HVH-ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HVH-ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.441.114

Publication

16/06/2014
ÿþMod Word 11,1

u 1k B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

,~b. 1111111Immun



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 4 !UNI 201k

afeltiffietwerpen

Ondernemingsar : 0543.441.114

Benaming

(voluit) : HVH-Architecten

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwstraat 37, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerleggen verslaggeving quasi-inbreng

Verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van de zaakvoerder in toepassing van artikel 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor eensluidend uittreksel,

Van Harle Inge,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/01/2014
ÿþ " Mod Mid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111F,11,1111511111

HaQritc!arr, t=:r griffie von de Rechtbank vati º%:c=~a;s/b,::;31 fo Antwerpen, op

19 DEC. 2D13

Griffie

Ondernemingsnr Off`%

Benaming

(voluit) : "HVH-Architecten"

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2550 Kontich, Nieuwstraat 37

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Johan KIEBOOMS, Geassocieerd Notaris te Antwerpen, op zeventien december tweeduizend dertien.

1. De nauwkeurige aanwijzing van de vennoten:

1.Mevrouw VAN HERLE Inge, geboren te Antwerpen op 31 mei 1975, gehuwd met de heer HEYVAERT

Koen Maria Robert, samenwonend te 2550 Kontich, Nieuwstraat 37, met rijksregisternummer 75.05.31-178.17. 2.De heer HEYVAERT Koen Maria Robert, geboren te Borgerhout op 7 februari 1974, gehuwd met mevrouw

' VAN HERLE Inge, samenwonend te 2550 Kontich, Nieuwstraat 37, met rijksregistemummer 74.02.07-245.46. 2.a) De rechtsvorm van de vennootschap:

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,, afgekort "BVBA"

b) De naam van de vennootschap: "HVH-Architecten"; enkel deze naam zal worden gebruikt.

3. De zetel van de vennootschap; 2550 Kontich, Nieuwstraat 37, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen

4. Het doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van architect in de meest brede zin, o.m. door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedebouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, EPB-verslaggeving, binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, expertises evenals

" het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden, bij uitsluiting evenwel van

' activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op

" alle niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verhandelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is en het , doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet-onverenigbaar is met het architectenberoep Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het Reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten m.b.t. de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen.

5. De duur van de vennootschap: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6. a) Het bedrag van het geplaatst kapitaal:

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ .18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

b) Het gestorte bedrag:

Het kapitaal werd bij de oprichting gedeeltelijk volgestort ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro

(¬ 6.200,00).

c) Gestorte bedrag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elk van de voornoemde vennoten heeft elk aandeel in geld gedeeltelijk volgestort tot beloop van tweeënzestig euro (¬ .62,00) en is op elk aandeel nog een bedrag van honderd vierentwintig euro (¬ 124,00) verschuldigd, zijnde een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ .12.400,00).

d) Overdracht van aandelen

In de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald.

7. a) De aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, die vennoot moeten zijn en gemachtigd om het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten,

De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elk ontslag en/of benoeming van een zaakvoerder. Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

Indien een architect-zaakvoerder bij definitieve tuchtbeslissing wordt geschrapt als architect, mag zijn naam naam niet meer worden gebruikt in de naam van de vennootschap.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor aile zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap,

Tot niet-statutaire zaakvoerders werd voor onbepaalde termijn benoemd:

1.Mevrouw VAN HERLE Inge, geboren te Antwerpen op 31 mei 1975, wonend te2550 Kontich, Nieuwstraat 37, met rijksregistemummer 75.05.31-178.17,

2.De heer HEYVAERT Koen Maria Robert, geboren te Borgerhout op 7 februari 1974, wonend te 2550 Kontich, Nieuwstraat 37, met rijksregistemummer 74.02.07-245.46.

Krachtens artikel 17 van de statuten vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap geldig in en buiten rechte.

Commissaris : De comparanten verklaren thans geen commissaris te benoemen.

b) Bevoegdheid - Externe vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder zal in het bijzonder waken over de stipte naleving door de vennootschap van de door de Nationale Raad van de Orde van Architecten en de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten vastgestelde regels ter vrijwaring van de belangen van de cliënten.

Iedere zaakvoerder, alleen handelend, vertegenwoordigt de vennootschap geldig in en buiten rechte. Iedere zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd op voorwaarde dat deze volmachten geen betrekking hebben op de architectuur.

De volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect en zij zullen zich gedragen volgens de regels van de Orde van Architecten.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moet de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent worden vermeld.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes (6) maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd warden, dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot reg ularisatie. De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder,

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel. Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

8. Het begin en het einde van het boekjaar;

één januari - éénendertig december, en voor de eerste maal op éénendertig december tweeduizend

veertien (2014.12.31).

9, a) Gewone algemene vergadering:

de derde vrijdag van de maand mei, om veertien (14:00) uur, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend

vijftien (2015).

b) Vertegenwoordiging van de vennoten:

Elke vennoot kan op de vergadering worden vertegenwoordigd door een gevolmachtigde aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan de andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen kunnen slechts gegeven worden aan natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep.

c) Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. De bepalingen betreffende

a) de winstverdeling:

Het resultaat wordt als volgt verdeeld:

a.minstens vijf ten honderd is bestemd voorde wettelijke reserve; deze storting is niet meer verplichtend wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt;

b.het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de bestemming van bepaalt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto - actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

b) de wijze van vereffening:

De vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle

overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect.

Tevens dient een regeling getroffen te zijn betreffende de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om

die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar

verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de oprichtingsakte dd. 17 decembers 2013, met in bijlage : uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HVH-ARCHITECTEN

Adresse
NIEUWSTRAAT 37 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande