IANNA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IANNA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.839.408

Publication

05/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 04.06.2013 13145-0063-011
02/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 27.06.2012 12218-0520-010
24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 22.06.2011 11184-0600-010
10/01/2011
ÿþ



Ondernemingsnr : 0446.839.408

Benaming : Piazza

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pleintje 18

2460 Kasterlee (Tielen)

Onderwerp akte :Wijziging naam - uitbreiding doel - kapitaalvermindering - omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - ontslag bestuurders - benoeming zaakvoerder - goedkeuring statuten.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Tom Coppens te Vosselaar op 23 december 2010, dat de

buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap

"Piazza", met maatschappelijke zetel te 2460 Kasterlee (Tielen), Pleintje 18, BTW BE 0446.839.408

RPR Turnhout, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "lannav.

TWEEDE BESLISSING.

Het doel van de vennootschap wordt uitgebreid met volgende activiteiten:

- het verlenen van adviezen van financiële, technisch, commerciële of administratieve aard; in de

ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

De verrichtingen die door de wet van 6 april 1995 zijn voorbehouden aan de

beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

- het verlenen van bijstand, advies, management en andere diensten aan bedrijven, privé-

personen en instellingen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

DERDE BESLISSING.

Het kapitaal werd verminderd met DRIEËNVEERTIGDUIZEND VIERHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 43.450,00) en verlaagd tot ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.550,00). VIERDE BESLISSING.

In verband met de omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid besluit het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nielandt, Franken & Co, Bedrijfsrevisoren", kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, als volgt:

Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren, Vinkenbaan 44 te 1820 Perk, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, verklaart inzake de omzetting van de vennootschapsvorm van een naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, dat:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2010, die het

bestuursorgaan van Piazza NV heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

"

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd volgens de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

GRIFFlF

3 0 DEC. 20@

1111 J1111.1,11H11111.1j111! 1

KCOPHi,G1k.ffLei._ ;OUT I

motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

116.'l:Iik B `

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

moá 21

Het netto-actief volgens deze staat van EUR 121.330, 08 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 62.000.

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

bedrijfsrevisor

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder wijziging van haar rechtspersoonlijkheid. De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva per 30 september 2010, opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De bestanddelen van het actief en passief van de naamloze vennootschap zullen ongewijzigd overgenomen worden in de boeken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en het kapitaal en de reserves zullen ongewijzigd in de balans van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voorkomen.

De activiteit en het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt uitgebreid.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder de naamloze vennootschap thans is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

De 3.750 aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden toegewezen aan de aandeelhouders in verhouding van hun rechten in de naamloze vennootschap, à rato van één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid tegen één aandeel in de naamloze vennootschap.

Alle verrichtingen die sedert 1 oktober 2010 werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld te zijn verricht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

ZESDE BESLISSING.

Aan de in functie zijnde bestuurders wordt ontslag verleend; zij bekomen kwijting over hun mandaat. ZEVENDE BESLISSING.

De heer lanna, Bruno Jacques Antonio, geboren te Koersel op 10 september 1948, (rijksregistemummer 48.09.10-279.07), wonende te 2460 Kasterlee (Tielen), Heipad 2, werd benoemd tot statutaire zaakvoerder; hij heeft uitdrukkelijk verklaard het hem toegekende mandaat te aanvaarden.

Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van zaakvoerder bezoldigd.

Tot opvolgend zaakvoerder wordt aangesteld mevrouw Nolf, Elisabeth Maria Rosina, geboren te Herentals op 07 augustus 1953, (rijksregistemummer 53.08.07-038.48), wonende te 2460 Kasterlee (Tielen), Heipad 2; zij volgt van rechtswege de statutaire zaakvoerder op ingeval van diens ontslag of overlijden en vervangt hem ingeval de statutaire zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen.

ACHTSTE BESLISSING.

De statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden samengevat als volgt:

Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "lanna".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2460 Kasterlee (Tielen), Pleintje 18.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

- de groothandel in papierwaren en kantoorbenodigdheden, in juwelen, fantasie bijouterieën, detergenten, was- en onderhoudsproducten;

- tussenpersoon in de handel;

- in- en uitvoerhandel van menigvuldige goederen;

- het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen;

- het verlenen van adviezen van financiële, technisch, commerciële of administratieve aard; in de

ruimste zin, bijstand én diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

De verrichtingen die door de wet van 6 april 1995 zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge



moe 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- het verlenen van bijstand, advies, management en andere diensten aan bedrijven, privé-

personen en instellingen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen

verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband

houden met het voorgaande. De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of

statutaire benoeming en in hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18 550,00).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 1 juni om 18.00 uur.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging,

1. Aantal - Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al

dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten. De functie van statutaire zaakvoerder

geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten. Zijn opdracht kan slechts

om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Statutaire zaakvoerder is de heer fauna Bruno voormeld.

Opvolgend zaakvoerder is mevrouw Nolf Elisabeth; zij volgt van rechtswege de statutaire

zaakvoerder op ingeval van diens ontslag of overlijden en vervangt hem ingeval de statutaire

zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen.

2. Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan mag iedere zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht,

besluiten nemen.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college, "college van zaakvoerders"

genoemd, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende

vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

Het college van zaakvoerders vergadert op uitnodiging van de voorzitter die het college moet

samenroepen wanneer twee zaakvoerders erom verzoeken.

Iedere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om

hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van

het college dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de

helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van

stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van het college worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen

worden na goedkeuring ondertekend door alle leden.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

3. Bevoegdheid.

Dé-zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4. Externe vertegenwoordiging.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigen zij, individueel handelend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Volmacht.

De heer lanna Bruno voormeld, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van voormelde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor Van Miert", gevestigd te 2350 Vosselaar, Antwerpsesteenweg 188, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DE NOTARIS

(get.) T. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, verslag raad van bestuur, verslag bedrijfsrevisor en lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 28.06.2010 10218-0082-011
16/12/2009 : TU068961
19/06/2009 : TU068961
10/06/2009 : TU068961
16/06/2008 : TU068961
05/07/2007 : TU068961
20/07/2006 : TU068961
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 19.06.2015 15185-0363-010
28/09/2005 : TU068961
03/11/2004 : TU068961
20/10/2003 : TU068961
04/07/2003 : TU068961
07/08/2002 : HA083159
15/04/1993 : HA83159
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 01.07.2016 16251-0061-010

Coordonnées
IANNA

Adresse
PLEINTJE 18 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande