statutaire bepalingen inzake de verdeling na vereffening, zodat de wet en de gebruiken ter zake van toepassing zijn en ieder aandeel een gelijk deel heeft in het overblijvend saldo na de vereffening.

11) Benoeming: tot gewone zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duur: de heer BROECKHOVEN Peter Ludovicus Maria, voornoemd, die zijn aanstelling aanvaardde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, enkel bestemd voor neerlegging ter griffie van de Rechtbank van koophandel. DE NOTARIS-PLAATSVERVANGER.

Tegelijk neergelegd: expeditie en ontledend uittreksel van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HRMINDED

Adresse
ERFSTRAAT 16 2861 O.L.V.-WAVER

Code postal : 2861
Localité : Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande