I-INTEROPERABLE

CVBA


Dénomination : I-INTEROPERABLE
Forme juridique : CVBA
N° entreprise : 832.214.765

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 26.08.2014 14468-0426-009
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 29.08.2012 12503-0343-009
05/01/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

21 -12- 2010

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad









~iioozoaa"











__..

Ondernemingsnr : $ ~ ~ uk (C,

Benaming : I-NTEROPERABLE

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Peulisbaan 27, 2820 Bonheiden

Voorwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN  BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Luc Bracke, notaris met standplaats te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor, op 22 december 2010, blijkt dat een vennootschap werd opgericht, waarvan de bekend te maken gegevens luiden als volgt:

Rechtsvorm  Naam -:coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "I-NTEROPERABLE"

Zetel -: 2820 Bonheiden, Peulisbaan 27

Duur =: onbepaald te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsákte op de griffie van de.rechtbank van koophandel

Oprichters -: 1. De naamloze vennootschap ILMATIX INVEST met zetel te Bonheiden, Peulisbaan 27, RPR Mechelen 0823.877.913, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Luc Bracke op 4 maart 2010, waarna gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 maart daarna onder nummer 10043140, titularis van het BTW-nummer BE-823.877.913.

Vertegenwoordigd door haar beide bestuurders handelend overeenkomstig de bepalingen van de statuten, te weten 1. de bvba "Firma Albert De Pla-De Cooman", met zetel te Bonheiden, Peulisbaan 27, RPR 0400.138.559, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en 2. de bvba "Homelands" met zetel te Antwerpen, Van de Wervestraat 8, RPR 0477.653.734, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Peter Karel Leo MOENS, geboren te Schoten op 4 januari 1974, IK 590-7003032-46, wonende te 2060 Antwerpen, Van de Wervestraat 8 bus 20.

De bestuurder sub 1 werd vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht de dato 18 december 2010 door de heer Moens Peter, voornoemd. Deze volmacht bevat alle gegevens die in onderhavig uittreksel worden opgenomen.

Nog niet volgestorte inbreng: 6.200,00 ¬

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RAIL LAB met zetel te 2060 Antwerpen, Korte Dijkstraat 3N1, RPR Antwerpen 820.265.157, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Wim De Smedt te Wommelgem op 30 oktober 2009, waarna gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 november daarna onder nummer 09160197, titularis van het BTW-nummer 0820.265.157.

Vertegenwoordigd door de zaakvoerder handelend overeenkomstig de bepalingen van de statuten, te weten de heer Vanovermeire Pieter, nagenoemd.

Nog niet volgestorte inbreng: 3.720,00 ¬

3. De heer VANOVERMEIRE Pieter Nicolaas Marie-Rose Jean Pierre, geboren te Gent op 24 juli 1981, ongehuwd, IK 590-6408920-59, wonende te 2018 Antwerpen, Solvijnsstraat 52. Nog niet volgestorte inbreng: 2.480,00 ¬

Maatschappelijk kapitaal  Samenstelling  Volstort kapitaal  Aandelen

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk. Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EURO) en wordt vertegenwoordigd door 1.860 aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn op naam. Het vaste gedeelte van het kapitaal is volledig geplaatst en gestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) bij KBC Bank Bonheiden op een bijzondere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

rekening ten name van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid I-NTEROPERABLE.

Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland: Elke dienstverlening, zowel de planning als de organisatie als het uitvoerend opvolgen, verbonden aan de ondersteuning inzake de logistiek en transportbehoefte van bedrijven en instellingen. De eigen ontwikkeling, de inkoop, de ter beschikkingsstelling of de verkoop van systemen ter ondersteuning van de logistiek en transportbehoefte van bedrijven en instellingen. De "track and trace" van goederen. Dit alles in de meest ruime zin genomen. De vennootschap mag in het algemeen, alle commerciële, industriële, publieke, roerende en onroerende, financiële of andere handelingen stellen welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of dit zouden kunnen bevorderen. Zij mag bij wijze van inbreng in contanten of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, zowel in binnen- als buitenland. De vennootschap mag kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in pand of hypotheek te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap mag zich ten voordele van derden borgstellen onder elke vorm en onder meer door het verlenen van aval, hypothecair verband op haar onroerende goederen, in pandgeving van haar roerende goederen en in het algemeen daartoe elke vorm van persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen. De vennootschap mag investeren in zakelijke rechten.

Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap neemt een aanvang op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2011.

Plaats, dag en uur iaarvergaderinq - De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar worden . bijeengeroepen op de zetel van de vennotoschap, op de laatste maandag van de maand juni om negentien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2012.

Voorwaarden toelating tot de vergadering en uitoefening stemrecht

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf vennoot moet zijn. Sterkmaking voor een afwezige vennoot, en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening, zijn niet geoorloofd.

Elke vennoot is stemgerechtigd op de algemene vergadering. Elk aandeel geeft zonder beperking recht op één stem. De beslissingen worden genomen overeenkomstig de regels vastgelegd in de statuten of in het interne reglement dat ten aanzien van de vennoten geacht wordt deel uit te maken van de statuten.

Reserves  Winstverdeling en verdeling vereffeningsaldo

Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang en in de mate waarin dit wettelijk verplicht is. De algemene vergadering, die binnen de grenzen bepaald in het interne reglement en in de statuten elk jaar verplicht is om een gedeelte van de winst aan de aandeelhouders uit te keren, beslist tot de uitkering en de verdeling van de winst, volgens de verdeelsleutel vervat in het interne reglement, en rekening houdend met de statuten.

De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat de raad van bestuur aanduidt. Er mogen door de raad van bestuur tussentijdse dividenden uitbetaald worden.

Liquidatieboni: Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten op de wijze zoals voorzien in het interne reglement.

Bestuur Bevoegdheden - Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door minimum één bestuurder, door de algemene vergadering verkozen. Indien er meer bestuurders worden verkozen vormen zij een raad van bestuur. Na het verstrijken van het mandaat zijn de bestuurders herbenoembaar.

De raad van bestuur, desgevallend de enige bestuurder, is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan aan één of meer van zijn leden het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Deze persoon draagt dan de titel van gedelegeerd bestuurder.

Als zaken van dagelijks bestuur worden beschouwd, deze die behoren tot de courante activiteiten van de vennootschap, noodzakelijk voor de goede gang van de dagelijkse werking en waarvoor, gelet op de aard en de belangrijkheid, de samenroeping van de raad van bestuur niet noodzakelijk of gebruikelijk is.

Worden hoe dan ook geacht niet tot het dagelijks bestuur te behoren, het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, en alle verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde tienduizend euro (10.000,00 ¬ ) overtreft. Deze waarde kan worden aangepast door de algemene vergadering bit gewone beslissing, en zonder dat de regels van een statutenwijziging daarvoor moeten worden gevolgd.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte als college.

De vennootschap wordt ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door één bestuurder indien er maar één werd

benoemd. "

In zaken van dagelijks bestuur, zoals omschreven in voorgaand artikel, zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd worden, in en buiten rechte, door de gedelegeerd bestuurder, die alleen optreedt.

De optredende gedelegeerd bestuurder of de optredende bestuurders moeten tegenover derden geen bewijs voorleggen van hun machten.

Volmacht Bijzondere volmacht werd verleend voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Juribel Partners, met zetel te Antwerpen, Ankerrui 20, derde verdieping, met recht van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen of publicaties die verband houden met beslissingen van de algemene vergadering, van de zaakvoerder of van de Raad van Bestuur of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten van inschrijving, wijziging of schrapping van inschrijving met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de Directe Belastingen, Douane en Accijnzen, de Registratiecommissie aannemers en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, en daartoe alle nodige verklaringen af teleggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te ondertekenen.

Benoeming bestuurders

De oprichters beslisten met éénparigheid van stemmen het aantal leden van de raad van bestuur te brengen op twee en in deze functies te benoemen en dit voor een duur van zes jaar:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Homelands met zetel te 2060 Antwerpen, Van de Wervestraat 8 bus 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0477.653.734, Bij besluit van het bestuursorgaan van voormelde vennootschap gédateerd 3 december 2010 werd de heer Peter Karel Leo MOENS, geboren te Schoten op 4 januari 1974, wonende te 2060 Antwerpen, Van de Wervestraat 8 bus 20, aangeduid om in naam en voor rekening van voormelde vennootschap de opdracht van bestuurder in deze vennootschap uit te oefenen.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RAIL LAB , voormelde oprichter. Bij besluit van het bestuursorgaan van voormelde vennootschap gedateerd eenentwintig december tweeduizend en tien werd de heer Pieter Vanovermeire, voornoemd, aangeduid om in naam en voor rekening van voormelde vennootschap de opdracht van bestuurder in deze vennootschap uit te oefenen.

Zij aanvaardden éénieder voor zich hun mandaat. Hun mandaat is onbezoldigd tenzij andersluidende goedkeuring op de algemene vergadering.

De functies van de eerste bestuurders zullen ophouden onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2016.

De vennootschap kan maar verbonden worden door de raad van bestuur vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen; tot aan deze datum treden de oprichters namens de vennootschap op.

Benoeming gedelegeerde bestuurders

Onmiddellijk kwamen de hiervoor benoemde bestuurders in vergadering bijeen en namen het volgende besluit, onder opschortende voorwaarde van de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid van de thans opgerichte vennootschap: de bvba Homelands en de bvba RAIL LAB werden beiden benoemd tot gedelegeerd bestuurder, dewelken aanvaardden, vertegenwoordigd.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

notaris Luc Bracke

se"

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
I-INTEROPERABLE

Adresse
PEULISBAAN 27 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande