I & O-ASSISTANCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : I & O-ASSISTANCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.881.049

Publication

03/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.08.2014, NGL 29.08.2014 14503-0310-010
18/02/2013
ÿþmod 11.1

_.1 in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

ndedgeËRC3ELEGD

na neerlegging ter griffie va

-enen

C RCCHTBANK VAN

Ó 6. FEB, 2013

111illq111mg1111

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: O-03 " SE ~i - O y 5 ;

Benaming (voluit) :1 & O-ASSISTANCE ;

(verkort) : i

Rechtsvoren ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 1

Zetel : Grens 14 bus 2 1

°; 2382 Poppel (Ravels) 1

I! Onderwerp akte : BVBA: oprichting 1

;



:; Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde (Ravals), op 4 februari tweeduizend dertien, blijkt dat:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "18,0-AUCTIONS" , met zetel te 2382;1 Poppel (Ravels), Grens 14-1, BTW BE 0832.572.972 RPR Turnhout, opgericht ingevolge akte; verleden voor notaris Filip Segers te Weelde (Ravels) op 5 januari 2011, gepubliceerd in de bijlage;; il tot het Belgisch Staatsblad van 18 januari 2011 onder nummer 11009020, alhier vertegenwoordigd,; door de heer BAELEMANS Sebastiaan, nagenoemd.

2. De heer BAELEMANS Sebastiaan, geboren te Tilburg (Nederland) op 3 juli 1980, van;;

i Nederlandse nationaliteit, wonende te 2380 Ravels, St.-Adrianusstraat 27, ;

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap;; met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met ais naam:

:; "I & 0-ASSISTANCE,..

ii De zetel is gevestigd te 2382 Poppel (navels), Grens 14 bus 2,

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

!!*Onderneming voor goederenvervoer langs de weg, lucht of water.

Onderneming voor aile expeditie- en commissiewerken alsmede tussenkomst in het vervoer en;;

li bevrachtingen, inbegrepen scheepsbevrachtingen.

Onderneming voor goederenbehandeling, opslagplaatsen en magazijnen, vrachtbehandeling.

Het wegen en controleren van goederen.

Onderneming voor goederenvervoer langs de weg : vervoer van boomstammen, zwaar;

il internationaal vervoer, veevervoer, vervoer met koelwagens, vervoer van bulkgoederen, inclusief;

i vervoer in tankwagens, autovervoer. Verhuur van vrachtwagens met bestuurder. Het laden,;; overladen en lossen van goederen en van bagage die vervoerd worden over de weg, per spoor, door,i de lucht of over binnenwateren. De exploitatie voor eigen rekening of voor rekening van derden vanii overige opslagvoorzieningen (silo's, pakhuizen, hangars, containerparken, tanks) voor diverse;, il goederen.

Ii De besteldiensten : het ophalen van vracht en het groeperen van individuele vracht voor dei; verzending, het distribueren en thuisbezorgen van vracht bij aankomst, het bezorgen van;; expresvracht.

;: Het stouwen van goederen.

il Organisatie van het vrachtvervoer, ii Vervoerondersteunende activiteiten.

i~

De activiteiten van vervoercommissionairs die contracten voor het vervoer van goederen afsluiten ini eigen naam maar het vervoer zelf door derden laten uitvoeren.

Onderneming voor het verhuren van voertuigen en vrachtwagens, al dan niet met chauffeur en/of l bedieningspersoneel.

*Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen,;! voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en;,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime' betekenis,

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

*Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat:

- de verwerving, de vervreemding, de inleasinggeving, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en het verbouwen van onroerende goederen;

- tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitsluiting evenwel van handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

Onderneming in onroerende goederen, De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen, Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren.

Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt en uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag borg of aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 18.600,00 Euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 11100ste van het kapitaal. Het is volledig volstort in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in aile omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is. leder zaakvoerder vertegenwoordigt de venncotschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien.

De jaarvergadering heeft plaats de 15d0 van de maand juni om 15.00 uur. Indien deze dag een zon-of wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "l&O-AUCTIONS", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger: de heer BAELEMANS Sebastiaan, voornoemd. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door één der oprichters aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/03/2015
ÿþ-ti.

~"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Moa word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N'eergetego f:r::i" geSaxc; vau, ex. ïi,ECHT6ANF rrR... -... - f.w:~2' ,' e;,-

0 6 MAART 2015

ANTVT&RPM aiilc-t .;r s..iû+i"F30r.:`i

Griffem'

Ondernemingsnr ; 0503881049

Benaming

(voluit) : I & 0-Assistance

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grens 14 bus 2 - 2382 Poppel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

[Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder van 17 februari 2015]

"De zaakvoerder, m.n. l&O-Auctions BVBA vast vertegenwoordigd door de heer Sebastiaan Baelemans beslist het adres van de maatschappelijke zetel met ingang vanaf 1 maart 2015 te verplaatsen naar

de Merodelei 81 bus 9

2300 Turnhout

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan BDO Juridische Adviseurs, burgerlijke CVBA te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten en de KBO en bij de Administratie van de B.T.W., zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle voorgaande en latere wijzigingen,"

Voor eensluidend uittreksel

I&O-Auctions BVBA

zaakvoerder

vast vertegenwoordigd door

Sebastiaan Baelemans

is

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.09.2015, NGL 13.10.2015 15648-0589-010

Coordonnées
I & O-ASSISTANCE

Adresse
DE MERODELEI 81, BUS 9 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande