HUISARTSEN MOLENSTRAAT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : HUISARTSEN MOLENSTRAAT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 841.396.806

Publication

02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 31.03.2013, NGL 23.04.2013 13100-0315-012
09/12/2011
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eq t._ L I l 1~ S.., L.. i._ <..l L)

GRIFFIE RECHTBANK VAN

:19 NOV. 2011 "

KOOPHANDEL TURNHOUT

Dei,



Ondernemíngsnr : ©g LI 4 (~ C goî

Benaming

(volº%iit) : HUISARTSEN MOLENSTRAAT

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Molenstraat 47 te 2450 Meerhout

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een onderhandse akte dd. 1 oktober 2011 dat er een vennootschap onder firma werd opgericht, met volgende kenmerken:

1. Naam: "Huisartsen Molenstraat".

2. Zetel: Molenstraat 47 te 2450 Meerhout

3. Oprichters: 1. Mevrouw Vandervoort Kris, geboren te Geel op 19/09/1967, rijksregisternummer 67.09.19316.02, gehuwd onder het wettelijk stelsel zonder huwelijkscontract tot op heden ongewijzigd met de heer Stevens Jan, wonende te 2450 Meerhout, Smissestraat 43. 2. Mevrouw Van Cappellen Kim, geboren te Mechelen op 10/06/1979, rijksregisternummer 79.06.10-156.81, ongehuwd, wonende te 2450 Meerhout, Molenstraat 47 bus 1-1.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel: Het verzorgen van diensten inzake de uitbating van een gemeenschappelijke huisartsenpraktijk.

De centrale inning van honoraria en vervolgens de verdeling van deze gelden, na aftrek van de werkingskosten en vaste kosten van de vennootschap.

Het bevorderen van de samenwerking tussen de comparanten en het organiseren van wachtdiensten en verlofperiodes door alle vormen van samenwerking onderling en als groep met derden.

Het optreden als opleider  stagemeester en het in de praktijk opleiden van huisartsen in opleiding. Deze opsomming is niet beperkend. In het algemeen kan de vennootschap alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten, en kan zij alle om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij, of bijdragen, tot de bevordering van haar doel.

5. Duur: onbeperkt

6. Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vijfhonderd Euro (500¬ ) verdeeld in 50 aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap kan verhoogd of verlaagd worden, mits éénparige goedkeuring door de algemene vergadering. Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

7. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. De duur van het mandaat van de zaakvoerder is onbeperkt, behoudens vrijwillig ontslag of herroeping om wettige redenen. In geval van ontslag, herroeping of overlijden van een zaakvoerder, zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, overgaan tot aanduiding bij meerderheid van een nieuwe zaakvoerder, die verplicht gepubliceerd moet worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om Mie handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder kan de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigen ten aanzien van derden. De opdracht van de zaakvoerders kan vergoed worden.

*111855791

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

8. Jaarvergadering: De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar samenkomen op de eerste zaterdag van de maand maart om tien uur; indien die dag een wettelijke feestdag " is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Bij een dringende aangelegenheid, kan te allen tijde een bijzondere algemene vergadering bijeengeroepen worden. De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

9. Stemrecht: Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf vennoot van dezelfde klasse moet zijn. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening zijn niet geoorloofd.

Elke vennoot is stemgerechtigd op de algemene vergadering en heeft recht op één stem per aandeel.

10. Boekjaar: 1 oktober tot 30 september van dat jaar

11. Bestemming winstivereffeningssaldo: conform de wet

12. Bestuurders: Er worden twee zaakvoerders benoemd.

Worden in hoedanigheid van zaakvoerder benoemd, alle oprichters, zijnde :

- mevrouw Kris Vandervoort, voornoemd,

- mevrouw Kim Van Cappellen, voornoemd

13. Delegatie van machten: Volmacht wordt verleend aan de BVBA CUYPERS BOEKHOUDING - FISCALITEIT, met zetel te 2440 Geel, Pas 257, ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap, onder meer de inschrijving via de KBO, bij de bevoegde diensten voor het bekomen van het vestigingsattest of en distributieattest, de publicatie in ht Belgisch Staatsblad, de inschrijving inzake de sociale verzekering en dergelijke. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Opgemaakt te Meerhout, op 1 oktober 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

L'" " "

~.,

"

,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HUISARTSEN MOLENSTRAAT

Adresse
MOLENSTRAAT 47 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande