HUISARTSENPRAKTIJK DR. GHARJESTANI

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUISARTSENPRAKTIJK DR. GHARJESTANI
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.375.905

Publication

01/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 24.09.2013 13594-0365-012
22/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 15.04.2013 13090-0099-012
27/03/2012
ÿþTiT'r,.1 mod 11.1

~~t

(;;

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



tllL tI1 t11 ll1l I(ll (1I 11 (11( 1l( Il

" iaos3a~a

r r- -- .- .

t-. _ L., ,-,~.:" .=,a ,..: urE, GRIFFIE RlwC:-i 1`I3Af<Si" á VA

t 5 NU 2612

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffive griflier

Ondememingsnr : 0832.375.905

Benaming (voluit) : HU1SARTSENPRAKTIJK DR. GI-fARJESTANI " (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : O,L. Vrouwstraat 111

2380 Ravels

Onderwerp akte :Statutenwijzigingen

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Filip Segers te Weelde (Ravels) op 23 december 2012, geregistreerd te TURNHOUT, KANTOOR DER REGISTRATIE de 05 JAN. 2012 D. 685 BL. 44 V. 16. Ontvangen : VIJFENTWINTIG EURO, R : 25 EUR Voor De ea. Inspecteur (get.) J. VAN DEN BROECK;

DAT:

i Het doel en de wijze van benoeming van zaakvoerders werd gewijzigd om deze aan te passen aan de richtlijnen van de Orde van Geneesheren, zodat de desbetreffende artikelen voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de huisartsgeneeskunde door de geneesheren-vennoten-huisartsen

'' in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regels van de geneeskundige plichtenleer en met inachtneming van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten-huisartsen gepresteerde werk, ongeacht de' verdeling van de aandelen.

Het doel omvat tevens:

1. De inrichting van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig zijn of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

2. De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom een volledige infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot-huisarts.

3. Het scheppen van de mogelijkheid om de geneesheer-vennoot-huisarts toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

4. De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende verrichtingen in zoverre dat:

- deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

- deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

Tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringbeleld wordt vastgelegd.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

r"

5. Aanleggen van reserves om daarmede alle materiële infrastructuur (apparaten en gebouwen) aan te schaffen, die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen.

6. Adviesverlening, begeleiding en consultancy van huisartsenpraktijken, -kringen, - wachtposten en andere eerstelijns gezondheidsorganisaties op het vlak van organisatie, multidisciplinaire samenwerking, expertise rond gezondheidspromotie en ziektepreventie en projectmanagement.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De professionele verantwoordelijkheid van de arts is onbeperkt. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoot en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. Zowel de vennootschap als de vennoot dient hiervoor verzekerd te zijn."

"Intern Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die geneesheer-huisarts moeten zijn, benoemd voor een hernieuwbare termijn van tien jaar.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden."

VOOR UITTREKSEL

Geass. notaris Filip Segers

samen hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Voor-, ikehoudilbn

aan het

Belgisch Staatsblad

T

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/01/2011
ÿþ r, . mod 2. t







In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*1100596 0*

11

Voor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsbia

4"-~~I

br d

- - Griffie -

J~L

: t_

Ondernemingsnr

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap reet beperkte

Zetel : O.L. Vrouwstraat 111 2380 Ravels

Uit een akte verleden voor notaris Filip Segers, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op negenentwintig december tweeduizend en tien, blijkt dat

Mevrouw GHARJESTANI Shamsia, geboren te Kabul (Afghanistan) op tweeëntwintig februari negentienhonderd eenenzeventig, wonende te 2380 Ravels, Grote Baan 78, bus A2, een burgerlijke; vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met als naam "HUISARTSENPRAKTIJK DR. GHARJESTANI". De zetel is gevestigd te 2380 Ravels, O.L.Vrouwstraat 111.

il De vennootschap heeft tot doel: "

De uitoefening van de huisartsgeneeskunde door de geneesheren vennoten huisartsen in naam en; voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regels van de geneeskundige; plichtenleer en met inachtneming van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-; vennoten-huisartsen gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen.

Het doel omvat tevens:

1. De inrichting van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig zijn of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

2. De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom een volledige infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer vennoot-huisarts.

3. Het scheppen van de mogelijkheid om de geneesheer-vennoot-huisarts toe te laten zich verder te' bekwamen ten einde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

i 4. Roerende en onroerende patrimonium-verrichtingen uitvoeren voor zover dit kadert in het beheert als goede huisvader en mits inachtneming van de regels van de medische deontologie.

5. Aanleggen van reserves om daarmede alle materiële infrastructuur (apparaten en gebouwen) aan, te schaffen, die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen.

6. Adviesverlening, begeleiding en consultancy van huisartsenpraktijken, -kringen, -wachtposten en; andere eerstelijns gezondheidsorganisaties op het vlak van organisatie, multidisciplinaire! .; samenwerking, expertise rond gezondheidspromotie en ziektepreventie en projectmanagement. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De professionele verantwoordelijkheid van de arts is onbeperkt. De geneeskunde wordt uitgeoefend; onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoot en de bijkomende aansprakelijkheidi 1 van de vennootschap. Zowel de vennootschap als de vennoot dient hiervoor verzekerd te zijn. Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen met een fractiewaarde van één/honderd: zesentachtigste van het kapitaal.

Het is volstort ten belope van tweelderde in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de' ,c vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben: ;i op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0M.3? .~~~`

Benaming : HUISARTSENPRAKTIJK DR. GHARJESTANI (voluit)

aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte :OPRICHTING

mod 2.1



behouden .ban het. Belgisch Staatsblad

leder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en elf.

De jaarvergadering heeft plaats de laatste woensdag van de maand juni om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerste eraan voorafgaande werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutair zaakvoerder voor een hernieuwbare termijn van tien jaar om te eindigen na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend twintig, werd benoemd: Mevrouw GHARJESTANI Shamsia, voornoemd.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door haar aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen, en dit sedert één april 2010.

Biizondere volmacht er werd aan de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Maeriën, Ghilain & Partners" te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69 NO, met recht van in de plaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondememingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Filip Segers

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.06.2015, NGL 29.09.2015 15620-0421-012

Coordonnées
HUISARTSENPRAKTIJK DR. GHARJESTANI

Adresse
O.L. VROUWSTRAAT 111 2380 RAVELS

Code postal : 2380
Localité : RAVELS
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande