HUGO MILANTS HOMOLOGATIE CONSULTING, AFGEKORT : HMHC

Société en commandite simple


Dénomination : HUGO MILANTS HOMOLOGATIE CONSULTING, AFGEKORT : HMHC
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 542.499.521

Publication

09/12/2013
ÿþS Mod word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

d8argologd kr rifla vera do Rartº%tiank van Koophande1 jo Anh" rcrp^n, op

ri.J t3

Griffie

Mhlu III I II lUI H II III

*13183771'

be a B St:

III III

Ondernemingsnr :

Benaming

{voluit): Hugo Milants Homologatie Consulting

(verkort) : HMHC

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Frans Kusterslaan 17 te 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Het blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt op 10 november 2013 te Edegem dat door de heer Hugo Milants wonende te Edegem, Frans Kusterslaan 17, mevrouw Caroline Milants wonende te Kontich,' Ganzenbolfaan 29 en de heer Bart Milants wonende te Boortmeerbeek, Zevenbunderweg 33 een; handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht onder de, naam "Hugo Milants Homologatie Consulting", afgekort "HMHC". De heer Hugo Milants is gecommanditeerd; vennoot en de mevrouw Caroline Milants en de heer Bart Milants zijn stille vennoot. De zetel van de` vennootschap is gevestigd Frans Kusterslaan 17 te 2650 Edegem. De zetel kan overgebracht worden naar een= andere plaats in het Vlaamse Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij eenvoudige beslissing van de' zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders.

Duur : onbepaald, vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Doel :

a)Voertuighomologatie :

Alle homologatieactiviteiten ten behoeve van de goedkeuring van voertuigen van de oategorieën M , N en O zoals opstellen van homologatiedossiers en begeleiding van de goedkeuringsprocedures. Advies verlenen met betrekking tot de homologatie van voertuigen van hiervoor vernoemde categorieën.

b)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten evenals de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

c)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook.

d)Alle activiteiten inzake fotografie in de ruimste zin van het woord, evenals alle daarmee gerelateerde handelingen en handelsactiviteiten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 100 Euro en is verdeeld in 100 aandelen. Door comparant Hugo Milants werd ingetekend voor 93 aandelen en volstort, door mevrouw Caroline Milants ingetekend op 1 aandeel en volstort en door de heer Bart Milants ingetekend op 1 aandeel en volstort. De vennootschap wordt bestuurd door een (of meerdere) statutaire zaakvoerder(s). Wordt(en) tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder: de heer Hugo Milants. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt. De:

" zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te:

besturen en te vertegenwoordigen.

Overgangsbepalingen :

1. Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2014.

2, Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot eenendertig december van het erop volgend;

kalenderjaar. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden . Recto . Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtelenmg.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti houden 3. Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en aile verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt

aan het 4. De voornoemde gecommanditeerde venno(o)t(en) verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet Het mandaat van gecommanditeerde vennoot is (on)bezoldigd.

Belgisch 5. Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid, die hier tussenkomt en dit mandaat aanvaardt : de heer Hugo Milants, gecommanditeerde vennoot Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Staatsblad 6. Oprichtingskosten : de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen ongeveer 1.000 Euro.

7. Bijzondere volmacht wordt gegeven aan Boekhoudkantoor Van Ouytsel, Vluchtenburgslraat 5 te 2630 Aartselaar teneinde alle formaliteiten inzake kruispuntbank, belastingen en overige formaliteiten te kunnen vervullen.

Voor ontleend uittreksel

Hugo Mitants

Zaakvoerder







lirfiagen tripet Belgis'elr Sttaatet d _ U9/12 2UY3 Annexes du Monïtëur-tingë









Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HUGO MILANTS HOMOLOGATIE CONSULTING, AFGEKOR…

Adresse
FRANS KUSTERSLAAN 17 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande