HUIS ROMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUIS ROMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 406.727.136

Publication

19/09/2014 : AN180853
09/10/2013 : AN180853
04/09/2012 : AN180853
13/02/2015
ÿþ mod 11.1

[Luïk B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



bsélarieti2ne iseengFito



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 3 FEB, 2015

afdelingfiiffierpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : BE0406.727.136

,A

,:

iS Benaming (voluit) : Huis Roma

1,

(verkort) : #

iS Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

is Zetel : Turnhoutsebaan 246-248 :S 2140 Antwerpen (Borgerhout) i

Onderwerp akte :Wijziging statuten: bekrachtiging ontslag zaakvoerders, omvorming van

4 gewoon zaakvoerder naar statutaire zaakvoerder, afschaffing nominale

" waarde en omzetting van het kapitaal naar euro, verlenging lopend boekjaar, wijziging datum algemene vergadering, volledige vervanging van i

de statuten (met behoudt van de doelomschrijving), toekenning van ,

machten, volmacht tot coördinatie.

i! Tekst : Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Veerle Boere te Borgerhout op achtentwintig( ,: januari tweeduizend vijftien, nog ter registratie aan te bieden, blijkt dat de algemene vergadering vans ;i aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Huis Rome », met; i, eenparigheid van stemmen de hierna volgende beslissingen heeft genomen

i. EERSTE BESLISSING. .

ii 1/Ingevolge een beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders op datum van 15 december 1987' blijkt dat de zaakvoerder van destijds, zijnde de heer Fluit Gerard, destijds wenende te 2800 Mechelen, Bruul: li 102, zijn ontslag heeft aangeboden dat door de algemene vergadering werd aanvaard.

Dit ontslag is wegens een vergetelheid nooit ter publicatie aangeboden geweest in de bijlagen tot het Belgisch; i; Staatsblad. li De algemene vergadering van heden bekrachtigt volledigheidshalve voormeld ontslag ter regularisatie en geeft;

li hem kwijting over zijn gevoerde beleid. ;

2/Ingevolge een beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders op datum van 1 februari 1992 Si blijkt dat de statutaire zaakvoerder van destijds de heer Fluit Emmanuel Franciscus, destijds wonende te 2080 ii Kapellen, Franse lei 4, zijn ontslag heeft aangeboden dat door de algemene vergadering werd aanvaard.

i; Het betreft echter een ontslag van een statutaire zaakvoerder, en zodoende diende dit bij notariële akte te,

i gebeuren, wat in casu niet gebeurd is. De algemene vergadering van heden bekrachtigt volledigheidshalve voormeld ontslag ter regularisatie, en geeft. hem kwijting over zijn gevoerde beleid.

TWEEDE BESLISSING.

,

;i De heer Moonen Johan, geboren te Geel op 17 mei 1972, en wonende te 2270 Herenthout, Doelstraat 17, wast destijds benoemd tot gewoon zaakvoerder ingevolge algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op, datum van 30 mei 2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 oktober 2008, onder(

ii nummer 08160538, i

ii De vergadering beslist heden de heer Moonen Johan te ontslaan als gewoon zaakvoerder en verleent hem

ii kwijting over zijn gevoerde beleid. .

De vergadering beslist onmiddellijk na voormeld ontslag de heer Moonen Johan, voornoemd, terug te il benoemen als statutaire zaakvoerder. De duurtijd van zijn mandaat als statutair zaakvoerder is onbeperkt, ent i. zijn afzetting zal slechts uitgesproken mogen worden hetzij met eenparigheid van stemmen van aile vennoten,( Si hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van dei

vereisten voor een statutenwijziging. l

DERDE BESLISSING.

li De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen. Het maatschappelijk kapitaal van( de vennootschap zal dus voertaan vertegenwoordigd worden door aandelen zonder aanduiding van nominatei Si waarde. De statuten zullen dienovereenkomstig aangepast worden.

Si De vergadering beslist tot omzetting van het kapitaal van de vennootschap ten belope van vier miljoeni ii tweehonderd vijftig duizend Belgische Frank (4.250.000,00 Bfr) in euro, hetzij honderdenvijfduizend driehonderd i Si vierenvijftig euro en vijfenzeventig eurocent (¬ 105.354,75),

;i De_ statuten zullen dienovereenkomstig aangepast worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

tJ

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist het lopende boekjaar, dat normaal zou eindigen op 31 januari, te verlengen tot 31 maart 2015. Het boekjaar van de vennootschap zal voortaan lopen van 1 april tot 31 maart van elk jaar,

De vergadering verklaart dat de reden voor de verlenging van het boekjaar de harmonisatie is van de afsluitingsdata van het boekjaar binnen de groep van Selexion.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen.

De gewone algemene vergadering van de vennootschap zal voortaan gehouden worden op de laatste maandag van de maand juli om tien uur in de voormiddag. De eerstvolgende gewone algemene vergadering wordt derhalve gehouden op de laatste maandag van de maand juli om tien uur in de voormiddag in het jaar 2015. ZESDE BESLISSING.

De vergadering besluit met een stemming artikel per artikel de statuten van voormelde vennootschap volledig te vervangen (met behoud van de oorspronkelijke doelomschrijving), om deze conform te maken aan de voormelde beslissingen, alsook om deze aan te passen aan de huidige vennootschapswetgeving en het wetboek van vennootschappen.

De statuten zullen voortaan luiden ais volgt,

"A. Naam-Duur-Zetel-Doel

Artikel 1.- Naam

De vennootschap werd als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "Huis Rome".

Deze naam moet steeds - op alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap  vermeld worden, evenals de woorden 'besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' of het letterwoord 'BVBA', en het ondememingsnummer, in voorkomend geval voorafgegaan door de afkortingen BTW of BTW BE.

Artikel 2.- Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 3 Zetel

De zetel is gevestigd te 2140 Antwerpen (Borgerhout), met als adres Turnhoutsebaan 246-248, en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en het woord rechtspersonenregister of de afkorting 'RPR' gevolgd door de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, moeten steeds voorkomen op de stukken uitgaande van de vennootschap waarvan sprake in artikel 1 van de statuten.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s).

Artikel 4.- Doel

De vennootschap heeft tot doel de handel in groot en klein elektrische toestellen, verlichtingsartikelen en radio-elektrisch materiaal, waarbij de handel in fonoplaten.

Bovendien doet zij alle roerende en onroerende activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan niet dit doel, of het bereiken ervan kunnen bevorderen. De activiteiten kunnen zowel in het buitenland als in België uitgeoefend worden. De algemene vergadering mag het doel nader verklaren of uitbreiden.

B. Kapitaal en aandelen

Artikel 5.- Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdenvijfduizend

driehonderd vierenvijftig euro en vijfenzeventig eurocent (¬ 105.354,75).

Het is verdeeld in drieduizend negenhonderd achtenzestig (3.968) aandelen zonder nominale waarde met een

breukwaarde van éénfdrieduizend negenhonderd achtenzestigste (1/3.968ste) ieder.

Artikel 6.- Wijziging van het maatschappelijk kapitaal

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en in geval van agio moet dat volledig worden volgestort bij de inschrijving.

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng;

- in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar de evenredigheid van het deel van het kapitaal dat hun aandelen 'vertegenwoordigen (de termijn waarin dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend wordt bepaald door de algemene vergadering, maar moet ten minste vijftien dagen bedragen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving);

in natura, komt deze inbreng voor vergoeding door aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen slechts in aanmerking, voor zover hij bestaat uit vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven kunnen gewaardeerd worden, met uitsluiting van verplichtingen tot het verrichten van werk of van diensten.

Artikel 7.- Kapitaalvermindering

De buitengewone algemene vergadering kan ten overstaan van een notaris besluiten tot een kapitaalvermindering, indien de oproeping tot deze vergadering het doel van de kapitaalvermindering en de wijze waarop ze zal gebeuren, vermeldt.

De reële kapitaalvermindering is degene die geschiedt door terugbetaling aan de vennoten of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng.

De formele kapitaalvermindering is degene die geschiedt ter aanzuivering van geleden verliezen of om een reserve te vormen tot dekking van voorzien verlies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aán het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aán het Belgisch Staatsblad

Artikel 8.- Kapitaalbescherming

Bij vermindering van het netto actief tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de

buitengewone algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van twee maand nadat het verlies is of

had moeten vastgesteld zijn, om te beraden en te besluiten over ontbinding of over andere op de agenda

aangekondigde maatregelen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot

minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft

wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden

schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Artikel 9.- Aandelen op naam - Register

De aandelen zijn steeds op naam.

in de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten of houder van het effect een

certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel 10.- Overdracht van aandelen onder de levenden

(e) De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

(b) De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht,

(c) Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hdtzij er een koper voor te vinden.

indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing,

(d) In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde-deskundig e staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Artikel 11.- Overgang van aandelen bij overlijden

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drielvierde van het kapitaal bezitten na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld, Deze instemming is evenwel niet vereist, wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erflater, aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten (of) (zaakvoerders) nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectieve erfelijke rechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 10 van deze statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten dezen binnen drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam ais eigenaar of gevolmachtigde zal optreden. C. Bestuur en verteaenwoordiainq

Artikel 12.- Benoeming - Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het elelgisch Staatsblad



de heer Moonen Johan Lucfffe August, geboren te Antwerpen op 18 december 1969, wonende te 3583 Paal, Schaffensesfeenweg 183, voornoemd.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering niet inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 13.- Bezoldiging

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld, welke vergoeding ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

Artikel 14.- Intern bestuur- Beperkingen

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 15.- Tegenstrijdig belang

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de artikelen 259, 260 en 261 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Artikel 16.- Externe vertegenwoordigingsmacht

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 17.- Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

D. Controle

Artikel 18.- Benoeming en bevoegdheid

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de

vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten

bijstaan door een accountant.

E. Algemene vergadering

Artikel 19.- Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste maandag van de maand juli om tien uur in de voormiddag. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden,

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de in de oproeping aangewezen plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Artikel 20.- Bijeenroeping -- Bevoegdheid - Verplichting

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de gewone algemene vergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering wordt meegedeeld aan iedere vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, obligatiehouder of houder van een certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van verslagen. Deze mededeling geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij de wet bepaalde stukken warden samen met of op hetzelfde tijdstip als voormelde mededeling, toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel 21.- Vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Hij kan daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een medevennoot of een derde volmacht geven hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden abn het Belgisch

staatsblad

Artikel 22.- Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

Artikel 23.- Aandelen in onverdeeldheid - Vruchtgebruik op aandelen

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven aile aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 24.- Besluitvorming in de gewone en de bijzondere algemene vergadering

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Artikel 25.- Buitengewone algemene vergadering statutenwijziging

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

F. Inventaris - Jaarrekening - Reserve - Winstverdeling

Artikel 26.- Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt het bestuursorgaan de

inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 27,- Bestemming van de winst - Reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste éénitwintigste voorafgenomen om het wettelijke reservefonds te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de

daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of op

een andere wijze wordt verdeeld of bestemd,

G. Ontbinding - Vereffening

Artikel 28.- Ontbinding - Benoeming van vereffenaars

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van

rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 en volgende van het

Wetboek van Vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in

functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van

stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Deze vereffenaar(s) zal/zullen evenwel pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde

rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Artikel 29.- Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder voorafgaande toestemming van de algemene vergadering, tenzij deze bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het netto actief van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen, in voorkomend geval rekening houdend met de ongelijke volstorting van de aandelen.

H. Algemene bepalingen

Artikel 30.- Keuze van woonplaats

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars die hun woonplaats in het buitenland hebben, dienen het bestuursorgaan bij hun benoeming of nadien, per aangetekend schrijven mede te delen op welk adres in België of in het buitenland hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap, Bij gebreke hieraan worden ze geacht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap.

Artikel 31.- Verwijzing

Voor al wat niet bij deze statuten geregeld is, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

ZEVENDE BESLISSING. Toekenning van machten

De vergadering verleent alle volmachten aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van wat voorafgaat. ACHTSTE BESLISSING. Coördinatie van de statuten

De vergadering beslist dat door de zorgen van ondergetekende notaris zal overgegaan worden tot coördinatie van de statuten en neerlegging hiervan in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor ontledend uittreksel

Notaris Veerle Boere

Samen hiermee neergelegd ;

Uitgifte van de akte, gecoördineerde statuten,

"

Y Y

" Voorbehouden dan het Belgisch

+ Steatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/09/2011 : AN180853
02/09/2009 : AN180853
30/04/2009 : AN180853
09/10/2008 : AN180853
02/07/2008 : AN180853
02/10/2007 : AN180853
03/11/2006 : AN180853
01/12/2005 : AN180853
09/12/2004 : AN180853
27/10/2003 : AN180853
21/08/2015
ÿþOndernemingsnr : BE0406.727.136

Benaming (voluit) : Huis Roma

(verkort) : #

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Turnhoutsebaan 246-248

2140 Antwerpen (Borgerhout)

Onderwerp akte : Rechtzetting publicatie

Tekst : In de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 13 februari 2015, onder nummer 15024372, werd verkeerdelijk vermeld de hierna volgende tekst :

TWEEDE BESLISSING.

De heer Moonen Johan, geboren te Geel op 17 mei 1972, en wonende te 2270 Herenthout,

Doelstraat 17, ......."

Terwijl dit had moeten zijn:

TWEEDE BESLISSING.

De heer Moonen Johan, geboren te Antwerpen op 18 december 1969, wonende te 3583 Paal,

Schaffensesteenweg 183,

Notaris Veerle Boere te Antwerpen (Borgerhout)

mod 11.1

'Luik B 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koop handei Antwerpen

GriffiAUS.e2015

s=ilcl~i~y Hn º%> ;erpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/12/2002 : AN180853
26/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 27.07.2015, NGL 16.10.2015 15650-0510-015
26/09/2001 : AN180853
19/10/1999 : AN180853
11/03/1992 : AN180853
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 25.07.2016, NGL 30.08.2016 16542-0029-015

Coordonnées
HUIS ROMA

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 246-248 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande