HUISDIERCHIRURGIE-VERDONCK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUISDIERCHIRURGIE-VERDONCK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.588.484

Publication

29/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.07.2013, NGL 22.08.2013 13457-0076-013
13/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.11.2012, NGL 06.12.2012 12661-0165-014
29/04/2011
ÿþ once 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblai

1111111,J1111!1111111111!lill

Xeergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te À;ltwerpGn, op

Griffie .1 8 APR. zon

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : HUISDIERCHIRURGIE-VERDQNCK

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Appelkantstraat 49 - 2530 Boechout

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Rose-Marie BAETENS te Mechelen, op 7 april 2011, dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door de heer Verdonck Bart Jozef Frans Gustaaf, geboren te Mortsel op 31 mei 1987, wonende te 2530 Boechout, Appelkantstraat 49.

Naam: HUISDIERCHIRURGIE-VERDONCK

Vorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Appelkantstraat 49  2530 Boechout

Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België, de Europese Unie en derde landen:

-het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie;

-het inrichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

-het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

-het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en eventuele chirurgie;

-het uitbouwen van een diergeneeskundige praktijk met de nadruk op tweedelijnsdiergeneeskunde, diagnose, behandeling en chirurgie.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap beoogt aan de vennoot of de vennoten de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Ten dien einde mag de vennootschap alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot of van de vennoten in de uitoefening van zijn beroep blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de dierengeneeskunde.

De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen ter zake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die dierenartsen niet mogen afsluiten met andere dierenartsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van dierenartsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van dierenartsen. Dit alles rekening houdend met de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen ter zake.

De vennootschap zal alle burgerlijke, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

083 5. 588. 484

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Duur: onbepaald

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen die elk één / honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op het volledige kapitaal werd ingeschreven in geld en werd volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro door voornoemde oprichter.

Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december

Reserves-Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de nettowinst van de vennootschap. Van die winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden. Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de aigemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen.

Verdeling overblijvende saldo na vereffening: Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen. Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, fysieke personen, al dan niet vennoten. Enkel een persoon, houder van het diploma van dierenarts, en opgenomen op de ledenlijst van de Orde der Dierenartsen, kan tot zaakvoerder worden benoemd. Wanneer de vennootschap bestuurd wordt door een rechtspersoon, dient deze laatste een vaste vertegenwoordiger aan te duiden voor de uitoefening van het mandaat als zaakvoerder. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De algemene vergadering mag aan de zaakvoerders, evenals aan de commissarissen, vaste of veranderlijke wedden toekennen, die ten laste van de algemene kosten vallen. Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Deze gevolmachtigden dienen zelf dierenarts te zijn. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering  voorwaarden toelating - stemrecht: Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, die vennoot dient te zijn. Elk aandeel geeft recht op één stem. De uitoefening van het stemrecht verbonden aan niet-volstorte aandelen, waarop de behoorlijk opgevraagde stortingen niet zijn geschied, blijft echter geschorst zolang de opgevraagde stortingen niet zijn uitgevoerd. De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. In de gewone en in de bijzondere algemene vergaderingen worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

Overgangsbepalingen:

A)Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen tot en met 31 december 2011. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

B)Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd:

voornoemde heer Verdonck Bart Jozef Frans Gustaaf, wonende te 2530 Boechout, Appelkantstraat 49.

Alhier aanwezig heeft hij zijn opdracht aanvaard en meegedeeld dat niets zich hiertegen verzet. Elke zaakvoerder kan individueel handelend de vennootschap rechtsgeldig verbinden zonder kwantitatieve beperking. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

C)Aan Decupere & Partners, te 8830 Gits, Bruggestraat 146A, wordt, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht verleend teneinde via een ondernemingsloket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administratieve diensten zonder beperkingen, dewelke formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van deze vennootschap dienen te worden vervuld, alsmede voor het aanbrengen later van eventuele wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap, bij gezegde instanties.

Voor-

behouden

aan het

Belgiach

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

D)De vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dit per 1 januari 2011.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(get.) Rose-Marie BAETENS, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.08.2016, NGL 31.08.2016 16564-0440-012

Coordonnées
HUISDIERCHIRURGIE-VERDONCK

Adresse
APPELKANTSTRAAT 49 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande