HUIZE MONNIKENHEIDE, AFGEKORT : HMH

Association sans but lucratif


Dénomination : HUIZE MONNIKENHEIDE, AFGEKORT : HMH
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 437.613.322

Publication

12/09/2014
ÿþ MOD2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

III 111M121

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

03 SEP. 2014

Griffie

Ondememingsnr : 437.613.322

Benaming

(voluit): Huize Monnikenheide

(verkort) .

Rechtsvorm: V.Z.W.

Zetel: Monnikendref 3 te 2980 Zaersel

Onderwerp akte Benoemingen en ontslagen

Uittrekstel uit de notulen van de jaarlijkse Algemene Vergadering van vzw Huize Monnikenheide die doorging op woensdag 30 april 2014:

1. Bestuurders;

De Algemene Vergadering neemt akte van het feit dat het lopende 4jarige bestuursmandaat van bestuurder Kris De Koninck 06/08/1973, Gierledijk 46 te 2340 VLIMMEREN, een einde neemt op de Algemene Vergadering. De Algemene Vergadering hernieuwt zijn mandaat voer een periode van 4 jaar, tot de Algemene vergadering die zal gehouden worden in 2018. Zijn mandaat zal eerder een einde nemen in het geval zijn arbeidsovereenkomst met vzw Huize Monnikenheide vroeger beëindigd wordt.

De Algemene Vergadering neemt akte van en aanvaardt het ontslag van bestuurder Herman Roelants 10/09/1953, oudstrijderslei 82 te 2630 Aartselaar, op 2 juni 2013 en dankt hem voor zijn inbreng en inzet

2.Commissaris  Revisor

De Algemene Vergadering neemt akte van het feit dat het lopende 3-jarige mandaat van Commissaris  revisor Harry Van Donink 0 23/05/1968, P/a Prins Boudewijnlaan 24/E te 2550 Kontich, een einde neemt op de Algemene Vergadering. De Algemene Vergadering hernieuwt zijn mandaat voor 3 jaar, tot de Algemene Vergadering die zal gehouden worden in 2017.

3. Leden;

De Algemene Vergadering neemt akte van het ontslag van leden Herman Roelants ° 10/09/1953, Oudstrijderslaan 86 te 2180 Ekeren, Urbain Penders ° 11/10/1940, Sint Servaasstraat 6 te 3500 Hasselt, en Bert Hertecant ° 23/06/1932, Waversebaan 117 te 3001 Heverlee, en dankt hen van harte voor hun lidmaatschap, vaak sinds vele jaren.

De Algemene Vergadering neemt Jan Van Roon ° 09/11/1951, Lijsterdreef 7 te 's Gravenwezel, op als lid van de vereniging. Zijn lidmaatschap is gekoppeld aan zijn voorzitterschap van de gebruikersraad van de Diensten Inclusieve Ondersteuning (D10). Zijn lidmaatschap zal een einde nemen in het geval zijn voorzitterschap een einde neemt.

Pieter D emeester Wivina Demeester De Meyer

Voorzitter Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/12/2014
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

iu





Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 6 NOV. 2014

afdelin Alfa rpen

Ondernemingsnr : 0437.613.322

Benaming

tvatuit) : HUIZE MONNIKENHEIDE

(verkort)

Rechtsvoren : vzw

Zetel : 2980 Zoersel, Monnikendreef 3

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel inbreng algemeenheid

UITTREKSEL UIT HET VOORSTEL INBRENG ALGEMEENHEID DD. 7 november 2014 en 19 november 2014 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN VZW "EMMAÜS" EN VZW "HUIZE MONNIKENHEIDE":

Op 7 november 2014 en 19 november 2014 zijn de bestuursorganen van de verening zonder winstoogmerk "EMMAÜS" en van de vereniging zonder winstoogmerk "HUIZE MONNIKENHEIDE" overgegaan tot het opstellen van een voorstel met het oog op de inbreng van een algemeenheid van de vereniging zonder winstoogmerk "HUIZE MONNIKENHEIDE" zonder ontbinding aan de vereniging zonder winstoogmerk "EMMAÜS",

Om te voldoen aan artikel 760 en 770 van het Wetboek van Vennootschappen juncto artikel 58 van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk verzoeken de comparanten ons akte te nemen van dit voorstel tot inbreng in volgende zin: (bij uittreksel)

Onderhavige inbreng cm niet is onderhevig aan de bepalingen opgenomen in de onderhandse overeenkomst en de engagementsverklaring afgesloten tussen partijen op 2 juli 2014, waarvan de vergadering verklaart kennis te hebben.

A. RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE BETROKKEN RECHTSPERSONEN

1. De inbrengende vzw, zijnde de vereniging zonder winstoogmerk "HUIZE MONNIKENHEIDE" met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, Monnikendreef 3 heeft als doel:

"Huizen en voorzieningen voor mentaal gehandicapten op te richten en te besturen. Tot verwezenlijking van dit doel mag de vereniging aile nodige of nuttige verrichtingen plegen en kan zij roerende en onroerende goederen verwerven. Zij Kan samenwerken met andere instellingen die dezelfde of analoge doelstellingen nastreven."

2. De verkrijgende vzw, zijnde de vereniging zonder winstoogmerk "EMMAÜS" met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Edgard Tinellaan 1 C heeft als doel:

"Vanuit een christelijke visie op mens en samenleving, een volwaardige opvang, begeleiding en zorg te verlenen aan mensen door onder meer instellingen en voorzieningen op te richten, te besturen en uit te baten. Deze zorg gebeurt met respect voor de politieke, filosofische en religieuze overtuiging van wie op haar diensten beroep doet.

Gelet op het waardevol patrimonium beoogt de vereniging tevens de instandhouding en de valorisatie van haar gebouwen die rechtstreeks gebruikt worden voor het maatschappelijk doel,

De vereniging mag alle initiatieven nemen, alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen, kortom aile rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met de verwezenlijking van haar doel te maken hebben en/of dit doel kunnen bevorderen. Zij mag alle activiteiten verrichten in het kader van de wet op de dienstencheques."

B. DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE INBRENGENDE RECHTSPERSOON BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE RECHTSPERSOON

De datum vanaf dewelke de handelingen van de inbrengende vzw boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vzw wordt vastgesteld op 1 januari 2015.

Aile verrichtingen vanaf dit tijdstip door de inbrengende vzw gedaan, komen voor rekening van de verkrijgende vzw, en de verworven resultaten sedert die datum zullen in de rekeningen van de verkrijgende vzw geboekt worden.

C. Tot de activa van de ingebrachte algemeenheid behoren de volgende onroerende goederen.

De gebouwen en opstallen die de inbrengende vzw heeft opgericht krachtens een erfpachtrecht op de

navermelde onroerende goederen:

Op de laatste biz, van Luik E vermelden . Recta : tstaarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzlj van de perso(o)nlen) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MVoor-Uehouden aan het Belgisch $taatsblac

MOD 22

Luik B - Vervolg

GEMEENTE ZOERSEL  Eerste afdeling

1, Een perceel grond, ter plaatse gekend "Monnikendreef +3", volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie C nummer 2381H met een oppervlakte volgens kadaster van zevenennegentig aren twintig centiaren (97a20ca).

2, Een perceel grond, ter plaatse gekend "Monnikendreef +3", volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie C nummer 2371F met een oppervlakte volgens kadaster van één hectare negenenzeventig aren drieënzeventig centiaren (1ha79a73ca).

D, DECREET BODEMSANERING EN BODEMBESCHERMING

Met betrekking tot de in te brengen onroerende goederen werden bodemattesten afgeleverd door de OVAM op 20 oktober 2014 in overeenstemming met artikel 101 van genoemd Decreet. Deze bodemattes-ten bepalen; "De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

De beschreven algemeenheid wordt overgedragen om niet en dit overeenkomstig de mogelijkheid geboden door artikel 770 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaren uitdrukkelijk deze verrichting te onderwerpen aan de regeling omschrevén in de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen.

FISCALE VERKLARING

-De raad van bestuur verklaart dat dit voorstel een voorstel tot inbreng van een algemeenheid betreft conform artikel 678 van het Wetboek van Vennootschappen.

-De raad van bestuur verklaart dat dit voorstel tot inbreng van algemeenheid conform artikel 58 V & S Wet wordt onderworpen aan de bepalingen van artikel 770 van het Wetboek van Vennootschappen en naar de bepalingen waarnaar dit artikel verwijst, met name de bepalingen van artikel 760 tot 767 Wetboek van Vennootschappen.

VOLMACHT

De raad van bestuur geeft bij deze volmacht aan notaris Dirk Seresia met standplaats te Overpest om neerlegging en publicatie te doen van onderhavig verslag in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Notaris Seresia is gemachtigd om daartoe alle documenten en stukken te ondertekenen namens de VZW.

Mr, Dirk Seresia Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luit, B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enl bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/08/2013
ÿþMOQ 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

"

I

i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

I1I 73iuu~uuwu30*iii

*

Fr'E--FiTOft?; .;

KOOPHANDn

U 2 AUG 1013

A rif~TficwERPE-N

Ondernemingsar : 437.613.322

Benaming

(voluit) : Huize Monnikenheide

(verkort) : HMH

Rechtsvoren : V.Z.W.

Zetel : Monnikendreef 3, te 2980 Zoersel

Onderwerp akte : Benoemingen en ontslagen

Uittrekstel uit de notulen van de jaarlijkse Algemene Vergadering van vzw Huize Monnikenheide die doorging op woensdag 24 april 2013:

1. Leden:

De Algemene Vergadering neemt kennis van het einde van het lidmaatschap van mevrouw Lisette Embrechts  Willemsens vanuit haar voormalige functie van voorzitter van de gebruikersraad van het dagcentrum.

2. Bestuurders:

De Algemene Vergadering neemt kennis van het aflopen van het 4jarige bestuursmandaat van volgende bestuurders:

ci Ben Devel, *01/10/1960, Jef Buyckxsstraat,177 te 2300 Turnhout

[Paule Henderickx, 00910711955, De Linden 59 te 2240 Zandhoven

OLuc Piens, °1410411956, Pla Grasmarkt 105 bus 40 te 1000 Brussel

OPatrick Van Overwaelle, °17/10/1958, pla Frankrijkstraat 58 te 1070 Brussel

OChristine Van Ussel-Gonnissen, '12/07/1957, Einhoven 29 te 2980 Zoersel

Q'Johan Vermeeren, °2710711964, R. Keldermansstraat 13 te 2320 Hoogstraten.

De Algemene vergadering herbenoemt hen allen als bestuurder voor een nieuw 4-jarig mandaat dat loopt op de Algemene Vergadering die gehouden wordt in 2017.

De Algemene vergadering neemt kennis van en aanvaardt het ontslag van Geert Noels, 0,0510911967, Hagebroekseweg 11 te 2520 Ranst als bestuurder. Hij blijft lid van de Algemene Vergadering.

De Algemene vergadering aanvaardt het ontslag van Jeanine Van Oostveldt-Dierendonck, °3010511942, Lusthofdreef 5 te 2900 Schoten als bestuurder. Zij blijft lid van de Algemene Vergadering.

Pieter Demeester Wivina Demeester De Meyer

Voorzitter Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/07/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1111111]1.11,11411§Ill

V beh aa Bel Staa

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel fo Anfwerpon, op

Griffie 19 MU 2012

Ondernemingsnr : 437.613.322

Benaming

(voluit) : Huize Monnikenheide

(verkort) : HMH

Rechtsvorm : V.Z.W.

Zetel : Monnikendreef, 3 te 2980 Zoersel

Onderwerp akte : Benoemingen en ontslagen.

Uittrekstel uit de notulen van de jaarlijkse Algemene Vergadering van vzw Huize Monnikenheide die doorging op woensdag 25 april 2012:

De Algemene Vergadering neemt kennis van en aanvaardt het ontslag van Wim Lemmens, °02/04/1963, Vaarheuvel 16 te 2243 Pulle en van John De Graef, °0310711961, Tulpestraat, 15 te 2860 Sint-Kateljjne-Waver als lid van de vereniging.

De Algemene Vergadering neemt kennis van het einde van het 4-jarig mandaat van volgende bestuurders:

D Pieter Demeester, 004/10/1969, Louis Hapstraat 216 te 1040 Brussel.

OWivina Demeester De Meyer, '13/12/1943, Monnikendreef 5 te 2980 Zoersel

Q'Wim Lemmens, °02X04X1963, Vaarheuvel 16 te 2243 Pulle

Q'Geert Noels, '05/09/1967, Hagebroekseweg 11 te 2520 Ranst

DJeanine Van Oostveidt  Dierendonck, 030105//1942, Lusthofdreef 5 te 2900 Schoten.

De Algemene Vergadering herbenoemt:

DPieter Demeester, '04/10/1969, Louis Hapstraat 216 te 1040 Brussel.

DWivina Demeester  De Meyer, ° 13/12/1943, Monnikendreef 5 te 2980 Zoersel

Q'Geert Noels, °0510911967, Hagebroekseweg 11 te 2520 Ranst

OJeanine Van Oostveldt-- Dierendonck, ° 30/05/1942, Lusthofdreef 5 te 2900 Schoten,

als bestuurders voor een nieuw 4-jarig mandaat dat afloopt op de Algemene Vergadering die gehouden wordt in 2016.

Herman Roelants Wivina Demeester  De Meyer

Voorzitter Gedelegeerd Bestuurder

Ilijlagen Tiij lid Welgisél Staatsblad - 3ij107//Ol2 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2011
ÿþMOD 2.2 "

r,~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

1

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla

1111114111,11,1jillilifil!11111

RECHTBANK KOOPHANDEL

0 7 JUNI 2011

ANTWÊI" eEN

Ondememingsnr : 437.613.322

Benaming

(voluit) : Huize Monnikenheide

(verkort) : HMH

Rechtsvorm : V.Z.W.

Zetel : Monnikendreef 3 te 2980 Zoersel

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse Algemene Vergadering van vzw Huize Monnikenheide die doorging op ' woensdag 27 april 2011:

De Algemene Vergadering besluit om artikel 15 van de statuten te wijzigen als volgt: "De Raad van Bestuur kan : geldig vergaderen indien minstens één derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd: is. De beslissingen van de Raad van Bestuur worden genomen bij meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen is die van de voorzitter of zijn plaatsvervanger beslissend."

De volledige gecoördineerde statuten van de vereniging luiden vanaf heden als volgt:

HOOFDSTUK I : BENAMING, ZETEL, DOEL

Art. 1. Huize Monnikenheide is de naam van de vereniging.

Art. 2. De zetel is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, te 2980 Zoersel, Monnikendreef 3.Deze zetel kan naar gelijk welke andere plaats in België worden overgebracht mits de Algemene: Vergadering hiertoe beslist via een statutenwijziging die wordt gepubliceerd in het Belgisch. Staatsblad.

Art. 3. De vereniging heeft tot doel huizen en voorzieningen voor mentaal gehandicapten op Ie richten en te besturen. Tot verwezenlijking van dit doel mag de vereniging alle nodige of nuttige verrichtingen, plegen en kan zij roerende en onroerende goederen verwerven. Zij kan samenwerken met andere instellingen die dezelfde of analoge doelstellingen nastreven.

Art. 4. De vereniging wordt opgericht als vereniging zonder winstoogmerk voor onbepaalde duur.

Art.5. De werkingsmodaliteiten van de vereniging kunnen door een huishoudelijk reglement worden bepaald.

HOOFDSTUK Il : LEDEN

Art. 6. Zijn leden, de ondergetekende stichters en allen die later zijn bijgetreden en aangenomen werden Het aantal is niet beperkt, maar mag niet minder dan zes bedragen.

Art. 7. De Raad van Bestuur is gemachtigd nieuwe leden voor te stellen. De Algemene vergadering heeft de bevoegdheid voorgestelde nieuwe leden aan te nemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" MOD 2.2

Art. 8. De leden kunnen te allen tijde uit de vereniging treden door schriftelijk hun ontslag in te dienen bij de. voorzitter van de Raad Van Bestuur. De uitsluiting van een lid kan slechts door de Algemene:. Vergadering worden uitgesproken met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden.

Art. 9. Geen enkel lid, ontslagnemend lid of uitgestoten lid kan aanspraak maken op het maatschappelijk bezit, zoals bepaald in artikel 12 van de wet van 27 juni 1921.

HOOFDSTUK III : BESTUUR

Art. 10. De Algemene vergadering benoemt de leden van de Raad van Bestuur voor een periode van vier jaar. De mandaten zijn hernieuwbaar. De Raad van Bestuur bestaat minstens uit vijf bestuurders en heeft minstens één lid minder dan de Algemene Vergadering. De Raad van Bestuur staat in voor het bestuur van de vereniging.

Art. 11. Valt het mandaat van een bestuurder open, dan heeft de Algemene Vergadering de keuze om ofwel een vervangende bestuurder te benoemen die de periode van vier jaar vol maakt, ofwel de overblijvende bestuurders de Raad van Bestuur te laten uitmaken met dezelfde bevoegdheid als een voltallige Raad van Bestuur. Op het einde van het vierde jaar neemt het ambt van elke Bestuurder een einde. Indien een bestuurder de leeftijd van 71 jaar bereikt, neemt zijn mandaat automatisch een einde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2011- Annexes du Moniteur belge Art. 12. De Bestuurders kunnen te allen tijde hun mandaat neerleggen door schriftelijk hun ontslag in te dienen bij de voorzitter van de Raad Van Bestuur. De uitsluiting van een Bestuurder kan slechts door de Algemene Vergadering worden uitgesproken met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden.

Art. 13. De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een Voorzitter, een Secretaris, een Schatbewaarder en een Gedelegeerd Bestuurder. Deze laatste drie functies kunnen door twee personen waargenomen worden.

Art. 14. De Raad van Bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of op schriftelijk verzoek van minstens twee Bestuurders. De Bestuurders worden voor de vergadering opgeroepen per gewone brief of elektronisch bericht, ten minste acht dagen voor de vastgestelde datum.

Art. 15. De Raad van Bestuur kan geldig vergaderen indien minstens één derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen van de Raad van Bestuur worden genomen bij meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen is die van de voorzitter of zijn plaatsvervanger beslissend.

Art. '16. Jaarlijks voor 1 mei legt de Raad van Bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar en de begroting van het volgende boekjaar voor aan de Algemene Vergadering.

Art. 17. De voorzitter van de Raad van Bestuur zit de Algemene Vergadering voor.

Art. 18. De Raad van Bestuur beschikt over de meest uitgebreide macht om de belangen van de vereniging te behartigen. Wat niet uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering is voorbehouden behoort tot zijn bevoegdheid.

Art. 19. De Raad van Bestuur kan, onder zijn verantwoordelijkheid, een aantal bevoegdheden overdragen aan de Gedelegeerd Bestuurder, waardoor deze bepaalde bestuursdaden kan stellen, zoals eveneens de daden die door de wetgever exclusief zijn toegewezen aan de Raad van Bestuur

Art. 20. De Gedelegeerd Bestuurder kan aan de Raad van Bestuur voorstellen een aantal bevoegdheden op zijn beurt te delegeren aan organen of personen die hij hiervoor aanstelt. Als de Gedelegeerd Bestuurder bevoegdheden delegeert en de Raad van Bestuur hecht hieraan zijn goedkeuring, dan wordt de wijze waarop de delegatie gebeurt kenbaar gemaakt aan derden.

Art. 21. Voor bestuursdaden is de vereniging verbonden tegenover derden wanneer akten en stukken de handtekening dragen van twee Bestuurders, waarvan één de Voorzitter, Gedelegeerd Bestuurder, Secretaris of Schatbewaarder is. Voor alle operationele, dagelijkse bestuursdaden is de vereniging verbonden tegenover derden door de handtekening van de Gedelegeerd Bestuurder of van één van de personen aan wie hij deze bevoegdheid heeft gedelegeerd.

Art. 22. Bestuurders, de Gedelegeerd Bestuurder of zijn vertegenwoordigers zijn nooit persoonlijk gebonden door verbintenissen van de vereniging.

MOD 22

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

HOOFDSTUK IV : ALGEMENE VERGADERING



Art. 23. De Algemene Vergadering heeft de bevoegdheid, voorzien in de wet en meer bepaald :

D wijziging van de statuten;

U benoemen en afzetten van de Bestuurders;

Q' de benoeming en afzetting van de Commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging;

Q' de kwijting aan de Bestuurders en Commissarissen;

D goedkeuring der begrotingen en rekening;

Q' de ontbinding van de vereniging;

D de uitsluiting van leden;

Q' de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

Q' alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Art. 24. De leden van de vereniging vergaderen minstens jaarlijks in Algemene Vergadering in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats door de Raad van Bestuur aangeduid. Deze laatste kan een buitengewone Algemene Vergadering bijeenroepen. Hij is verplicht dit te doen als één derde van de leden dit vraagt.

Art. 25. Al de leden worden voor de Algemene Vergadering opgeroepen bij gewone brief, namens de Raad : van Bestuur verzonden ten minste acht dagen voor de vastgestelde datum. De dagorde moet bij de oproeping gevoegd zijn. Behoudens voor de punten voorzien bij artikelen 8, 12 en 20 van de wet van 27 juni 1921, kan de algemene vergadering, met gewone meerderheid van stemmen van . de aanwezige en vertegenwoordigde leden, beslissingen nemen.

Art. 26. Wanneer .de wet van 27 juni 1921 (artikelen 8, 12 en 20) er niet anders over beslist, is de Algemene Vergadering geldig samengesteld welk ook het aantal der aanwezige of vertegenwoordigde leden ' is. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen. Wanneer de beslissingen . betrekking hebben op personen, gebeurt de stemming geheim. Dit is ook het geval, wanneer een lid om de geheime stemming verzoekt.

Art. 27. De beslissingen van de Algemene Vergadering worden in een bijzonder register ingeschreven, waarvan de leden steeds kennis mogen nemen. De processen-verbaal worden door de voorzitter ; en de secretaris ondértekend. Wanneer de wet van 27 juni 1921 het vereist worden beslissingen : gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

HOOFDSTUK V : REKENINGEN, BEGROTING

Art. 28. Het maatschappelijk jaar loopt van 1 januari tot 31 december. leder jaar worden op 31 december de rekeningen afgesloten. Het batig saldo komt toe aan de vereniging en wordt in de maatschappelijke reserve gestort. De rekeningen van het voorbije dienstjaar en de begroting voor het komende dienstjaar worden jaarlijks gecontroleerd door de commissaris. De rapporteringsdocumenten van deze controle worden door de Raad van Bestuur aan de Algemene Vergadering ter goedkeuring voorgelegd.

HOOFDSTUK VI : ONTBINDING, VEREFFENING

Art. 29. In geval van ontbinding of vereffening zal de Algemene Vergadering, na aanzuivering van het passief, de bestemming van het batig saldo bepalen. De bestemming moet een vereniging zijn waarvan de activiteiten passen binnen de doelstelling van de vereniging in ontbinding.

Herman Roelants Wivina Demeester  De Meyer

Voorzitter Gedelegeerd Bestuurder

Annexes du Moû téür beIgë

Bijlagen bij liëfBéTgïsch-StaáfslïIad :20/0672011

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2011
ÿþ MOD 2.2

j73iI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

RECHTBAf~IC

KOOPHANDEL

0 7 JUNI 2011

ANTWERritriffel

IIIII IIII IIlI 11111 IIII III!! IIII IIII IIIUIII

" iio9isas"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Ondememingsnr : 437.613.322

Benaming

(voluit) : Huize Monnikenheide

(verkort) : HMH

Rechtsvorm : V.Z.W.

Zetel : Monnikendreef 3 te 2980 Zoersel

Onderwerp akte : Ontslag - benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse Algemene Vergadering van vzw Huize Monnikenheide die doorging; op woensdag 27 april 2011:

De Algemene Vergadering neemt kennis van het einde van het 4-jarig mandaat van bestuurder Herman. Roelants, ° 10/09/1953 - Oudstrijderslei 86 te 2180 Ekeren

De Algemene Vergadering herbenoemt hem als bestuurder voor een 4-jarig mandaat dat afloopt op de' Algemene Vergadering die gehouden wordt in 2015.

De Algemene Vergadering neemt kennis van het ontslag als bestuurder, aangeboden door Ignace Goethals, ° 23/02/1958 - Schriek, 321 te 2180 Ekeren.

De Algemene Vergadering aanvaardt het ntslag, geeft hem kwijting en dankt hem voor zijn inzet als' bestuurder van de vereniging. Ignace Goethals blijft lid van de vereniging.

De Algemene Vergadering benoemt Michel De Samblanx, ° 02/03/1950 - Kloosterstraat 5 - 3001 Heverlee. " als bestuurder voor een 4-jarig mandaat dat afloopt op de Algemene Vergadering gehouden wordt in 2015.

De Algemene Vergadering benoemt Frederik Daeseleire, ° 20/02/1963 - Grote Parijsstraat 7 te 1980 Zemst als bestuurder voor een 4-jarig mandaat dat afloopt op de Algemene Vergadering die gehouden wordt in 2015.

De Algemene Vergadering herbenoemt commissaris Harry Van Doninck, ° 23105/1968, P/A Prins. Boudewijnlaan 241E te 2550 Kontich voor een nieuw 3-jarig mandaat dat loopt tot de Algemene Vergadering die gehouden wordt in 2014.

Herman Roelants Wivina Demeester-De Meyer

Voorzitter Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/03/2015
ÿþ.:..LàL -..i

MOD2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

uI1I uIIiiuhui~ji3*hui

*150a9

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

12 IMART 2:15

afdeielifeerpen

Ondernemingsnr : 0437.613.322

Benaming

(voluit) : HUIZE MONNIKENHEIDE

(verkort) :

Rechtsvorm : V.Z.W.

Zetel : Monnikendreef 3, 2980 Zoersel

Onderwerp akte : Inbreng om niet door vzw HUIZE MONNIKENHEIDE in Emmaüs VZW

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Marnix DE SADELEER, met standplaats te Brecht, met tussenkomst van Notaris Dirk SERESIA, met standplaats te Overpelt, wettig belet, op 12 januari 2015

IS BIJEENGEKOMEN:

De algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk "EMMAUS" met zetel te 2800 Mechelen, Edgard Tinellaan 1 C, met identificatienummer 7109171 en ondememingsnummer 0411.515.075.,

DEEL I: GOEDKEURING INBRENG OM NIET VAN ALGEMEENHEID DOOR VZW HUIZE MONNIKENHEIDE

De algemene vergadering der aandeelhouders van de vereniging zonder winstoogmerk "Emmaüs" beslist de inbreng om niet van al de activa en passiva van de vereniging zonder winstoogmerk "Huize Monnikenheide" conform het voorstel tot inbreng de dato 7 november 2014 respectievelijk 19 november 2014 goed te keuren.

De verkrijgende VZW, vertegenwoordigd zoals hoger vermeld, keurt bij deze goed dat de algemeenheid ais omschreven in voormelde algemene vergadering en hierna, bij deze worden overgedragen om niet en dit overeenkomstig de mogelijkheid geboden door artikel 770 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaren', uitdrukkelijk deze verrichting te onderwerpen aan de regeling omschreven in de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen juncto artikel 58 van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk.

L INBRENG DOOR VZW HUIZE MONNIKENHEIDE

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 7 januari 2015, neergelegd ter overschrijving op het bevoegde hypotheekkantoor, heeft de algemene vergadering van vzw Huize Monnikenheide goedgekeurd dat de algemeenheid van al de activa en passiva van haar vermogen bij wijze van "inbreng van een algemeenheid" worden ingebracht in de VZW Emmaüs.

VZW Emmae vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart voormelde inbreng om niet van de algemeenheid te aanvaarden. Deze inbreng geschiedt met ingang vanaf 1 januari 2015.

Tot de activa van de ingebrachte algemeenheid behoren eveneens de onroerende goederen die hierna beschreven worden:

De gebouwen en opstallen die de inbrengende vzw heeft opgericht krachtens een erfpachtrecht, toegestaan', door vzw "Monnikenheide", op de navermelde onroerende goederen:

GEMEENTE ZOERSEL  Eerste afdeling

1. Een perceel grond, ter plaatse gekend "Monnikendreef f3", kadastraal gekend volgens titel en volgens. recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie C nummer 238/H met een oppervlakte volgens kadaster van` zevenennegentig aren twintig centiaren (97a20ca).

2. Een perceel grond, ter plaatse gekend "Monnikendreef +3", kadastraal gekend volgens titel en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie C nummer 2371F met een oppervlakte volgens kadaster van één hectare negenenzeventig aren drieënzeventig centiaren (1ha79a73ca).

DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE INBRENGENDE RECHTSPERSOON BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE RECHTSPERSOON

De datum vanaf dewelke de handelingen van de inbrengende vzw boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vzw wordt vastgesteld op 1 januari 2015.

Alle verrichtingen vanaf dit tijdstip door de inbrengende vzw gedaan, komen voor rekening van de verkrijgende vzw, en de verworven resultaten sedert die datum zullen in de rekeningen van de verkrijgende vzw geboekt worden.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Bgisch Staatsklad

MOD 2.2

Luik B - Vervoici

1, De hierboven beschreven goederen worden ingebracht in de staat en gelegenheid waarin ze zich bevinden, met alle zichtbare en verborgen gebreken, met alle heersende en lijdende, zichtbare en niet- zichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden, ook al zijn ze niet bekend en met alle gemeenschap-'pen, zonder waarborg betreffende de uitgedrukte oppervlakte, al was het verschil één/twintigste of meer.

2. De verkrijgende VZW verklaart de onroerende goederen volledig te kennen.

3, Mochten de ingebrachte goederen getroffen zijn of worden door enig besluit van de bevoegde overheid inzake gehele of gedeeltelijke onteigening, rooilijnen betreffende de voor- of achterbouw, ruimtelijke ordening of stedenbouw of door enig ander overheidsbesluit of reglement, dan zal de verkrijgende vzw zich moeten ' gedragen naar al die voorschriften zonder verhaal tegen de inbrenger wegens verlies van grond, weigering van bouwvergunning of om welke reden ook.

4. De verkrijgende vzw verklaart uitdrukkelijk dat zij volledig op de hoogte is van de gebruiks- en eventuele verhuurtoestand van de ingebrachte goederen en ontslaat ondergetekende notaris van alle verantwoordelijkheid dienaangaande.

5. De verkrijgende vzw zal eigenaar zijn van de bij deze ingebrachte goederen en er het genot en/of gebruik

van hebben vanaf 1 Januari 2015.

Zij zal de lasten en taksen erover moeten betalen te rekenen vanaf 1 januari 2015.

6. De verkrijgende vzw verklaart op de hoogte te zijn van alle eventuele voorontwerpen of ontwerpen van lijst van voor bescherming vatbare monumenten en landschappen, stads- en dorpsgezichten en eventuele Koninklijke Besluiten houdende definitieve bescherming.

' 7. De inbrenger verklaart dat de goederen niet zijn opgenomen in de inventaris van leegstaande of

verwaarloosde bedrijfsruimten, gebouwen en/of woningen of ongeschikte en /of onbewoonbare woningen.

Voor eensluidend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd expeditie van de akte

Notaris Marnix De Sadeleer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
HUIZE MONNIKENHEIDE, AFGEKORT : HMH

Adresse
MONNIKENDREEF 3 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande