HUISARTSENPRAKTIJK VERHELST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUISARTSENPRAKTIJK VERHELST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.831.366

Publication

05/05/2014 : Omzetting in een burgerlijke vennootschap onder vorm van een BVBA
omzetting kapitaal in euro - kapitaalverhoging - statutenwijzigîng

Uît een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 12 maart 2014, "Geregistreerd drïe bladen één renvocien te Antwerpen, zevende kantoor de registratie op 13 maart 2014, boek 180 blad 64 vak 7, ontvangen : vijftig euro (50 EUR) De Ontvanger (getekend) !. Michielsen Adviseur", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Huisartsenpraktijk Verhelst" onder meer besloten heeft wat volgt;

1) OMZETTING NAAR EEN BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BVBA De vergadering besluit om de vennootschap om te zetten in een burgerlijke vennootschap en tevens de

vorm te behouden van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2) VASTSTELLING KAPITAAL IN EURO - AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE DER AANDELEN De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap thans achttienduizend

vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) bedraagt.

Naar aanleidîng van deze omzetting in euro besluit de vergadering vervolgens om de nominale waarde van

de aandelen af te schaffen.

Het maatschappelijk kapitaal wordt bijgevolg thans vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/tweehonderd vijftigste (1/250ste) deel van het maatschappelijk kapitaal.

De voorzitter zet de redenen uiteen die de grondslag vormen van de voorgenomen kapitaalverhoging. Vervolgens wordt er overgegaan tôt de lezing van de verslagen opgemaakt overeenkomstig de bepalingen van het artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

A) Verslag van de zaakvoerder.

De voorzitter leest het bijzonder verslag van de zaakvoerder, waarin het belang van de inbreng in natura

voor de vennootschap wordt urteengezet, voor.

B) Verslag van de bedrijfsrevisor.

Met betrekking tôt de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura werd door de bedrijfsrevisor, te weten: de burgerlijke vennoootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C. Rombaut Bedrijfsrevisoren", met zetel te Antwerpen-Berchem, Belpairestraat 4 bus 2.1, vertegenwoordigd door de heer Cari Rombaut, bedrijfsrevisor, een verslag opgesteld in het kader van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, waarvan de besluiten letterlijk luiden als volgt:

"Ondergetekende, Burg. Bvba C. Rombaut Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Cari Rombaut,

bedrijfsrevisor, verklaart:

De inbreng în natura tôt kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Huisartsenpraktijk Verhelst bestaat uit de inbreng van een deel van een rekening courantverhouding ad 459.054,00 Euro ten aanzien van de aandeelhouder. Hierdoor stijgt het maatschappelijk kapitaal van 18.592,01 Euro naar 477.646,01 Euro.

Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de waardering van het ingebrachte bestanddeel en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de kapitaalverhoging.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

-De verrichting werd nagezîen overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedrijfsrevisoren Inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


',<'

Voor¬

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ES -a

£3 £3

•FF

•M

OX es

-De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheîd;

-Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met de creatie van 6.172 aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is«

De inbreng in natura zal worden vergoed door middel van de creatie van 6.172 bijkomende aandelen op naam, berekend op basis van de oorspronkelijke fractiewaarde van het kapitaal per aandeel ten belope van 74,37 Euro. Mits de afronding van de cijfers, stijgt de fractiewaarde naar 74,38 Euro per aandeel. Er worden geen andere voordelen als tegenprestatie voor deze inbreng toegekend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag bevat 12 pagina's zonder de bijlagen en is uifsluitend opgesteld in toepassing van artikel 312 en

313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag enkel ten dien einde worden aangewend.

Opgesteld te goeder trouw, Antwerpen - Berchem, 27 februari 2014 (getekend) C. ROMBAUT bedrijfsrevisoren Burg. BVBA Vertegenwoordigd door

De heer C, ROMBAUT

Bedrijfsrevisor"

Na lezing, onderzoek en bespreking van het verslag van de zaakvoerder en van het verslag van de bedrijfsrevisor stelt de vergadering vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de vennoten. Bijgevolg besluit zij zich aan te sluiten bij de besluiten erin vervat.

De vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierhonderd negenenvijftigduizend vîerenvijftig euro (459.054,00 EUR) om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) op vierhonderd zevenenzeventigduizend zeshonderd zesenveertig euro één cent (477.646,01 EUR) door inbreng van een rekening courant, met creatie van zesduizend honderd tweeënzeventig (6.172) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Deze zesduizend honderd tweeënzeventig (6.172) nieuwe aandelen zulien dezelfde rechten en voordelen hebben aïs de bestaande tweehonderd vijftig (250) aandelen en zij zulien

in de winst delen vanaf heden.

Deze zesduizend honderd tweeënzeventig (6.172) nîeuwe aandelen zulien genummerd worden van 251 tôt

6.422.

3) WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit om de tekst van de statuten aan te passen aan hoger vermelde besluiten aïs volgt: -Artikel 1 : De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Huisartsenpraktijk Verhelst".

Deze naam dient steeds voorafgegaan of gevolgd te worden door de woorden "Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of afgekort "BV ow BVBA""

-Artikel 5: De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst :

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd zevenenzeventigduizend zeshonderd zesenveertig euro één cent (477.646,01 EUR) en wordt vertegenwoordigd door zesduizend vierhonderd tweeëntwintig (6.422) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen worden genummerd van 1 tôt 6.422,". 4) MACHTEN

De vergadering verleent elke machtiging aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Verhelst", te 2100 Antwerpen-Deurne, Eduard Van Steenbergenlaan 46, RPR Antwerpen nummer 0464.711.558, en aan aile door haar aangestelde personen, met macht om ieder afzonderiijk op te treden en met recht van in de plaatsstelling voor deze akte en volgende akten, al dan niet onderhands, om als spéciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondememingen inclusief ondernemingsloket om aldaar aile formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrappîngen van de vennootschap, tevens om aile formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: -uitgifte der akte dd. 12 maart

-gecoordineerde versie van de statuten -verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
22/10/2014
ÿþMcd Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0427.831.366

Benaming

(voluit) : Huisartsenpraktijk Verhelst

(verkort) : o. %.)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Drie Eikenstraat 38, 2650 Edegem (volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming bijkomende zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 25 september 2014 wordt Florent

Verheist, wonende te Hovestraat 63 2650 Edegem eveneens benoemd tot zaakvoerder.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Walter Verhelst

zaakvoerder

1111111111111111111

*14193436*

Voc behot aan Belgi Staate,

ii

NecntbanK ven koopnandei

Antwerpen

13 OKT, 2014

afdeling Antwerpen

C Cf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/12/2013 : ANT000360
27/12/2012 : ANT000360
06/12/2011 : ANT000360
17/12/2010 : ANT000360
10/12/2009 : ANT000360
18/12/2008 : ANT000360
19/12/2007 : ANT000360
13/12/2006 : ANT000360
30/12/2005 : ANT000360
05/01/2005 : ANT000360
08/12/2003 : ANT000360
06/01/2003 : ANT000360
19/12/2001 : ANT000360
11/01/2000 : ANT000360
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 01.12.2015, NGL 24.12.2015 15701-0593-011
01/01/1990 : ANT360
01/01/1989 : ANT360
01/01/1988 : ANA13970
11/10/1985 : ANA13970
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 31.12.2016, NGL 30.01.2017 17034-0370-010

Coordonnées
HUISARTSENPRAKTIJK VERHELST

Adresse
DRIE EIKENSTRAAT 38 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande