I FREELANCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : I FREELANCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.353.517

Publication

09/07/2014
ÿþ Had 'Nord Ili

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111121.LIII31211111.1 II

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

30 JUNI 2014

ardeligjeraerpen

morno.

Ondememingsnr : 0834353517

Benaming

(voluit) : iFreelance

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten venootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 2100 DEURNE (ANTWERPEN), Middelmolenlaan 175/16 (volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging maatschappelijke zetei

Uittreksel van het proces verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van 18/06/2014. Bespreking van het enige agendapunt

In toepassing van de statuten beslist de algemene vergadering om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 18 juni 2014 te verplaatsen

van 2100 DEURNE (ANTWERPEN), Middelmolenlaan 175/15

naar 2600 BERCHEM (ANTWERPEN), Uitbreidingstraat 84/3

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Sven Smets

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.08.2012, NGL 24.08.2012 12445-0252-013
18/03/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

4e". ~giGw," ~ ~,~ ~

" ;: peáil

OP 2011 

De Mriffirlior.

~I *11062606"

Voc behoº%

aan.

Belgi Staats

Ondernemingsnr : '31/ 353 549

Benaming

(voluit) : I FREELANCE

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : MIDDELMOLENLAAN 175/15, 2100 ANTWERPEN

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 4 maart 2011, neergelegd voor registratie, dat werd opgericht:

1. Rechtsvorm  naam  zetel - duur

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam I FREELANCE, met zetel te 2100 Antwerpen, Middelmolenlaan 175/15, opgericht voor onbepaalde termijn.

2. Identiteit van de oprichters

a) De heer SMETS Sven, geboren te Jette op 1 april 1981, wonende te 1800 Vilvoorde, Essendallaan 8.

3. Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 20.000,00 Euro en werd volledig volstort.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld. De gelden werden gedeponeerd bij Dexia Bank op rekeningnummer 068-8922621-06.

4. Boekjaar

Het boekjaar loopt samen met het kalenderjaar.

5. Reserves  winst  vereffening

De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo luiden als volgt:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Er zijn bijzondere bepalingen met betrekking tot de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo.

6. Bestuur

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Werd als zaakvoerder benoemd: De heer SMETS Sven.

7. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

«Studie- organisatie- en adviesbureau inzake automatisering op alle niveau's; systeemanalyse en ontwerp; implementatie en onderhoud van softwaretoepassingen; informatieverwerking en dienstbureau voor derden; delegatie van gespecialiseerd hardware- en softwarepersoneel; opleidingen, vertalingen en publicaties; managementadvies inzake aanwerving en herplaatsing; begeleiding en opleiding van gespecialiseerd technisch en commercieel personeel in het domein van automatisering en communicatie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad " Aankoop en verkoop, import en export, verhuur, leasing, ontwikkeling, installatie en onderhoud van computersoftware, -hardware,randapparatuur, onderdelen en toebehoren van computers, communicatie-systemen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

" De installatie, bekabeling en beheer en onderhoud van netwerken en apparatuur.

" Uitbating van computercentra en beheer van externe computersystemen.

Om dit doel te verwezenlijken mag zij alle aankopen verrichten van grondstoffen en hulpmaterialen en diensten van derden, zowel in binnenland als in buitenland. Zij kan kopen, verkopen, huren en verhuren, verkavelen en valoriseren van onroerende goederen en beheren van eigendommen.

Voorgaande opsomming is slechts aanwijzend en niet beperkend. Zij dient geïnterpreteerd te worden in de ruimst mogelijke zin van het woord. Zij mag daarenboven alle verrichtingen doen van commerciële of financiële aard, zowel roerende als onroerende, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden zowel in België als in het buitenland, alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap mag door middel van inbreng, inschrijving, fusie of om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, zowel in het buitenland als in België die een gelijksoortig doel nastreven of waarvan het doel in enig verband met het hare staat;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

8. Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste werkdag van juni om 18u00.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

9. Volmacht

De vergadering machtigt de burgerlijke vennootschap BVBA ACCO ACCOUNTANTSKANTOOR, Prins Boudewijnlaan 177-179, te 2610 Antwerpen, RPR 0423.338.286 en al haar aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te bekomen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondememingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge







Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte;

Notaris Marc Van Nuffel



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.08.2016, NGL 30.08.2016 16508-0543-015

Coordonnées
I FREELANCE

Adresse
UITBREIDINGSTRAAT 84, BUS 3 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande