I.K.U.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : I.K.U.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.202.948

Publication

04/09/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NRprelegri ter griffie van de

Vo* beau,

aen Bote Staater

11011111,111j!IIV111111111111

RECFiTBAlw m1 KOOPHANDEL

2 6 AU. 2014

ANTWERPEN ataeling TURNHOUT Dr

Ondernemingsnr : 0847.202.948 P Benaming (vole) : I.K.U.

e. e:

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

P Uit het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehoûden op het kantoor van geassocieerd!

i! notaris Philippe Goossens te Grobbendonk op 25 augustus 2014, blijkt dat de vennootschap volgende!

beslissingen genomen heeft:

.

1. Wijziging procedure overdracht van aandelen.

De vergadering beslist éénparig dat gelet op de structuur van het aandelenbezit van de vennootschap en de betrekkingen tussen de aandeelhouders onderling het in het belang van de vennootschap is om dei

i! overdraagbaarheid van de aandelen op naam onder levenden en wegens overlijden te beperken.

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Dorp 61

2288 Gtobbendonk (Bouwei)

.1

, Bijgevolg is de overdracht van aandelen onderworpen aan de hierna volgende procedure: ..

. !

.,

..

il Elke overdracht of overgang 'van effecten door de aandeelhouders of één van hen, hetzij onder'

..

i.: levenden hetzij ingevolge overlijden, is vrijgesteld van enige goedkeurings- of voorkoopregeling inzoverre net: 4 een overdracht betreft aan bloedverwanten in rechte lijn. In geval van vrijgestelde overdracht verbinden de, !! betrokkenen er zich wel toe de zaakvoerder(s) van de vennootschap hiervan in kennis te stellen binnen de twee

i weken na het voorval. De prijsbepaling van een overdracht aan bloedverwanten in rechte lijn is vrij. ,

,

il 9.2. Voorkooprecht .

!I Elke overdracht van effecten door de aandeelhouders of één van hen, hetzij onder levenden hetzij

f! ingevolge overlijden, is onderworpen aan de hiernavolgende voorkoopregeling, indien het een overdracht betreft

!; aan andere personen dan bloedverwanten in rechte lijn. .

. . .

.,

, 9.2.1. Kennisgeving .

. .

li Indien een aandeelhouder een overdracht van effecten wenst (hierna "de aanbiedende

aandeelhouder"), moet hij hiervan voorafgaandelijk de andere aandeelhouders (hierna "de andere

aandeelhouders") in kennis stellen, door middel van een kennisgeving aan de zaakvoerder(s). .

11 In de Kennisgeving dienen volgende elementen te worden opgenomen: '

ii ,

il - de aanduiding van het aantal en de effecten waarvan de overdracht voorgesteld wordt (hierna "de:

Il aangeboden effecten"); . .

.: 1

- de naam en het adres van de kandidaat-overnemen

- de door de kandidaat-overnemer geboden bona fide prijs en indien de tegenprestatie die wordt!

it .

! geboden door de overnemer niet uitsluitend bestaat uit geld, de te goeder trouw geschatte waarde in geld van!

:! dergelijke tegenprestatie; ,

- aile andere voorwaarden en modaliteiten van de geplande overdracht. .

i

!I Tevens dient in bijlage bij de Kennisgeving te worden gevoegd: .

.1

!t - een door de kandidaat-overnemer ondertekend document waarin deze verklaart volledig op dej

hoogte te zijn van het door dit artikel aan de andere aandeelhouders toegekende voorkooprecht; 1

4 - een kopie van de geschreven verbintenis van de kandidaat-overnemer of de verklaring van dezej

,.

ii laatste waaruit blijkt dat hij bereid is aan de door de aanbiedende aandeelhouder vermelde prijs de aangebodeni ii effecten over te nemen en de geschreven bevestiging waarin deze het bestaan van het voorkeurrecht bevestigt I; (de "Kennisgeving"). tl.

De Kennisgeving geldt als een aanbod van de aanbiedende aandeelhouder aan de andere' li

aandeelhouders tot overdracht van de effecten die hij in de vennootschap aanhoudt tegen de prijs zoals deze; :i zal worden vastgesteld overeenkomstig het hiernavolgende sub 9.2.3.

ii Dit aanbod kan niet worden herroepen zolang de in deze overeenkomst beschreven procedure niet'

i

; volledig is afgewikkeld.



.t 9.2.2. Uitoefenino van het voorkoop recht

i:

ii

Op de laatste blz. van !i1 .B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

9.1. Vrilaestelde overdrachten

De andere aandeelhouders beschikken vanaf de Kennisgeving over. een termijn van drie maanden om het voorkooprecht uit te oefenen op de aangeboden effecten.

Zij zullen de aanbiedende aandeelhouder binnen de hierboven vermelde termijn, van drie maanden ln kennis stellen van hun intentie om de aandelen te kopen.

De andere aandeelhouders bepalen vrij wie hoeveel van de aangeboden aandelen overneemt. Komen zij dienaangaande niet tot een akkoord, dan dienen zij de aandelen over te nemen in verhouding tot hun onderlinge aandelenbezit.

Wenst slechts één andere aandeelhouder het voorkooprecht uit te oefenen, dan kan hi} alle aangeboden aandelen overnemen.

De andere aandeelhouders kunnen het Voorkooprecht uitoefenen in eigen naam of hun rechten en plichten desbetreffende geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meerdere bloedverwanten in rechte lijn. In dat laatste geval dienen zij de aanbiedende aandeelhouder hiervan binnen de hierboven gestelde termijn in kennis te stellen

Bij splitsing van een aandeel in vruchtgebruik en blote eigendom zal het recht van voorkoop volledig toekomen aan de blote eigenaar. Het staat de vruchtgebruiker en de blote eigenaar evenwel val om in gezamenlijk akkoord van deze regeling af te wijken, onder meer door het voorkooprecht volledig te laten uitoefenen door de vruchtgebruiker of door het voorkooprecht samen met de blote eigenaar uit te oefenen.

Indien de blote eigenaar minderjarig zou zijn zal wat hem betreft het recht van voorkoop alleszins toekomen aan de vruchtgebruiker en de blote eigenaar (respeotievelijlevoor het vruchtgebruik en de blote eigendom).

Indien echter là dat geval niet alle aangeboden aandelen aan één of meerdere aandeelhouders kunnen worden verkocht, kan de aanbiedende aandeelhouder É de aangeboden effecten aan de kandidaat-overnemer overdragen tegen de voorwaarden vermeld in de Kennisgeving waarvan sprake sub 9.2.1. en tegen de prijs vastgesteld overeenkomstig sub 9.2.3.

9.2.3. Pri s

Het voorkooprecht wordt uitgeoefend aan de prijs en tegen de voorwaarden zoals uiteengezet in de Kennisgeving,

indien de tegenprestatie die wordt aangeboden door de ovememer niet uitsluitend uit geld bestaat, zal de Kennisgeving de waarde in geld van dergelijke tegenprestatie (te goeder trouw begroot) vermelden en zullen de betrokken effecten worden verworven tegen de waarde die de betrokken partijen in onderling overleg overeenkomen, of, bij gebreke van dergelijk akkoord binnen 20 dagen na de dag van de Kennisgeving, door een deskundige. Deze wordt aangesteld in gezamenlijk overleg tussen partijen of, indien er" geen overeenstemming bestaat, op verzoek van de meest gerede partij door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft die uitspraak doet ais in kort geding.

9.2.4. Eigendomsoverdracht

De prijs waartegen de overdracht uiteindelijk plaatsvindt dient aan de aanbiedende aandeelhouder te worden betaald binnen de twee maanden na de .Kennisgeving door dè andere aandeelhouders dat zij het voorkooprecht uitoefenen.

De overdracht van de aangeboden effecten gebeurt, in afwijking van artikel 1683 Burgerlijk Wetboek, bij volledige betaling van de prijs. Op dat ogenblik wordt de eigendomsoverdracht vastgesteld door de aantekening in het register van de effecten op naam.

Overdracht kan enkel plaatsvinden aan de kandidaat-ovememer die met name werd vermeld in de Kennisgeving bedoeld onder 9.2.1. of aan de aandeelhouders die het voorkooprecht uitoefenen overeenkomstig voormelde procedure.

9.2.6. Niet-uitoefening van het voorkooerecht

Indien de andere aandeelhouders hun voorkooprecht niet uitoefenen of indien de voorkooprechten vervallen, of indien niet alle aangeboden aandelen aan één of meerdere aandeelhouders kunnen worden verkocht, kan de aanbiedende aandeelhouder al de aangeboden effecten aan de kandidaat-overnemer overdragen tegen de voorwaarden vermeld in de Kennisgeving waarvan sprake sub 9.2.1. en tegen de prijs vastgesteld overeenkomstig wat werd gezegd sub 9.2.3.

De overdracht dient te geschieden binnen een termijn van twee maanden na de Kennisgeving van het niet-uitoefenen van het voorkooprecht of het verve! ervan. Indien de aangeboden effecten niet worden overgedragen binnen deze periode, dient de procedure zoals hierboven vermeld opnieuw volledig te worden gevolgd.

9.2.6. Miskenning van de voorkoopprocedure

De aandeelhouders kunnen krachtens het gemene recht de overdracht gedaan met miskenning van hun voorkooprecht aanvechten.

9.4. Vorm van de Kennisgeving

Alle mededelingen moeten schriftelijk en per aangetekende brief gezonden worden naar het adres van de partijen of worden overhandigd tegen ontvangstbewijs. Elke mededeling wordt geacht te zijn ontvangen drie werkdagen na poststempel of één werkdag na de datum van het ontvangstbewijs. Deze termijnen zijn inclusief dies a quo en dies a quem. De partijen moeten een adreswijziging meedelen overeenkomstig deze bepaling. Is zulks niet geschiedt dan kunnen aile kennisgevingen geldig worden gedaan op de zetel van de vennootschap, tenzij de bestemmeling van de Kennisgeving kan aantonen dat de partij die de Kennisgeving naar de zetel van de vennootschap heeft verstuurd wel op de hoogte was van het nieuwe adres van de bestemmeling van de Kennisgeving,"

2. Aanpassing van de statu-den aan de beslissingen.

De vergadering beslist éénparig de volgende wijzigingen aan de statuten te brengen:

Artikel 9 : wordt vervangen door volgende tekst

Op do laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voôr. behouden aan het Belgisch staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voir-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Overdracht van aandelen  voorkooprecht aanbiedingsplicht

Gelet op de structuur van het aandelenbezit van de vennaotschap en de betrekkingen tussen de aandeelhouders onderling is het in het belang van de vennootschap de overdraagbaarheid van de aandelen op naam onder levenden en wegens overlijden te beperken.

Bijgevolg is de overdracht van aandelen onderworpen aan de hierna volgende procedure:

9.1. Vrijgestelde overdrachten

Elke overdracht of overgang van effecten door de aandeelhouders of één van hen, hetzij onder levenden hetzij ingevolge overlijden, is vrijgesteld van enige goedkeurings- of voorkoopregeling inzoverre het een overdracht betreft aan bloedverwanten in rechte lijn. In geval van vrijgesteidé overdracht verbinden de betrokkenen er zich wel toe de zaakvoerder(s) van de vennootschap hiervan in kennis te stellen binnen de twee weken na het voorval. De prijsbepaling van een overdracht aan bloedverwanten in rechte lijn is vrij.

9.2. Voorkoonrecht

Elke overdracht van effecten door de aandeelhouders of één van hen, hetzij onder levenden hetzij ingevolge overlijden, is onderworpen aan de hiernavolgende voorkoopregeling, Indien het een overdracht betreft aan andere personen dan bloedverwanten In rechte lijn.

9.2.1. Kennisgeving

Indien een aandeelhouder een overdracht van effecten wenst (hierna "de aanbiedende aandeelhouder), moet hij hiervan voorafgaandelijk de andere aandeelhouders (hierna "de andere aandeelhouders") in kennis stellen, door middel van een kennisgeving aan de zaakvoerder(s).

In de Kennisgeving dienen volgende elementen te worden opgenomen:

- de aanduiding van het aantal en de effecten waarvan de overdracht voorgesteld wordt (hierna "de aangeboden effecten");

- de naam en het adres van de kandidaat-overnemer,

- de door de kandidaat-overnemer geboden bona fide prijs en indien de tegenprestatie die wordt geboden door de overnemer niet uitsluitend bestaat uit geld, de te goeder trouw geschatte waarde in geld van dergelijke tegenprestatie;

" " - aile andere voorwaarden en modaliteiten van de geplande overdracht.

Tevens dient in bijlage bij de Kennisgeving te worden gevoegd:

- een door de kandidaat-overnemer ondertekend document waarin deze verklaart volledig op de hoogte te zijn van het door dit artikel aan de andere aandeelhouders toegekende voorkooprecht;

- een kopie van de geschreven verbintenis van de kandidaat-overnemer of de verklaring van deze laatste waaruit blijkt dat hij .bereid is aan de door de aanbiedende aandeelhouder vermelde prijs de aangeboden effecten over te nemen en de geschreven bevestiging waarin deze het bestaan van het voorkeurrecht bevestigt (de "Kennisgeving").

De Kennisgeving geldt als een aanbod van " de aanbiedende aandeelhouder aan de andere aandeelhouders tot overdracht van de effecten die ,hij in de vennootschap aanhoudt tegen de prijs zoals deze zal worden vastgesteld overeenkomstig het hiernavolgende sub 9.2.3.

Dit aanbod kan niet warden herroepen zolang de In deze overeenkomst beschreven procedure niet

volledig is afgewikkeld. ,

9.2.2. Uitoefening van het voorkooprecht

De andere aandeelhoudérs beschikken vanaf de Kennisgeving over een termijn van drie maanden om het voorkooprecht uit te oefenen op de aangeboden effecten.

Zij zulten de aanbiedende aandeelhouder binnen de hierboven vermelde termijn van drie maanden in kennis stellen van hun intentie om de aandelen te kopen.

De andere aandeelhouders bepalen vrij wie hoeveel van de aangeboden aandelen overneemt. Komen zij dienaangaande niet tot een akkoord, dan dienen zij de aandelen over te nemen in verhouding tot hun onderlinge aandelenbezit.

Wenst slechts één andere aandeelhouder het voorkooprecht uit te oefenen, dan kan hij alle aangeboden aandelen overnemen.

De andere aandeelhouders kunnen het voorkooprecht uitoefenen in eigen naam of hun rechten en plichten desbetreffende geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meerdere bloedverwanten in rechte lijn. In dat laatste geval dienen zij de aanbiedende aandeelhouder hiervan binnen de hierboven gestelde termijn in kennis te stellen

Bij splitsing van een aandeel in vruchtgebruik en blote eigendom zal het recht van voorkoop volledig toekomen aan de blote eigenaar. Het staat de vruchtgebruiker en de blote eigenaar evenwel vrij om in gezamenlijk akkoord van deze regeling af te wijken, onder meer door het voorkooprecht volledig te laten uitoefenen door de vruchtgebruiker of door het voorkooprecht samen met de blote eigenaar uit te oefenen.

Indien de blote eigenaar minderjarig zou zijn zal wat hem betreft het recht van voorkoop alleszins toekomen aan de vruchtgebruiker en de blote eigenaar (respectievelijk voor het vruchtgebruik en de blote eigendam).

Indien echter in dat geval niet alle aangeboden aandelen aan één of meerdere aandeelhouders kunnen worden verkocht, kan de aanbiedende aandeelhouder al de aangeboden effecten aan de kandidaat-overnemer overdragen tegen de voorwaarden vermeld in de Kennisgeving waarvan sprake sub 9.2.1. en tegen de prijs vastgesteld overeenkomstig sub 9.2.3.

9.2.3. Priiq

Het voorkooprecht wordt uitgeoefend aan de .prijs en tegen de voorwaarden zoals uiteengezet in de

Kennisgeving. . .

Indien de tegenprestatie die wordt aangeboden door de overnemer niet uitsluitend uit geld bestaat, zal de Kennisgeving de waarde in geld van dergelijke tegenprestatie (te goeder trouw begroot) vermeiden en zullen de betrokken effecten worden verworven tegen de waarde die de betrokken partijen in onderling overleg





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" .>

overeenkomen, of, bij gebreke van dergelijk akkoord binnen 20 dagen na de dag van de Kennisgeving, door' een deskundige. Deze wordt aangesteld in gezamenlijk overleg tussen partijen of, Indien er geen overeenstemming bestaat, op verzoek van de meest gerede partij door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft die uitspraak doet als in kort geding.

9.2.4, Eigendomsoverdracht

De prijs waartegen de overdracht uiteindelijk plaatsvindt dient aan de aanbiedende aandeelhouder te worden betaald binnen de twee maanden na de Kennisgeving door de andere aandeelhouders dat zij het voorkooprecht uitoefenen.

De overdracht van de aangeboden effecten gebeurt, in afwijking van artikel 1583 Burgerlijk Wetboek, bij volledige betaling van de prijs. Op dat ogenblik wordt de eigendomsoverdracht vastgesteld door de aantékening in het register van de effecten op naam.

Overdracht kan enkel plaatsvinden aan de kandidaat-ovemerner die met name werd vermeld in de Kennisgeving bedoeld onder 9.2,1. of aan de aandeelhouders die het voorkooprecht uitoefenen overeenkomstig voormelde procedure.

9.2.5. Niet-uitoefening van het voorkooprecht

Indien de andere aandeelhouders hun voorkooprecht niet uitoefenen of indien de voorkooprechten vervallen, of indien niet aile aangeboden aandelen aan één of meerdere aandeelhouders kunnen worden verkocht, kan de aanbiedende aandeelhouder al de aangeboden effecten aan de kandidaat-overnemer overdragen tegen de voorwaarden vermeld in de Kennisgeving waarvan sprake sub 9.2.1. en tegen de prijs vastgesteld overeenkomstig wat werd gezegd sub 9.2.3.

De overdracht dient te geschieden binnen een termijn van twee maanden na de Kennisgeving van het niet-uitoefenen van het voorkooprecht of het verval ervan. Indien de aangeboden effecten niet worden overgedragen binnen deze periode, dient de procedure zoals hierboven -vermeld opnieuw volledig te worden

gevolgd. ,

9.2.6. Miskenning van de voork0000rocedure

De aandeelhouders kunnen krachtens het gemene recht-de overdracht gedaan met miskenning van hun voorkooprecht aanvechten.

9.4. Vorm van de Kennisgeving

Alle mededelingen moeten schriftelijk en per aangetekende brief gezonden worden naar het adres van de partijen of worden overhandigd tegen ontvangstbewijs. Elke mededeling wordt geacht te zijn ontvangen drie werkdagen na poststempel of één werkdag na de datum van het ontvangstbewijs. Deze termijnen zijn inclusief dies a quo en dies a quem. De partijen moeten een adreswijziging meedelen overeenkomstig deze bepaling. Is zulks niet geschiedt dan kunnen alle kennisgevingen geldig worden gedaan op de zetel van de vennootschap, tenzij de bestemmeling van de Kennisgeving kan aantonen dat de partij die de Kennisgeving naar de zetel van de vennootschap heeft verstuurd wel op de hoogte was van het nieuwe adres van de bestemmeling van de Kennisgeving.

. " 3. Coördinatie van de statuten.

De vergadering gelast ondergetekende notaris over te gaan tot de coördinatie van de statuten

overeenkomstig de vigerende wetgeving.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Philippe Goossens.

Geassocieerd notaris. "

ln bijlage eensluidend afschrift

Tegelijk neergelegd gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Vo6r. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 18.08.2014 14434-0386-015
25/08/2014
ÿþ`e4

Luik B

1111111R11,111j1R1111111

ModWord 11.1

In de bijlagen bij het Be aisch Staatshlarl hpkortd fa maken kopie na neeriegging ter griffietxlmereakid ter griffie van de

ECHTRANK VAN KOOPHANDEL

1 2 AN. 201k

1

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griffier

Griffie

OnderneMingsnr : 0847.202.948

Benaming

(voluit) : I.K.U.

(verkort)

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Dorp 51, 2288 Bouwel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslagen I Benoemingen

UITTREKSEL UIT HET PROCES VERBAAL VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD. 30 JUNI 2014:

De algemene vergadering ontslaat als zaakvoerder van de vennootschap per 30 juni 2014:

Kempan BVBA, Dorp 51 te 2288 Bouwel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer

Kristiaan Anthonis;

Antils BVBA, Dorp 51 te 2288 Bouwel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Ilse

Anthonis

Ulrik Anthonis, Nieuwbaan 55 te 2288 Bouwei.

De algemene vergadering beslist vervolgens te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap:

Ulrik Anthonis, Nieuwbaan 55 te 2288 Bouwel;

- lise Anthonis, Kasteelstraat 9 te 2280 Grobbendonk;

Kristiaan Anthonis Dorp 51 te 2288 Bouwel.

De zaakvoerders worden benoemd voor onbepaald duur.

Ulrik Anthonis

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik Ilvermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

17/07/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 1111111111111111 11111 (tIlt hifi 11111 luI MI til!

" iaizss33*

Ondernemingsnr: © ~y ~ ~~ Z ' 9y~

Benaming (voluit) : I.K.U.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorp 51

mod 11.1

RENeeCHTBANK KOOPiffie MÁNfl£L

0 6 JULI 2012

TURNHOUT

J tl&riffier,

L

D~I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouc aan hg Belgis Staatsb

2288 - Grobbendonk-Bouwel

Onderwerp akte :Oprichting

Tekst

Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Catherine Goossens te Grobbendonk op 04.'

juli 2012.

1. Oprichters

1. De heer ANTHONIS Ulrik Achiel Stefanie, geboren te Herentals op dertien april negentienhonderd eenenzestig, rijksregister nummer 61.04.13-339.95 wonende te 2288' Grobbendonk (Bouwel), Nieuwbaan 55.

2, De heer ANTHONIS Kristiaan Frans Maria, geboren te Herentals op vijfentwintig april; negentienhonderd tweeënzestig, rijksregister nummer 62.04.25-379.07, ongehuwd, wonende te 2288 Grobbendonk (Bouwel), Dorp 51.

3. Mevrouw ANTHONIS Ilse Ludo Joanna, geboren te Herentals op zeven juni negentienhonderd zevenenzestig, rijksregister nummer 67.06.07-302.64 wonende te 2280; Grobbendonk, Kasteelstraat 9.

2. Naam

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht onder de naam

"1.K.U.".

3. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

4. Zetel

De vennootschap is gevestigd te 2288 Grobbendonk-Bouwel, Dorp 51.

5. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden, of voor samenwerking met derden;

I. Managementdiensten

Het tussenkomen in het (dagelijks) bestuur en de vertegenwoordiging van ondernemingen en: vennootschappen in alle hoedanigheden, ondermeer door het uitoefenen van mandaten ais, bestuurder, zaakvoerder, lid van het directiecomité en vereffenaar.

Il. Algemene activiteiten

AIHet verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BIHet beleggen in, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van gelden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, en andere roerende waarden, uitgegeven of gehouden door Belgische of buitenlandse ondernemingen

CI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk:

voorbehouden-zijn aan kredietinstellingen_ _ ____ ____ ___

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

. 1 " .

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

D/Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

EI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Fi Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

GI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

HI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

II Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

CI Het terbeschikkingstellen van onroerende goederen aan de zaakvoerder(s)van de vennootschap.

IV. Biizondere bepalingen.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet"

6. Kapitaal en aandelen

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 2.936.265,00 euro.

Het is vertegenwoordigd door 2.936.265 ondeelbare aandelen zonder vermelding van

waarde, met een fractiewaarde van 112.936265ste van het kapitaal.

7. Wijze waarop het maatschappelijk fonds is gevormd

Inbreng in natura

1. De heer Ulrik Anthonis, voornoemd verklaart volgende goederen in de vennootschap

in te brengen

- 501 aandelen ,van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

`Kempische Autorijschool', met zetel te 2288 Grobbendonk (Bouwel), Dorp 51, BTW BE

0444.558,720, RPR Turnhout;

- 1.571 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Fury',

met zetel te 2440 Geel, Lammerdries 2, BTW BB 0436.219.787, RPR Turnhout;

- 833 aandelen van de naamloze vennootschap `Autorijschool De Valk', met zetel te 2288

Grobbendonk (Bouwel), Dorp 51, BTW BE 0457.527.026, RPR Turnhout.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' 'Voór-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

2. De heer Kristiaan Anthonis, voornoemd, verklaart volgende goederen in de vennootschap in te brengen:

- 501 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Kempische Autorijschool', voornoemd;

- 1.571 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakeleheld

voornoemd;

- 833 aandelen van de naamloze vennootschap 'Autorijschool De Valk', voornoemd.

3. mevrouw Ilse Anthonis, voornoemd, verklaart volgende goederen in de vennootschap in te brengen;

- 501 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Kempische Autorijschool', voornoemd;

- 1.572 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Fury', voornoemd;

- 833 aandelen van de naamloze vennootschap `Autorijschool De Valk', voornoemd. Algemene voorwaarden van de inbreng.

1. De vennootschap zal de eigendom van de ingebrachte aandelen verwerven evenals het daarmee verbonden genot vanaf heden.

2, De vennootschap zal vanaf heden alle belastingen en kosten die de ingebrachte effecten bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom en het genot van deze effecten ten laste nemen.

3. De inbrengers verklaren dat alle ingebrachte aandelen volledig volstort zijn en vrij zijn van alle verzet en lasten welkdanig ook.

4. De inbrenger verklaart dat de ingebrachte aandelen niet het voorwerp hebben uitgemaakt van een pand, een bewaargeving of van een onderpand,

5. De vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen van de inbrenger voortvloeiend uit de huidige inbreng.

C. Vergoeding van de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng worden:

978.720 volgestorte aandelen toegekend aan de heer Ulrik Anthonis, voornoemd, die

aanvaardt;

978,720 volgestorte aandelen toegekend aan de heer Kristiaan Anthonis, voornoemd, die

aanvaardt;

978.825 volgestorte aandelen toegekend aan mevrouw Ilse Anthonis, voornoemd, die

aanvaardt;

D. Verslag van de bedrijfsrevisor.

De heer Jos Vanhees, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Martelarenlaan 11 bus 5 heeft het verslag de dato 2 juli 2012, opgesteld voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bedrijfsrevisor besluit als volgt

"Ondergetekende, Jozef Vanhees, bedrijfsrevisor, de Burg, BVBA Jos Vanhees vertegenwoordigende, na vervulling van zijn opdracht conform de wettelijke beschikkingen en de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bevestigend dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk z fn voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal uit te geven aandelen als tegenprestatie voor de inbrengen, is van oordeel :

dat de beschrijving van de inbrengen in natura, met name 833 aandelen van de NV De Valk Autorijschool, elk met een waarde van ¬ 180, 0, hetzij voor een totale waarde van deze aandelen van ¬ 149.940, 00, 501 aandelen van de BVBA Kempische Autorijschool, elk met een waarde van ¬ 1.325, 00, hetzij voor een totale waarde van deze aandelen van ¬ 663.825, 00, 1.571 aandelen van de BVBA Fury, elk met een waarde van 105,00, hetzij voor een totale waarde van ¬ 164.955, 00, alle deze aandelen samen voor een waarde van negenhonderd achtenzeventigduizend zevenhonderd twintig euro (¬ 978.720,00), door de heer Vink Anthonis; met name eveneens 833 aandelen van de NV De Valk Autorijschool, elk met een waarde van ¬ 180,0, hetzij voor een totale waarde van deze aandelen van ¬ 149.940,00, 501 aandelen van de BVBA Kempische Autorijschool, elk met een waarde van ¬ 1.325,00, hetzij voor een totale waarde van deze aandelen van ¬ 663.825, 00, 1,571 aandelen van de BVBA Fury, elk met een waarde van 105, 00, hetzij voor een totale waarde van ¬ 164.955 00, alle deze aandelen samen voor een waarde van negenhonderd achtenzeventigduizend zevenhonderd twintig euro (¬ 978.720, 00), door de heer Kristiaan Anthonis; met name 833 aandelen van de NV De Valk Autorijschool, elk met een waarde van ¬ 180, 0, hetzij voor een totale waarde van deze aandelen van ¬ 149.940,00, 501 aandelen van de BVBA Kempische Autorijschool, elk met een waarde van ¬ 1.325,00, hetzij voor een totale waarde van deze aandelen van ¬ 663.825, 00, 1.572 aandelen van de BVBA Fury, elk met een waarde van 105,00, hetzij voor een totale waarde van ¬ 165.060,00, alle deze aandelen samen voor een waarde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de Taaiste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ , , 1 mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

van negenhonderd achtenzeventigduizend achthonderd vijfentwintig euro (¬ 978.825, 00) door mevrouw Ilse Anthonis, een totale inbrengwaarde vertegenwoordigend van twee miljoen negenhonderd zesendertigduizend tweehonderd vijfenzestig euro (¬ 2.936.265, 00), beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat de toegepaste schattingswijzen, met name methodes van berekening van opbrengstwaarde en van gecorrigeerde intrinsieke waarde, bedrijfseconomisch beantwoorden aan algemeen aanvaarde waarderingsmethodes en aldus kunnen worden verantwoord;

. dat ais vergoeding van de inbrengen in natura negenhonderd achtenzeventigduizend zevenhonderd twintig (978.720) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid '7. K. U " worden toegekend aan de heer Ulrik Anthonis, ieder van de aandelen een fractiewaarde vertegenwoordigend van één twee miljoen negenhonderd zesendertigduizend tweehonderd vijfenzestigste (2.936.265) van het geplande maatschappelijk kapitaal van twee miljoen negenhonderd zesendertigduizend tweehonderd vijfenzestig euro (¬ 2.936.265,00) vertegenwoordigend, negenhonderd achtenzeventigduizend zevenhonderd twintig (978.720) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "I. K. U."worden toegekend aan de heer Kristiaan Anthonis, ieder van de aandelen een fractiewaarde vertegenwoordigend van één twee miljoen negenhonderd zesendertigduizend tweehonderd vijfenzestigste (2.936.265) van het geplande maatschappelijk kapitaal van twee miljoen negenhonderd zesendertigduizend

tweehonderd vijfenzestig euro (¬ 2.936.265,00) vertegenwoordigend, negenhonderd achtenzeventigduizend achthonderd vijfentwintig (978.825) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ni. K, U." worden toegekend aan mevrouw lise Anthonis, ieder van de aandelen een fractiewaarde vertegenwoordigend van één twee miljoen negenhonderd zesendertigduizend tweehonderd vijfenzestigste (2,936.265) van het geplande maatschappelijk kapitaal van twee miljoen negenhonderd zesendertigduizend tweehonderd vijfenzestig euro (¬ 2.936.265,00) vertegenwoordigend;

. dat de waardebepaling waartoe de methode van waardering heeft geleid tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen;

. dat de gegevens die zijn aangewend in toepassing van de schattingswijzen, deels berusten op toekomstprognoses met gebruik van parameters en perspectieven en deels op schatting van onroerende goederen, die niet konden worden gecontroleerd, zodat hij geen oordeel kan uitbrengen over het feit dat de inbrengen al dan niet en eventueel in welke mate overgewaardeerd zouden kunnen zijn.

De ondergetekende bedrijfsrevisor wil er ten slotte aan herinneren dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de beoogde verrichtingen.

Aldus opgesteld te Hasselt, 2 juli 2012.

Burg; BVBA Jos Vanhees, vertegenwoordigd door Jozef Vanhees, bedrijfsrevisor."

E. Verslaq van de oprichters.

Tevens wordt aan deze het bijzonder verslag van de oprichters gehecht, waarin zij

uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

8, Bestuur en vertegenwoordiging

Voor de duur van haar bestaan zal de vennootschap bestuurd worden door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

9, Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder

jaar worden bijeengeroepen op de laatste donderdag van juni om 10.00 uur.

10. Boekiaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig

december van ieder jaar.

11. Batig saldo  winstverdeling

Het batig slot van de resultatenrekening nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Deze winst wordt jaarlijks als volgt verdeeld





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 I " I " 1

' 'Vo'or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Illod 1 j.i

- vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve, Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer deze reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien om welke reden ook de reserve is aangetast.

- het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. De uitbetaling van deze dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de zaakvoerders te bepalen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

12. Eerste boekjaar eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar loopt vanaf de verkrijging van rechtspersoonlijkheid tot 31 december

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

13.Benoeminq zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger

Tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap wordt benoemd :

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Kempan', met zetel te 2288

Bouwel, Dorp 51, BTW BE 0866.875.142, RPR Turnhout, voor de uitoefening van haar mandaat vast

vertegenwoordigd door de heer Kristiaan Anthonis, voornoemd

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Antils', met zetel te 2288

Bouwel, Dorp 51, BTW BE 0866.857.722, RPR Turnhout, voor de uitoefening van haar mandaat vast

vertegenwoordigd door mevrouw lise Anthonis, voornoemd

- de heer Ulrik Anthonis, voornoemd

14.volmacht

Bijzonder volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KFMG Fiduciaire", kantoorhoudend te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 7, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen ingevolge deze akte, tegenover de Rechtbank van Koophandel, de "Kruispuntbank van Ondernemingen", de ondernemingsloketten, en alle (belastings-)administraties waaronder de belasting over de toegevoegde waarde, teneinde aldaar aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de

vennootschap uit te voeren,

Voor eensluidend uittreksel ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Cathérine Goossens

Geassocieerd Notaris

In bijlage : eensluidend afschrift

2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
I.K.U.

Adresse
DORP 51 2288 BOUWEL

Code postal : 2288
Localité : Bouwel
Commune : GROBBENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande