HULZEBOS CYCLE WORLD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HULZEBOS CYCLE WORLD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.773.720

Publication

05/05/2014 : OPRICHTINGSAKTE
Er blijkt uit een akte verleden door Meester Nicolas VERBIST, Notaris te Antwerpen, op 15 april 2014, voor> registratie dat de Heer HULZEBOS Henricus Marinus Willem, geboren te Breda (Nederland) op 8 februari 1970, wonende te Ulicotenseweg 51, 2328 Meerle een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, onder de naam "Hulzebos Cycle World", met maatschappelijke zetel te 2328 Meerle, Ulicotenseweg, 51. Doel : De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland, aile verrichtingen te doen die betrekking hebben op: 1. De handei in-, de import en export van fietsen allerlei en fietsonderdeten in de meest ruime zijn van het woord, alsmede aile activiteiten die hiermee samenhangen. 2. Het uitvoeren van of deelnemen aan het bestuur, de organtsatïe, herstructurering of leiding, door het geven van adviezen op technisch, commercieel, jurldisch en financïeel gebied, door het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer en in het algemeen consultancy; dit ailes is de breedste zin, zodat ailes gedaan kan worden dat het ontslaan, de uitbating de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede kan komen; 3. Het verwerven, beheren, exploiteren, huren en verhuren, vervreemden van onroerende goederen en zaken, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden en aile activiteiten die hiermee samenhangen. 4. Het toestaan van leningen, Iwedieten of enige andere vonn van fmanciering , in de breedst mogelijke zin van het woord en onder welke vorm ook, en het stellen van persoonlijke en zakelijke zekerheden aan al dan niet verbonden vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid zowel in België als in het buitenland, met uitzondering van die transacties die wettelijk zijn voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen. 5. Het bemtddelen, in opdracht van derden, van overeenkomsten of diensten, het aanbrengen van zaken, cliënten financiers of andere in de breedste zin. Hieronder kunnen worden begrepen aile transacties of handelingen die kaderen in een commissie-, agentuur-, distribuée-, concessie-, ofj lastgevingsovereenkomst of enige andere overeenkomst waarbij de vennootschap als tussenpersoon, aanbrenger of distributeur optreedt; 6. Het voeren van administraties van derden 7, Het deelnemen in en het financieren van andere ondememingen van welke aard ook, het instaan voor schulden van derden, het beleggen van vermogen voor eigen rekening, zomede a! hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. Dit ailes in de meest ruime betekenis. Zij mag aile handels-, industriële en! financiële activiteiten en aile onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks ofj

onrechtstreeks verband hou->den met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zuMen bijdra_,gen tot haarj

ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en de contrôle, in haar hoedanigheid van be-stuurder, vereffenaar of an-'derszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondememingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie ondenschrij-'ving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten ven-nootschappen of on�dernemingen, in België of in het buiten-'land, waarvan het maatschap¬ pelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen aïs tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kapitaal ; € 18.600,00, vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde. Het geplaatst kapitaal is volledig volgestort mits storting verricht op een bijzondere rekening met nummer BE78

363133325833 bij de ING, Duur ; onbepaald. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waatvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheîdene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eîser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als collège

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en.

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegettwoordîgen

Verso : Naam en handtekening.



, Vocrv-

behouden

aan het �

Belgisch

Staatsblad

~3 CQ

optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering. Werd benoemd tot zaakvoerder, zonder beperking van duur: de Heer HULZEBOS Henricus, voormeld. Zijn opdracht wordt niet vergoed. Boekjaar : begint op 1 januari en eindigt op 31 december, het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2015. Jaarvergadering : wordt gehouden op de maatschappelijke zetel, op de eerste dînsdag van de maand juni, om twaalf uur, valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Bestemming van het resultaat: Jaariijks wordt van de nettowinst tenminste één twintîgste voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafnemîng is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming en/an bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder, Elke uitkering die in strijd îs met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste în strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, nïet onkundig konden zijn. De netto-activa worden verdeeld op de volgende wijze >, a) bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden. b) het eventuele saldo zal gelijkelijk over al de aandelen verdeeld worden. Volmacht : Een bijzondere volmacht wordt voor onbepaalde tijd verleend aan Mevrouw Johanna IMBRECHTS, wonende te 2960 Brecht, Rozenlaan 16 en/of Mevrouw Kristien VAN GULCK, wonende te 2930 Brasschaat, Gezondheidslei 28 met mogelijkheid tot îndeplaatsstelling en met mogelijkheid om afzonderlijk te handelen, om aile formaliteiten met betrekking tot deze akte te vervullen betreffende de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, bij een ondernemîngsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel en bij de administratîe van de belasting over de toegevoegde waarde, voor zover als nodig. Bekrachtiging : De vennootschap heeft, bîj toepassing van artikel 60 W. Venn., de verbintenissen overgenomen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Nicolas VERBIST, Notaris. '

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

- de uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
02/01/2015
ÿþ"

d,o

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergele d t

Voor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsblai

11111111MIIN W1111111

BANK VAN KOOP

RAND

19 DEC, 2014

ANTINERPEnr afdeling TURZVHp

De eziffter

ri



Ondernemingsnr : 0550.773.720

Benaming (voluit) : Hulzebos Cycle World

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ulicotenseweg 51

2328 Hoogstraten (Meerle)

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Blijkens akte verleden voor Notaris Paul Rommens te Hoogstraten (Meer) op 16 december 2014, nog te registreren, werd gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HULZEBOS CYCLE WORLD", met maatschappelijke zetel te 2328 Hoogstraten (Meerle), Ulicotenseweg 51.

RPR Turnhout 0550.773.720.

Opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Nicolas Verbist te Antwerpen op 15 april 2014, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 5 mei 2014 onder nummer 14093355.

Er werd beslist met eenparigheid van stemmen als volgt:

Eerste beslissing:

Inbreng in natura.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met twee miljoen negenhonderdduizend euro (¬ 2.900.000,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op twee miljoen negenhonderdachttienduizend zeshonderd euro (¬ 2.918.600,00), door inbreng van vierhonderd (400) aandelen in de vennootschap "H. i Hulzebos BV", besloten vennootschap naar Nederlandse recht, statutair gevestigd te Bavel (Nederland), ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20070339, gewaardeerd op twee miljoen negenhonderdduizend euro (¬ 2.900.000,00).

Vergoeding voor de inbreng in natura:

Als vergoeding voor deze inbreng wordt aan de heer Hulzebos Henricus Marinus Willem toegekend: negenentwintigduizend (29.000) nieuwe aandelen van de BVBA Hulzebos Cycle World BVBA.

Elk aandeel zal na deze inbreng in natura 1 / 29.186 van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen zullen over dezelfde recht beschikken en zullen dividendgerechtigd zijn vanaf de inbreng.

Verslag van de bedrijfsrevisor.

Bedrijfsrevisor Karel Nijs, kantoorhoudende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Prins Boudewijnlaan 116, 2e V, vertegenwoordiger van Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, heeft het bij artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen voorschreven verslag opgesteld, waarvan het besluit als volgt luidt:

"Besluit.

De inbreng in natura bestaat uit de inbreng van 400 aandelen van de BV H. Hulzebos, een vennootschap naar Nederlands recht, ten bedrage van een totaal van 2.900.000 EUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

+º%

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat onder voorbehoud dat wij geen controle hebben uitgevoerd op de cijfers van H. Hulzebos BV en deze van de groepsmaatschappijen en wij geen zicht hebben op de eventuele meer- of minderwaarden op de onroerende goederen die zich binnen de groep bevinden:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de factiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 29.000 volledig volgestorte aandelen van de vennootschap Hulzebos Cycle World BVBA, zonder vermelding van nominale waarde en met een fractiewaarde, na de transactie, van één 29.186ste van het kapitaal.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting ("no fairness opinion").

Wilrijk, 16 december 2014.

/getekend/

Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door Karel Nijs, bedrijfsrevisor en resivor erkend door de FSMA voor ICB's.

Zaakvoerder.

Bijzonder verslag van de zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft aan Ons Notaris het bijzonder verslag overhandigd, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Neerlegging:

Het verslag van de Bedrijfsrevisor en het bijzonder verslag van de Zaakvoerder worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tweede beslissing:

De statuten worden overeenkomstig voormelde beslissing aangepast.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Paul ROMMENS

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
HULZEBOS CYCLE WORLD

Adresse
ULICOTENSEWEG 51 2328 MEERLE

Code postal : 2328
Localité : Meerle
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande