HYDRONIC SYSTEM OPTIMISATION, AFGEKORT : HYSOPT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HYDRONIC SYSTEM OPTIMISATION, AFGEKORT : HYSOPT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 541.792.312

Publication

22/11/2013
ÿþMod Word 1 t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





II1ih~iuii~~mi~im

*131752 1+'

1 a

osirgeregt;< te, t,,;tijo van à Rochtirrri% vcin Koflpii.t:det lueorpor7, op

Pi 2 ';10sl, 2rjr3

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Hydronic System Optimisation

(verkort) : HYSOPT

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bredabaan 841, 2170 Merksem-Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Erik VAN TRICHT, geassocieerde notaris te Merksem, stad Antwerpen op zes november tweeduizend dertien "Ter registratie aangeboden op het 11de Registratiekantoor van Antwerpen", dat door:

-de heer WILLEMEN Karl Julien Edwin, geboren te Merksem op vierentwintig augustus negentienhonderd, achtenvijftig, wonende te 2170 Antwerpen (Merksem), Bredabaan 839;

-de heer VANDENBULCKE Roel, geboren te Schoten op tweeëntwintig februari negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 2520 Ranst, Venusstraat 17;

-de heer HENDRICKX Wouter Maria Eduard, geboren te Ekeren op zevenentwintig oktober negentienhonderd tachtig, wonende te 2180 Antwerpen (Ekeren), Konijnenberg 16.

-de heer HELLINCKX Peter, geboren te Merksem op achtentwintig oktober negentienhonderd tachtig, wonende te 2288 Grobbendonk (Bouwel), Langenheuvel 92; een handelsvennootschap werd opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap met volgende statuten:

-De naam van de naamloze vennootschap is Hydronic System Optimisation, afgekort HYSOPT

-De zetel is gevestigd te 2170 Antwerpen-Merksem, Bredabaan 841,

-De vennootschap heeft tot doet , in België en in het buitenland , uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening

1.Het ontwikkelen, produceren en verkopen van software en daaraan gekoppelde diensten voor het ontwerpen en optimaliseren van HVAC installaties (Heating Ventilation Air Conditioning), sanitaire installaties en industriële verwar-ming- en koelinstallaties door middel van automatisatie van het ontwerpproces, computersimulatie en specifieke analysetools.

2.Het geven van advies en bijstand in kader van bovenstaande en in de ruimste zin van het woord.

3.I-let geven , organiseren, assisteren bij of meewerken aan semina-ries , onderwijs , publicaties , studies en onderzoek, en het commercialiseren, ver-spreiden of publiceren onder welke vorm en op welke wijze ook van publicaties , studies , en onderzoeksresultaten in verband met bovenstaande.

4.Het beleggen, intekenen op, vast overnemen , plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen , obligaties, warrants , certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen , administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi) publiekrechterlijk statuut.

5.I-let beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties.

6.Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin zij een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

7.Het aanleggen , het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten in de meest ruime zin van het woord, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

8.Het aanleggen , het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zols de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil ; in het bijzonder het beheer en valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen ,obligaties , staatsfondsen.

9.Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm , in alle bestaande of op te richten , industriele,_cammerciele_,_finançl le of IMMelienyennootschappen of onderGemipgern,_tet_sttmuleren_,_de Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

D(114 LIZ

t U

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen , waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

10.Het registreren , beheren, ontwikkelen , verlenen , ter beschikking stellen of verhandelen van merken, octrooien, brevetten, licenties, gebruiks- en exploitatierechten en knowhow in de meest ruime uitgebreide zin met betrekking tot één of meerdere van de hierboven opgesomde activiteiten of onderwerpen

11.Het valoriseren van (software en) technologie die werd (opgebouwd en) ontwikkeld op de Universiteit Antwerpen en de Associatie Universiteit en Ho-gescholen Antwerpen (AUHA),

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura , van fusie, inschrijving, deelneming of financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven , in België of het buitenland , waarvan het maatschappelijk doel identiek , gelijkaardig of verwant is met het hare , of van de aard is de uitoefening van haar maa-schappelijk doel te bevorderen.

-De duur van de vennootschap is onbepaald.

-Het Kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000, ). Het is volledig geplaatst en werd onderschreven als volgt.

- de heer WILLEMEN Karl, voornoemd, tekent in op tweehonderd negenenveertigduizend zevenhonderd euro (¬ 249.700, ) door een inbreng in geld, die thans wordt volgestort; in vergoeding voor deze inbreng ontvangt hij 2497 aandelen,

- de heer VANDENBULCKE Roel, voornoemd, tekent in op honderd euro (¬ 100,--) door een inbreng in geld, die thans wordt volgestort; in vergoeding voor deze inbreng ontvangt hij 1 aandeel.

- de heer HENDRICKX Wouter, voornoemd, tekent in op honderd euro (¬ 100,--) door een inbreng in geld, die thans wordt volgestort; in vergoeding voor deze inbreng ontvangt hij 1 aandeel.

- de Meer HELLINCKX Peter, voornoemd, tekent in op honderd euro (¬ 100,--) door een inbreng in geld, die thans wordt volgestort; in vergoeding voor deze inbreng ontvangt hij 1 aandeel.

De partijen verklaren en erkennen dat elk van de 2500 aandelen, in geld onderschreven, volledig werd afbetaald, zodat de som van 250.000 euro van nu af ter beschikking is van de vennootschap zoals blijkt uit het voorgelegde bankattest afgeleverd door KBC Bank te Merksem-Maantjessteenweg op 6 november 2013

Deze 2500 aandelen vormen het kapitaal van de vennootschap dat aldus geheel geplaatst is en dat volgestort is.

Het boekjaar gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december,

Het eerste boekjaar zal aanvangen op het ogenblik dat het uittreksel van deze akte is openbaar gemaakt door neerlegging ter griffie en eindigen op 31 december 2014.

Daar de vennootschap vandaag met haar bedrijvigheid start, worden alle rechtshandelingen die de vennootschap reeds stelt, geacht te zijn gedaan in naam van en voor rekening van de rechtspersoonlijkheid van de vandaag opgerichte vennootschap.

De gewone algemene vergadering komt jaarlijks bijeen in de zetel van de vennootschap op de eerste maandag van juli om 14.00 uur en als dit een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, onder meer met het oog op de goed-keuring van jaarrekening en/of jaarverslag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

- De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, ai dan niet aandeelhouders.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden door de algemene vergadering van aandeelhouders benoemd voor hoogstens zes jaar. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon benoemd is tot bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze mag zijn vertegenwoordiger niet ontslagen zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De raad van bestuur mag onder zijn leden een voorzitter benoemen.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voor-zien voor de vergadering, De bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of geldig vertegenwoordigd is, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan tevens verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig was.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten indien tenminste de helft van leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Iedere bestuurder kan schriftelijk of via een ander communicatiemiddel waarbij de juiste oorsprong op voldoende wijze kan worden vastgesteld, volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een bepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur vergadert op de plaats die aangeduid is in de oproeping, onder voorzitterschap van haar voorzitter of indien er geen benoemd werd of indien hij afwezig is, onder voorzitterschap van de oudste bestuurder.

Besluiten worden collegiaal genomen. Dit impliceert dat de besluiten worden genomen bij absolute meerderheid van de stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, na gezamenlijke mondelinge beraadslaging,

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord, gegeven buiten verga-dering. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal.

Besluiten worden gebeurlijk genomen met eerbiediging van de wettelijke voorschriften inzake het tegenstrijdig belang van een bestuurder met dat van de vennootschap,

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die on-dertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die het verlangen. De notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan een of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, die allen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun be-noeming, ontslag en bevoegdheid.

Indien een bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur van de ven-nootschap dan zal deze de titel van 'gedelegeerd bestuurder' dragen. Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van 'direc-teur' of 'algemeen directeur' of elke andere titel waarmee hij of zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité, zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité,

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het direc-tiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt,

De externe vertegenwoordiging slaat op de bevoegdheid om de vennootschap tegenover derden te vertegenwoordigen.

Deze komt toe aan:

- de raad van bestuur, handelend bij meerderheid van haar leden;

- hetzij twee bestuurders die samen optreden.

Dit geldt voor elke vertegenwoordiging, zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur, als die er buiten vallen.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n).

Wanneer er een directiecomité is ingesteld, kan de vennootschap binnen de perken van de bevoegdheden van het directiecomité tegenover derden tevens geldig worden vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité die samen optreden.

Voormelde organen kunnen ook lasthebbers aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen. De lasthebbers vertegenwoordigen de vennootschap binnen de perken van hun volmacht, onverminderd de verant-woordelijkheid van de lastgever in geval van een overdreven volmacht.

-De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het Wetboek van vennootschappen en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan een of meer commissarissen.

Dit is niet noodzakelijk voor kleine vennootschappen in de zin van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen.

Voor a1 de niet geregelde punten is het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

Benoeming van de bestuurders

Wordt benoemd tot bestuurders van de vennootschap; de heer WILLEMEN Kari, de heer VANDENBULCKE Roel en de heer HELLINCKX Peter, allen voornoemd, alsook de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid DABOE, met zetel te 2180 Antwerpen-Ekeren, Konijnenberg 16 bus 2, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger in deze vennootschap, de heer HENDRICKX Wouter, voornoemd. De mandaten zullen eindigen, behoudens herbenoeming op de jaarvergadering te houden in 2019.

Verklaring betreffende de controle

De oprichters verklaren dat het volgens hen een kleine vennootschap zal betreffen. Hierdoor moet de controle niet opgedragen worden aan een of meer commissarissen.

Volmacht

De voormelde oprichters verklaren bij deze volmacht te verlenen, met de mogelijkheid tot indeplaatssttelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

r7

aansprakelijkheid "AC-COUNTANTSKANTOOR DE BOCK', met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Schijnparklaan 19, rechtspersonenregister Antwerpen 0413047477.

Vertegenwoordigd door een zaakvoerder, de heer Gunter De Bock of de be-sloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Bock Accountants, vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger, de heer Dicter De Bock,

om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de " Kruispunten-bank Van Ondernemingen " ( aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidnummer

om de inschrijving van de vennootschap te bekomen als belastingplichtige bij de Belastingen over de toegevoegde waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten met het oog op het opstarten van de onderneming die gevoerd zal worden door de vennootschap.

RAAD VAN BESTUUR

De heer WILLEMEN Karl wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur.

De heer VANDENBULCKE Roei wordt benoemd tot gedelegeerd bestuur-der. In toepassing van artikel 18 van de statuten kan hij de vennootschap vertegenwoordigen tegenover derden voor het dagelijks bestuur.

Deze benoemingen zullen onder dezelfde voorwaarden in werking treden te rekenen vanaf heden. De bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zal voor derden het voldoende bewijs zijn van de neerlegging van deze akte op de griffie van de rechtbank van koophandel en dus van de effectieve benoeming van de bestuurders en dus van de effectieve inwerkingtreding van de functie, zoals hiervoor besloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

meester Erik Van Tricht, geassocieerd notaris te Merksem-Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift oprichtingsakte dd. 6 november 2013t

lb x Voor .

, behoud-én aan het Belgisch

a Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/04/2015
ÿþMal Word 11.1

Ondernemingsnr : Benaming 0541.792.312

(voluit) : Hydronic System Optimisation

(verkort) : HYSOPT



Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bredabaan 841, 2170 Merksem, België

(volledig adres)

Onderwerp fikte

De bijzondere algemene vergadering van 2 februari 2015 neemt met algemeenheid van stemmen, de volgende besiisingen :

'Ontslag van Peter Hellinckx als bestuurder met ingang van 2 februari 2015 . Aan de ontslagen bestuurder zal décharge worden verleend op de eerstvolgende algemene vergadering van aandeelhouders.

.Ontslag van Roel Vandenbulcke als bestuurder met ingang van 2 februari 2015. Aan de ontslagen bestuurder zal décharge worden verleend op de eerstvolgende algemene vergadering van aandeelhouders,

.Benoeming ais bestuurder de vennootschap Peter & Delphine VOF (P&D VOF), Fortsteenweg 70, 2950 Kapellen met KBO nummer 0543 684 505, vast vertegenwoordigd door Dhr: Peter Hellinckx, zaakvoerder.

'Benoeming ais bestuurder de vennootschap Roel Vandenbulcke BVBA, Venusstraat 17, 2520 Oelegem, met KBO nummer 0542 605 825, vast vertegenwoordigd door Dhr. Roel Vandenbulcke, zaakvoerder.

"De mandaten van de benoemde bestuurders zullen, behoudens herbenoeming op de jaarvergadering, eindigen in 2021.

De Raad van Bestuur beslist met éénparigheid van stemmen om de bvba Roel Vandenbulcke te benoemen: tot gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 APR. 2015

afdelingCÀMPen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.07.2015, NGL 14.08.2015 15419-0151-015

Coordonnées
HYDRONIC SYSTEM OPTIMISATION, AFGEKORT : HY…

Adresse
BREDABAAN 841 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande