HUIZE BETHANIE

Association sans but lucratif


Dénomination : HUIZE BETHANIE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 419.441.856

Publication

05/03/2012
ÿþOndernemingsnr : 0419.441.856

Benaming

(voluit) : Huize Bethanië

{verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Botermelkbaan 75 - 2900 SCHOTEN

Onderwerp akte ; Wijziging statuten & maatschappelijke zetel - ontslag en benoeming bestuurders

WIJZIGING STATUTEN & MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De algemene vergadering heeft op 9 januari 2012 unaniem beslist tot vervanging van de bestaande statuten door onderstaande statuten en tot wijziging van het adres van de maatschappelijke zetel.

I. Benaming, zetel, doel, duur

Artikel I:

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam Huize Bethanië.

Artikel 2

De zetel van de vereniging wordt als volgt gewijzigd: Botermelkbaan 75, 2900 Schoten wordt

2800 Mechelen, Edgard Tinellaan Ic.

De vereniging ressorteert bijgevolg onder het gerechtelijk arrondissement Mechelen.

Artikel 3:

§1De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, welzijns- en gezondheidsvoorzieningen te ondersteunen, op te richten, te besturen en uit te baten, dit in de meest ruime betekenis.

De vereniging mag alle initiatieven nemen, alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen, kortom alle rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met de verwezenlijking van haar doel te maken hebben en/of dit doel kunnen bevorderen, met inbegrip van het aanvaarden van schenkingen en legaten. De vereniging engageert zich de schenkingen en legaten ten bate van de initiatieven van Huize Bethanië en Van Celsthuis, heden jeugdzorg Emmaüs, uitsluitend te bestemmen voor deze initiatieven.

§2Gelet op het waardevol patrimonium beoogt de vereniging tevens de instandhouding en de valorisatie van haar gebouwen die rechtstreeks gebruikt worden voor het maatschappelijk doel.

Artikel 4:

I IIII III I'iI III' II I1II II'i 11111 I'iiI III

*iaosoza3*

!"/4T 5Z T1 .L R7t~

y1.J i II f& t... ~- " ~ ' [ +~.

KOOPHANDEL

2 i -i2- 2E12

ANT ,ERPEN

M0D22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

2. Leden, bijdrage

Artikel 5:

Het aantal leden is onbeperkt maar moet minstens drie bedragen.

De vereniging heeft enkel stemgerechtigde leden.

Artikel 6

Tot de vereniging kan als lid toetreden elke persoon die aanvaard wordt door de algemene vergadering.

Een Iid kan uittreden door het indienen van zijn ontslag bij de raad van bestuur.

Het lidmaatschap eindigt automatisch door het overlijden van het Iid. Ontslagnemende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen.

Artikel 7

De leden zijn geen lidgeld verschuldigd.

De leden zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

3. Algemene vergadering

Artikel 8

De algemene vergadering is samengesteld uit alle leden van de vereniging.

De algemene vergadering is bevoegd voor:

1.de wijziging van de statuten;

2.de benoeming en afzetting van bestuurders;

3.de benoeming van de voorzitter van de vereniging, tevens voorzitter van de raad van bestuur

4.de kwijting aan bestuurders;

5.de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6.de uitsluiting van leden;

7.de ontbinding van de vereniging;

8.glle gevallen waarin de wet of de statuten dit vereisen;

9.de benoeming en afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging

Artikel 9

De raad van bestuur roept de algemene vergadering bijeen telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist. De raad van bestuur is bovendien verplicht, wanneer één vijfde van de leden daarom verzoekt, een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen binnen de maand te rekenen vanaf de ontvangst van het verzoek. De algemene vergadering moet ten minste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekening van het afgelopen jaar en de begroting van het volgend jaar.

Artikel 10

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MDD22

" De leden moeten tenminste vijf dagen véér de vergadering opgeroepen worden per gewone brief, fax of elektronische post. De oproeping die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk voorstel, ondertekend door ten minste één tiende van de leden, moet op de agenda gebracht worden. Op de vergadering kunnen er punten toegevoegd worden aan de agenda indien ten minste al de aanwezige leden hiermee akkoord gaan.

Artikel 11

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige leden.

Een lid kan zich door een ander lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen. Een lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering.

Artikel 12

In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden.

Onthoudingen worden niet meegeteld bij het berekenen van de meerderheid. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

In geval van uitsluiting van een lid, van wijziging van de statuten of van ontbinding van de vereniging zullen de voorschriften van de wet op de vzw's worden gevolgd.

Artikel 13

De notulen van de algemene vergadering worden overgemaakt aan alle leden van de vergadering. De goedgekeurde notulen worden gebundeld en bewaard door de voorzitter, Derden die een rechtmatig belang doen blijken, kunnen geheel of gedeeltelijk inzage van de notulen of een uittreksel wagen aan de voorzitter.

Notulen of eventuele uittreksels worden geldig ondertekend door een bestuurder.

4. Raad van bestuur

Artikel 14

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van minimum drie bestuurders. Zij worden benoemd door de algemene vergadering en zijn te allen tijde door deze afzetbaar. Om tot bestuurder benoemd te kunnen worden dient men lid te zijn van de vereniging.

Bestuurders kunnen bij de raad van bestuur schriftelijk hun vrijwillig ontslag indienen. In dit laatste geval wordt de bestuurder geacht zijn mandaat te voltooien tot in zijn vervanging is voorzien door de eerstvolgende algemene vergadering. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

Artikel 15

§1 De voorzitter of twee andere bestuurders roepen de raad van bestuur samen zo dikwijls als zij het nodig oordelen.

De oproepingsbrief bevat tevens de agenda en wordt minstens vijf dagen vooraf bezorgd aan de béstuurders per gewone brief, fax of elektronische post. Tijdens de vergadering kunnen er punten toegevoegd worden aan de agenda indien ten minste al de aanwezige bestuurders hiermee akkoord gaan.

ti-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§2 De voorzitter zit de vergadering voor, Bij diens afwezigheid wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

§3 De raad kan slechts geldig beslissen indien ten minste de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder, voorzien van een volmacht, laten vertegenwoordigen. De volmacht kan schriftelijk worden gegeven of via fax of elektronische post. Geen bestuurder mag echter beschikken over meer dan één volmacht.

§4De notulen van de raad van bestuur worden overgemaakt aan alle bestuurders. De goedgekeurde notulen worden door de voorzitter gebundeld en bewaard. Notulen of eventuele uittreksels worden geldig ondertekend door de voorzitter of door een andere bestuurder.

Artikel 16

§1 De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om op te treden namens de vereniging en om alle daden van beheer en van beschikking te verrichten die binnen het maatschappelijk doel van de vereniging vallen, met uitzondering van deze die door de wet of de statuten aan de algemene vergadering zijn toegewezen. De raad leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling.

§2 De raad van bestuur kan, onder door hem te bepalen voorwaarden, zijn bevoegdheden gedeeltelijk overdragen aan één of meer van de bestuurders of aan derden, al dan niet lid van de vereniging. Aan iedere delegatie van bevoegdheden kan de raad te allen tijde een einde stellen door eenvoudige beslissing. De gedelegeerden kunnen, naar gelang het geval, de vereniging alleen of gezamenlijk vertegenwoordigen binnen het mandaat dat hen verleend werd door de raad. De raad kan een afgevaardigde bestuurder aanstellen belast met het dagelijks bestuur.

§3 Voor alle handelingen die een beslissing van de raad van bestuur vereisen zal de vereniging, behoudens bijzondere delegatie, geldig vertegenwoordigd zijn door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders.

Artikel 17

Elk jaar brengt de raad van bestuur verslag uit aan de jaarlijkse algemene vergadering over zijn beleid in het afgelopen jaar.

5, Diverse bepalingen

Artikel 18

In geval van ontbinding van de vereniging worden de activa, na aanzuivering van de schulden, op beslissing

van de algemene vergadering, overgedragen aan de vzw Emmaüs met ondememingsnummer 0411 515 075.

Artikel 19

Voor al wat door deze statuten niet wordt geregeld, wordt verwezen naar de wet betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en naar de gebruiken terzake.

ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

De algemene vergadering neemt kennis van en aanvaardt het ontslag van volgende bestuurders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

M0622

Jozef Corveleyn ° 08/10/1948 te Sint-Niklaas wonende Boomsesteenweg 26911 2020 ANTWERPEN

Veerle Draulans, ° 15.01.1959 te Turnhout, wonende Druivenstraat 20 3110 ROTSELAAR

Ludo Geenen ° 06.06.50 te Arendonk wonende Uitbreidingsstraat 7 2570 DUFFEL

Katrien Kesteloot ° 28/07/1962 te Moorslede, wonende Hoveniersdreef 47, 3001 LEUVEN

Liliane Lambrechts ° 15.03,49 te Beerzel wonende Scha ffelberg 14, 2220 HEIST-ofd-BERG

GCV Ignace Leus ond.nr 0812.202.873 Beekvelden 58 2840 REET, vast vertegenwoordigd door Ignace Leus

GCV Carl Reyns ond.nr 0885 958 903 Ertbruggestraat 18 2110 WIJNEGEM, vast vertegenwoordigd door CarI Reyns

Hugo Sebreghts ° 30.01.47 te Brecht wonende Zeedijk 409 bus 103 8670 KOKSIJDE - OOSTDUINKERKE

Luc Vermost ° 18.10.47 te Mechelen wonende Hogeweg 165 2800 MECHELEN

Godelieva Vervoort ° 01.03.43 te Wuustwezel wonende Stationsstraat 2 2570 DUFFEL

Bvba Etienne Wauters ond.nr 0477 020 957 Tenbergkets 1 9402 MEERBEKE  NINOVE, vast vertegenwoordigd door Etienne Wauters;

De algemene vergadering benoemt Inge Vervotte als bestuurder.

De raad van bestuur is aldus als volgt samengesteld:

Peter De Becker, ° 28.01.1958 te Berchem wonende Boerenlegerstraat 200 2650 EDEGEM Jan Seresia ° 07,09.58 te Wilrijk wonende Haf ten Berglaan 45 2670 PUURS

Michel Vanholder ° 13.07.48 te Mechelen wonende Zemstbaan 190 2800 MECHELEN Guido Van Oevelen ° 06.01.50 te Essen wonende Marrainenplein 10 bus 0001. 3000 LEUVEN Marie-Louisa Van Roy ° 11.09.57 te Breendonk wonende Boterstraat 9 2811 HOMBEEK Inge Vervotte ° 27.12.77 te Mechelen wonende Europalaan 22 bus 2012800 MECHELEN

met als voorzitter: Guido Van Oevelen

als afgevaardigd bestuurder: Jan Seresia

als secretaris: Marie-Louisa Van Roy

De bestuurders oefenen hun mandaat uit conform de bevoegdheden en de wijze bepaald in artikel 16 van de statuten.

Jan Seresia Marie-Louisa Van Roy

afgevaardigd bestuurder secretaris

08/02/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad lekend-te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de.akte. = s

ki+ i 1' i ip~S

ONITEUR

DIRECT



r 8C~STA A7"sBLAd Griffie

sru t.

Benaming : Huize Bethanië

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Botermelkbaan 75

2900 SCHOTEN

Ondememingsnr : 0419.441.856

Voorwerp akte : inbreng om niet van algemeenheid door Ivo Cornelis VZW, Huize Bethanië VZW, De Grote Robijn VZW in Emmaüs VZW

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Dirk Luyten te Mechelen, in vervanging van zijn

ambtgenoot notaris Dirk Seresia te Overpelt, territoriaal onbevoegd, dat de volgende beslissingen werden genomen:

1.De vereniging zonder winstoogmerk " Ivo Cornelis " met zetel te Mechelen, Edgard Tinellaan 1d, met identificatienummer 583/35 en ondernemingsnummer 0407.845.507. Opgericht onder de benaming "Jongenstehuizen Ivo Comelis" bij akte verleden voor notaris Joseph De Marré te Mechelen op zevenentwintig maart negentienhonderd vijfendertig en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zes april daarna onder nummer 583. De naam werd gewijzigd in "Ivo Cornelis" bij beslissing van de algemene vergadering van eenendertig januari tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig februari tweeduizend en vijf onder nummer 05032530. De statuten werd laatst gewijzigd bij beslissing van de algemene vergadering van twaalf januari tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van avhttien februari tweeduizend en negen onder nummer 09026225.

2 . De vereniging zonder winstoogmerk " Huize Bethanië " met zetel te Schoten, Botermelkbaan 75, met identificatienummer 6391/79 en met ondernemingsnummer 0419.441.856. Opgericht bij akte verleden voor notaris Marc De Cleene te Antwerpen op dertig maart negentienhonderd negenenzeventig en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven juni negentienhonderd zevenennegentig onder nummer 6391. De statuten werden laatst gewijzigd bij beslissing van de algemene vergadering van twaalf januari tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien februari tweeduizend en negen onder nummer 09026995.

3.De vereniging zonder winstoogmerk" De Grote Robijn " met zetel te Antwerpen, Korte Sint-Annastraat 4. Opgericht bij onderhandse akte op elf september negentienhonderd achtennegentig en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien december daarna onder nummer 21.592. De statuten werden laatst gewijzigd bij beslissing van de algemene vergadering van elf januari tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien februari tweeduizend en negen onder nummer 09026996.

Zijnde de "inbrengende VZW's"

4. De vereniging zonder winstoogmerk EMMAUS met zetel te 2800 Mechelen, Edgard Tinellaan 1 C, met identificatienummer 7109/71 en ondernemingsnummer 0411.515.075.

Opgericht onder de benaming "Gezondheidszorg Covabe" bij onderhandse akte van zeventien september negentienhonderd éénenzeventig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van eenentwintig oktober daarna onder nummer 7109.

Waarvan de statuten gewijzigd werden en de benaming gewijzigd werd in de huidige ingevolge beslissing van de algemene vergadering van achtentwintig april negentienhonderd achtennegentig, bekendgemaakt in de bijsagen tot het Belgisch Staatsblad van zes augustus daarna onder nummer 14009.

Waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden en voor het laatst ingevolge beslissing van de algemene vergadering van drieëntwintig december tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

24 JAN. 2~,iq



NTWERPEN

0 1 -02 2011

W 11111,11.11.11o1j1IIN~h191Niiss* BE

Luik B - verve]

bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig februari tweeduizend en zes onder nummer

06039562.

Zijnde de "verkrijgende VZW"

Welke verenigingen verzochten akte te nemen van hetgeen volgt:

VOORAFGAANDE VERKLARINGEN

De bestuursorganen van de inbrengende VZW's, verklaren dat:

a. op drie september tweeduizend en tien een voorstel tot inbreng van een algemeenheid werd opgemaakt door de bestuursorganen van inbrengende VZW's en verkrijgende VZW;

b. het voorstel werd neergelegd op de griffe van de rechtbank van koophandel van de zetels van de betrokken verenigingen op éénentwintig oktober tweeduizend en tien in het dossier van de betrokken verenigingen;

c. de bestuursorgaan van de inbrengende verenigingen een omstandig schriftelijk verslag hebben opgesteld op drie september tweeduizend en tien overeenkomstig artikel 770 juncto 761 §2 van het Wetboek van Vennootschappen;

d. de algemene vergaderingen van de inbrengende VZW's gehouden voor ondergetekende notaris op heden voor deze akte, een beslissing namen en hun goedkeuring verleenden voor de inbreng om niet van al hun activa en passiva in de verkijgende VZW Emmaüs.

De bestuursorganen van de inbrengende VZW's en de verkrijgende VZW komen bij deze overeen dat de algemeenheid als omschreven in voormelde algemene vergaderingen en hierna, bij deze worden overgedragen om niet en dit overeenkomstig de mogelijkheid geboden door artikel 770 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaren uitdrukkelijk deze verrichting te onderwerpen aan de regeling omschreven in de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen.

I. INBRENG DOOR VZW IVO CORNELIS

De VZW Ivo Cornelis, vertegenwoordigd ais gezegd, verklaart bij deze de algemeenheid van al de activa en passiva van haar vermogen bij wijze van "inbreng van een algemeenheid" in te brengen in de VZW Emmaüs, die verklaart te aanvaarden. Deze inbreng geschiedt met ingang vanaf één januari tweeduizend en elf.

Tot de activa van de ingebrachte algemeenheid behoren eveneens de onroerende goederen die hierna beschreven worden.

L STAD VILVOORDE. TWEEDE AFDELING

Welzijnsgebouw op en met grond en alle aanhorigheden, gelegen en ter plaatse genaamd "Schaarbeeklei 33", gekadastreerd sectie D nummer 909 H 21, groot twee are vijfenvijftig centiare (2a 55ca).

Il. GEMEENTE WILLEBROEK, EERSTE AFDELING

Welzijnsgebouw op en met grond en alle aanhorigheden, gelegen en ter plaatse genaamd "Emiel Vanderveldestraat 12", gekadastreerd sectie A nummer 766 P 4, groot volgens kadaster twee are twintig centiare (2a 20 ca).

III. STAD MECHELEN, ZEVENDE AFDELING HEFFEN

Welzijnsgebouw op en met grond en aile aanhorigheden, gelegen en ter plaatse genaamd Hooiendonkstraat 40/42, gekadastreerd sectie A nummer 329 L, groot volgens kadaster en volgens meting negen are vijfenveertig centiare (9a 45ca).

Zoals dit goed ter plaatse gelegen is en afgebeeld staat op het opmetingsplan opgemaakt door landmeter-schatter Adolf Houtekier te Mechelen op 29 april 1999, welk plan gehecht is gebleven aan de akte van aankoop verleden voor notarissen Dirk Luyten en Rose-Marie Baetens te Mechelen op 29 september 1999.

IV. STAD MECHELEN. ZEVENDE AFDELING HEFFEN

Welzijnsgebouw met bergplaats en bouwland, volgens kadaster bekend als Steenweg op Heindonk 103, Steenweg op Heindonk 103/2 en "Heffenveld", gekadastreerd sectie B nummer 276 C, 276 F en 276 E, groot respectievelijk zevenendertig are vierentachtig centiare (37a 84ca), éénenveertig centiare (OOa 41 ca) en één hectare tweeënzestig are zevenenzeventig centiare (1 ha 62a 77ca), groot in totaal volgens kadaster en volgens meting twee hectare één are twee centiare (2ha 01a 02ca).

IV. STAD MECHELEN, EERSTE AFDELING

Kantoorgebouw op en met grond en aile aanhorigheden, gelegen en ter plaatse genaamd

"Nokerstraat 2", gekadastreerd sectie A nummer 285 T, groot acht are negenenveertig centiare (8a 49ca).

VOORWAARDEN

1. De hierboven beschreven goederen worden ingebracht in de staat en gelegenheid waarin ze zich bevinden, met aile zichtbare en verborgen gebreken, met alle heersende en lijdende, zichtbare en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

"

" V,00r-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

niet-zichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden, ook al zijn ze niet bekend en met alle gemeenschappen, zonder waarborg betreffende de uitgedrukte oppervlakte, al was het verschil één/twintigste of meer.

2. De verkrijgende vzw verklaart de onroerende goederen volledig te kennen.

3. Mochten de ingebrachte goederen getroffen zijn of worden door enig besluit van de bevoegde overheid inzake gehele of gedeeltelijke onteigening, rooilijnen betreffende de voor- of achterbouw, ruimtelijke ordening of stedenbouw of door enig ander overheidsbesluit of reglement, dan zal de verkrijgende vzw zich moeten gedragen naar al die voorschriften zonder verhaal tegen de inbrenger wegens verlies van grond, weigering van bouwvergunning of om welke reden ook.

4. De verkrijgende vzw verklaart uitdrukkelijk dat zij volledig op de hoogte is van de gebruiks- en eventuele verhuurtoestand van de ingebrachte goederen en ontslaat de ondergetekende notarissen van alle verantwoordelijkheid dienaangaande.

5. De verkrijgende vzw zal eigenaar zijn van de bij deze ingebrachte goederen te rekenen vanaf één januari tweeduizend en elf en zij zal er het genot en/of gebruik van hebben vanaf één januari tweeduizend en elf.

Zij zal de lasten en taksen erover moeten betalen te rekenen vanaf één januari tweeduizend en elf.

6. De verkrijgende vzw verklaart op de hoogte te zijn van alle eventuele voorontwerpen of ontwerpen van lijst van voor bescherming vatbare monumenten en landschappen, stads- en dorpsgezichten en eventuele Koninklijke Besluiten houdende definitieve bescherming.

7. De inbrenger verklaart dat de goederen niet zijn opgenomen in de inventaris van leegstaande of verwaarloosde bedrijfsruimten, gebouwen en/of woningen of ongeschikte en /of onbewoonbare woningen.

Il. INBRENG DOOR VZW DE GROTE ROBIJN

De VZW De Grote Robijn, vertegenwoordigd als gezegd, verklaart bij deze de algemeenheid van al de activa en passiva van haar vermogen bij wijze van "inbreng van een algemeenheid" in te brengen in de VZW Emmaüs, die verklaart te aanvaarden. Deze inbreng geschiedt met ingang vanaf één januari tweeduizend en elf.

Tot de activa van de ingebrachte algemeenheid behoren eveneens de onroerende goederen die hierna beschreven worden.

Het erfpachtrecht en de krachtens het recht van erfpacht opgerichte en/of verbouwde gebouwen op:

STAD ANTWERPEN, TWEEDE AFDELING

In het complex op en met grond en aanhorigheden, gelegen te Antwerpen, Sint-Jacobsmarkt 43, volgens titel gekend onder Antwerpen tweede afdeling, sectie B nummer 1823/K voor een oppervlakte van drieëndertig are negenenzeventig centiare (33a 79ca).

Ingevolge hernummering bij de diensten van het kadaster zijn de gebouwen waarop de erfpacht slaat thans ten kadaster gekend sectie B nummer 1823 P voor een oppervlakte van tien are vierenvijftig centiare (10a 54ca):

De gedeelten gelegen op het gelijkvloers, de eerste en tweede verdieping, zoals deze afgebeeld staan op de aangehechte plannen (aan de erfpachtakte verleden voor notaris Marc Dens te Antwerpen op éénentwintig december tweeduizend en één), opgemaakt door de heer Simon, meetkundige schatter onroerende goederen, landmeter-expert, voor het "Landmeetkundig Studie- en Ontwerpbureau B.V.B.A. Topo" te Wommelgem op vijftien december tweeduizend en één. VOORWAARDEN

1. De hierboven beschreven goederen worden ingebracht in de staat en gelegenheid waarin ze zich bevinden, met alle zichtbare en verborgen gebreken, met alle heersende en lijdende, zichtbare en niet-zichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden, ook al zijn ze niet bekend en met alle gemeenschappen, zonder waarborg betreffende de uitgedrukte oppervlakte, al was het verschil één/twintigste of meer.

2. De verkrijgende vzw verklaart de onroerende goederen volledig te kennen.

3. Mochten de ingebrachte goederen getroffen zijn of worden door enig besluit van de bevoegde overheid inzake gehele of gedeeltelijke onteigening, rooilijnen betreffende de voor- of achterbouw, ruimtelijke ordening of stedenbouw of door enig ander overheidsbesluit of reglement, dan zal de verkrijgende vzw zich moeten gedragen naar al die voorschriften zonder verhaal tegen de inbrenger wegens verlies van grond, weigering van bouwvergunning of om welke reden ook.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

. Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

^voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

4. De verkrijgende vzw verklaart uitdrukkelijk dat zij volledig op de hoogte is van de gebruiks- en eventuele verhuurtoestand van de ingebrachte goederen en ontslaat de ondergetekende notarissen van alle verantwoordelijkheid dienaangaande.

5. De verkrijgende vzw zal eigenaar zijn van de bij deze ingebrachte goederen te rekenen vanaf één januari tweeduizend en elf en zij zal er het genot en/of gebruik van hebben vanaf één januari tweeduizend en elf.

Zij zal de lasten en taksen erover moeten betalen te rekenen vanaf één januari tweeduizend en elf.

6. De verkrijgende vzw verklaart op de hoogte te zijn van alle eventuele voorontwerpen of ontwerpen van lijst van voor bescherming vatbare monumenten en landschappen, stads- en dorpsgezichten en eventuele Koninklijke Besluiten houdende definitieve bescherming.

7. De inbrenger verklaart dat de goederen niet zijn opgenomen in de inventaris van leegstaande of verwaarloosde bedrijfsruimten, gebouwen en/of woningen of ongeschikte en lof onbewoonbare woningen.

III. INBRENG DOOR VZW HUIZE BETHANIE

De VZW Huize Bethanië, vertegenwoordigd als gezegd, verklaart bij deze de algemeenheid van al de activa en passiva van haar vermogen bij wijze van "inbreng van een algemeenheid" in te brengen in de VZW Emmaüs, die verklaart te aanvaarden. Deze inbreng geschiedt met ingang vanaf één januari tweeduizend en elf.

Tot de activa van de ingebrachte algemeenheid behoren eveneens de onroerende goederen die hierna beschreven worden.

L STAD ANTWERPEN, NEGENDE AFDELING

a) Schoolgebouw op en met grond en alle aanhorigheden, gelegen "Waarlooshofstraat 3", gekadastreerd sectie I nummer 2389 H, groot volgens kadaster vijfenzestig centiare (OOa 65ca).

b) Schoolgebouw op en met grond en alle aanhorigheden, gelegen "Sint-Bernardsesteenweg 197", gekadastreerd sectie I nummer 2389 R, groot volgens kadaster zes are vierendertig centiare (6a 34ca).

c) Schoolgebouw op en met grond en alle aanhorigheden, gelegen "Sint-Bemardsesteenweg 197", gekadastreerd sectie I nummer 2389 X, groot volgens kadaster zeven are tweeënveertig centiare (7a 42ca).

d) Paviljoen op en met grond en alle aanhorigheden, gelegen "Waarlooshofstraat +3", gekadastreerd sectie I nummer 2389 T, groot volgens kadaster vijftien centiare (OOa 15ca).

e) Gebouw voor kleinveeteelt op en met grond en alle aanhorigheden, gelegen "Waarlooshofstraat

+3", gekadastreerd sectie I nummer 2389 V, groot volgens kadaster éénenveertig centiare (OOa

41 ca).

f) Tuin, gelegen en ter plaatse genaamd "Sint-Bernardsesteenweg", gekadastreerd sectie I nummer 2391 K, groot volgens kadaster vijfennegentig are veertien centiare (95a 14ca).

g) Welzijnsgebouw op en met grond en alle aanhorigheden, gelegen "Waarlooshofstraat 3 A", gekadastreerd sectie I nummer 2389 P, groot volgens kadaster acht are dertig centiare (8a 30ca). Zijnde een totale oppervlakte volgens kadaster van één hectare achttien are éénenveertig centiare (1 ha 18a 41 ca), volgens meting één hectare achttien are zevenenvijftig centiare (1 ha 18a 57ca). Zoals het goed ter plaatse gelegen is en afgebeeld staat onder lot 1 en 2 op een metingsplan opgemaakt door de heer Jan Belmans, landmeter-expert te Duffel, op negen juni tweeduizend en drie, welk plan gehecht bleef aan de akte verleden voor notaris Dirk Van der Aa te Antwerpen met tussenkomst van notaris Dirk Seresia te Overpelt op drieëntwintig december tweeduizend en drie. Il. GEMEENTE SCHOTEN, EERSTE AFDELING

A. Volgens titel

DE VOLLE EIGENDOM VAN EN IN:

1. Het jeugdzorgcomplex op en met grand, staande en gelegen Botermelkbaan 75, gekadastreerd volgens titel sectie D nummers 133/B/3, 134/M/2, 133/A/3, 133/D/3, 134/S/2, 134/W/2, 134/G/2, 134/K/2, 134/H/2 en 133/E/3 en delen van nummers 134/7/2, 134/A/3, 134/E/2, 134/F/2, groot volgens meting elfduizend vijfhonderd negenenzeventig vierkante meter (11.579 m2).

3. Een gebouw gebruikt als keuken (Kluis-Keuken) op en met grond en alle verdere aanhorigheden, staande en gelegen Botermelkbaan 75, gekadastreerd volgens titel sectie D nummers 134/X/2 en delen van nummers 134/A/3 en 134/Z/2, groot volgens meting tweehonderd zesenveertig vierkante meter (246 m2).

4. Een speelplaats op en met grond gelegen aan de Botermelkbaan, gekadastreerd volgens titel sectie D deel van nummer 134/7/2, groot volgens meting tweehonderd zevenenzeventig vierkante meter (277 m2).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" r

yoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

5. Een speelplaats op en met grond gelegen aan de Botermelkbaan, gekadastreerd volgens titel sectie D deel van nummer 134/N3, groot volgens meting zeshonderd achtendertig vierkante meter (638 m2).

6. Een speelplaats op en met grond gelegen aan de Botermelkbaan, gekadastreerd volgens titel sectie D deel van nummers 1341F/2 en 1341T/2, groot volgens meting tweehonderd zevenenzestig vierkante meter (267 m2).

7. Een schoolgebouw op en met grond en alle verdere aanhorigheden, staande en gelegen Botermelkbaan, gekadastreerd volgens titel sectie D deel van nummer 134/T/2, groot volgens meting zevenhonderd drieënvijftig vierkante meter (753 m2).

8. Een brandweg gelegen aan de Botermelkbaan, ten kadaster bekend sectie D deel van nummer 134/E/2, groot volgens meting tweehonderd zesenveertig vierkante meter (246 m2).

9. Een elektriciteitscabine op en met grond, staande en gelegen aan de Botermelkbaan, gekadastreerd volgens titel sectie D nummer 134N/2, voor een oppervlakte van negentien vierkante meter (19 m2).

DRIEVIJFDE IN VOLLE EIGENDOM VAN EN IN:

11. Een perceel grond gebruikt als weg gelegen aan de Botermelkbaan, gekadastreerd volgens titel sectie D nummer 133/Y/2, groot vijfhonderd zeventig vierkante meter (570 m2).

DE NAAKTE EIGENDOM VAN EN IN:

2. Een garagegebouw op en met grond, staande en gelegen Botermelkbaan 75, gekadastreerd volgens titel sectie D nummer 1331F/3, groot volgens meting tweeëndertig vierkante meter (32 m2) (geschonken met voorbehoud van vruchtgebruik)

10. Een villa op en met grond en aile aanhorigheden, staande en gelegen Botermelkbaan 75, gekadastreerd volgens titel sectie D nummer 134/N12, groot volgens meting drieduizend éénenveertig vierkante meter (3.041 m2) (geschonken met voorbehoud van vruchtgebruik)

Zo en gelijk deze eigendommen zich gelegen zijn ter plaatse en afgebeeld staan onder nummers 1 tot en met 11 op een opmetingsplan opgemaakt door de heer Jan Belmans, landmeter-expert te Duffel op negentien november tweeduizend en zeven, welk plan gehecht bleef aan de verbeterende akte van schenking verleden voor notaris René Van Kerkhoven te Broechem (Ranst) op zesentwintig november tweeduizend en zeven.

B. Volgens huidig kadastraal uittreksel

DE VOLLE EIGENDOM VAN EN IN:

A. Weg gelegen en ter plaatse gekend Botermelkbaan, gekadastreerd sectie D nummer 133 B 3, groot volgens kadaster vier are twaalf centiare (4a 12ca)

B. Perceel grond gelegen en ter plaatse gekend de Botermelkbaan, gekadastreerd sectie D nummer 134 G 2, groot volgens kadaster negen are negentien centiare (9a 19ca)

C. Perceel grond gelegen en ter plaatse gekend Botermelkbaan, gekadastreerd sectie D nummer 134 M 2, groot volgens kadaster één are éénenzeventig centiare (la 71ca)

D. Perceel grond gelegen en ter plaatse gekend Botermelkbaan, gekadastreerd sectie D nummer 133 D 3, groot volgens kadaster twee are zesenvijftig centiare (2a 56ca)

E. Schoolgebouw op en met grond en alle aanhorigheden, gelegen en ter plaatse gekend Botermelkbaan 75, gekadastreerd sectie D nummer 133 A 3, groot volgens kadaster drie are achtenzeventig centiare (3a 78ca)

F. Schoolgebouw op en met grond en alle aanhorigheden, gelegen en ter plaatse gekend Botermelkbaan 75, gekadastreerd sectie D nummer 134 H 2, groot volgens kadaster elf are zesentwintig centiare (11a 26ca)

G. Schoolgebouw op en met grond en alle aanhorigheden, gelegen en ter plaatse gekend Botermelkbaan 75, gekadastreerd sectie D nummer 134 S 2, groot volgens kadaster twee are negenenzestig centiare (2a 69ca)

H. Perceel grond, gelegen en ter plaatse gekend Botermelkbaan, gekadastreerd sectie D nummer 134 W 2, groot volgens kadaster twee are drie centiare (2a 03ca)

1. Perceel grond, gelegen en ter plaatse gekend Botermelkbaan, gekadastreerd sectie D nummer 134 Z 2, groot volgens kadaster zeventien are zeven centiare (17a 07ca)

J. Schoolgebouw op en met grond en alle aanhorigheden, gelegen en ter plaatse gekend Botermelkbaan 75, gekadastreerd sectie D nummer 133 E 3, groot volgens kadaster vierenzestig are tachtig centiare (64a 80ca)

K. Bergplaats op en met grond en alle aanhorigheden, gelegen en ter plaatse gekend Botermelkbaan +75, gekadastreerd sectie D nummer 134 V 2, groot volgens kadaster negentien centiare (00e 19ca)

L. Weg gelegen en ter plaatse gekend aan de Botermelkbaan, gekadastreerd sectie D nummer 134 E 2, groot volgens kadaster drie are twintig centiare (3a 20ca)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" . Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

M. Perceel grond, gelegen en ter plaatse gekend Botermelkbaan, gekadastreerd sectie D nummer 134 F 2, groot volgens kadaster drie are zesentwintig centiare (3a 26ca)

N. Schoolgebouw op en met grond en alle aanhorigheden, gelegen en ter plaatse gekend Botermelkbaan 75, gekadastreerd sectie D nummer 134 T 2, groot volgens kadaster zeven are vijfenzestig centiare (7a 65ca)

O. Perceel grond, gelegen en ter plaatse gekend Botermelkbaan, gekadastreerd sectie D nummer 134 A 3, groot volgens kadaster zeven are zevenentwintig centiare (7a 27ca)

P. Perceel grond, gelegen en ter plaatse gekend Botermelkbaan, gekadastreerd sectie D nummer 134 K 2, groot volgens kadaster drieënzestig centiare (00a 63ca)

Q. Schoolgebouw op en met grond en alle aanhorigheden, gelegen en ter plaatse gekend Botermelkbaan 75, gekadastreerd sectie D nummer 134 X 2, groot één are vijfenzeventig centiare (la 75ca)

DRIENIJFDE IN VOLLE EIGENDOM VAN EN IN:

R. Een weg gelegen en ter plaatse genaamd "Botermelck", gekadastreerd sectie D nummer

133 Y 2, groot volgens kadaster vijf are zeventig centiare (5a7Oca)

DE NAAKTE EIGENDOM VAN EN IN:

S. Een garagegebouw op en met grond, gelegen Botermelkbaan 75, gekadastreerd sectie D nummer 133 F 3, groot volgens kadaster tweeëndertig centiare (OOa 32ca)

T. Building op en met grond en alle aanhorigheden, gelegen Botermelkbaan 75, gekadastreerd

sectie D nummer 134 N 2, groot volgens kadaster dertig are (30a OOca)

VOORWAARDEN

1. De hierboven beschreven goederen worden ingebracht in de staat en gelegenheid waarin ze zich bevinden, met alle zichtbare en verborgen gebreken, met alle heersende en lijdende, zichtbare en niet-zichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden, ook al zijn ze niet bekend en met alle gemeenschappen, zonder waarborg betreffende de uitgedrukte oppervlakte, al was het verschil één/twintigste of meer.

2. De verkrijgende vzw verklaart de onroerende goederen volledig te kennen.

3. Mochten de ingebrachte goederen getroffen zijn of worden door enig besluit van de bevoegde overheid inzake gehele of gedeeltelijke onteigening, rooilijnen betreffende de voor- of achterbouw, ruimtelijke ordening of stedenbouw of door enig ander overheidsbesluit of reglement, dan zal de verkrijgende vzw zich moeten gedragen naar al die voorschriften zonder verhaal tegen de inbrenger wegens verlies van grond, weigering van bouwvergunning of om welke reden ook.

4. De verkrijgende vzw verklaart uitdrukkelijk dat zij volledig op de hoogte is van de gebruiks- en eventuele verhuurtoestand van de ingebrachte goederen en ontslaat de ondergetekende notarissen van alle verantwoordelijkheid dienaangaande.

5. De verkrijgende vzw zal eigenaar zijn van de bij deze ingebrachte goederen te rekenen vanaf één januari tweeduizend en elf en zij zal er het genot en/of gebruik van hebben vanaf één januari tweeduizend en elf.

Zij zal de lasten en taksen erover moeten betalen te rekenen vanaf één januari tweeduizend en elf.

6. De verkrijgende vzw verklaart op de hoogte te zijn van alle eventuele voorontwerpen of ontwerpen van lijst van voor bescherming vatbare monumenten en landschappen, stads- en dorpsgezichten en eventuele Koninklijke Besluiten houdende definitieve bescherming.

7. De inbrenger verklaart dat de goederen niet zijn opgenomen in de inventaris van leegstaande of

verwaarloosde bedrijfsruimten, gebouwen en/of woningen of ongeschikte en /of onbewoonbare

woningen.

Voor ontledend uittreksel

Samen hiermee neergelegd: expeditie van de akte

Mtr Dirk Luyten

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HUIZE BETHANIE

Adresse
BOTERMELKBAAN 75 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande