HUMAN RESIDENCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUMAN RESIDENCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.260.682

Publication

10/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.06.2014, NGL 28.08.2014 14549-0131-012
09/02/2011
ÿþ ~" Mntl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1111111

behouder *11021413

aan het

Belgisch

Staatsbloc





d:eergelegd Pvr vrn de Recbibánl[ c~prf Kco,ahantf'zj An;wseEa Op

Griffie 1 g 3i0. 2~~1

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : HUMAN RESIDENCE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Kattendijkdok - Westkaai, 41/1001

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Lisbeth Buytaert te Brasschaat op 14/01/2011, dat tussen de hiernavermelde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt : *Vennoten:

1) De heer VAN DER WILDT Frank Maria, ongehuwd, geboren te Brasschaat op 7 november 1963,:] identiteitskaartnummer 590-9074961-55, rijksregisternummer 63.11.07-159.61, wonende te 2930 Brasschaat, Bevrijdingslei 9;

2) Mevrouw ROELANDT Ria Norma Guy, geboren te Beveren op 6 februari 1973, identiteitskaartnummer

590-0563166-10, rijksregisternummer 73.02.06-138.65, ongehuwd, wonende te 2930 Brasschaat, Bevrijdingslei

9. Beiden verklarende een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd te Brasschaat op 12 juli]

2007.

*Naam: Human Residente

*Zetel: 2000 Antwerpen, Kattendijkdok - Westkaai 41/1001

* De vennootschap heeft tot doel:

-Het optrekken van gebouwen en onder dak zetten;

-Algemene bouwwerkzaamheden;

-Onderneming voor het uitvoeren van verbouwingen en renovaties;

-Projectontwikkeling;

-Tussenpersoon in de handel en bouwpromotor;

-En in het algemeen het uitbaten van een onderneming van immobiliën en alle financiële operaties onder;

meer :

" Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, onderhouden valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen en/of verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals alle] welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing. De vennootschap mag tevens ais algemene onderneming de bedrijven coordineren die betrekking'; hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers.

-Als makelaar of agent alle contracten van verzekering opmaken en afsluiten alsmede alle bemiddeling tussen verzekeringsmaatschappijen en uitoefenen van allerhande bestuursopdrachten en  mandaten.

-De binnenhuisarchitectuur en de binnenhuisinrichting en de afwerking van gebouwen;

-Consultancy en management, alsook het uitoefenen van de functies van bestuurder, zaakvoerder,:. zaakgelastigde, directeur, verantwoordelijke en/of vereffenaar in andere ondernemingen en vennootschappen.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts: uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden of zullen in onderaanneming: gegeven worden.

De vennootschap mag haar activiteit zowel in binnen- als in het buitenland uitvoeren en mag voornoemde' etablissementen oprichten in gelijk welke plaats van het binnen- en buitenland.

De vennootschap zal de uit te baten instellingen mogen in huur nemen, aankopen, onderverhuren,; voortverhuren, voortverkopen, zelf exploiteren of laten exploiteren door derden.

Deze derden mogen zelfstandigen of personen in dienstverband zijn, de vennootschap zal haar instellingen; zelf mogen besturen of doen besturen door geranten, andere vennootschappen en dit alles aan de voorwaarden door haar te bepalen.

De vennootschap mag aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen deelnemen die een: gelijksoortig doel nastreven of die eenvoudig zouden kunnen nuttig zijn tot het geheel of gedeeltelijk; verwezenlijken van haar maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

2 '033 o , C 0 o 6 0 L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap mag zowel in het binnenland :als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden tot het doel dat zij nastreeft.

De vennootschap mag in aile plaatsen van het binnen- of buitenland exploitatie zetels, administratieve zetels, filialen, verkoopburelen, agentschappen of hoe ook genaamd oprichten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven, zij mag eveneens al haar andere goederen, met

inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en zij mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en

andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er belang bij heeft. `Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 euro) vertegenwoordigd

door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Het is volledig geplaatst.

'Duur: De vennootschap is van onbepaalde duur, met aanvang van de werkzaamheden op 3 januari 2011.

*Bestuur en vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, te benoemen door de algemene vergadering, die de duur van hun mandaat vaststelt, en tevens besluit omtrent het al of niet bezoldigen van het mandaat.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder{ zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenstelbaar aan of door derden, tenzij men bewijst dat deze laatsten ervan op de hoogte waren of gezien de omstandigheden hadden moeten zijn.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden.

*werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Van der Wildt Frank en mevrouw Roelandt Ria, beiden voornoemd.

*Toezicht: Er werd besloten geen commissaris-revisor te benoemen.

*Winstverdeling: Het batig saldo der resultaatrekening vormt de netto winst der vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt vooraf genomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds eenitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar autonoom besluiten maar mits inachtname van een gelijk recht voor elk aandeel.

'Boekjaar: Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zullen de zaakvoerders de inventaris opmaken en op de jaarvergadering het jaarverslag, voor zover wettelijk verplicht, en de jaarrekeningen aan de goedkeuring der vennootschap onderwerpen.

'Jaarvergadering: De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De jaarvergadering heeft plaats de eerste donderdag van juni om 16 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

*Overgangsbepalingen:

1.Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend en elf;

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf;

*Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan: CVBA A3GROUP, Karel Oornsstraat 1, 2018 Antwerpen, voor wie optreedt haar zaakvoerder, de heer Roger Beerens, aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen bij de erkende ondernemingsloketten, de kruispuntbank en de BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor Ontledend Uittreksel.

afgeleverd vôôr registratie, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Lisbeth Buytaert

Gelijktijdig neergelegd : - afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.06.2015, NGL 28.07.2015 15357-0387-012

Coordonnées
HUMAN RESIDENCE

Adresse
KATTENDIJKDOK -WESTKAAI 41, BUS 1001 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande