HUISARTSENPRAKTIJK DE BONDT - WILLE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUISARTSENPRAKTIJK DE BONDT - WILLE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.791.520

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 11.03.2014, NGL 28.03.2014 14078-0580-015
04/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 12.03.2013, NGL 26.03.2013 13075-0475-014
18/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300402*

Neergelegd

14-01-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitoefening van de geneeskunde door de arts-vennoot, richting huisartsenpraktijk. Dit alles in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de arts-vennoot onder zijn eigen onbeperkte verantwoordelijkheid.

De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding á ratovan de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

2. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot.

3. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

4. Het aankopen, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties voor voornoemde activiteiten.

5. het uitvoeren van controleonderzoeken inzake ziekteverzuim

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die rechtstreeks tot dit hoofddoel noodzakelijk of nuttig zijn.

Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder aanleiding te geven tot de ontwikkeling van om het even welke commerciële activiteiten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Huisartsenpraktijk De Bondt - Wille

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 2870 Puurs, Alfons De Saegherstraat 4

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden op dertien januari tweeduizend elf voor Meester ANNELIES VERSTRAETE, notaris te Sint-Niklaas, standplaats Sinaai, dat een vennootschap werd opgericht volgens de hierna opgegeven modaliteiten :

1. Oprichters:

- Mevrouw DE BONDT Maria Edwarda Rosalia, huisarts, geboren te Bornem op 23 augustus 1952, wonende

te 2870 Puurs (Liezele), Alfons De Saegherstraat 4.

- Mevrouw WILLE Saskia Jeanne Maria, huisarts, geboren te Bornem op 16 mei 1979, wonende te 2870 Puurs

(Liezele), Liezele-Dorp 49 bus 31.

2. Rechtsvorm - benaming:

De vennootschap wordt opgericht als een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) met als benaming "Huisartsenpraktijk De Bondt - Wille".

3. Zetel:

De zetel wordt gevestigd te 2870 Puurs, Alfons De Saegherstraat 4.

0832791520

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

bepaald met unanimiteit van de vennoten. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen op bijkomstige wijze.

5. Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR),

vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde per aandeel.

6. Samenstelling kapitaal:

Alle voormelde aandelen werden door de oprichters onderschreven in speciën en wel als volgt:

- mevrouw De Bondt Maria, voornoemd, heeft ingeschreven op vijftig (50) aandelen door inbreng van een

bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300 EUR), volledig volstort.

- mevrouw Wille Saskia, voornoemd, heeft ingeschreven op vijftig (50) aandelen door inbreng van een bedrag

van negenduizend driehonderd euro (9.300 EUR), volledig volstort.

Welk bedrag werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC

Bank.

7. Duur:

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die noodzakelijk huisarts-vennoot zullen dienen te zijn.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een door haar te bepalen termijn, namelijk maximum voor de duur van tien jaar. Hun mandaat is hernieuwbaar.

De opdracht van zaakvoerders kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voorzien voor een statutenwijziging. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Elk der zaakvoerders heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet of deze statuten aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden.

Zij vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder. De zaakvoerders mogen binnen de wettelijke en deontologische perken bijzondere machten toekennen aan lasthebbers en hun wedde of vergoedingen bepalen mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. Dit mandaat kan geen betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties, die uitsluitend zijn voorbehouden aan de huisartsen-vennoten.

Tot zaakvoerders worden aangesteld voor een duur van tien jaar:

- Mevrouw Maria DE BONDT,

- Mevrouw Saskia WILLE,

beiden voornoemd.

9. Boekjaar:

Het boekjaar begint op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend twaalf.

10. Algemene vergadering:

De jaarlijkse algemene vergadering zal, vanaf de afsluiting van het eerste boekjaar, gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand maart, om veertien uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald.

11. Winstverdeling  reserves

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve een/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder, door de algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen en van de normale vergoeding voor het door de huisartsen - vennoten gepresteerde werk.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal het batig saldo na vereffening van gans het passief tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Volmacht

Er werd volmacht verleend aan Accountantskantoor Claessens met zetel te 2880 Bornem, Klein Mechelen 34, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Antoine Claessens te 2880 Bornem, Klein Mechelen 34, haar bedienden of aangestelden met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om voor en namens de vennootschap alle nuttige en nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of B.T.W.- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze volmacht heeft betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte oprichtingsakte

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Annelies Verstraete, notaris te Sint-Niklaas (Sinaai)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HUISARTSENPRAKTIJK DE BONDT - WILLE

Adresse
ALFONS DE SAEGHERSTRAAT 4 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande