HUMITAB TOBACCO CASING & FLAVOURS, AFGEKORT : HUMITAB TCF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUMITAB TOBACCO CASING & FLAVOURS, AFGEKORT : HUMITAB TCF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.833.270

Publication

16/01/2014
ÿþBljlagea btj-het Belgtselr Staatsblart --16f01f201-4 _ Aimexesdu Munitenrtselgë

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Waal 11.1

i º% i' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Ondernemingsnr: C.-3% " 3,1%

Benaming

(voluit) : Humitab Tobacco Casing & Flavours

(verkort) : HUMITAB TCF

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2960 Brecht, Zagerijstraat 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door geassocieerde notaris Dirk Verbed te Antwerpen op 31 december 2013, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Humitab Tobacco Casing & Flavours", in het kort HUMITAB TCF werd opgericht met volgende gegevens:

1.Zetel: 2960 Brecht, Zagerijstraat 5

2.Oprichters: De partieel gesplitste vennootschap waaruit de nieuwe vennootschap bij wijze van splitsing door oprichting is ontstaan is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUMITAB", met zetel te 2960 Brecht, Zagerijstraat 5, BTW BE 0425.036.083 RPR Antwerpen.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Ignace De Sadeleer te Brecht, in datum van tweeëntwintig december negentienhonderd drieëntachtig, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op veertien januari, daarna, onder nummer 318-16.

3.Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Fabricatie van machines, toestellen en uitrusting voor de tabaknijverheid.

Fabricatie van veredelingsproducten voor de tabaknijverheid.

De in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel, de montage, het onderhoud en de herstelling van de producten voormeld.

Dat alles in de meest ruime zin opgevat en zonder dat deze opsomming beperkend dient geïnterpreteerd.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

4.Duur: onbepaald

5.Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt twintigduizend euro (E 20.000,00), vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Uit het verslagschrift van buitengewone algemene vergadering van voormelde gesplitste vennootschap HUMITAB, blijkt tevens

1. De beslissing het kapitaal van de nieuw op te richten vennootschap te verhogen met een bedrag van vijftienduizend en tweeënnegentig euro zes cent (¬ 15.092,06) om het te brengen van vierduizend negenhonderd en zeven euro vierennegentig cent (E 4.907,94) op twintigduizend euro (E 20.000,00), zonder uitgifte van aandelen maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, waarop wordt ingeschreven door incorporatie van beschikbare reserve in kapitaal, hetgeen bij deze wordt bevestigd,

2. De beslissing tot verhoging van de wettelijke reserves van de nieuwe vennootschap met een bedrag van duizend vijfhonderd en negen euro eenentwintig cent (E 1.509,21) door middel van incorporatie van beschikbare reserves om het te brengen van vierhonderd negentig euro negenenzeventig cent (¬ 490,79) op tweeduizend Euro (¬ 2.000,00), hetgeen bij deze wordt bevestigd.

Voor de concrete beschrijving van de inbreng in natura wordt verwezen naar de splitsingsakte en publicatie hiervan, en de hierbij neergelegde verslagen van de oprichters en bedrijfsrevisor.

VERSLAGEN

Over de verrichting is door oprichters van de vennootschap verslag uitgebracht conform de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen en door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BLATON BRUNO BEDRIJFSREVISOR", met zetel te 2600 Antwerpen district Berchem, Floraliënlaan 26, 0862.136.691 RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door

QMrgelrgd fer griffie di bridait wlr Koophandel te AnMeterprn,-of

al JAN, 2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

de heer BLATON Bruno, bedrijfsrevisor, aangewezen door de gesplitste vennootschap. De besluiten van dit laatste verslag luiden ais volgt:

"De inbreng in natura bij de oprichting van de vennootschap HUMITAB TOBACCO CASING & FLAVOURS BVBA, bestaat uit de inbreng van de activa- en passivabestanddelen van de bedrijfsafdeling niet betrekking tot de Tabaks- en Casingafdeling door HUMITAB BVBA, in het kader van een partiële splitsing.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig controlenormen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Op grond van onze uitgevoerde werkzaamheden met betrekking tot de voorgenomen verrichting zijn wij van oordeel dat

D dat de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

D De toegepaste methoden van waardering van de activa- en passivabestanddelen, op basis van de boekhoudkundige eigen vermogenswaarde, zoals die blijkt uit de staat van de activa en passiva bestanddelen per 13 december 2013 verantwoord is in de gegeven omstandigheden, zodat de inbrengwaarde niet overgewaardeerd is,

D De inbrengwaarde van 35.277,16 EURO minstens overeenstemt met de fractiewaarde van de als tegenprestatie 200 uit te geven aandelen, voor een kapitaal van 4,907,94 EURO, verhoogd met de reserves voor in totaal 30.369,22 EURO.

Teneinde aan de minimum kapitaalvereiste te voldoen wordt aan de vennoot van de partieel te splitsen vennootschap voorgesteld om te beslissen tot kapitaalverhoging in de Verkrijgende Vennootschap door incorporatie van beschikbare reserves ten belope van 15.092,06 EURO om het kapitaal te brengen op 20.000,00 EURO.

Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen en kan onder geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij hebben geen verdere opmerkingen te formuleren.

Antwerpen, 23 december 2013.

Blaton Bruno Bedrijfsrevisor,

Burg. B.V.B.A.,vertegenwoordigd door Bruno Blaton, Bedrijfsrevisor."

7.Boekjaar: Loopt van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2014.

8.Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering. In geval van ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

9.Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, waarvan het getal en de duur van hun mandaat zullen bepaald worden docr de algemene vergadering. Alle zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap je-'gens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Tot zaakvoerders werden benoemd: - De heer DE SAEDELEER Bjórn Geert, geboren te Deurne op 24 februari 1973, wonende te 2930 Brasschaat, Beemdenstraat 14.

Zijn mandaat loopt voor onbepaalde duur, en wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

10.Commissaris: geen

11.Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de tweede dinsdag van juni om zestien uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2015.

12. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Juridische Adviseurs", met maatschappelijke zetel te Zaventem, Da Vincilaan 9, box E.6., en haar werknemers, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW'- belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de geassocieerde notaris, Dirk Verbert

~

Qoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad













Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte.

- volmacht

- verslag van zaakvoerders voor inbreng in natura

- controleverslag

Op de taaiste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HUMITAB TOBACCO CASING & FLAVOURS, AFGEKOR…

Adresse
ZAGERIJSTRAAT 5 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande