HUNTER & COLMAN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HUNTER & COLMAN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 451.390.092

Publication

08/10/2014
ÿþ'Nad Ward 11.1

~ 11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

rk,. ~ I

te

na neerlegging ter gri

Ffie van de akte



Nb4 e~_,'o-:IYrN"6 i' :.ï' gx'in!a van cie REG7C1Tiiktt,',E4 ti A " 4q -Zn-l:V/JT)M

2 9 SEP. 2014

ANTtlAIER1-:.i;~I :,~t~~: ;uge~ln~; TURNHOUT '-i.'+G1+~21YY1Cr

1III~x~~mu~~i~iu~u~

ld 83 69

Ondememingsnr : 0451.390.092

Benaming

(voluit) : Hunter en Colman

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 1, 2280 Grobbendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder - vast vertegenwoordiger

De bijzondere algemene vergadering dd 17/09/2014 aanvaardt met éénparigheid van stemmen het ontslag van volgende bestuurder.

Evedeo BVBA,(voorheen Ram Comm VA) met maatschappelijke zetel te Braamstraat 9 te 8800 Roeselare, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Deceunicnk Arnold.

Dit ontslag gaat in op heden.

De kwijting zal beslist worden op de eerstvolgende gewone algemene vergadering.

Volgende bestuurder wordt benoemd door de algemene vergadering, tot en met de Algemene vergadering in 2015.

BVBA Ecnoel, met maatschappelijke zetel te Sint-Altonsusstraat 26 te 8840 Roeselare, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Alexander Deceuninck.

Het mandaat gaat in op heden.

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

De bestuurder Saldec duidt als vast vertegenwoordiger de Heer Deceuninck Arnold aan voor het mandaat binnen de vennootschap. Dit ter vervanging van de Heer Deceuninck Alexander.

Ecnoel BVBA

vertegenwooridgd door:

Alexander Deceuninck

Vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belde

27/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.11.2013, NGL 20.01.2014 14011-0370-016
15/12/2014
ÿþMpn Worn VII

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van le akte

galialdgdr

Neergelee1 tAr griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 4 DEC. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De i3r,l,tfler

1111 111111 11111 1111111111111

L *14222594*

Ündei nerntngsr a _ 0451.390.092

Benaming

tvo,;t', Hunter en Colman

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 1, 2280 Grobbendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming gedelgeerd bestuurder

De bijzondere raad van bestuur dd 17/09/2014 stelt vast dat de gedelegeerd bestuurder Evedec BVBA ontslag heeft genomen als bestuurder.

De raad van bestuur beslist om over te gaan tot benoeming van een nieuwe gedelegeerd bestuurder voor een termijn ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de algemene vergadering van 2015.

Unaniem wordt beslist om te benoemen tot gedelegeerd bestuurder:

-Ecnoel BVBA, vertegenwoordigd door Dhr. Alexander Deceuninck

Ecnoel BVBA

vertegenwooridgd door:

Alexander Deceuninck

Bestuurder

Op de laatste blz van Luik B vernielden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van dc perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handt;:kening.

31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 12.10.2012, NGL 29.10.2012 12620-0532-016
17/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 03.11.2011, NGL 14.02.2012 12032-0489-016
25/01/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~" ~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

GRIFFIE r'.:.ii,"RA:;.{ VAN

1:5 2,J,2

KOOPHANDEL (OUT

Griffie De. aritrier

IJI121101

Ondernemingsnr : 0451.390.092

Benaming (voluit) : Hunter & Colman

(verkort) : *

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel :

2280 Grobbendonk , ' 7d1 - j

Onderwerp akte :NV: wijziging

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap `Hunter & Colman', verleden voor notaris Pierre Maere te Diksmuide op zevenentwintig december

tweeduizend en elf, dat de vergadering tot volgende beslissingen is overgegaan:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering beslist dat de aandelen van de vennootschap voortaan niet meer aan toonder zullen zijn. Daartoe beslist zij de tekst van het huidige artikel tien (10) van de statuten te vervangen door hetgeen volgt: "AARD VAN DE AANDELEN

" L De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt, opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden: de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de. eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal " van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van; aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zijn/haar kosten aan de vennootschap de omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd; . om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende: rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

" 5. De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen

" op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een andere communicatiemiddel te ontvangen.

---------

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

TWEEDE BESLUIT: VERWEZENLIJKING VAN DE OMZETTING

In uitvoering van de voorgaande bepaling stelt de vergadering vast dat de aandelen aan toonder werden ingeleverd en vernietigd en vervangen werden door een inschrijving op naam in het aandelenregister als volgt, hetgeen eveneens uit de aan deze akte gehechte kopie:

- op naam van de commanditaire vennootschap op aandelen "VANDEPUTTE-VALCKE": driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen;

op naam van de commanditaire vennootschap op aandelen "R.A.M.": driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen.

DERDE BESLUIT: HERFORMULERING VAN DIVERSE BEPALINGEN VAN DE STATUTEN. De vergadering beslist met algemene stemmen volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten.

A) Artikel 31 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Bijeenroeping:

De oproepingen zullen geschieden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de houders van aandelen op naam of de houders van gedematerialiseerde aandelen, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld krijgen een afschrift van : deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking' van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen. "

Toelating tot de algemene vergadering

De houders van aandelen op naam dienen, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, om het recht te hebben een algemene vergadering bij te wonen, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering te laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

De houders van gedematerialiseerde aandelen dienen, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, om het recht te hebben een algemene vergadering bij te wonen, minstens vijf voile werkdagen voor de datum van de vergadering op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde, bij zijn intrede ondertekend."

C) Artikel 39 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Artikel 39: Ontbinding  Vereffening- verdeling liquidatiesaldo

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zolang de wet dit vereist, kunnen de vereffenaars pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd.

Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, evenwel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de desbetreffende bepalingen van het wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering andere beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaande) jke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningstaat. Vanaf het tweede jaar volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij ' voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen . die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald"

D) Artikel 40 en 41 van de statuten worden geschrapt

E) Artikel 42 van de statuten wordt hernummerd tot artikel 40 en hierna wordt een nieuw artikel 41 luidend als volgt:

"Artikel 41: Wettelijke bepalingen

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

In de mate dat deze statuten enkel een herhaling zijn van de wettelijke bepalingen dienaangaande, dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden, zodat bestuurders en commissarissen enkel aansprakelijk kunnen gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd"

VIERDE BESLUIT: HERNIEUWEN MOGELIJKHEID TOT KAPITAALVERHOGING DOOR RAAD VAN BESTUUR.

De vergadering beslist om de mogelijkheid voor de raad van bestuur tot inkoop van eigen aandelen, voorzien in artikel vijf (5) van de statuten, te hernieuwen voor een periode van vijf jaar te rekenen vanaf de, publicatie van huidige akte in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De tweede paragraaf van artikel 5 van de statuten luidt voortaan dan ook als volgt:

"Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid toegekend om het kapitaal in één of meerdere malen tot het toegestaan kapitaal van één miljoen driehonderdduizend euro (E 1.300.000,00) te verhogen. De bevoegdheid kan door de raad van bestuur slechts worden uitgeoefend gedurende vijf jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van de akte verleden voor notaris Pierre Maere te Diksmuide op zevenentwintig december tweeduizend en elf in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en volgens de doelstellingen van het bijzonder verslag dienaangaande opgemaakt. Zij kan weliswaar in één of meerdere malen worden hernieuwd door een " beslissing van statutenwijziging van de algemene vergadering doch telkens slechts voor een termijn van ten hoogste vijf jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van de wijziging van de statuten. Elke nieuwe kapitaalsverhoging die na het verstrijken van vijf jaar zou worden doorgevoerd kan slechts beslist worden door de algemene vergadering. De raad van bestuur is bevoegd om na toepassing van het toegestaan kapitaal, de tekst van de statuten aan te passen."

VIJFDE BESLUIT: OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en meer bepaald de bevoegdheid om,, binnen de beperkingen van de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van gedematerialiseerde effecten in effecten of naam of omgekeerd en om omwisselingen praktisch te regelen en geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Voor eensluidend uittreksel,

Pierre Maere,

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie statutenwijziging;

- coördinatie en historiek.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

22/12/2010 : TU
09/02/2010 : TU
14/01/2010 : TU
17/02/2009 : TU
03/02/2009 : TU
31/01/2008 : TU
02/02/2007 : TU
24/01/2006 : TU
13/01/2005 : TU
26/01/2004 : TU
16/07/2003 : GE171080
18/02/2003 : GE171080
11/01/2001 : GE171080
30/12/1999 : GE171080
28/12/1999 : GE171080
08/01/1999 : GE171080
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 05.11.2015, NGL 21.12.2015 15698-0347-016
01/01/1997 : GE171080
01/01/1996 : GE171080
07/12/1993 : GEA14131

Coordonnées
HUNTER & COLMAN

Adresse
INDUSTRIEWEG 1 2280 GROBBENDONK

Code postal : 2280
Localité : GROBBENDONK
Commune : GROBBENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande