HUISARTSPRAKTIJK DR. J. VAN HEIRSTRAETEN

Divers


Dénomination : HUISARTSPRAKTIJK DR. J. VAN HEIRSTRAETEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 443.198.938

Publication

23/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

11111111e1,111,1,111,I1.11111111111

Ondernemingsnr : 0443.198.938

Benaming

(voluit) : HUISARTSPRAKT1JK DR. J. VAN HE1RSTRAETEN

(verkort)

Rechtsvorm: Burgerlijke BVBA

Zetel: 2890 SINT-AMANDS (OPPLIURS), Kattestraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING-SLUITING VEREFFENING

Uit het verslagschrift, gesloten door geassocieerd notaris Cédric Verlinden te Puurs op 22 september 2014, blijkt dat er werd gehouden een geldige buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een BVBA « HUISARTSPRAKTIJK DR. J. VAN HEIRSTRAETEN

Er werden volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de voorzitter en de zaakvoerder te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder, het verslag van de bedrijfsrevisor, het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbij behorende stavingsstukken, zoals deze documenten werden voorgelegd door de zaakvoerder.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en verklaart geen opmerkingen te willen formuleren.

TWEEDE BESLUIT

Aangezien de vennootschap geen commissaris heeft, verklaart de enige aandeelhouder te weten dat hij een individueel onderzoeksrecht heeft over de rekeningen, waarbij hij zich kan laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant, overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen. De enige aandeelhouder verklaart hiervan geen gebruik te willen maken.

De zaakvoerder verklaart uitdrukkelijk dat zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld, zijnde 9 september 2014, en de datum van heden, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen, of (in voorkomend geval) dat alle schulden werden betaald of geconsigneerd.

Aangezien:

-er geen vereffenaar wordt aangeduid;

-aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva;

-elle aandeelhouders aanwezig zijn op onderhavige algemene vergadering;

-aile aandeelhouders met eenparigheid van stemmen besluiten;

besluit de vergadering conform artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen de vennootschap vervroegd te ontbinden met het oog op haar vereffening en dit te rekenen vanaf heden.

Uit de voormelde staat van activa en passiva stelt de vergadering vast dat alle schulden ten aanzien van' derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd en de kosten van vereffening in het resultaat werden opgenomen, hetwelk door de enige aandeelhouder en de enige zaakvoerder ' wordt erkend en onherroepelijk wordt aanvaard, en dat aldus de ontbinding en onmiddellijke vereffening krachtens artikel 184 §5 Wetboek van Vennootschappen kan gerealiseerd worden zonder aanstelling van een vereffenaar, aangezien er geen vereffeningsverrichtingen meer dienen opgemaakt te worden; de enige aandeelhouder zal het resterend actief en passief terugnemen, in verhouding tot zijn huidig aandelenbezit.

De aandeelhouder en de zaakvoerder verklaren uitdrukkelijk dat zij door de instrumenterende notaris erop t werden gewezen dat, bij gebreke aan benoeming van vereffenaars (bij toepassing van artikel 184, paragraaf 5 eerste lid, 10 Wetboek Vennootschappen), het bestuursorgaan ten aanzien van derden als vereffenaars worden, beschouwd, bij toepassing van artikel 185 Wetboek van Vennootschappen.

DERDE BESLUIT

Vervolgens keurt de vergadering het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen met berekening van de in te houden roerende voorheffing en van het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening, alsook de eindbalans de dato 9 september 2014, dewelke bij deze worden voorgelegd, zonder voorbehoud goed.

MONITEUR BEL ...............war.....«.

q,,!r:, ."'"...: r.:1 r,', r.-.2 1 r:" 4.-% r-1

"; , " ' "'.e" e /

16 -là 2014 .V...e.^..e.:...7 .!....:-...., 7W., i. Yee,..W.010.1" 41.............

2 0 qu- ko'ji.i.;14

ELG1ScH STAATS

4r .._ .,---, , , _......,

--,P-r,s --;.--..E.t.1 '.... 0 #...... " -, #;- 1,.. 1,

'-it-s..."'-','4 ':":.-1' :#:.:._ _..ç...t.) Z ,, " - # " " .

1..,

klil-1 VIEF-n-L. !, f.;,....:""c" .-trc;'...,_c-,r1- I--

---------r-..-__:__------,---, -- .:,...;---

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

k, 4 De vergadering verleent, voor zoveel als nodig, volmacht aan voornoemde Heer Jozef Van Heirstraeten: *voor de betaling, in voorkomend geval, van de roerende voorheffing;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge *voor de verdeling van het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening;

*voor de goedkeuring van de consignatie van de sommen en waarden die aan de vennoten zijn toegekend en die hun niet bezorgd konden worden bij de Deposito- en Consignatiekas.

De enige aandeelhouder verklaart dat het resterend actief door hemzelf wordt teruggenomen, bij toepassing van artikel 184 §5 Wetboek Vennootschappen en dit in voordeel van de huwgemeenschap van de enige aandeelhouder, zoals hierna omschreven.

De enige aandeelhouder verklaart dat aile toekomstige activa en passiva, alla rechten en verplichtingen van de vennootschap door hemzelf integraal zullen worden overgenomen, met dien verstande dat deze tevens worden overgenomen door de huwgemeenschap van de enige aandeelhouder, zoals hierna omschreven. De gelden en waarden toekomende aan de voormelde aandeelhouder en waarvan de afgifte hem nog niet kon worden gedaan, zullen, binnen de tien dagen na ontvangst, afgegeven worden aan de enige aandeelhouder en, ingeval van onmogelijkheid van afgifte, gestort worden op een rubriek-rekening op naam van de gerechtigde.

VIERDE BESLUIT

De vergadering verklaart de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de voormelde vennootschap, definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap.

De vergadering verklaart aldus de afrekening gesloten en stelt vast dat de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUISARTSPRAKTIJK DR. J. VAN HERSTRAETEN" definitief opgehou-Iden heeft te bestaan.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit éénparig de rekeningen en de verrichtingen van het lopende boekjaar, lopende van 1 mei 2014 tot 9 september 2014, voor zoveel als nodig, zonder voorbehoud goed te keuren.

ZESDE BESLUIT

Gezien de voorgaande verrichtingen, geeft de Heer Jozef Van Heirstraeten zijn ontslag als zaakvoerder en vervolgens geeft de vergadering zonder enig voorbehoud algehele kwijting en décharge aan voormelde Heer Jozef Van Heirstraeten voor zijn mandaat.

ZEVENDE BESLUIT

Overeenkomstig artikel 196 §1 tweede lid 10 Wetboek van Vennootschappen beslist de vergadering dat de boeken en bescheiden der vennootschap, zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard op volgend adres; 2890 Sint-Amanda (Oppuurs), Kattestraat 6.

ACHTSTE EN LAATSTE BESLUIT

Wordt aangesteld tot bijzondere gevolmachtigde, met recht van indeplaatsstelling, teneinde bij het Ondernemingsloket, de Kwispuntbank, de diensten van de BTW en eventuele andere administraties, aile formaliteiten te vervullen en aile documenten te tekenen voor de doorhaling van inschrijving, aangifte van stopzetting en neerlegging van stukken en aile nodige formaliteiten te vervullen om de sluiting van de vereffening te registreren bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen: Accounting Team, Veldkant 13, 2660 Kontich, met macht een derde natuurlijke en/of rechtspersoon in de plaats te stellen.

Ophouding vruchtgebruik

In het bijzonder wordt alhier vermeld dat het actief van de vennootschap onder meer een vruchtgebruik op een onroerend goed omvatte, met name het vruchtgebruik, voor een periode van 20 jaar, te rekenen vanaf 31 mei 2011, op navolgend onroerend goed:

Beschrijving

HET VRUCHTGEBRUIK VAN:

STAD OOSTENDE  vierde afdeling (voorheen eveneens OOSTENDE)

In een appartementsgebouw 'ROYAL PALACE", gelegen Zeedijk nummer 95, op een perceel grond, gekadastreerd of het geweest, volgens titel en huidig kadaster sectie A, nummer 89/Y/33, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van achttien are acht centiare (18a8ca).

In de afdeling V:

1,Eert appartement nummer A4, gelegen op de vierde verdieping, ter plaatse genoemd A506, inhoudende:

a) ln privatieve en uitsluitende eigendom: living, keuken, hall met kleedkamer en kast, bergkamer en W.C., nachthall, badkamer, W.C., drie slaapkamers alsmede de kelder onder nummer 517 in de eerste ondergrond.

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderd vijfenvijftig/tienduizendsten van de gemeenschappelijke delen van het hiervoor bedoelde gebouw inbegrepen de grand van de afdeling V, zoals zij in de basisakte waarvan hierna nog sprake nader zijn omschreven.

2.De parkeerruimte nummer 633, op de eerste kelderverdieping inhoudende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke parkeerruimte.

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vierftlenduizendsten van de gemene delen inbegrepen de grond van de afdeling V. "

Ophouding vruchtgebruik

Voorschreven vruchtgebruik heeft opgehouden te bestaan ingevolge de ontbinding en vereffening van de vennootschap en is van rechtswege opgehouden en toegekomen aan de naakte eigenaar, de Heer Van Heirstraeten Wim, voornoemd, en dit louter ten gevolge van de ontbinding en vereffening van de vennootschap conform artikel 617 van het Burgerlijk Wetboek.

-b-V13-À VËËqA-ÉdÉ'ft-ËEkHÂUT-VERLINDEN, geassocieerde notarissen te Puurs, Molenstraat 6 B, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Cédric Verlinden.

Samen neergelegd met: afschrift verslagschrift buitengewone algemene vergadering, verslag i bestuursorgaan, verslag bedrijfsrevisor, bijkomend verslag bestuursorgaan..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

ê Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

fi

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/12/2013 : MET000153
03/12/2012 : MET000153
05/12/2011 : MET000153
06/12/2010 : MET000153
01/12/2009 : MET000153
27/11/2008 : MET000153
03/12/2007 : MET000153
18/07/2007 : MET000153
18/01/2007 : MET000153
03/11/2006 : MET000153
19/10/2005 : MET000153
22/09/2005 : MET000153
12/10/2004 : MET000153
24/10/2003 : MET000153
31/10/2002 : MET000153
10/11/2000 : MET000153
06/01/1999 : MET000153
12/07/1995 : MET153
14/11/1991 : MET153
21/02/1991 : MET153

Coordonnées
HUISARTSPRAKTIJK DR. J. VAN HEIRSTRAETEN

Adresse
Zetel: 2890 SINT-AMANDS (OPPLIURS), Kattestraat 6

Code postal : 2890
Localité : SINT-AMANDS
Commune : SINT-AMANDS
Province : Anvers
Région : Région flamande