I.V.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : I.V.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.318.205

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 01.07.2014 14253-0568-012
29/01/2014
ÿþmod 1 i.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(Lu-d_;3 I:

fioergdeel .,;Seie2leifP7f vaegoop>4anûel te Ânttverpon, op

Griffie

2 ~ ~~t);, 2~r 14

Voc

behoe

aan

Belgi

Staats

Ondernemingsnr : 465318205

jf

Benaming (voluit) : I.V.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Dorpsstraat 138

2990 Wuustwezel

Onderwerp akte : BVBA: omzetting naar BVBA en kapitaalswijzigingen

Uit e'en akte op 19 december 2013 verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout, geregistreerd zeven bladen drie verzendingen te Brasschaat; Registratie Il de 24 december 2013; Boek; 202, blad 60 vak 1; Ontvangen vijftig euro (¬ 50); De wn eerstaanwezend Inspecteur, J. Rombouts, BLIJKT DAT:

De vergadering besloot de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid.

Verslagen:

De vergadering ontslaat met eenparigheid de voorzitter van het voorlezen van het rapport van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht en van het verslag voor de omzetting van; de heer Luc DE PUYSSELEYR, bedrijfsrevisor, betreffende de vermogenstoestand van dej vennootschap afgesloten op 30 september 2013, vermits elke vennoot erkent er een afschrift van tea hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen,

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

Ondergetekende, BVBA Luc De Puysseleyr en C°, bedrijfsrevisor te ZWIJNDRECHT, verklaart; inzake de hogervermelde verrichting van omzetting van de NV I.V. in BVBA overeenkomstig artikel; 777 van het Wetboek van vennootschappen dat:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het; netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2013, die het; bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

ji Het netto-actief volgens deze staat van 257.427,37 EUR is niet kleiner dan het maatschappelijke;

kapitaal van 185.920,14 EUR.

Er zou volgens het ontwerp van de notariële akte dat ons werd voorgelegd onmiddellijk na de omzetting een kapitaalvermindering volgen van 134.513,18 waardoor het netto-actief zou dalen tot; 122.914,19 EUR en vervolgens zou er een kapitaalverhoging door inbreng in natura ten bedrage van; i121061,86 EUR plaatsvinden waardoor het netto-actief weer zou stijgen tot 243.976, 05 EUR.

Voorwaarden van de omzetting:

H De vergadering besluit de vennootschap om te zetten van een naamloze vennootschap, in een!

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met behoud van de rechtspersoonlijkheid, jj zonder dat activiteit en doel van de vennootschap gewijzigd worden. Zo ook blijven kapitaal en; ij reserves dezelfde evenals alle activa en passiva, afschrijvingen, meerwaarden en;

waardeverminderingen aangezien de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de!

boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden zal voortzetten, j

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het inschrijvingsnummer bij het; rechtspersonen register en dit van de Btw.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.9

Vermits de omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op 30' september 2013 worden alle verrichtingen sedertdien door de naamloze vennootschap gesteld, geacht te zijn gedaan namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die ze voor zoveel als nodig bekrachtigt en ze voor haar rekening neemt.

Statuten:

De vergadering keurde artikelsgewijs de tekst goed van de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap heeft tot doel:

Het beheren van onroerende goederen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening yan derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid: het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering; het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies; het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur; het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

hef ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van-het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de eerste werkdag van de maand juni om 20 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aandelen zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend docr de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven. Bij vereffening van de venncotschap zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

~Voor-boouderj. aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Ontslag raad van bestuur-- benoeming zaakvoerder

- De algemene vergadering nam kennis van het triest overlijden van:

1/ De heer Frans VORLAT, gedelegeerd bestuurder waardoor zijn mandaten ais bestuurder en gedelegeerd bestuurder werden belindigd.

- De algemene vergadering aanvaardde het ontslag van alle bestuurders:

2/ mevrouw DINGEMANS Augusta Maria, geboren te Stabroek op 20 augustus 1938, wonende te Wuustwezel, Dorpsstraat 138 en 31 mevrouw VORLAT Anne, geboren te Brasschaat op 27 januari 1966, wonende te Aartselaar, Dokter Cuyperstraat 5c - De vergadering besliste aan te stellen als nieuwe zaakvoerders 1/ mevrouw DINGEMANS Augusta, voornoemd

2/ mevrouw VORLAT Anne, voornoemd" 3/ de heer VORLAT Peter, geboren te Brasschaat op 11 mei 1967, wonende te Neerpelt, Damsheide ; 43 41 mevrouw VORLAT Marie-Christine, geboren te Brasschaat op 20 november 1969, wonende te Orroir, Place 20 die deze aanstelling aanvaardden.

Enkel het mandaat van mevrouw DINGEMANS Augusta is bezoldigd.

Er werd geen commissaris benoemd.

De vergadering besloot vervolgens het kapitaal te verminderen met ¬ 134.513,18 om het te brengen van ¬ 185.920,14 naar ¬ 51.406,96,- door uitbetaling van belaste reserves, zonder vernietiging van' aandelen doch met evenredige vermindering van de fraktiewaarde van de aandelen. De terugbetaling mag, volgens het Wetboek van Vennootschappen niet plaats hebben, zo binnen de

" twee (2) maanden na bekendmaking van dit besluit, de schuldeisers een zekerheid hebben gelist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking niet zijn vervallen.

De vergadering verwees naar het eerder genomen besluit van de algemene vergadering waarbij werd beslist om dividenden uit te keren in toepassing van artikel 537, le lid WiB92.

De vergadering besloot het kapitaal te verhogen met ¬ 121.061,86 euro door inbreng in natura om ; het te brengen van ¬ 51.406,96,- euro naar ¬ 172.468,82 euro zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Verslagen

Omtrent de hierboven omschreven inbreng in natura heeft de burgerlijke vennootschap onder de ; vorm van de heer Luc DE PUYSSELEYR, bedrijfsrevisor, een verslag opgesteld bij toepassing van artikel 313 Wetboek vennootschappen. De besluiten van voormeld verslag luiden letterlijk ais volgt: Ondergetekende, BVBA Luc De Puysseleyr en C°, bedrijfsrevisor te ZWIJNDRECHT, verklaart inzake de inbreng in natura van een schuldvordering overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in de NV !.V. dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren inzake de controle van inbreng in natura en quasi-inbreng en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te ; brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de inbrengers mevrouw Dingemans Augusta, mevrouw Vorlat Anne, de heer Vorlat Peter en mevrouw Vorlat Marie-Christine zijn;

c) de in te brengen bestanddelen schuldvorderingen op de inbrengontvangende vennootschap betreffen;

d) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

e) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, ten minste overeenkomen met de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Het kapitaal van de NV 1.V. zou worden verhoogd met 121.061,86 EUR om het te brengen van 51.406,96 EUR naar 172.468,82 EUR door een inbreng in natura van schuldvorderingen voor een bedrag van 121.061, 86 EUR zonder uitgifte van nieuwe aandelen. De fractiewaarde van de aandelen voor de kapitaalverhoging bedraagt 68,54 EUR. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen van de NV I.V. met:: afgerond 161,42 EUR per aandeel, hetzij voor alle 750 aandelen van de inbrengers een totaal van afgerond 121.061, 86 EUR..

Wij hebben geen kennis van bijzondere voordelen waarvan de inbrengers genieten en die zouden bijdragen tot de werkelijke vergoeding van de inbreng.

ln een bijzonder verslag, krachtens zelfde artikel, had de zaakvoerder uiteen gezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

De vergadering machtigde ondergetekende notaris, bewaarder van de minuut, om de gecotir-dineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Op de laatste blz. van t.1iik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r, Voor_

behïuden ,

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

t

yoor-

. beinoudea aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering machtigde TBW Accountants te 2920 Kalmthout, Driehoekstraat 48 en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Btw-administratie en alle andere overheidsinstanties en belastingdiensten.

Voor beknopt uittreksel,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte met volmacht, verslagen, statuten en historiek

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM)

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 30.08.2013 13556-0458-012
19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 12.07.2012 12299-0334-013
15/02/2012
ÿþmod 11.1

Uit een akte op 22 december 2011 verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout, geregistreerd vijf bladen geen verzendingen te Brasschaat; Registratie Il de 23 december 2011; Boek 187, blad 7 vak 20; Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00); De wn eerstaanwezend Inspecteur, J. Rombouts, BLIJKT DAT:

De vergadering besloot de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

De vergadering gaf volmacht aan de raad van bestuur voor de praktische afwikkeling van dit besluit. De vergadering ging vervolgens over tot aanvaarding van een volledig nieuwe tekst van de statuten, waarbij deze in overeenstemming gebracht wordt met de genomen resoluties en de wijzigingen in de vennootschapswetgeving waarvan de belangrijkste punten luiden als volgt:

De Algemene Vergadering beslist op voorstel van de Raad van Bestuur over de bestemming van de winst, met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve. De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling van de denden. Bij winstuitkering wordt rekening gehouden met de rechten van de houders van kapi-: taalaandelen indien bewijzen van deelgerechtigdheid werden uitgegeven, met de houders van winstaandelen en de houders van aandelen zonder stemrecht. Aan de Raad van Bestuur is de bevoegdheid verleend, met inachtname van de wettelijke voorschriften, interimdividenden uit te '',i keren. Bij vereffening zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de', vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen. Bij de vereffening wordt rekening gehouden met de rechten van de eventuele houders; van bewijzen van deelgerechtigdheid, winstaandelen en aandelen zonder stemrecht.

De voorwaarde tot toelating tot de algemene vergadering en uitoefening van het stemrecht luiden als' volgt: minstens zeven dagen vóór de datum van de voorgenomen vergadering moeten de; aandeelhouders of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan d& vergadering deel te nemen zoals bepaald in de oproeping. De vervulling van deze formaliteit kan niet; geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering. Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering',; vertegenwoordigd worden krachtens een geschreven volmacht. Het model van volmacht kan door de Raad worden vastgesteld. Elk aandeel heeft recht op één stem, De uitoefening van het stemrecht,i evenals alle andere rechten verbonden aan het aandeelhouderschap, zijn geschorst, voor wat de niet volgestorte aandelen betreft zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet;; gedaan zijn, en in alle andere gevallen voorzien in de wet.

De vergadering machtigde WALKIERS in het bijzonder de heer Eric Vandenhoutte en hun'; aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk,: kunnen handelen, om zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle;; formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Btw-administratie en alle andere overheidsinstanties en belastingdiensten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



I Iffiez J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- IIV !JIMS N

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter gele v n do Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

0 2 FEB, 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0465.318.205 Benaming (voluit) : S.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Dorpsstraat 138 2990 Wuustwezel

Onderwerp akte :NV: wijziging

Voor-

behouden aan het Belgiech

Staatsblad

nsod 11.1

Voor beknopt uittreksel,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte met volmacht en historiek

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM)

Bijlagen-bij-het -Belgisch Staatsblad --15/0212012 = Annrxesrtiui Monitëii-r--bèlgë

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 20.07.2011 11324-0407-014
11/07/2011
ÿþ Mcd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

AeergeJegitter griffie van de íleiii brik van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 9 JUNI 2011

111111111111111111111111uiiuiiu11in

beF

aE

Be Stai

lIi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0465.318.205

Benaming

(voluit) : I.V.

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KLOOSTERSTRAAT 89, 2990 WUUSTWEZEL

. Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING - VOLMACHT

Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur d.d. 10 mei 2011

De raad van bestuur bevestigt de zetelverplaatsing van de vennootschap met ingang van 1 mei 2011 naar.

Dorpsstraat 138, 2990 Wuustwezel.

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerker bij Walkiers & Co, Eglantierlaan 5, 2020 Antwerpen, waarbij zij de mogelijkheid heeft:

alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige)' en schrappingen van handels- en ambachtenondérnemingen bij de ondememingsloketten of andere, administratieve diensten;

alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en; ondertekening van de nodige formulieren;

de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de: aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.

" Frans Vorlat,

gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 01.07.2010 10260-0545-014
22/06/2009 : AN333224
13/08/2008 : AN333224
22/06/2007 : AN333224
31/07/2006 : AN333224
03/08/2005 : AN333224
16/09/2004 : AN333224
10/08/2004 : AN333224
21/04/2004 : AN333224
06/08/2003 : AN333224
03/08/2002 : AN333224
12/10/2001 : AN333224
15/09/2000 : AN333224
03/02/1999 : ANA058985
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 10.06.2016 16172-0264-012

Coordonnées
I.V.

Adresse
DORPSSTRAAT 138 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande