HUBERT MAGNUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUBERT MAGNUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.384.281

Publication

05/04/2013
ÿþV1 beht aat Bel~ Staa

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

[Fia W

mod 11.1

~n de~

Rtekaareîli2âi op  . " 2 6MRL203

Gg»~rt'fr~r,

III lu ui~i~i3~uiH iu

13 5 0*

iA

Ondernemingsnr : 0879.384.281

Benaming (voluit) : HUBERT MAGNUS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Varenstraat 61

2840 Rumst

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: TOEPASSING ARTIKELEN 332 & 333 WETBOEK

i? VAN VENNOOTSCHAPPEN - ONTBINDING EN SLUITING VEREFFENING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 22/03/2013, gehouden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

11 EERSTE BESLISSING

Naar aanleiding van het opstellen op vijftien maart tweeduizend dertien van een tussentijdse balans is gebleken dat op zelfde datum het netto-vermogen van de vennootschap negatief was en het maatschappelijk kapitaal volledig is verloren gegaan.

Bij toepassing van artikel 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder een verslag opgesteld en aan de algemene vergadering voorgesteld de vennootschap te ontbinden. Na beraadslaging en bespreking van de voorgestelde maatregelen beslist de vergadering over te gaan tot ontbinding van de vennootschap.

21 TWEEDE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van:

1) het bijzonder verslag van de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht,

° en waaraan een staat van actief en passief is gehecht die werd afgesloten op vijftien maart laatst, als voorgeschreven door artikel 181, § 1, eerste en tweede lid van het Wetboek van vennootschappen.

2) het controleverslag van de daartoe aangestelde revisor, de heer Guy PARMENTIER, bedrijfsrevisor, te Schoten, over voormelde staat van actief en passief, in uitvoering van artikel 181, § 1, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, waarvan de conclusies luiden als volgt: "BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb fn het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art, 181 W. Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HUBERT MAGNUS" kan ik verklaren dat:

oOp grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij il besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte j; claims en/of voorzieningen, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de

vennootschap op datum van 15 maart 2013.

,¬ 00e staat van activa en passiva, opgesteld doorhef bestuursorgaan per 15 maart 2013 van genoemde l;

vennootschap, de netto-vermogenstoestand ten bedrage van -2.203,38 EUR volledig en getrouw weergeeft

onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen

naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van

onzekerheid toe.

Het bestuursorgaan wenst gebruik te maken van de procedure van vereffening in één akte. Wij hebben

echter geen inzage in mogelijke toekomstige schulden van de vennootschap en maken bijgevolg voorbehoud

van de wettigheid van deze verrichting.

Schoten, 19 maart 2013

(getekend)

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor."

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

10 Y

Voorbehouden

' aanithét

Belgisch Staatsblad

,7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



De vennoot, vertegenwoordigd als gezegd, verklaart een afschrift van gemelde verslagen te hebben ontvangen, en verzaken uitdrukkelijk aan de formaliteiten en termijnen van toezending ervan als voorgeschreven door artikel 181, § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

De vennoot bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

Vennoot verklaart dat het vermogen van de vennootschap geen onroerende rechten omvat.

Vervolgens beslist de vergadering de burgerti ke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'HUBERT MAGNUS" vervroegd te ontbinden, zodat zij vanaf heden nog slechts bestaat voor haar vereffening,

3/ pERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat er geen verrichtingen ter vereffening meer te volbrengen zijn, en dat op voormelde staat van actief en passief geen schulden meer voorkomen, met uitzondering van de rekening-courant in hoofde van de enige vennoot.

De vergadering beslist dan ook geen vereffenaar aan te stellen, en toepassing te maken van artikel 184, § 5 van het Wetboek van vennootschappen om onmiddellijk over te gaan tot sluiting van de vereffening van de vennootschap.

De enige vennoot verklaart uitdrukkelijk het actief en passief van de vennootschap over te nemen.

De vergadering bevestigt dat geen maatregelen tot consignatie van gelden of waarden dienen genomen te worden, vermits er geen gelden of waarden bestaan die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen, en die hen niet konden worden afgegeven, en verklaart dat de vereffening afgesloten is en de vennootschap "HUBERT MAGNUS" definitief opgehouden heeft te bestaan.

41 VIERDE BESLISSING

Aangaande de boeken en bescheiden van de vennootschap, beslist de vergadering dat deze zullen worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijf jaar te rekenen vanaf de publicatie van de afsluiting van de vereffening, te 2840 Rumst, Varenstraat 61.

51 VIJFDE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de zaakvoerder ingevolge het besluit tot ontbinding en sluiting van de vereffening, met name van de heer MAGNUS Hubert, voornoemd.

De vergadering beslist hem kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden, zonder enig voorbehoud.

61 ZESDE BESLISSING

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om de formaliteiten van openbaarmaking te vervullen.

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: mevrouw Godelieve JANSSENS, wonende te Hofstade, Buntgrasstraat 15, aan wie de macht verleend wordt, om het nodige te doen voor de schrapping van inschrijving van de vennootschap via de ondememingsloketten in de Kruispuntbank voor ondernemingenlrechtspersonenregister en als btw-plichtige.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

- verslag zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/01/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

[Cüik-,B 1



Voor-behoude Nacie~~I~~ eib van dd

aan het Rechtbank van

Belgisct '03 JAN MS

Staatsbta op

1111110

*13009095*





De Griffier,

Griffie

1

Ondernemingsnr: BE0879.384.281 Benaming (voluit) : Hubert Magnus

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Varenstraat 61

2840 Rumst

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: WIJZIGING BOEKJAAR & DATUM JAARVERGADERING  WIJZIGING ARTIKEL 11 VAN DE STATUTEN  COÓRDINATIE STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 26 december 2012 gehouden voor;; notaris Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

;1! EERSPE BESLISSING De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het te laten ingaan op één juli en te laten eindigen op dertig;; juni van het daaropvolgend jaar.

De vergadering beslist de datum van jaarvergadering te verplaatsen naar de derde vrijdag van de maand,; ti november om tien uur.

Bij wijze van overgangsmaatregel beslist de algemene vergadering het lopende boekjaar ingegaan op één eng; dertig december tweeduizend en elf te laten !open tot dertig juni tweeduizend dertien, en de jaarvergadering, over dit boekjaar te houden op de derde vrijdag van de maand november tweeduizend dertien om tien uur. 2! TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 11 van de statuten ingevolge de gewijzigde vereffeningsprocedure te vervangene; door volgende tekst: "De vennootschap wordt ontbonden door besluit van een buitengewone algemene vergadering, door rechterlijke;; beslissing, of door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt.

Het besluit tot ontbinding kan slechts door de algemene vergadering worden genomen met inachtneming van;; de bijzondere door de wet voorgeschreven procedures.

De akte waarin het ontbindingsbesluit wordt vastgelegd moet in authentieke vorm worden opgemaakt en de;' ;; notaris moet hierin na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandeling en; formaliteiten die hebben geleid tot het besluit. q In zelfde akte worden de conclusies opgenomen van het controleverslag dat de commissaris, de revisor of de y accountant heeft opgemaakt over de staat van activa en passiva die niet ouder mag zijn dan drie maanden voorti het ontbindingsbesluit en die gevoegd is bij het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder(s) waarin het;; voorstel tot ontbinding wordt toegelicht.

Na haar ontbinding blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder(s) ten ware de algemene vergadering zou besluiten;; ;; een of meer vereffenaars aan te stellen.

De benoeming van de vereffenaars) zal ter bevestiging worden voorgelegd aan de Voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel

De vereffenaars hebben ten aanzien van de vennoten de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de;i jaarrekening voor te leggen; daarenboven moeten zij een 'omstandige staat van de toestand van de vereffening';, neerleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, in de zevende en dertiende maand van;;

het eerste jaar van de vereffening, en om het jaar vanaf het tweede jaar van de vereffening.

Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van dei vennootschap tot een goed einde te brengen. Zij mogen de daden vermeld in de artikelen 186 en volgende van;; het Wetboek van Vennootschappen stellen zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ten ware de algemene vergadering er anders over beslist zijn de vereffenaars aangesteld voor onbepaalde duur, worden zij voor hun opdracht niet bezoldigd en indien zij met meerderen gelijktijdig in functie zijn, vertegenwoordigen zij de vennootschap op de wijze als voorzien bij artikel 7.2 van de statuten.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen, en de kosten van de vereffening te dekken; het plan van deze verdeling moet vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd.

Het batig saldo van de vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal aandelen dat zij lederzullen bezitten, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog verricht moeten worden."

31 DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de instrumenterende notaris te belasten met de neerlegging van de nieuwe tekst van de statuten op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

41 Volmacht:

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie,'wordt aangesteld: mevrouw Godelieve Janssens, wonende te Hofstade, Buntgrasstraat 15, aan wie de macht wordt gegeven om aile formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging en/of verbetering van de inschrijving van de vennootschap in het rechtsperaonenregister/KBO.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte + aangehecht een volmacht

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

tekst van de gecoördineerde statuten











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 10.07.2012 12272-0043-009
08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 07.07.2011 11263-0279-011
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 15.07.2010 10301-0383-012
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 30.06.2009 09309-0219-011
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 30.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 23.06.2008 08257-0028-011
02/07/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 28.06.2007 07293-0247-011
27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 30.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 26.06.2007 07276-0008-011

Coordonnées
HUBERT MAGNUS

Adresse
VARENSTRAAT 61 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande