HV HOLDING

Société en commandite simple


Dénomination : HV HOLDING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 894.304.960

Publication

27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 15.05.2012, NGL 21.06.2012 12202-0280-012
21/06/2011
ÿþ Mod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIII

*11091674

Pfetrg!ee ter ree l+aa de Rechtimi ren bop/16,72.41i h An troreee, op

Griffie 0 8 JUNI 2011

Ondernemingsnr : 0894.304.960

Benaming

lvoluit) : HV HOLDING

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 2970 Schilde, Bunder 5

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING (geruisloze fusie door opslorping)

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op zestien mei tweeduizend en elf. Geregistreerd Mechelen 1° kantoor, op 19 mei 2011, vier bladen en geen verzendingen, boek 5/977, blad 72, vak 18. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Ontvanger (get.) K. Decoster.

Blijkt wat volgt:

a) Er wordt een bijzondere algemene vergadering gehouden van nagenoemde vennootschappen :

A. de Gewone Commanditaire Vennootschap "HV HOLDING", gevestigd te 2970 Schilde, Bunder 5; ondernemingsnummer 0894.304.960;

de vennootschap werd opgericht bij onderhandse akte op éénendertig oktober tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad de dato éénendertig december daarna, onder nummer 07187678;

B. de Commanditaire vennootschap op Aandelen "HV INVEST" met zetel te 2970 Schilde, Bunder 5; ondernemingsnummer 0466.400.645;

vennootschap opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Dirk Luyten te Mechelen op veertien juni negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato dertien juli daarna onder nummer 990713-88;

de statuten van de vennootschap werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden ondergetekende notaris Dirk Luyten te Mechelen op drie oktober tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato éénendertig oktober tweeduizend en vijf onder nummer 05155951.

b) Alle vennoten en aandeelhouders van voornoemde vennootschappen zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

c) De buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, nemen ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

1. De vergaderingen keuren het fusievoorstel van eenentwintig januari tweeduizend en elf goed, zoals het werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op tien februari tweeduizend en elf en per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad; enerzijds voor de GCV "HV HOLDING" op drieëntwintig februari tweeduizend en elf onder nummer 11029702; en anderzijds voor de CVA "HV INVEST' op drieëntwintig februari tweeduizend en elf onder nummer 11029703.

Vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden, hebben zich geen belangrijke wijziging voorgedaan in de activa en de passiva van het vermogen van ieder van de betrokken vennootschappen.

2. Zij besluiten aldus tot fusie door overneming, waarbij het gehele vermogen van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen "HV INVEST', overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaan overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, op de Gewone Commanditaire Vennootschap "HV HOLDING", overnemende vennootschap.

* De aandelen van CVA "HV INVEST' zijn voor honderd procent eigendom van de GCV "HV HOLDING". Omdat er bij deze fusie geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, is er ook geen ruilverhouding die moet vastgesteld worden.

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap, de GCV "HV HOLDING", wordt vastgesteld op één januari tweeduizend en elf te nul uur, datum waarop in aanvulling van de laatste jaarrekening, een tussentijdse stand van het vermogen werd vastgesteld.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstip door de overnemende vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemen de vennootschap geboekt worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ren aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-behcvden -"aan het Belgisch Staatsblad

* Aangezien de GCV "HV HOLDING" alle aandelen van de CVA "HV INVEST" in handen heeft, is er sprake van een geruisloze fusie.

In het kader van deze geruisloze fusie worden geen aandelen uitgegeven.

Vermits de aandelen van de overnemende vennootschap op naam zijn en de aandelen van de overgenomen vennootschap met name de CVA "HV INVEST', tevens op naam zijn, zal onmiddellijk na het verlijden van deze akte opdracht worden gegeven tot het vernietigen van het register van aandelen van de overgenomen vennootschap; dit alles onder de verantwoordelijkheid van de statutaire zaakvoerders van de overnemende vennootschap uiterlijk binnen de vier maanden na de publicatie van het fusievoorstel in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Voor zover bepaalde aandelen aan toonder zouden zijn wordt eveneens opdracht gegeven aan de statutaire zaakvoerders van de overnemende vennootschap om over te gaan tot de vernietiging van deze aandelen uiterlijk binnen de drie maanden na de publicatie van het fusievoorstel in de bijlagen lot het Belgisch Staatsblad.

' Er zijn of worden geen bevoorrechte aandelen of effecten uitgegeven waaraan bijzondere rechten zijn toegekend.

3. Deze geruisloze fusie geeft geen aanleiding tot aanpassing van de statuten van de overnemende

" vennootschap.

" Gezien de twee vennootschappen gelijkaardige bedrijfsactiviteiten uitoefenen blijft het doel van de GCV "HV " HOLDING" onveranderd behouden.

4. Ingevolge voormelde besluiten, gaat het hele vermogen van de vennootschap CVA "HV INVEST' ten algemene titel over op de overnemende vennootschap, de GCV "HV HOLDING".

5. De vergaderingen aanvaarden het ontslag van de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap, met , name

- de heer HOLSBEEK Laurent Joseph Henri, geboren te Antwerpen op vijftien juli negentienhonderd vierenveertig, rijksregistemummer 44.07.15-429.94, wonende te 2970 Schilde, Bunder 5; " .

- mevrouw VERHAEGEN Juliette Francisca, geboren te Boom op zeven maart negentienhonderd vijfenveertig, rijksregisternummer 45.03.07-466.96, wonende le 2970 Schilde, Bunder 5;

6. De zaakvoerders worden gemachtigd om :

-de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de ; overgenomen vennootschap die van rechtswege heeft opgehouden te bestaan;

-een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap, indien nodig; -de aandelen van de overgenomen vennootschap te vernietigen en de aandelenregister eveneens te vernietigen.

Dit besluit wordt goedgekeurd door de vennoten van de ovememende vennootschap A. met inbegrip van de . aandeelhouders van de overgenomen vennootschap in hun hoedanigheid van nieuwe vennoten van de ovememende vennootschap met eenparigheid van stemmen.

Alle voorgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens genomen met eenparigheid van stemmen.

SLOT - BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de CVA "HV INVEST" door de

GCV "HV HOLDING" verwezenlijkt is, en dat de vennootschap "HV INVEST" opgehouden heeft te bestaan.

VOLMACHTDRAGER B.T.W.

De vergadering stelt aan als bijzondere gevolmachtigde, boekhoudkantoor Accounting & Tax Partners BVBA, met maatschappelijke zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Industrieweg 4 bus 5, aan wie de machten verleend wordt tot het uitvoeren van alle nodige formaliteiten en het doorvoeren van alle vereiste verrichtingen " bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbankonderneming, het ondernemingsloket en bij

" de Directe en Indirecte Belastingen en haar registratie als BTW-belastingsplichtige te wijzigen en/of te verbeteren en/of te schrappen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte van fusie door overneming de dato zestien

. mei tweeduizend en elf en volmachten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

23/02/2011
ÿþ

itr:t I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan hel Belgiscl staatsbh IIIIIIII1.1111,0111111(11!11111

Neergelegd r7er griffie von de ;Uaktban& van koophandel ;e Ân9vierpen, op

1 0 FEB. MM

Griffie

Benaming : HV Holding

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap Zetel : Bunder 5, 2970 Schilde Ondernemingsnr : 0894304960 Voorwerp akte : Fusievoorste

Fusievoorstel in het kader van de fusie door overneming van de Commanditaire vennootschap op Aandelen HV INVEST door de Gewone Commanditaire Vennootschap HV HOLDING overeenkomstig de bepalingen van de ; artikelen 676, 1° en 719 van het Wetboek van Vennootschappen

Laurent Holsbeek Juliette Verhaegen

zaakvoerder

zaakvoerder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
HV HOLDING

Adresse
BUNDER 5 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande