HUIJBREGTS INFRA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HUIJBREGTS INFRA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 457.521.185

Publication

31/10/2013
ÿþMod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch na neerlegging ter griffie van

tadelieltle ;-

FIE RECHTBANK VAN

~" - -c -

pie

Voor. 1111 11J 111.111111

behoud 11111111111

aan hr

Belgisc

Staatst





f. 2 OKT. 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :0457.521.185

Benaming (voluit) :Huijbregts Infra

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :Hoge Mauw 310, 2370 Arendonk

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Buitengewone algemene vergadering - Kapitaalsverhoging

Het blijkt uit een akte op 18 oktober 2013 verleden voor Mia Willemsen, notaris met standplaats te Retie, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "Huijbregts Infra", met zetel te 2370 Arendonk, Hoge Mauw 310, Rechtbank van koophandel te Turnhout, Rechtspersonenregister nummer 0457321.185, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

L Kapitaalverhoging met een bedrag van 100.000 euro om het kapitaal te brengen van 1.623.600 euro tot 1.723.600 euro door inbreng in natura van de rekening-courant van de "Peter Huijbregts Holding B.V." met zetel te Reusel (Nederland) in de vennootschap en door creatie van 219.285 nieuwe kapitaalsaandelen die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen.

De vergadering verleend goedkeuring aan het verslag van de raad van bestuur de dato 16 oktober 2013 en aan het verslag van BVBA "VYVEY & Co", vennootschap van bedrijfsrevisoren, kantoor houdende Herentalsebaan 2 te 2240 Massenhoven, de dato 16 oktober 2013.

Het besluit van het revisoraal verslag betreffende de inbreng luidt als volgt:

"BESLUITEN

Ondergetekende Steven Vyvey, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van B. V.B.A. VYVEY & Co, bedriffsrevisor, verklaart in uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van NV HUIJBREGTS INFRA ten bedrage van ¬ 100.000,00 door middel van inbreng van natura van een schuldvordering dat:

a de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

b. de beschrijving van het overgedragen vermogensbestanddeel beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

e. de over te dragen vermogensbestanddelen toebehoren aan de inbrenger;

e de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met de uitgifte van 219.285 aandelen zodat de inbreng in natura niet over ewaardeerd is.

Luik B - vervolg

Daarenboven kan gesteld worden dat derden, onder andere niet-inbrengende schuldeisers, zich na de geplande kapitaalverhoging theoretisch in een betere positie zullen bevinden gezien de toename van het eigen vermogen en het verminderen van de schulden tegenover derden met het betreffende inbrengbedrag van 100.000,00 EUR.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in natura ter gelegenheid van de kapitaalverhoging bij de NV HUIJBREGTS INFRA en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.

Massenhoven,16 oktober 2013

BVBA VYVEY & Co, Bedr ÿfsrevisor

(volgt de handtekening)

Vertegenwoordigd door:

Steven VYVEY

Bedr ffsrevisor"

Overeenkomstig voormeld verslag van de bedrijfsrevisor wordt de totale inbreng in natura gewaardeerd op een waarde van 100.000 euro, en worden aan de inbrengende vennootschap alle 219.285 nieuwe kapitaalsaandelen toegekend.

Beslissing artikel vijf der statuten aan te passen aan deze kapitaalverhoging en te vervangen door volgende tekst:

"Artikel vijf :

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen zevenhonderd drieëntwintig duizend zeshonderd euro (1.723.600), vertegenwoordigd door tweehonderd éénentwintig duizend vijfhonderd (221.500) aandelen met een fractiewaarde van 1/221.500 ste van het kapitaal"

2. Verlenen van machtiging aan notaris Mia Willemsen te Retie tot coördinatie der statuten teneinde deze in overeenstemming te brengen met vorige beslissingen.

"Voor eensluidend ontledend uittreksel"

Mia Willemsen, notaris.

Mededeling van neerlegging:

* afschrift van de akte dd. 18 oktober 2013 met bijlagen;

* gecoördineerde tekst der statuten.

24/10/2013
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de ? Ie ..- --- p

f NF- e .LEQD

GRIF )ik,ï.,H BANK VAN

5Un2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

._Qe griffier

11111111

16216

~

~ Ondernemingsnr :0457.529.985

Benaming (voluit) :Huijbregts Infra

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :Hoge Mauw 310, 2370 Arendonk

(volledig adres)

Onderwerpen} akte : Buitengewone algemene vergadering - Kapitaalsverhoging

Het blijkt uit een akte op 10 oktober 2013 verleden voor Mia Willemsen, notaris met standplaats te Retie, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "Huijbregts Infra", met zetel te 2370 ARENDONK  Hoge Mauw 310, Rechtbank van koophandel te Turnhout, Rechtspersonenregister nummer 0457.521.185, onder meer volgende beslissingen heeft genomen;

1. Kapitaalverhoging met een bedrag van 1.062.600 euro om het kapitaal te brengen van 561.000 euro tot 1.623.600 euro door inbreng in natura van een rekening-courant in de vennootschap van "HUIJBREGTS INTERNATIONAL', Naamloze Vennootschap, te 2370 Arendonlç Hoge Mauw 310 en zonder creatie van nieuwe aandelen.

De vergadering verleende haar goedkeuring aan het verslag van de raad van bestuur de dato 4 oktober 2013 en het verslag van BVBA "VYVEY & Co", vennootschap van bedrijfsrevisoren, kantoor houdende Herentalsebaan 2 te 2240 Massenhoven, de dato 7 oktober 2013

Het besluit van het revisoraal verslag betreffende de inbreng luidt als volgt:

" BESLUITEN

Ondergetekende Steven Vyvey, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van B. V.B.A. VYVEY & Co, bedrijsrevisor, verklaart in uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van NV HUIJBREGTS INFRA ten bedrage van '1.062.600,00 door middel van inbreng van natura van een schuldvordering dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van liet Instituut van de Bedrijfsrevisoren en het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

b. de beschrijving van het overgedragen vermogensbestanddeel beant-woordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c. de over te dragen vermogensbestanddelen toebehoren aan de inbrenger;

d. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met de stijging van de waarde van de aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Daarenboven kan gesteld worden dat derden, onder andere niet-inbren ende

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

schuldeisers, zich na de geplande kapitaalverhoging theoretisch in een betere positie zullen bevinden gezien de toename van het eigen vermogen en het verminderen van de schulden tegenover derden met het betreffende inbrengbedrag van 1.062.600,00 EUR.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in natura ter gelegenheid van de kapitaalverhoging bij de NV HUIJBREGTS INFRA en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.

Massenhoven, 7 oktober 2013

BVBA VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor

(volgt de handtekening)

Vertegenwoordigd door:

Steven VYVEY

Bedrijfsrevisor"

Overeenkomstig voormeld verslag van de bedrijfsrevisor wordt de totale inbreng in

natura gewaardeerd op een waarde van 1.062.600 euro, en worden geen nieuwe aandelen gecreëerd, dit in uitdrukkelijk akkoord tussen de inbrenger en de overige aandeelhouder.

Vaststelling dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, dat het kapitaal werd verhoogd door inbreng in natura met een bedrag van 1.062.600 euro om het kapitaal te brengen van 561.000 euro tot 1.623.600 euro, vertegenwoordigd door 2.215 gelijke kapitaalsaandelen zonder nominale waarde.

Beslissing artikel vijf der statuten aan te passen aan deze kapitaalverhoging en te vervangen door volgende tekst:

"Artikel vijf :

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen zeshonderd drieëntwintig duizend zeshonderd euro (1.623.600), vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd vijftien (2.215) aandelen met een fractiewaarde van 1/2.215de van het kapitaal."

2. Beslissing tot aanpassing van artikel 8 §2 der statuten betreffende de overdracht van aandelen.

3. Verlenen van machtiging aan notaris Mia Willemsen te Retie tot coördinatie der

statuten teneinde deze in overeenstemming te brengen met vorige beslissingen.

"Voor eensluidend ontledend uittreksel"

Voor-

behouden

aan het

r

Staatsblad

Mia Willemsen, notaris.

Mededeling van neerlegging:

* afschrift van de akte dd. 10 oktober 2013 met bijlagen;

* gecoördineerde tekst der statuten.

~

04/10/2013
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ,

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 5 SEM, 2013

KWOPHANOil. TURNHOUT

Griffie De rifler

. u y

II

1

hl

Voor behoud aan hÉ Belgist Staatsbl

+13151200*

Ondernemingsnr :0457.521.185

Benaming (voluit) :Moise Bouwonderneming

(Verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :Achterstenhoek 48, 2275 Lille

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Buitengewone algemene vergadering

Het blijkt uit een akte verleden op 23 september 2013 voor Mia Willemsen, notaris met standplaats te Retie, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "MOLSE BOUWONDERNEMING", met zetel te 2275 Lille, Achterstenhoek 48, Rechtbank van koophandel te Turnhout, Rechtspersonenregister nummer 0457.521.185.

Onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

1. Wijziging van de maatschappelijke benaming van de vennootschap in "Huijbregts Infra" en overeenkomstige aanpassing van artikel één der statuten.

2. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 2370 Arendonk, Hoge Mauw 310, en overeenkomstige aanpassing van artikel twee der statuten.

3. Machtiging te verlenen notaris Mia Willemsen te Retie tot coördinatie der statuten.

4. a) Kennisname van en aanvaarding van het ontslag van de heer Petrus Kelder als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de vennootschap. Hem wordt kwijting over zijn opdracht verleend.

Benoeming als bestuurder van de vennootschap, de heer Huijbregts, Petrus Johannes Martinus, wonende te 5541 NM Reusel (Nederland), Postelsedijk 2, voor een mandaat eindigend met de jaarvergadering te houden in het jaar tweeduizend negentien.

RAAD VAN BESTUUR:

Aansluitend op de buitengewone algemene vergadering is de voltallige raad van bestuur samengekomen die besliste aan te stellen als gedelegeerd bestuurder : de heer Huijbregts, Petrus Johannes Martinus, bestuurder, wonende te 5541 NM Reusel (Nederland), Postelsedijk 2, welke alleen handelend bevoegd is om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden in handelingen en in rechte als eiser en als verweerder.

"Voor eensluidend ontledend uittreksel"

Mia Willemsen, notaris.

Mededeling van neerlegging:

* afschrift van de akte dd. 23 september 2013;

*gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik Ei vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 24.06.2013 13209-0380-028
03/09/2012
ÿþMoa Wore 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr " 0457521185

Benaming

(voluit) : MOLSE BOUWONDERNEMING

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Winkelomseheide 217 A, /1(40 & eCL

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De Raad van Bestuur beslist om met ingang van 25 juni 2012 de zetel van de vennootshap te verplaatsen naar:

Achterstenhoek 48

2275 Lille

Petrus Kelder

Gedelegeerd Bestuurder



Voor- " " 1214949+

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

na neerlegging ter griffie van d

Neergvlegici ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 Itt16, 2.U12

TURNHOUT

di:j. feriffier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 28.06.2012 12250-0136-025
22/03/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor. behoud( aan he Belgise Staatsbl III

" izosiisa*



Ondernemingsnr : 0457,521.185

Benaming

(voluit): Molse Bouwonderneming

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Winkelomseheide 217/A, 2440 Geel

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

De buitengewone algemene vergadering van de vennootschap, gehouden op 3 maart 2012 heeft volgende besluiten genomen:

1. Het mandaat van de Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "G&P Consultancy", met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Velveken 22, ingeschreven bij de Rechtbank van Koophandel te Turnhout, ondernemingsnummer 0810.161.618., in uitvoering van artikel dertien van de statuten aangesteld als directeur bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap op 30 juni 2009, te beëindigen met terugwerkende kracht tussen partijen vanaf 14 oktober 2011, waardoor haar bijzondere machtiging de vennootschap alleen handelend rechtsgeldig te vertegenwoordigen en te verbinden is te vervallen voor alle handelingen van dagelijkse bedrijfsvoering en inschrijvingen van werken.

2. Kennisname en aanvaarding van het ontslag van de NV Huijbregts International, als bestuurder van de vennootschap en beslissing de heer Huijbergts Petrus Johannes Martinus, wonende te 5541 NM Reusel (Nederland), Postelsedijk 2/B, aan te duiden ter vervanging van de ontslagnemende bestuurder voor de resterende duurtijd van het mandaat.

Huijbregts Petrus

Gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

PlEERdËCËG1] GRIF iw le RECHTBANK VAN

t 2 MU 2012

KOORHârtSgL TURNHOUT

De ariffieL_,_

26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 23.08.2011 11428-0382-029
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 15.07.2010 10317-0172-031
01/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 07.09.2009, NGL 20.11.2009 09859-0271-018
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 01.09.2008, NGL 10.02.2009 09041-0204-018
08/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 03.09.2007, NGL 31.10.2007 07796-0126-019
27/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 29.09.2006, NGL 22.11.2006 06880-2955-017
04/11/2005 : TU079122
18/03/2005 : TU079122
21/09/2004 : TU079122
29/12/2003 : TU079122
21/10/2003 : TU079122
08/10/2002 : TU079122
19/09/2002 : TU079122
16/09/2002 : TU079122
20/10/2001 : TU079122
27/10/2000 : TU079122
12/02/1997 : TU79122

Coordonnées
HUIJBREGTS INFRA

Adresse
HOGE MAUW 310 2370 ARENDONK

Code postal : 2370
Localité : ARENDONK
Commune : ARENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande