HUIS WINDELS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HUIS WINDELS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 863.291.585

Publication

11/07/2013
ÿþmad 11.1

1111119,110E1

B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 JULI 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAN® w MECHELEN

"

"

u Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0863.291.585

Benaming (votufti : HUIS WINDELS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Ijzerenleen 48

2800 Mechelen

Onderwerp akte : Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van NV HUIS WINDELS door NV HOLDING MATJANA

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering verleden door notaris Filip;' ;! Huygens te Mechelen op 13 juni 2013, geregistreerd "MECHELEN eerste registratiekantoor op 18; juni 2013, 9 blad(en), geen verzending(en) bcek 989, blad 74, vak 11. Ontvangen vijfentwintig euro; (¬ 25,00). De ontvanger, (get.) . Koen Decoster",

De volgende besluiten werden genomen:

BESLUIT TOT MET EEN FUSIE GELIJKGESTELDE OVERNEMING

.De algemene vergadering besluit het gehele vermogen van de vennootschap over te dragen aan; haar enige aandeelhouder de Naamloze Vennootschap HOLDING MATJANA, met maatschappelijke! zetel te 2800 MECHELEN, IJzerenleen 46-48, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 6E0864.691.286.

Deze overgang is gelijkgesteld met een fusie en gaat gepaard met de ontbinding zonder vereffening van de vennootschap HUIS WINDELS vanaf 13 juni 2013.

.De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig! geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 1; januari 2013. Alle verrichtingen vanaf 1 januari 2013 door de overgenomen vennootschap HUIS WINDELS gedaan, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van d& overnemende vennootschap HOLDING MATJANA, en de sindsdien verworven resultaten zullen de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte,

(get.) Filip Huygens

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden tc vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/05/2013
ÿþMod wort! 11.1

11r1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 it -04' 2013

GRIFFIE NK van

KOOPHANDE@í~CHEl-EN

+13069501*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0863291585

Benaming

(voluit) : Huis Windels

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2800 Mechelen, Ijzerenleen 48

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel inzake een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie)

Neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen :

Fusievoorstel met het oog op een met fusie gelijkgestelde verrichting in overeenstemming met artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij het gehele vermogen van de naamloze vennootschap 'Huis Windels', met zetel te 2800 Mechelen, Ijzerenleen 48, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen en met B7W-nummer BB 0863.291.585, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap 'Holding Matjana', met zetel te 2800 Mechelen, Ijzerenleen 46-48, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen en met B7W-nummer BE 0864.591.286.

Het betreft een geruisloze fusie, daar alle aandelen van de naamloze vennootschap 'Huis Windels' reeds in handen zijn van de Naamloze Vennootschap 'Holding Matjana'. Bijgevolg zullen er ook geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

Dit fusievoorstel inzake de voorgenomen geruisloze fusie door overgang van het ganse vermogen van 'Huis Windels' NV naar 'Holding Matjana' NV werd opgesteld door de respectievelijke raden van bestuur van

voormelde vennoctschappen,

Om te voldoen aan de artikelen 719 en 720 van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de raad van bestuur dit fusievoorstel te zullen voorleggen ter goedkeuring aan de algemene vergadering van aandeelhouders.

Het fusievoorstel luidt als volgt:

A. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de fuserende vennootschappen

De over te nemen vennootschap, zijnde de naamloze vennootschap 'Huis Windels', met zetel te 2800

Mechelen, ljzerenleen 48, heeft als doel:

"Artikel 4: Doel.

a)De vennootschap heeft tot doel:

-De uitbating van groot- en kleinhandel in tabakswaren, rokersgerief, tabaksfrabricatie, en nevenproducten,

alcoholische en niet-alcoholische dranken en diverse voedingswaren, alsook alle vertegenwoordiging, agentuur

en consignatie.

-Het verwerven van aandelen, effecten, rechten, roerende en onroerende goederen, van gelijk welke aard,

zowel in België, als in !het] buitenland, uitsluitend voor eigen rekening,

-Het beheren, realiseren en valoriseren van dit verworven patrimonium.

-Het verlenen van advies, planning en technische bijstand aan ondernemingen, waarin een participatie werd

genomen.

-Het centraliseren, beheren en beleggen van financiële middelen van ondernemingen waarin een

participatie werd genomen.

-Zij kan overeenkomsten aangaan in België en in het buitenland die, rechtstreeks of onrechtstreeks,

onmiddellijk of toekomstig, haar doelstellingen helpen verwezenlijken.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel en

daaromtrent deelnemen in andere ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

b)Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens artikel 559 W.Venn."

De overnemende vennootschap, zijnde de naamloze vennootschap 'Holding Matjana', met zetel te 2800 Mechelen, Ijzerenleen 46-48, heeft als doel:

"Artikel drie.-

De vennootschap heeft tot doel:

-Het verwerven van aandelen, effecten, rechten, roerende en onroerende goederen, van gelijk welke aard, zowel in België, als in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening.

-Het beheren, realiseren en valoriseren van dit verworven patrimonium,

-Het verlenen van advies, planning en technische bijstand aan ondernemingen, waarin een participatie werd genomen.

-Het centraliseren, beheren en beleggen van financiële middelen van ondernemingen, waarin een participatie werd genomen.

-Zij kan overeenkomsten aangaan in België en in het buitenland die, rechtstreeks of onrechtstreeks, onmiddellijk of toekomstig, haar doelstellingen helpen verwezenlijken.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel en daaromtrent deelnemen in andere ondernemingen.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, vang eng welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen,

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend."

Het doel van de overnemende vennootschap 'Holding Matjana' wordt naar aanleiding van deze geruisloze fusie niet uitgebreid.

B. De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 1 januari 2013.

Aile verrichtingen sinds gemelde datum door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de ovememende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de ovememende vennootschap geboekt worden,

Voor de overgenomen vennootschap werd de laatste jaarrekening afgesloten op 31 december 2012. Ook voor de overnemende vennootschap werd de laatste jaarrekening afgesloten op 31 december 2012.

C. Beschrijving van de over te dragen onroerende goederen

Er worden geen onroerende goederen ingebracht in de overnemende vennootschap.

D.Diverse verklaringen

1.Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere voordelen toegekend worden.

2.Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

E. Statutenwijziging

Voor de overnemende vennootschap "Holding Matjana" wordt voorgesteld onder meer volgende artikelen

van de statuten te wijzigen:

1) Wijziging artikel 2 van de statuten in verband met de zetelverplaatsing, door aanpassing aan de taalwetgeving terzake.

2) Wijziging artikel 6 van de statuten in verband met de aard van de effecten, door afschaffing van de mogelijkheid van toondereffecten en door te bepalen dat alle effecten op naam zijn,.

3) Volledige herformulering van de statuten om deze aan te passen aan de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en te voorzien in onder meer een regeling ingeval effecten opgesplitst zijn in vruchtgebruik/blote eigendom.

Voor-

 behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



F. Slotverklaring

Dit fusievoorstel zal door elk van de fuserende vennootschappen uiterlijk zes weken v66r de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd en bekendgemaakt worden.

Opgemaakt te Mechelen op 12 april 2013, in zes (6) exemplaren.

Elk bestuursorgaan erkent drie door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier op de griffie te worden neergelegd, een ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap en het laatste om aan de notaris te worden afgegeven

Mevrouw Catherine Windels

Gedelegeerd-bestuurder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge In bijlage : fusievoorste3.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a r

A

Mod Word 11.1

edffeeeigiffide //

MEERGELEGD

2 4 -04- 2013

GR KOOPHANDEL ~ te MECHELEvan

N

Ingeschreven ter griffie van de rechtbank van koophan Ondernemingsnummer :

Zegel van de rechtbank

A

Federale Overheidsdienst Justitie

reif

Zoveel Luiken C toevoegen als nodig

Bijkomende gegevens in te vullen

bij een eerste neerlegging van een rechtspersoon

1° Bedrag van het maatschappelijk kapitaal (minimumbedrag voor de coöperatieve vennootschappen of de beleggingsvennootschappen)

Munt : Bedrag :

2° Datum oprichtingsakte :

3° Verstrijken van de duur (enkel voor vennootschappen met beperkte duur) :

4° Bestuur en vertegenwoordiging ( + vermelding vast vertegenwoordiger van de rechtspersoon + wettelijk vertegenwoordiger bijkantoor) :

Nummer (*) Naam en voornaam Hoedanigheid (**)







~ 5° Dagelijks bestuur (Enkel voor rechtspersonen met handelsdoel)

~ Nummer (" ) Naam en voornaam Hoedanigheid (**)







et 6° Boekjaar (einddatum : DD I MM) :

:z

7° Gewone jaarvergadering :

/////f//%ee Ondergetekende, handelend als - maak uw keuze - verklaart dat deze opgaaf

7 yo volledig en naar waarheid is opgemaakt.

Gedaan te Mechelen, op 12/4/2013

(Handt

~4 ~~

'\\

24/04/2013
ÿþL..14 ~ 1s

~

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

Voor-behoude aan het Belgisct Staatsvla

iia

III~iu6925mi~u

1 0

i

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Ondememingsnr : 0863.291.585

Benaming

(voluit) : Huis Windels

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : ljzerenleen 48, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming van bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone vergadering van aandeelhouders gehouden op 2 april 2013 op de zetel van de vennootschap:

Wordt herbenoemd tot bestuurder met terugwerkende kracht van 10 februari 2010, voor een periode van 6 jaar, tot aan de jaarvergadering te houden in 2016:

Mevrouw Catherine Windels, wonende te 2800 Mechelen, Willem Rosiersstraat 24.

4 verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Deze beslissing wordt met unanimiteit van stemmen getroffen.

Catherine Windels

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.02.2013, NGL 27.03.2013 13073-0589-017
12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 09.07.2012 12275-0271-017
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 27.06.2011 11212-0299-017
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 01.07.2010 10257-0148-016
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 29.06.2009 09319-0307-016
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 26.08.2008 08609-0012-017
31/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 28.08.2007 07604-0391-017
20/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 13.07.2006 06445-0178-014
29/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 24.06.2005, NGL 24.06.2005 05314-0079-012

Coordonnées
HUIS WINDELS

Adresse
IJZERENLEEN 48 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande