HUISARTSENPRAKTIJK DR.WIM VAN HEIRSTRAETEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUISARTSENPRAKTIJK DR.WIM VAN HEIRSTRAETEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 551.928.119

Publication

16/05/2014
ÿþMoa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HIII III II1IiI 111

*19100596>

b flhII

s





Ifl

NEEFGME D

Q 6 -fi5- 2014

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWEFiPEN, çrtiffipECHELEN

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : HUISARTSENPRAKTIJK DR.WIM VAN HEIRSTRAETEN (verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2880 Bornera, Hingenesteenweg 57 bus A2

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Cédric Verlinden te Puurs op 28 april 2014, blijkt dat:

De heer VAN HEIRSTRAETEN Wim Victor Francine, geboren te Bornem op 15 april 1978, rijksregisternummer 78.04,15-229.17, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te' hebben afgelegd, wonende te 2880 Bornem, Hingenesteenweg 57 bus A2.

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid heeft opgericht als volgt:

Naam : HUISARTSENPRAKTIJK DR. WIM VAN HEIRSTRAETEN

Vorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP

MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2880 Bomem, Hingenesteenweg 57 bus A2

Doel : De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde met specialisatie huisarts:

door de arts-vennoot, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer.

De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam en voor rekening van de vennootschap. DeË

professionele aansprakelijkheid van de arts-vennoot is onbeperkt.

De vennootschap heeft aldus tot doel:

1. De huisarts-vennoot toe te laten zijn volledige professionele activiteit in het kader van de vennootschap, uit te oefenen; in haar naam en voor haar rekening, met inbegrip van de inning van de honoraria voor rekening' van de vennootschap.

2. De nodige middelen ter beschikking te stellen en diensten te verlenen om de uitoefening van het beroep van huisarts te vergemakkelijken en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

3. De verwezenlijking van een professionele bijscholing, onder meer door het inrichten van een medische bibliotheek, het bijwonen van binnen- en buitenlandse congressen, studiedagen en seminaria en meer in het algemeen aile initiatieven welke bijdragen tot een verbetering en vervolmaking van de geneeskunde,

4, De aanleg van reserves teneinde alle apparatuur en gebouwen aan te schaffen of te vernieuwen die noodzakelijk zijn om de geneeskundige disciplines van huisarts te beoefenen.

5. Alle financiële activiteiten en alle roerend- en onroerend goed verhandelingen uitvoeren..

6. Zij let er evenwel op dat haar activiteiten uitgevoerd worden in eerbied voor de legale deontologische en administratieve voorschriften en volgens de principes van de medische ethiek en eisen van haar wetenschappelijke disciplines.

Zij mag geen aanleiding geven tot een commerciële uitoefening van de geneeskunde en garandeert de huisarts-vennoot de vrijheid, onafhankelijkheid, waardigheid inherent aan de goede uitoefening van zijn beroep.

7. De vennootschap mag samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doei nastreven, doch overeenkomsten, die huisartsen niet mogen afsluiten met andere huisartsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden,

Opde laatste blz.

------------ ___.......... ______9.. .............................. w..___..._. _l._-_--__-p__-._._).(_~ van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de erso o n en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag ais bijkomstig doel alle roerende of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Dit bijkomstig doel mag ap geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen,

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroep§geheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen,

De vennootschap mag samenwerken met aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren.

De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren.

Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

KAPITAAL : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttiénduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550) en werd volstort voor twaalfduizend vierhonderd euro (12,400 ¬ ) bij de oprichting.

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn op naam en ondeelbaar.

Op honderd (100) aandelen wordt ingetekend door de Heer Wim Van Heirstraeten, die, ter betaling van het daaraan beant-woordend gedeelte van het kapitaal, zijnde ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVJJFTiG EURO (18.550 ¬ ) een som geld ad TWAALFDUIZENDVIERHONDERD EURO (12.400 ¬ ) heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door hem in geld is inge-'schreven, voor 66,85% volstort is.

ZAAKVOERDER

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap.

Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

Een zaakvoerder van de vennootschap hoeft niet noodzakelijk een geneesheer te zijn.

Indien een niet-arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijn.

Alleszins dient een geneesheer-vennoot ais zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de medezaakvoerder moet bekrachtigen. Hij heeft ook de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en die handelingen die betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties.

Elke aanstelling van statutaire of niet-statutaire zaakvoerder dient schriftelijk medegedeeld te worden aan de bevoegde Provinciale Raad.

BEVOEGDHEDEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGING,

iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. Indien er meer dan Mn zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Hij kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

TEGENSTRIJDIG BELANG,

Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de vennoten daarvan op de hoogte brengen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

De enige vennoot-zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft, kan de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien zowel van de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd. Zijn er verscheidene zaakvcerders en heeft één van hen bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de andere zaakvoerders daarvan op de hoogte brengen en zijn verklaring doen opnemen in de notulen van de vergadering. Hij mag aan de behandeling van dat punt niet deelnemen.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar' bijeengeroepen worden op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur,

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van het zelfde jaar.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

A, Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal lopen vanaf datum oprichting tot en met 31 december 2014.

B. Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal bijeenko-'men op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur van het jaar 2015.

C, Zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd: de heer Wim Van " Heirstraeten, voornoemd, die dit mandaat aanvaardt en bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die de uitoefening van dit mandaat verbiedt.

De opdracht, die onbezoldigd is behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoon-'lijkheid verwerft.

Krachtens artikel 12 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om ; namens de vennootschap op te treden in en buiten rech-'te. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit,

D, Overname verbintenissen

De comparant verklaart dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voortkomen uit (handels)activiteiten uitgevoerd vanaf 1 april 2014 en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

E. Volmacht

De comparant verklaart alhier volmacht te verlenen voor het bij voortduring vervullen van aile formaliteiten ' (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen, Belastingen, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en daartoe de nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en aile noodzakelijke documenten te tekenen en alle eventuele andere juridische, administratieve en , fiscale formaliteiten aan Accounting Team, te 2550 Kontich, Veldkant 13.

Deze volmacht wordt gegeven met recht van substitutie.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT-VERLINDEN, geassocieerde notarissen te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Jan Eekhaut,

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/01/2015
ÿþVo beho aan eeig Staats

Sipager-brr1et Beigiseh Srtaatsblad 09f011201--Annexes-du Muniteurbtlge

Moa wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*1500983

0551.928.119

Huisartsenpraktijk Dr. Wim Van Heirstraeten

Burgerlijke vennootschap ovv besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2880 Bornem, Hingenesteenweg 57 bus A2

(volledig adres)

Onderwerp akte

Controleverslag van BV ow BVBA Guy Parmentier, met maatschappelijke zetel te Valkenlaan 31 - BE 2900 Schoten, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0480.463.170,bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Guy Parmentier, overeenkomstig de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de overdracht van vermogensbedstanddelen aan de BVBA Huisartsenpraktijk Dr. Wim Van Heirstraeten- quasi-inbreng - dd. 24 juni 2014.

Bijzonder verslag van de zaakvoerder van de BVBA Huisartsenpraktijk Dr. Wim Van Heirstraeten, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen dd. 2 juni 2014.

Dr. Wim Van Heirstraeten

zaakvoerder

Ondememingsnr Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm :

NEE

ONITEUR BELGE

02 `01` 2015 iScN SrAA'sBulD

0 3 BEC. 2tl%

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERP8N d. V.S.CHELEN

: verslaggeving mbt quasi-inbreng

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 27.07.2015 15341-0510-015

Coordonnées
HUISARTSENPRAKTIJK DR.WIM VAN HEIRSTRAETEN

Adresse
HINGENESTEENWEG 57, BUS A2 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : Hingene
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande