HUBRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUBRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 407.868.370

Publication

24/02/2014
ÿþ' mom 11.1

--'------_ '_ _ '__'--_ ___'__ _---'_-----------_--'`

J~'

In debijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



/

Mn II



KaGreel ter " ::`,.1;";

von' /:f-aeRJsa op

.'.~~

Griffie

--------- --------

Ondernemingsnr 0407.84370

Benaming (voluit} : HUBRO

(verkort} :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Reohtsworm, Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsesteenweg 104 i!

2520Ranst-BrOæohmrn

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging-~tmtot~~ Wijziging

Uit een akte verled U

veertien, ter registratie neergelegd, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van dei besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUBRO" met zetel te 2620 Ranst-Broechern,i Antwerpsesteenweg 104, opgericht met de benaming "Restaurant Uilenspiegel" en onder de vorm van eeri: personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Paul van Roosbroeck t&;. Antwerpen-Merksem op achtentwintig december negentienhonderd zeventig, bekendgemaakt in de bijlagen te het Belgisch staatsblad van zestien januari nadien, onder nummer 171-11, waarbij onder meer volgende

ten werden goedgekeurd:

1) De vergadering heeft beslist het kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro, respectievelijk van ! zevenhondevdeiQ duizend (750.000,-) frank in achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (E~ 18.592,01).

2) De vergadering heeft beslist tot afschaffing van de nominale waarde van de aandelen,

3) De vergaderinghaoftkannisgenumanvanhedbea|u8daiduordeo|gamonevargudodngwendgnnomen

i~op38 december 2D13om over to gaan tot dauühndng van reeds np31mmad2O13ban~ondabw\m$eæaorvoo ,

Op de laatste biz. van Luik l vermelden : E: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Artikel 1.

De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid aanneemt met als naam "HUBRO".

Artikel 2.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 3.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2520 Ranst Broechem, Antwerpsesteenweg 104. De

zaakvoerder kan deze zetel in het Nederlandstalig en/of tweetalig landsgebied in België verplaatsen zonder

statutenwijziging.

Artikel 4.

De vennootschap heeft tot doel:

1) de groothandel, de kleinhandel en de import-exporthandel in het algemeen, inzonderheid met betrekking tot volgende nijverheidstakken: levensmiddelen en dranken  textiel en schoeisel  ijzerwaren  plastics --elektrics en elektronisch materiaal -- scheikundige producten -- huishoud  drogisterij- en parfumerieartikelen  drukkerij en uitgeverij -- medische artikelen en apparatuur  speelgoed  woninginrichting - onderhoudsproducten.

Deze opsomming is niet limitatief,

2) Alle industriële of commerciële vertegenwoordigingen;

3) Alle verrichtingen van industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van de hoger aangehaalde doelstellingen.

Dit alle zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon, en zowel in België als in het buitenland.

B. KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdachtentachtigduizend tweeënzestig euro één cent (¬ 188.062,01) en is volledig geplaatst

Het is verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6

In geval van kapitaalverhoging door inschrijving in geld worden de nieuwe aandelen bij voorkeur aangeboden aan de houders van bestaande aandelen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten en dit overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande,

Het voorkeurrecht is binnen de perken van de vrije overdraagbaarheid van de aandelen zelf, verhandelbaar gedurende de intekenperiode, waarvan de termijn bepaald wordt door de zaakvoerders, doch die tenminste vijftien dagen moet zijn, te rekenen vanaf de dag van de openstelling.

Wanneer de vennootschap op dat ogenblik slechts één vennoot telt, kan deze mits naleving van de door de wet gestelde vereisten beslissen het kapitaal te verhogen en derden toelaten in te schrijven op de verhoging. Artikel 7

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel wat betreft de uitoefening van het stemrecht in de algemene vergadering en van alle rechten die aan de aandelen verbonden zijn.

Eigenaars in onverdeeldheid, vruchtgebruikers en blote eigenaars, pandhoudende schuldeisers en pandgevers, en in het algemeen alle personen die door een of andere oorzaak samen in eenzelfde aandeel gerechtigd zijn, dienen zich respectievelijk door een zelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

Kan geen overeenstemming bereikt worden tussen de gezamenlijk gerechtigde personen, dan kan de meest gerede partij zich tot de bevoegde rechter wenden en om aanstelling van een voorlopig bewindvoerder verzoeken.

Zolang de samengerechtigde personen niet vertegenwoordigd zijn door één persoon, optredend namens alle anderen, en mits deze daartoe de nodige bewijskrachtige dokumenten voorlegt, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan die aandelen verbonden rechten te schorsen. Dit schorsingsrecht wordt uitgeoefend door de voorzitter van de algemene vergadering.

Deze regeling doet evenwel geen afbreuk aan het voorkeurrecht aan de vennoten toegekend bi kapitaalverhoging. Het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging komt respectievelijk toe aan de onverdeelde eigenaars gezamenlijk en eenstemmig handelend, de vennoot-pandgever, en tenzij anders overeengekomen is, de blote eigenaar.

Ingeval de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut laat, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. Artikel 8

De vennootschap wordt niet ontbonden bij het overlijden van de enige vennoot. Bij overlijden van de enige vennoot, worden de lidmaatschapsrechten verbonden aan de aandelen uitgeoefend door de zaakvoerder opvolger zolang de aandelen van de overleden vennoot niet definitief en in volle eigendom werden toebedeeld. Bij ontstentenis van zaakvoerder worden de lidmaatschapsrechten verbonden aan die aandelen, van rechtswege uitgeoefend door de echtgenoot of echtgenote, of bij ontstentenis de meerderjarige erfgenamen, eenstemmig handelend.

Zo de in het vorig lid aangeduide personen in de onmogelijkheid verkeren hun rechten uit te oefenen omwille van vóóroverlijden, geestesgestoordheid of om een andere reden, worden de lidmaatschapsrechten van rechtswege opgeschort tot op het ogenblik van definitieve toedeling in volle eigendom van de aandelen van de overleden vennoot, ofwel tot op het ogenblik dat de erfgenamen eenparig eenzelfde persoon hebben aangesteld die deze lidmaatschapsrechten uitoefent namens hen; bij gebreke van akkoord ken de meest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mati 11.1

gerede partij zich tot de rechtbank wenden en om een aanstelling van een voorlopige bewindvoerder;

verzoeken, die namens de erfgenamen de lidmaatschapsrechten uitoefent,

Artikel 9

De aandelen zijn op naam, In de zetel van de vennootschap wordt het door de wet voorgeschreven register

gehouden,

C. OVERDRACHT VAN DE AANDELEN

Artikel 10.

-De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder de

levenden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het

kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen aan:

1) aan een vennoot;

2) aan de echtgenoot of echtgenote van de overdrager;

3) aan een bloedverwant in de rechte lijn van de overdrager

- De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de zaakvoerders kennis geven bij een ter post aangetekende brief, waarin hij de naam, voornamen, beroep, en woonplaats van de voorgestelde overnemer mededeelt, alsook het aantal aandelen dat wordt overgedragen en de pnjs van de overdracht. De zaakvoerders roepen binnen de twee maanden na de ontvangst van deze brief een vergadering van de vennoten bijeen die over de overdracht beraadslaagt. De vennoten die afwezig blijven op deze vergadering worden geacht de overdracht goed te keuren. Deze vergadering is geen algemene vergadering van de vennootschap, maar wordt wel op dezelfde wijze opgeroepen en gehouden. Indien de vennoot die aandelen wil overdragen geen bericht ontvangt dat er verzet is tegen de voorgenomen overdracht binnen de drie maanden na de verzending van de aangetekende brief waarvan sprake hierboven, zal de overdracht van aandelen vrij kunnen gebeuren.

- Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open, Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wil overdragen, het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden, tenzij de vennootschap de aandelen zelf inkoopt.

In afwijking van hetgeen voorafgaat, draagt de enige vennoot vrij zijn aandelen over,

Artikel 11.

De aandelen van een vennoot kunnen wegens overlijden enkel overgaan met instemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang zal plaatshebben.

Deze instemming is evenwel niet vereist indien deze aandelen ingevolge overlijden overgaan aan:

1) aan een vennoot;

2) aan de echtgenoot of echtgenote van de erflater,

3) aan de bloedverwant in de rechte lijn van de erflater.

De erfgenamen, legatarissen, of rechtsverkrijgenden moeten binnen drie maanden na het overlijden van de vennoot de zaakvoerders nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd en de naam, voornamen, beroep en woonplaats mededelen van de erfgenaam, legataris of rechtsverkrijgende aan wie de aandelen zouden toekomen.

Deze kennisgeving geschiedt op dezelfde wijze als aangeduid in voorgaand artikel en bevat tevens opgave van de waarde die aan de aandelen wordt toegekend. Vanaf ontvangst van deze kennisgeving wordt op dezelfde wijze en binnen dezelfde termijnen gehandeld als voorzien onder voorgaand artikel,

De erfgenamen hebben in dit geval enkel recht op de vermogenswaarde van de aandelen, waarvan prijs en betalingsmodaliteiten worden vastgesteld zoals hierna bepaald onder artikel twaalf.

Artikel 12.

In geval de erfgenamen enkel recht hebben op de vermogenswaarde van de aandelen of ingeval van verplichting tot afkoop, ingevolge weigering van goedkeuring zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek van overeenstemming tussen partijen, zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen of belangengroepen te benoemend

De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en de bestaansmogelijkheden en de positie van de vennootschap. In geval van onenigheid tussen de deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige, die op hun verzoek of op verzoek van de meest gerede partij zal worden aangesteld door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap is gevestigd,

Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open. De afkoop van aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de gestelde termijn. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen dooraie middelen van recht.

Bij gebreke van afkoop om welke reden ook, binnen de gestelde termijn, zal vanaf het verstrijken van de termijn tot bij volledige betaling van rechtswege en zonder ingebrekestelling intrest verschuldigd zijn op het onbetaalde bedrag van de afkoopwaarde, berekend aan de bibor-rentevoet.

D. BESTUUR - TOEZICHT

Artikel 13.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die benoemd worden door de algemene vergadering voor onbepaalde duur en herkiesbaarzijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam eiti. handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

u ~ 1

mad 11.1

Voor-Lehouden aan het Belgisch Staatsblad

Wanneer een rechtspersoon tof zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de

bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 14.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te verrichten die

nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen

waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder

afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd

gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Artikel 15.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden

toegekend waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering of enige vennoot wordt vastgesteld en

die ten laste komen van de algemene kosten van de vennootschap.

De algemene vergadering of enige vennoot kan ook beslissen dat een mandaat kosteloos is.

Artikel 16.

Het toezicht op de vennootschap wordt beheerst door artikel 130 en volgende van het wetboek van

vennootschappen.

Artikel 17.

Zo de aanstelling van een commissaris niet verplicht is behoudt de algemene vergadering of enige vennoot

het vermogen om toch commissarissen aan te wijzen die onderworpen zijn aan al de nieuwe wettelijke

bepalingen dienaangaande.

E.At.GEMENE VERGADERING.

Artikel 18.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar

bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand april om zestien uur.

indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen over

enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen

over de wijziging van de statuten.

De gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de

vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, zal deze jaarlijks de beslissingen nemen welke anders

door de jaarvergadering worden genomen.

De enige vennoot zal te allen tijde de statuten kunnen wijzigen mits naleving van de wettelijke voorwaarden

en zal in het algemeen alle bevoegdheden uitoefenen van de algemene vergadering.

De besluiten van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld

in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter

zake van :

-benoeming en ontslag van zaakvoerder en commissarissen en hun eventuele bezoldiging vast te stellen.

-De vaststelling van het salaris van de zaakvoerder en van de vergoedingen voor commissarissen

-Het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder en de commissarissen.

-Het verlenen van kwijting

-Het vaststellen van de jaarrekening

-De bestemming van de beschikbare winst.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming, zoals uiteengezet in artikel 19

van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de

voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair

bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Artikel 19.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden genomen, kunnen de

vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering

behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder of het college van zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-

mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden

verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de

voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van hef rondschnjven op





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

* } Y

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

conecte wijze getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enig andere plaats in het rondschrijven vermeld,

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht op om de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Artikel 20.

De zaakvoerders en eventueel de commissarissen afzonderlijk kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen, Zij kunnen ook de enige vennoot oproepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de door de statuten vastgestelde dag. De oproepingen geschieden overeenkomstig artikelen 268 en 269 van het wetboek van vennootschappen bij ter post aangetekende brief.

Artikel 21.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij statuten of de wet bepaalde formaliteiten heeft verricht om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

De enige vennoot kan zich niet laten vertegenwoordigen bij het uitoefenen van de bevoegdheden van de algemene vergadering.

Artikel 22.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 23.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders, of bij afwezigheid van de zaakvoerders, door de oudste der aanwezige vennoten. De voorzitter duidt de sekretaris en de stemopnemers aan.

Artikel 24.

Indien voor de benoemingen die moeten gebeuren door de vergadering geen kandidaat de volstrekte meerderheid haalt, wordt herstemd over de twee kandidaten die de meeste stemmen haalden. ln geval van staking van stemmen bij de herstemming is de oudste in leeftijd verkozen.

F.INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel 25

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande. De jaarrekening omvat minstens de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Voor zover daartoe de wettelijke verplichting bestaat, stellen de zaakvoerders jaarlijks een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid.

Artikel 26.

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering of enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

G. ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 27.

De algemene vergadering of enige vennoot benoemen bij de ontbinding van de vennootschap één of meer

vereffenaars.

De algemene vergadering of enige vennoot van de ontbonden vennootschap kunnen te allen tijde en bij

gewone meerderheid één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan.

Artikel 28.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het wetboek

van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering of enige vennoot bij gewone meerderheid van stemmen

anders besluit,

H. VER WIJZING

Artikel 29.

In de mate deze statuten enkel een herhaling zijn van de wettelijke bepalingen dienaangaande, dienen de

verplichtingen niet als statutair, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden, zodat zaakvoerders

en commissarissen enkel aansprakelijk kunnen gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen, in

de mate de verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt

toegevoegd.

I.WOONSTKEUZE

Artikel 30.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

a 1.

mod 11.1

De vennoten, de zaakvoerder en de eventuele commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, warden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan, betreffende de zaken van de vennootschap,"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

-cadrdinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.04.2013, NGL 16.09.2013 13583-0081-012
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 11.01.2013 13008-0019-012
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.04.2011, NGL 11.01.2013 13008-0021-012
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.04.2012, NGL 11.01.2013 13008-0022-010
27/06/2012 : ME090620
20/10/2010 : ME090620
31/07/2007 : ME090620
02/10/2006 : ME090620
20/07/2005 : ME090620
14/01/2005 : ME090620
19/07/2004 : ME090620
21/06/2004 : ME090620
24/07/2003 : ME090620
02/12/2002 : AN191821
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.04.2015, NGL 31.08.2015 15571-0268-012
27/08/2002 : AN191821
31/07/2002 : AN191821
20/05/2000 : AN191821
19/10/1999 : AN191821

Coordonnées
HUBRO

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 104 2520 BROECHEM

Code postal : 2520
Localité : Broechem
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande