I-SCREAM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : I-SCREAM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.568.908

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 01.07.2014 14251-0575-013
08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 02.07.2013 13261-0131-011
26/06/2013
ÿþMod wart! 17.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0822.568.908

Benaming

(voluit) : 1-SCREAM

(verkort)

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

NEERG

t 7 JuaI 2013

GRIFFIE RECHTBANK te MECHELEN

7-

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2500 Lier, Frederik Peltzerstraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. FUSIE - STATUTENWIJZIGING.

Uit een akte verleden voor Meester Jan VERRETH, notaris te Lier op 30 mei 2013, geregistreerd te Lier op 5 juni 2013, boek 207, blad 54, vak 11, zeven bladen, geen verzendingen, Ontvangen: 25 ¬ . Vijfentwintig euro getekend S. VAN BR1TSOM Eerstaanwezend Inspecteur bij een fiscaal bestuur a.i., blijkt dat een besluit tot fusie werd genomen tussen:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid I-SCREEAM, met zetel te 2500 Lier, Frederik Pellzerstraat 11, Ondememingsnummer BE 0822.568.908, RPR Mechelen, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Paul Schatte, te Mechelen, op 12 januari 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 februari 2010 onder nummer 10019076.

2. De naamloze vennootschap IMMO JEROME, met zetel te 2500 Lier, Frederik Peltzerstraat 11, Ondernemingsnummer BE 0443160.831, RPR Mechelen, opgericht bij akte verleden voor notaris Jacques de Strycker Vrancken, te Lier, op 28 januari 1991, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 februari 1991 onder nummer 910213-58 en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd ingevolge proces-verbaal opgesteld door notaris Jan Verreth, te Lier, op 31 december 2009, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 18 januari 2010, onder nummer 10008596.

Na toelichting door de voorzitter van de fusievoorstellen de dato 29 maart 2013, werden volgende besluiten genomen:

VASTSTELLINGEN

Gezien de vereniging van alle aandelen in handen van de bvba t-SCREAM, werd de zaakvoeder, respectievelijk de raad van bestuur, van beide vennootschappen ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen. Om dezelfde reden werd de bedrijfsrevisor (of externe accountant) ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag op te stellen. (artikel 719 en volgenden Wetboek Vennootschappen).

De fusievoorstellen werden in de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen vermeld, alsook de plaats waar de aandeelhouders van deze stukken kennis konden nemen,

De fusievoorstellen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de eventuele verslagen van de commissaris over de laatste drie boekjaren, werden in de zetels van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking gesteld van de respectievelijke aandeelhouders, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

de zaakvoerder, respectievelijk de raad van bestuur, van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist, dal de overgenomen nv IMMO JEROME, die aan de fusie deelneemt, geen aandelen bezit in de overnemende bvba t-SCREAM,

de zaakvoerder, respectievelijk raad van bestuur, van de beide vennootschappen, hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen nv IMMO JEROME die aan de fusie deelneemt, geen eigendomsrechten op enig onroerend goed bezit, noch zakelijke rechten met uitzondering van volgend eigendom:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

', I . ~ R

V

I

0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

STAD LIER. eerste afdeling;

Een woon- en handelshuis op en met grond en aanhorigheden gelegen Frederik Peltzerstraat nummer 3111, volgens het recent afgeleverd uittreksel uit de kadastrale legger is voorschreven goed ten kadaster gekend sectie G, nummer 184/D en volgens de laatste eigendomstitel is voorschreven goed ten kadaster gekend sectie G, volgens titel nummer 181/C, 180/A, 179/M en 184/C, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van driehonderd vierendertig vierkante meter (334 m2).

EERSTE BESLUIT

De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen en aanvullende documenten, waarin voorgesteld wordt dat de nv IMMO JEROME door fusie overgenomen wordt door de bvba I-SCREAM.

De zaakvoerders, respectievelijk de raad van bestuur, van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergadering zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

Overeenkomstig artikel 720, paragraaf 2,4° Wetboek Vennootschappen dienen geen tussentijdse cijfers opgemaakt gezien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat niet meer dan zes maanden voor de datum van het fusievoorstel is afgesloten.

TWEEDE BESLUIT

Na kennisname van deze verslagen en mededelingen besluit de algemene vergadering van de nv IMMO JEROME tot ontbinding van deze vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de bvba I-SCREAM en zonder toekenning van aandelen.

DERDE BESLUIT

1. Principieel besluit tot fusie

De algemene vergaderingen van de bvba 1-SCREAM en de nv IMMO JEROME besluiten tot de fusie door overneming van gans het vermogen van de NV IMMO JEROME over te gaan,

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de bvba i-SCREAM en zonder omwisseling of uitreiking van nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap aan de huidige aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Alle aandelen van de overgenomen vennootschap worden na de fusieverrichting vernietigd.

De overname gebeurt op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2012. Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de nv IMMO JEROME sedert 1 januari 2013 tot op vandaag zijn voor rekening van de bvba I-SCREAM.

2. Gevolgen

- Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de nv IMMO JEROME, met alle rechten en

plichten, over op de bvba I-SCREAM,

- De aandelen van de nv IMMO JEROME in het bezit van de bvba I-SCREAM zullen door de zaakvoerders van

de vennootschap I-SCREAM worden vernietigd. De vereiste meldingen zullen in het register van aandelen

opgenomen worden.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2013, worden geacht

boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap. De schulden van de nv

IMMO JEROME gaan over op de ovememende vennootschap I-SCREAM.

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de

overnemende vennootschap.

VIERDE BESLUIT

Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

- enerzijds de fusie door overneming van de nv IMMO JEROME door de bvba I-SCREAM, werd verwezenlijkt.

- anderzijds de nv IMMO JEROME definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering verleent tevens aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap kwitantie over hun

functie.

a

Voore

"behouden aan het Belgisch

Staatsblad

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering geeft de zaakvoerders de opdracht om over te gaan tot het uitvoeren van de hiervoor genomen besluiten, en zij geeft de ondergetekende notaris de opdracht om over te gaan tot het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Volmacht

Ter vervulling van de formaliteiten bij de administraties van de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde, wordt bij deze volmacht verleend aan het Accountantskantoor Van Roosbroeck, te 2650 Edegem, Kontichstraat 75, of aan één van haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

DE NOTARIS.

Hierbij wordt neergelegd:

1° Afschrift akte van 30 mei 2013,

2° Uittreksel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/04/2013
ÿþMaa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d F ,

N ..~ " : F Q

- 3 -04- 2013

GRIErI~:. RC:.i:l^,TBANlti van KOOFi i.4- :DEL te MECHELEN

N11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Griffie

Ondernemingsnr : 0822.568.908

Benaming

(voluit) : I-SCREAM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Frederik Peitzerstraat 11, 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusievoorstel- met fusie gelijkgestelde overneming van een 100%-dochtervennootschap

Het bestuursorgaan van onderstaande vennootschappen heeft op 29 maart 2013 beslist het onderhavig

fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan

zijn buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en

met 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de uitvoering van deze beslissingen, werden volgende personen gemachtigd om dit fusievoorstel te

tekenen in het bestuursorgaan:

- voor de overgenomen vennootschap: Mevrouw JOVANOVIC Tatjane, Vinkenhofstraat 18 te 2861 Onze-

Lieve-Vrouw-Waver, gedelegeerd bestuurder , die alleen handelt;

- voor de overnemende vennootschap: Mevrouw JOVANOVIC Tatjana, Vinkenhofstraat 18 te 2861 Onze-

Lieve-Vrouw-Waver, zaakvoerder, die alleen handelt.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot

stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als

de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen

van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen:

- de overnemende vennootschap BVBA I-SCREAM, met maatschappelijke zetel te Frederik Peltzerstraat 11,

2500 Lier, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder het ondernemingsnummer

0822.568.908 ;

- de overgenomen vennootschap NV IMMO JEROME, met maatschappelijke zetel te Frederik Peltzerstraat

11, 2500 Lier, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder het ondernemingsnummer

0443.160.831

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog

op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende

fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone

algemene vergaderingen;

1 Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 1 °W.Venn.)

1.1.1. Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

BVBA I-SCREAM werd opgericht op 12 januari 2010 bij akte verleden voor notaris Paul Schotte, kantoor

houdend te Mechelen. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 februari

2010 onder het nummer 0019076, hierna genoemd de overnemende vennootschap.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Frederik Peltzerstraat 11, 2500 LIER .

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting EUR 70.000,00. Het is verdeeld in 100

aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volstort.

Doel

De vennootschap heeft als doel:

-Holding

-Vastgoedmaatschappij

-beheer van vennootschappen en onroerend goed.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Dit alles binnen het kader van de geldelijke wettelijke en bestuurlijke voorschriften. Deze aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin. Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer, als hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, commissaris, concessionaris of depositaris.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële, en financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan zich borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan en kredieten verlenen, hypothecaire of andere zakelijke zekerheden verstrekken,

Zij mag aile mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

-Jovanovic Tatjana, zaakvoerder

-Joostens Johan, zaakvoerder

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder het

ondernemingsnummer 0822.568.908

Aandeelhouders Vennoten

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

- Jovanovic Tatjana: 100 aandelen

1.1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

NV IMMO JEROME werd opgericht op 28 januari 1991 bij akte verleden voor notaris Jacques de Strycker-

Vrancken, kantoor houdend te Lier. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

van 13 februari 1991 onder het nummer 058, hierna genoemd de overgenomen vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

-31 december 2009 bij akte verleden voor notaris Jan Verreth, kantoor houdend te Lier en gepubliceerd in

de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 januari 2010 onder het nummer 008593 ;

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Frederik Peltzerstraat 11, 2500 LIER

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 203.272,69. Het is verdeeld in 820 aandelen op naam

zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volstort.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het kopen, beheren, huren, verhuren, leasen, in erfpacht geven en nemen, opstal toestaan of aanvaarden,

in portefeuille houden, als investering verwerven van alle onroerende goederen in de EEG,

Van deze goederen het beheer waarnemen, aile onderhoudswerken en herstellingen laten uitvoeren.

De vennootschap zal zowel in België als in het buitenland alle roerende en onroerende goederen kunnen

verwerven, huren, verhuren, vervaardigen, kopen of ruilen en in het algemeen alle daden stellen van

commerciële, industriële, of financiële aard, hierin begrepen leningen op intrest toestaan, die rechtstreeks of

onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Participatie nemen onder aile vormen in Belgische en buitenlandse vennootschappen, en in aile

ondernemingen of verenigingen In deelneming , of tijdelijk deelnemen aan het bestuur van aile

vennootschappen en instellingen waarin zij een participatie zou hebben of haar bijstand verlenen aan dit

bestuur, alle bestuursmandaten aanvaarden en waarnemen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, onderschrijving, deelneming, financiële

tussenkomst of anderszins interveniëren in andere vennootschappen in België of in het buitenland, waarvan het

doel verwant af analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

-Jovanovic Tatjana, gedelegeerd bestuurder

-Joostens Johan, bestuurder

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder het

ondernemingsnummer 0443.160.831

Aandeelhouders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vqo~r-

hèhrieen

aan het

Belgisch

Staatsklad

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

-1-SCREAM BVBA: 820 aandelen ;

1.2. Boekhoudkundige datum (art. 719 2° W Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2013.

1.3. Bijzondere rechten (art. 719 3°W,Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde

rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen

aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen

de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden

1.4 Bijzondere voordelen (art. 719 4°W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-) Afschrift van overeenkomst houdende fusievoorstel

Tatjana Jovanovic

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 19.07.2012 12320-0221-011
13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 05.07.2011 11269-0324-012

Coordonnées
I-SCREAM

Adresse
FREDERIK PELTZERSTRAAT 11 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande